Συναυλίες Στην Ελλάδα Στο Μέλλον!


cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Επιλογή συναυλιών μεχρι το τελος της χρονιάς. Hexvessel, Crippled Black Phoenix και Boris δεν χάνονται αν ειναι να κάνετε επιλογή της επιλογής.

Psychic TV + Mani Deum - 24 Οκτώβρη - MODU Club

Psychedelic Trips To Death + Acid Barretts - 29 Οκτώβρη - Bios Ρομάντσο

Sancho 003 + LYD Quartet - 2 Νοέμβρη - Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Oranssi Pazuzu + Hexvessel - 11 Νοέμβρη - Gagarin 205

Crippled Black Phoenix - 26 Νοέμβρη - Fuzz Live Music Club

Boris + support group - 21 Δεκέμβρη - Fuzz Live Music Club
 
Last edited:


Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.371
- είχα δεί τους Psychic TV στο Ρόδον κάπου στα 90s , καμία σχέση μ΄ αυτό που περιμέναμε , έπαιξαν acid-ψυχεδέλεια σε στυλ Aryan Aquarians ,

 








cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Anna Von Hauswolff - Σάββατο 10/12/2016 Gagarin

Στις δυο-τρεις σημαντικότερες εν ενέργεια γυναικείες καλλιτέχνιδες. Θα αναστήσει νεκρούς με το εκκλησιαστικό της όργανο. Θα είμαι εκει, αν και αόρατος.

 


Μηνύματα
1.063
Reaction score
1.111
Αύριο, Σάββατo 10 Δεκεμβρίου,
οι Wish Upon A Star ετοιμάζουν ένα πανκ ροκ πάρτυ μεγατόνων στο υπόγειο του Αn Club στα Εξάρχεια.

Λίγο καιρό μετά την τελευταία ευρωπαϊκή τους περιοδεία επιστρέφουν σπίτι τους και σας πρoσκαλούν σε με μια γιορτή γεμάτη ηλεκτρισμό, ενέργεια και μπόλικο ιδρώτα όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
Στο πλευρό τους 3 μπάντες με κύριο γνώμονα τη δυνατή και γρήγορη μουσική.
Οι Day Oof με καινούργιο δίσκο στη φαρέτρα τους σκοπεύουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με τον ατόφιο skate punk χαρακτήρα τους.
Εκλεκτοί καλεσμένοι τις βραδιάς είναι οι Straightline οι οποίοι προσγειώνονται απευθείας από το Μόναχο της Γερμανίας στην Αθήνα. Μια μπάντα που έχει γυρίσει κυριολεκτικά όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη έρχεται στη χώρα μας για μια μοναδική εμφάνιση.
Οι Pirates City εκ Γαλατσίου ορμώμενοι αναλαμβάνουν να ξεκινήσουν το πάρτυ και να ξεσηκώσουν το κόσμο με τις punk rock και reggae μελωδίες τους.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Αν club Εξάρχεια
Πρώτο ακόρντo:21:30
Είσοδος: 7 ευρώ



https://www.facebook.com/wishuponastarband/

https://wishuponastar.bandcamp.com
 

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.020
Reaction score
3.970
TRENTEMOLLER specialguests
10.02 - Αθήνα (Ιερά Οδός)
11.02 - Θεσσαλονίκη (Principal)



TRENTEMOLLER (full live band)
special guests

O Trentemoller επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows!

Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής θα εμφανιστεί με την full live band του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Ιερά Οδός) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal).


Η ικανότητά του Trentemoller να μας προσφέρει σαγηνευτικές μελωδίες σε διάφορες εκδοχές του ηλεκτρονικού και indie ήχου είναι η βάση της σχέσης λατρείας που έχει δημιουργήσει με το ελληνικό κοινό. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι έτσι, με τον άνθρωπο που μας έχει δώσει καταπληκτικά singles όπως τα “Moan”, “Miss You”, “Take Me To Into Your Skin”, “The Very Last Resort”, το φοβερό remix του στο “What Else Is There” των Royksopp και πολλά άλλα κομμάτια του.

Από τα πρώτα 12ιντσα singles του και το ντεμπούτο άλμπουμ του “The Last Resort” (που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν από 10 χρόνια), ο Trentemoller καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφές της ποιοτικής electronica, ενώ η ««κινηματογραφική» αίσθηση που έχουν τα τραγούδια του οδήγησε σε συνεργασίες με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone

Οι συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται στα πλαίσια της περιοδείας για τον καινούργιο δίσκο του “Fixion”, τον τέταρτο της καριέρας του, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

https://www.viva.gr/tickets/music/athina-thessaloniki/trentemoller/
 

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.020
Reaction score
3.970
Wax Tailor Thessaloniki
Wax Tailor
O Wax Tailor - o διάσημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός της downtempo / electro hip-hop σκηνής και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως το “Que Sera”, το “Say Yes” (feat. ASM) και το “The Games You Play” - επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του και με ένα ολοκαίνουριο album στις αποσκευές του (“By Any Beats Necessary”), για δύο μοναδικές συναυλίες, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).

Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες ξεκινάει στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ (για ένα εισιτήριο) και 45 ευρώ (για δύο εισιτήρια). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr

Wax Tailor & band opening acts (t.b.a.):

Παρασκευή 17 Μαρτίου, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 / www.fixfactoryofsound.gr)

Σάββατο 18 Μαρτίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
https://www.viva.gr/tickets/music/fix-factory-of-sound/wax-tailor/
 



Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
The Sonics (Sat 29 Apr)



ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


THE SONICS


more t.b.a.




Η κορυφαία Garage Rock μπάντα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια για μια και μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205!


Οι Sonics ιδρήθηκαν το 1960 στην Τακόμα των Ηνωμένων Πολιτιών και θεωρούνται ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα όλων των εποχών. Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στη δημιουργία όσο και στην εξέλιξη της Rock μουσικής, διαμόρφωσαν μουσικές τάσεις και θρυλικά ονόματα όπως οι Nirvana, ο Bruce Springsteen και οι White Stripes τους συγκαταλέγουν στις σημαντικότερες επιρροές τους.


Στο πλαίσιο της πρόσφατης επαναδραστηριοποίηση τους, οι Sonics επισκέφτηκαν τη χώρα μας και έδωσαν τη δυνατότητα στους χιλιάδες φίλους τους να τους απολαύσουν ζωντανά. Το 2015 επέστρεψαν και δισκογραφικά κυκλοφορώντας νέο album μετά από μισό περίπου αιώνα, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και απέδειξε ότι οι Sonics δεν επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος, αλλά δηλώνουν παρών και έτοιμοι να προσφέρουν στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα.


Το Σάββατο 29 Απριλίου, άνθρωποι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά ένα θρυλικό συγκρότημα, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με κομμάτια σταθμούς όπως το “Have Love, Will Travel”, το “Strychnine”, το “Cinderella”, το “Psycho” και το “The Witch” σε μια συναυλία που κανείς δεν πρέπει να χάσει!




On May 2, 2016 an announcement was posted by Rob Lind on the band's Facebook site that Gerry Roslie and Larry Parypa would no longer be continuing as touring members of the band although they will still be involved in recording and Larry will occasionally be playing live with the band. Their positions are being filled on a touring basis by Jake Cavaliere of the Lords of Altamont on keyboards and Evan Foster of the Boss Martians on guitar.



Mε μόνο ενα μέλος απ το αρχικό line up δεν ξέρω αν πρέπει να τους ξαναδώ...

IMG_20170204_081122.jpg
 



Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.302
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top