Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.395
Reaction score
125.555
Πήγα Βόλο. Γκεομιατ..

Εγώ, για πρώτη φορά στη ζωή μου, έμεινα εντελώς πάκης, μα εντελώς όμως..

Ξέρετε καλά τι ξέρω, ξέρετε καλά και τι ηχεία έχω ακούσει. Ε, δεν..

Δεν έχω καμία διάθεση να γράψω σάλτσες, και αδιαφορώ παντελώς αν με χαρακτηρίσετε παπαγαλάκι του χατζησταμου ή του κουφού, ή του Κόγια, ή του ζαπαντη, ή κουφό και ανίδεο. Όμως, με απόλυτη σαφήνεια και βεβαιότητα, σας λέω πως νιώθω δικαιωμένος, και πως τα κωλογκριμ είναι τα απολύτως πιστοτερα ηχεία που γνωρίζω, πάμφθηνα για τον ήχο που προσφέρουν, παράθυρα χωρίς σίτες στην ηχογράφηση, απόλαυση σκέτη.

Όλα τα υπόλοιπα, απλές οδοντόκρεμες..

Ουδεμία σύγκριση με οτιδήποτε άλλο.

Ηχείο για πραγματικούς μουσικόφιλους.

Ποιό χάλι εντ; μα για όνομα...

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη!
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.395
Reaction score
125.555
Οφείλω μια κάποια ανάλυση όσων άκουσα, όχι όσων διάβασα σε πιντιεφ..

Έτσι γι'αλλαγή ρε παιδάκι μου, για το ανούσιο της υπόθεσης.

Για την τιμή τους; πλάκα κάνουμε;

Ηχεία πολύ ακριβότερα, τραγικά πολύ ακριβότερα, συγκριτικά, παίζουν σα χαλαζμένα.

Σαν εντελώς χαλαζμενα..

Λίαν επιεικώς δηλαδή..

Όχι, μη θέλετε να κάνετε σύγκριση με το ηχείο σας, όποιο κι αν είναι, θα κλαψετε με μαβρο δάκρυ.

Γιατί;

Ανάλυση από άκρη σε άκρη, ταχύτητα, μεταβατικά μικρο και μακρο, περιγραφή, ομοιογένεια, χρονισμός, εικόνα, και λοιπά αντικειμενικά χαρακτηριστικά, απλώς έχουν ξεφύγει από ότι ξέρουμε, από κουτιά, πάνελ, κόρνες, κορνίζες, λιζες.

Τοποθέτηση οργάνων στον χώρο σαφέστατη και σταθερή, μουσική σκηνή συμπαγής ως βράχος, βάθος βάρος και βακαρος, Όλα όσα ψάχνει ο εγκέφαλός σου, προσφέρονται απλόχερα και αβίαστα. Χαλαρά και με φυσικότητα που με έκανε να γελάσω με την καρδιά μου, είναι τελικά τόσο απλό..

Ακούς σε υψηλές στάθμες, που δεν άκουγες ποτέ, χωρίς να υπάρχει τίποτα ενοχλητικό, χωρίς να συνειδητοποιείς πόσο δυνατά ακούς. Και μιλάς άνετα με τον δίπλα σου..

Ηχείο για πολύ λίγους. Απαιτεί γνώση, παιδεία, πράγματα σπάνια στον χώρο του χομ οντιο. Απαιτεί να μη ψάχνεις ηχείο με "ωραια" μπάσα, δεν έχει ωραία μπάσα, ξέρω πολλά άλλα ηχεία με μπάσα που αρέσουν και εντυπωσιάζουν πολύ περισσότερο, αυτό δεν εντυπωσιάζει, είναι απλώς σωστό. Ομοίως δεν έχει "ωραία" πρίμα. Άλλα ηχεία θα σας καλύψουν αν ψάχνετε ωραία πρίμα, κοιτάξτε αλλού. Ομοίως μεσαία, φωνές και λοιπά, Όλα αυτά αλλού θα τα βρείτε, υγρά, ζεστά και δεξερωγωτιαλλο, μη τα ψάχνετε στο γκριμ..

