Έκατσε πάνω σε όλους τους browsers και δε φεύγει με τίποτα!

Reaction score
3.085
Καλησπέρα σε όλους και να επαναλάβω το "Χρόνια Πολλά", που έχω ήδη γράψει σε άλλα νήματα.

Πριν 2-3 μέρες, χωρίς κανένα εμφανή λόγο το:

http://www.delta-homes.com/?type=sc...33&uid=INTELXSSDSC2CT240A4_CVKI248400HS240DGN

έγινε η default σελίδα έναρξης όλων των internet browsers (I.E., Google Chrome και ίσως και FireFox - δεν τον έχω ακόμα ανοίξει να δω). Εξαιρώ κάποια μικρή περίοδο που έλειπα και η κόρη μου χρησιμοποίησε τον υπολογιστή για τη δουλειά της και ίσως να επισκέφθηκε κάποια ιστοσελίδα, από την οποία να κόλλησε η συγκεκριμένη π@π@ρι@.

(Προσοχή! Μην ανοίξει κανένας το παραπάνω link, μπας και του κολλήσει κι εκείνου και δεν φεύγει. Απλά το έβαλα, για να ξέρετε σε τί αναφέρομαι)

Όσες προσπάθειες κι αν έκανα, μπαίνοντας στα Tools του I.E. και στα settings του Chrome, αυτό δεν φεύγει με τίποτα.

Μπας και ξέρει κανένας κάποιο έξτρα κόλπο, που εμένα μου διαφεύγει, να απαλλαχθώ από αυτό το αγκάθι, μέρες πούναι?

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
4.188
Aν πας στα settings του Chrome και μετά κάτω κάτω στα advanced settings και πάλι τέρμα κάτω πατήσεις reset settings, δεν κάνεις τπτ;

Reaction score
3.085
Aν πας στα settings του Chrome και μετά κάτω κάτω στα advanced settings και πάλι τέρμα κάτω πατήσεις reset settings, δεν κάνεις τπτ;
Ίσως, αλλά δεν το δοκίμασα για τον απλούστατο λόγο ότι φοβάμαι πως θα χάσω ότι μέχρι τώρα έχω καταχωρήσει στον Chrome (bookmarks, επαφές, plug-ins, κ.ο.κ.)

Αν δεν χάνονται αυτά, να το δοκιμάσω. Χάνονται?

(Και με τον I.Explorer βέβαια, θέλω να μάθω τί να κάνω, αλλά ας μην το μπερδέψω με την απάντησή σου, μιας και αναφέρθηκες στον Chrome).
-

Reaction score
26.895
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Reaction score
373
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το system restore, κάνε safe boot και μετά δοκίμασε να το αφαιρέσεις από τους browser σε safe mode. Τρέξε και ένα antivirus scan στο PC. Μόλις τελειώσεις κάνε boot σε normal mode και ενεργοποίησε ξανά το system restore.

Για safe boot στο πεδίο αναζήτηση στο μενού έναρξη γράψε msconfig και πάντα enter. Από την καρτέλα εκκίνηση διαλέγεις εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. Μόλις τελειώσεις ξανακάνεις το ίδιο για να ξεκινήσεις τον υπολογιστή κανονικά επιλέγοντας κανονική εκκίνηση.

Reaction score
4.188
Απ' ό,τι ξέρω, δεν χάνεις τπτ άμα κανεις μόνο αυτό.

"Use this option and Google Chrome will erase almost everything — your extensions, settings, cookies, history, home page, default search engine, and more. Chrome won’t delete your bookmarks or passwords, so your important personal data will be kept" http://www.howtogeek.com/171924/how-to-reset-your-web-browser-to-its-default-settings/

Είναι ο μόνος τρόπος που "ελαφραίνω" τον Chrome όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν και επανακτώ τις default ρυθμισεις

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.214
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
Ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του browser;

Reaction score
3.085
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Τρέχοντας το δικό μου anti-virus (Avast! Pro), κατάφερα και απάλλαξα τουλάχιστον τον Internet Explorer. Στον Chrome, παρόλο που χρησιμοποίησα το ίδιο εργαλείο καθαρισμού των browsers στο Avast, αυτό που είχα χρησιμοποιήσει για τον I.E., δεν είχα αποτέλεσμα. Απλά πρέπει να πω ότι χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, δεν βρήκα πουθενά τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως browser να την αφαιρέσω, απλά έτρεξα το εργαλείο αφαιρώντας ότι θεωρούσα άχρηστο και έγινε ότι έγινε. Ο Explorer απαλλάχθηκε, ο Chrome όχι.

Απ' ό,τι ξέρω, δεν χάνεις τπτ άμα κανεις μόνο αυτό.

"Use this option and Google Chrome will erase almost everything — your extensions, settings, cookies, history, home page, default search engine, and more. Chrome won’t delete your bookmarks or passwords, so your important personal data will be kept"http://www.howtogeek.com/171924/how-to-reset-your-web-browser-to-its-default-settings/

Είναι ο μόνος τρόπος που "ελαφραίνω" τον Chrome όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν και επανακτώ τις default ρυθμισεις
Πριν κάνω αυτά που γράφει ο panos και φαίνονται πολύ σωστά, λέω να δοκιμάσω τη συμβουλή του Advanced Settings, που γράφεις και μετά βλέπουμε αν δεν πετύχει.

Ευχαριστώ πολύ.
-

Reaction score
3.085
....
Πριν κάνω αυτά που γράφει ο panos και φαίνονται πολύ σωστά, λέω να δοκιμάσω τη συμβουλή του Advanced Settings, που γράφεις και μετά βλέπουμε αν δεν πετύχει....
ΟΚ, δούλεψε!! Με το Reset στα Advanced Settings, έφυγε, απλά φύγανε και τα cookies, αλλά αυτό λίγο με νοιάζει, απλά θα ξαναμπούνε ένα-ένα, όταν αρχίσω να επισκέπτομαι τις ιστοσελίδες που βλέπω συχνότερα.
-

Reaction score
373
ΟΚ, δούλεψε!! Με το Reset στα Advanced Settings, έφυγε, απλά φύγανε και τα cookies, αλλά αυτό λίγο με νοιάζει, απλά θα ξαναμπούνε ένα-ένα, όταν αρχίσω να επισκέπτομαι τις ιστοσελίδες που βλέπω συχνότερα.
-

Καλύτερα που έγινε έτσι. Αυτό που πρότεινα είναι μεν πιο σίγουρο αλλά είναι και πιο μπελαλίδικο. Όσες φορές στο παρελθόν είχα τσιμπήσει ιούλη ή trojan τα έβγαζα με αυτόν τον τρόπο, που είχα διαβάσει σε πολλά antivirus sites.

Βάλε κανένα πρόσθετο στον browser για να τον θωρακίσεις. Επίσης πολύ καλό είναι και το spybot.

Reaction score
26.895
Ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του browser;
ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΟΥΖΕΡ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
ΕΚΑΝΑ ΡΕΚΑΒΕΡΥ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ.....

Reaction score
4.188
Και πώς γίνεται ρε παίδες να λέτε είναι ιός ή malware και να φεύγει με απλό reset του browser?
Εγώ από εμπειρία πρότεινα τη λύση.
Κάποιες άλλες σελίδες έναρξης μου βγαίνανε και το 'λυνα και το λύνω πάντα έτσι.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489