Phono Stage Bluenote De Medici..

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
Πωλείται το μέχρι χτες Phono Stage ακροάσεών και "αναφοράς" μου Bluenote De Medici.. Είναι το phono που έχουμε ακούσει όλες τις φορές μέχρι τώρα σπίτι μου.. Έχει γίνει μεγάλη έρευνα για ν' αγορασθεί και ακούσθηκαν σχεδόν όλα τα τρανζιστοράτα phono-stages μέχρι ν' αγορασθεί το De Medici..

Φυσικά ρίχνει σε όλα (Dact, Dino, Graham, Rega κλπ κλπ), γι αυτό και προτιμήθηκε, όντας καθαρά ένα hi-end phono, έχει μεγάλο gain, είναι αθόρυβο και μπορεί να ταιριασθεί με MM ή MC κεφαλές πειράζοντας εσωτερικά τις αντιστάσεις με κολλητήρι (ΔΕΝ έχει Dip switches και τέτοια)..

Είναι σε αλουμινένιο περίβλημα με πολύ ακριβά RCA και η εσωτερική καλωδίωση του σήματος από την πλακέτα μέχρι τα RCA έχει αλλαχθεί με UPOCC χαλκό..

Είναι ρυθμισμένο για MC κεφαλές από 0,3 - 0,7 mv.. Δίνεται 600 ευρώ απόλυτα μετρητοίς και φυσικά προτείνεται η ακρόαση η/και σύγκριση με κάποιο δικό σας.. Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να βρεθεί σ' αυτά τα χρήματα ποιοτικότερο Phono, ούτε καν να το πλησιάζει..

Επικοινωνία με πμ για το Phono Stage Bluenote De Medici.. 600 ευρώ!!










θα συζητούσα ανταλλαγή του phono με πλυντήριο δίσκων ίδιας αξίας μεταχειρισμένου ή καινούργιου..
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
η αγγελία ισχύει.. phono Bluenote De Medici 600 €

εξαιρετικό τρανζιστοράτο phono stage, θα αναβαθμίσει το αναλογικό σετάπ πολύ προς τα πάνω..
 

Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
η ανταλλαγή δεν ισχύει (γιατί αγοράσθηκε πλυντήριο).. Ισχύει όμως νέα τιμή για το εξαιρετικό Phono Stage Bluenote De Medici.. 500 ευρώ!!
 


Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.378
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top