Όμως, όσον αφορά την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, την ουσία της μουσικής, την πραγματική και ουσιαστική απόλαυση κάθε ηχογράφησης, αυτό το ηχείο (ηχειο σύστημα) είναι απλά μονόδρομος. Χωρίς αντίπαλο.

Κι όποιος διαφωνεί, ειλικρινώς δε ξέρει τι του γίνεται! :)

Υγ
Αντιρρήσεις, για πάρτη σας, Δημοκρατία δεν έχουμε. Τα παράπονά σας στο κογιοπουλο..

Αρτζι μπουρτζι και λουλας, μη μου τους κύκλους (και λοιπά στρογγυλά ωοειδη και μπιν σειπντ όργανα, και δη γενετικά) διογκώνεις..

Σςςςςς... σουτ.
 


Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
... χωρίς να συνειδητοποιείς πόσο δυνατά ακούς. Και μιλάς άνετα με τον δίπλα σου..

Χαρακτηριστικό όλων των σωστών και σωστά ρυθμισμένων συστημάτων.


Είπα κι εγώ την μ@λακία μου.
Σόρρυ, αλλά δεν άντεξα την συγκινησιακή χαρά απ το γραπτό του Ντίνου!
:dance2::dance2:
 

Μηνύματα
22.269
Reaction score
15.543
αδιαφορώ παντελώς αν με χαρακτηρίσετε παπαγαλάκι.... ή κουφό και ανίδεο..... τα κωλογκριμ είναι τα απολύτως πιστοτερα ηχεία που γνωρίζω, πάμφθηνα για τον ήχο που προσφέρουν, παράθυρα χωρίς σίτες στην ηχογράφηση, απόλαυση σκέτη.

Ηχείο για πραγματικούς μουσικόφιλους.

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη!
αληθώς ανέστη :)

:p

 
Last edited:

Μηνύματα
12.854
Reaction score
10.072
Όμως, όσον αφορά την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, την ουσία της μουσικής, την πραγματική και ουσιαστική απόλαυση κάθε ηχογράφησης, αυτό το ηχείο (ηχειο σύστημα) είναι απλά μονόδρομος. Χωρίς αντίπαλο
Βεβαίως σύστημα!
Γεια σου Κώστα!!
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.395
Reaction score
125.555
αβουγουδού μου, λίγα έως καθόλου έχω πλέον να πω, άλλωστε είπα εδώ μέσα τόσα πολλά που με χορτάσατε. Νομίζω πως πλέον είναι καλύτερα να μασάω παρά να ξαναλέω τα ίδγια και τα ίδγια, όποιος θέλει, ψάχνει και βρίσκει, το φόρουμ είναι γεμάτο γνώση. :drinks:

Νικ δι γκρικ, δις ιζ ε φακτ. Τα καλά στέρεα δεν ενοχλούν. Εξαπανέκαθεν και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, βεβαίως βεβαίως... Εξάλλου είσαι και συ παλαίουρας ντιτζέης και ξέβρεις καβλά αυτά τα ολίγαν και απλά του χόμπι μας... ;)

Κέφαλε γιγαντοτεράστιε κι ανυπέρβλητε, ωραίος ο λουμίδης, καθείς στο είδος του! :lolsign:

Γειά σου Περτράν! Άντε και στα δικά μας, εμείς οι φωτογράφοι δηλαδής να πάρουμε κανα ηχειάκι τση προκοπής κάποτες :neo:
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
συμπερασμαν
αμα δεν βρεξεις λολο
πσαρι δεν τρως
και το γκριμ αν καΙ ΗΧΕΙΑΡΑ
δεν το λες φτηνιαρικο (δεν το συγκρινουμε με ακριβοτερα)
μιλαμε σαν ποσό που ισως να μπορουσε να διαθεσιε καπχιος....
Αλλα με τετχια ποσά δεν μιλαμε για φτηνοκατασταση.....
περαν της χαιεντιας του γκριμακιου..
..τα πολυδοξασμενα (απο σενα ) wisdom
μαλλον καταντησαν σαν τα
καποτινα (ηχεια του καποτε)
teufel
απο δοξα λοξα......
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.395
Reaction score
125.555
Ρε άρτζι μπούρτζι, μη μπερδεύεις ρε παιδάκιμ' τα μύδγια με τ'αντίδγια...

Κορυφαία τα Wisdom, ναι, και δε το συζητάμε, και τα Κ+H και τα λοιπά, ιδίως σε σχέση με τα υπόλοιπα σώβρακα, αλλά δω έχουμε κάτι τις άλλο, κατανόησέ το και μη κάνεις αδίκως το δικηγόρο του δγιαβόλου, τζάμπα σάλιο ρε, κατάλαβε επιτέλους τι σε λένε, ωχου ρε παιδάκι μου, το χέρι στο βυζί εσύ! Σάμπως ρε χαμένε τα 500.000 $ του Wisdom λες να μη τα ξέρεις δηλαδή, καλά τώρα, εξεπίτηδες κάνεις το χαζό; Τες πα, σε αντιπαρέρχομαι...

Στου γκεομίατ είχα ξαναπάει όπως ξέρετε. Νταξ, καλό το λιπίνσκι, αλλά ως εκεί. Ένα ακόμα καλό ηχείο, τίμια επιλογή (όχι σα κάποιες άλλες που προσεγγίζουν το ποινικό αδίκημα), αλλά οκ, δε χαρακωνόμαστε κιόλας. Αλλά τώρα σοκ και δέος, ουδεμία σχέση τα μύδγια με τ'αντίδγια..

Εμείς οι πολλοί οι ανόηριμοι (ουδέν το ορθογραφικό, ανόητοι και ανώριμοι ενιαίως), και πρώτος εγώ βεβαίως βεβαίως, έχουμε καταξοδέψει πολύ περισσότερα από όσα ζητάει αυτό το ηχείο-σύστημα. Κακά τα ψέμματα αδέρφχια μου αγλήτες πουλιά, οι περισσότεροι εξ'ημών έχουμε δώσει πολύ περισσότερα και το ξέρουμε καλά, γω ο αρχιεξυπνάκιας ας πούμε, μόνο για καβλώδια έχω δώσει τόσα λεφτά, που να μου κοβότανε το χέρι από το όσχεο... Δικαιολογημένα κατά βάση, δεν υπήρχε, δεν ξέραμε, εποχή της μάβρης μαγείας, μ@λ@κία του χάλι έντ, λάμπες και γκόμενες, τσουτσουνομετρήματα - πτιφούργια και τα συναφή, δικαιολογίες άπειρες. Πλέον μας τέλεψαν. Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα... Όμως, υπάρχει εξέλιξη, οφείλει να υπάρχει, και σε μας πρωτίστως, όχι στις μηχανές. Η παραδοχή του σφάλματος είναι η μισή εξιλέωση, όπως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντγιά. Απλώς απαιτείται όρχης ικανού διαμετρήματος και εγκέφαλος που να συνεχίζει το ίνπουτ ώστε να παραδεχτείς το σφάλμα σου, κι όλα τ'άλλα είναι για νά'χαμε να λέγαμε.. :gotcha:

Ολίγη αυτοκριτική (αυστηρή όσο προβλέπεται) ποτέ δεν έβλαψε... :cool:

Τες πα, προσωπικώς μαζεύω ευρώπουλα για να το αποκτήσω. Οι καιροί δύσκολοι, δε λέω. Το χόμπι όμως ποτέ δεν ήταν φτηνό, ίσα ίσα τώρα φτήνυνε περισσότερο από ποτέ. Σγα σγα, δεν είναι δα και θέμα εξέχουσας προτεραιότητας, κι ας είν'καλά η πιστωτική, θα φορτωθεί με δόσεις ο θεοδόσης κι όποιος αντέξει.

Από κει και πέραν όμως, τα πράγματα είν'απλά και αρκούντως κατανοητά, ακόμα και για τους χόμο χάμπιλις εξ'ημών, χόμο ερέκτους και πάνω δικαιολογία δεν έχουν... Οι αγγελίες οφείλουν να γεμίσουν, κι αν δε γίνει αργά ή γρήγορα, εσείς (εμείς) χάνετε (χάνουμε)..

Πολύ πολύ φιλικά,
όπως πάντα..
ΚΤ
 

Μηνύματα
4.003
Reaction score
3.833
Ξεπερνώντας-προσπερνώντας και τη χαρά της αναπάντεχης αντάμωσης με τον Κωσταυτιά και τα γραφόμενά του σχετικά με τα Grimm, πρέπει να πώ 2 λογάκια.

Ο Κώστας (συνεπικουρούμενος και απο άλλα "εκλεκτά" μέλη του φορουμ) υπήρξε πρωτεργάτης σε θέματα εκπαίδευσης εδώ μέσα, γιά χρόνια.

Ξέρετε, είναι σπάνια ποιότητα να προσπαθείς κάθε μέρα, επί χρόνια, να διανείμεις στους πολλούς αυτά που κατέχεις και είναι αποτέλεσμα ατελείωτων ξοδευθέντων χρημάτων, εμπειριών και άπειρου διαβάσματος, δηλαδή γνώσης.

Πολύ δύσκολο διάβημα, διότι είναι σαν τα ποταμίσια ψάρια που τσουλάνε κόντρα στο ρέμα.

Βάζοντας και την παράμετρο(φυλής) ότι όλοι γνωρίζουμε πολλά στο χόμπυ μας και ταυτοχρόνως, ότι δεν......έ αυτιά έχουμε και ακούμε ρε καημένε που θα μου πείς εμενανε...το εγχείρημα πλέει σε ύδατα ουτοπικά.

Παρόλα τούτα τα ταύτα, ο Κώστας εκεί.....και πολλές φορές με εντονο τρόπο ή προβοκατόρικο ή όπως θέλετε -όσοι είχατε την τύχη να διαβάσετε γραπτά του - έδειχνε τα ορθά και φασκέλωνε τα της μαύρης μαγείας.

Οκ, ΠΟΛΥ δύσκολο διάβημα!
Οκ, θέλει ΠΟΛΛΑ αποθέματα ψυχής για να το κάνεις!

Όποιος έχει εμπειρία εκπαίδευσης ή εκπαιδευτού μπορεί να το κατανοήσει....ή όποιος έχει ανοιχτό μυαλό.

Εννοείται ότι το γλυκό ήρθε και έδεσε όταν ενεφανίσθη και ο έτερος ινστρούχτορας, ο Χρήστος Χατζηστάμου, ο οποίος συμπλήρωσε το παζλ με σπάνιες αναφορές απο την εργασία του και "έμαθε" αρκετούς να κατανοούν τι ακούνε.

Στην ομάδα υπήρξαν και υπάρχουν και άλλα -όπως ανέφερα- μυαλά¨: Κ.Φ., Κ. Κ., Ζαπ(εκτός ανταγωνισμού...), Yannis B, ep4nder, Vet, Παντελής, dapost, kai ποιό πρόσφατα Zakman klp -σίγουρα ξεχνώ και κάποιους- οι οποίοι προσέγγισαν το θέμα HI END απο την πλευρά της ουσίας και του σήμερα, παρέχοντας -ο καθείς με τον τρόπο του- υπέροχα κείμενα.

Προσωπικά, κατανοώ τον χομπίστα που θέλει να βλέπει τον ήχο του, δηλαδή τα αλουμίνια, τα καλώδια, τα ρακ, τις ακίδες, τα πιατάκια των ακίδων, τα μοκετάκια απο τα πιατάκια των ακίδων, τα στηρικτικά των αναπαυτήρων των καλωδίων, τους ακριβούς πυκνωτές, τα τι το τους τες τα πάντα!
ΧΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ!!!!

Πιό προσωπικά βέβαια, βγάζω το καπέλο μου σ΄αυτούς που προανέφερα διότι αποτελούν - εσαν στην κοινότητα του HI END μια σπάνια "ομάδα" ανθρώπων που βομβάρδισαν την κατηγορία AUDIO HI FI του AV SITE με εκπληκτικά κείμενα, που μου χάρισαν -πέραν της απολαυσης της ανάγνωσής τους- γνώση και εμπειρία που δεν είχα καταφέρει να αποκτήσω -μετά απο 10ετίες στο άθλημα- αλλά το βασικώτερο τρόπο σκέψης και ιεράρχισης των σημαντικών!

Γιατί, μην ξεχνιώμαστε...., ΟΛΑ ακούγονται, ακόμη και το ρακ, εντάξει???

Οπότε -προσωπικά πάντα- οφείλω πολλά ευχαριστώ στον Κώστα Ear για όλα τα ωραία που συνέβησαν εδώ μέσα, αλλά και έξω, αφού αυτόν γνώρισα σαν την ραχοκοκκαλιά της "άλλης γνώσης" και η απουσία του απο το σάιτ καταδεικνύει την οκνηρία και απουσία γνώσης υμών των υπολοίπων αλλά σηματοδότησε και την "παυση" και των λοιπών αξιόλογων πιστολιών.

Κωστή νάσαι πάντα καλά!!:drinks:
 




tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.683
Reaction score
2.728
λίγα έως καθόλου έχω πλέον να πω, άλλωστε είπα εδώ μέσα τόσα πολλά που με χορτάσατε. Νομίζω πως πλέον είναι καλύτερα να μασάω παρά να ξαναλέω τα ίδγια και τα ίδγια, όποιος θέλει, ψάχνει και βρίσκει
Κωστα καλοσηρθες, σε καταλαβαινω και συμφωνω απολυτα. Μασημενη τροφη-γνωση σε οσο μεγαλες ποσοτητες και να χορηγηθει δεν γινεται κτημα κανενος, θελει χρονο, τροπο και κοπο και ειναι προσωπικη διαδικασια του καθενος. :drinks:

Γιατρε μου, χαθηκαμε, πανε οι εποχες που σε ειχα εδω διπλα ενα τσιγαρο δρομο. Ελπιζω να σαι καλα καλε μου φιλε, αναπολω το παρεακι μας, το χιουμορ αλλα και την ουσια. :drinks:
 
Last edited:

Μηνύματα
4.003
Reaction score
3.833
Γιατρε μου, χαθηκαμε, πανε οι εποχες που σε ειχα εδω διπλα ενα τσιγαρο δρομο. Ελπιζω να σαι καλα καλε μου φιλε, αναπολω το παρεακι μας, το χιουμορ αλλα και την ουσια. :drinks:
Φιλαράκι μου τα 2 χρόνια της Αθήνας ήταν υπέροχα και σαυτό περίοπτη θέση καταλαμβάνει το παρεάκι μας όπως λές.
Μιλώντας με τον Βασίλη του είπα ότι σας καταχώρησα σε σκληρό δίσκο που δεν μπορώ να τον βρώ και να τον απολαύσω.
Μου λειπετε κουφάλες και ετοιμαστείτε για εαρινή συνεύρεση!
 

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Μηνύματα
4.798
Reaction score
11.041
Tο παρακάτω είναι λίγο παλιό (μάλλον το έχουμε ξανα-διαβάσει). Νομίζω θέλει αναθεώρηση για να συμπεριλάβει και αυτούς που μπορούν να φτιάξουν καλά συστήματα.

"Those capable of making good converters and solid state electronics, do.Those not capable of making good sounding solid state power amps, make tube amplifiers.Those not capable of making tube amplifiers, make loudspeakers.Those not capable of making loudspeakers, make cables.Those not capable of making cables, sell rocks said to dramatically improve sound." Βruno Putzeys
 

Μηνύματα
29.255
Reaction score
23.299
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ "ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ" ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΑ.....

ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΗΒΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΟΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΜΕ ΤΑ BMW.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΑΤΟΙ.....

ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΟΤΑ.

ΤΥΧΑΙΟ?

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ΑΠΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΕΙΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΟΥ!!!!

ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ SUZUKI KAI KAWASAKI ΚΑΘΟΤΙ YAMAHA ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η HONDA ΕΙΧΕ 1 Η 2 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.
GPZ VS GSX ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η CBX KAI H FZ!!!!

ΟΙ "ΙΤΑΛΟΙ" ΤΡΩΓΑΝ ΦΑΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ "ΛΕΜΟΤΙΑΡΗΔΕΣ"....

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕΧΡΙ KLE ΤΟ ΠΟΛΥ!!!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.395
Reaction score
125.555
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ "ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ" ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΑ.....
Μπα, στη μέση ηλικία που λες, όταν με το καλό εισέλθουμε, θα μας θάψουν. Είμαστε αμετανόητοι παιδιά.

Κι έχουμε τα παιχνίδια μας, σα παιδιά που είμαστε.

Επί του παρόντος θρεντ, το κίνητρο έναρξης είναι απλό, άκουσα τα γκριμ και θεώρησα πως έπρεπε να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου, όπως ακριβώς έγινε και με την μετρικ.

Και την μετρικ αποφάσισα να την αγοράσω χωρίς να την ακούσω πουθενά, ομοίως και τα γκριμ, πάει καιρός που έχω πάρει την απόφαση να πάρω τα γκριμ, κι όπως πάντα, αποφασίζω τις αγορές μου στα μηχανήματα από τα πιντιεφ, σταθερά και χωρίς ενδοιασμούς.

Την μετρικ έτυχε να την ακούσω αφού την πήρα, και ξεκίνησα ανάλογη περιγραφή. Τα γκριμ έτυχε να τα ακούσω πριν τα πάρω και ξεκίνησα αυτό το θρεντ.

Τόσο απλά.

Και οδηγώ τογιοτα! :)
 

Μηνύματα
29.255
Reaction score
23.299
Μπα, στη μέση ηλικία που λες, όταν με το καλό εισέλθουμε, θα μας θάψουν. Είμαστε αμετανόητοι παιδιά.

Κι έχουμε τα παιχνίδια μας, σα παιδιά που είμαστε.

Επί του παρόντος θρεντ, το κίνητρο έναρξης είναι απλό, άκουσα τα γκριμ και θεώρησα πως έπρεπε να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου, όπως ακριβώς έγινε και με την μετρικ.

Και την μετρικ αποφάσισα να την αγοράσω χωρίς να την ακούσω πουθενά, ομοίως και τα γκριμ, πάει καιρός που έχω πάρει την απόφαση να πάρω τα γκριμ, κι όπως πάντα, αποφασίζω τις αγορές μου στα μηχανήματα από τα πιντιεφ, σταθερά και χωρίς ενδοιασμούς.

Την μετρικ έτυχε να την ακούσω αφού την πήρα, και ξεκίνησα ανάλογη περιγραφή. Τα γκριμ έτυχε να τα ακούσω πριν τα πάρω και ξεκίνησα αυτό το θρεντ.

Τόσο απλά.

Και οδηγώ τογιοτα! :)

ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ......

ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΚΡΙΜ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΙ.
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
λες

την μετρικ αποφάσισα να την αγοράσω χωρίς να την ακούσω πουθενά, ομοίως και τα γκριμ



συμπερασμα αγορασες τα γρκιμ χωρις να τα ακουσεις


- ετσι λες πιο πανω , σωστα ?

και μετα λες

Τα γκριμ έτυχε να τα ακούσω πριν τα πάρω και ξεκίνησα αυτό το θρεντ.



τελικα τα ακουσεις πριν τα αγορασεις ?
ή νομιζεις οτι τα αγορασες αφου τα ακουσες ?

μας μπερδευεις ρε παιδακι μου
 

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.702
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top