Γερμανο - αυστριακή δύναμη !

Reaction score
88
Καλησπέρα σε όλα τα αρρωστάκια του hiend !. Θα ήθελα να μοιραστω μαζι σας την περιπετεια για προσπαθεια ματσαρισματος του συστηματος μου ωστε ισως να βοηθήσω και μερικους με το ταιριασμα των συσκευών τους.

Μετά από μια πρόσφατη απόκτηση ενισχυτικών (Sovereign Power - Sovereign Director) ξεκινησα μια προσπαθεια να τους ταιριαξω ηχειο. Τα ειχα ακουσει στον φιλο μιχαλη με τα tidal αλλα τα οδηγουσαν οριακα με ελλειπή σωματα στα οργανα. Τα ακουσα για καιρο με τα δικα μου kharma 3.2 fe , εκει ηταν επαρκεστατα σε οδηγηση αλλα τα kharma θελουν λαμπα αλλιως ακουγονται λεπτοηχα . Ετσι λοιπον ειπα να δοκιμασω με τα ATC 50 που αποδείκτηκε δυσκολο φορτιο για τον Power με αποτελεσμα αλλη μια αποτυχια και απογοητευση.
Τελικά ,μετα απο καποιο διαστημα ψαξιματος ήρθε κάτι αναπάντεχο !!!.
Βρηκα το ηχειο που εκανε τον Power να δειξει ολες τις δυνατοτητες του (οπως ακολουθως και τον director) .Πρώτη φορά ακουσα τα ενισχυτικα μου να παιζουν με τεραστια σωματα , δυναμικα , μουσικοτητα με φοβερη αναλυση να σου σηκώνεται η τρίχα και τεραστιο Soundstage !!!. Υστερα απο μια οδύσσεια ακροασης πολλών-πολλων ηχείων ΗΡΘΕ Η ΛΥΤΡΩΣΗ !!!. Το όνομα αυτών " ?????".

Last edited:

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
:gotcha::gotcha::gotcha: Με πέθανε παιδιά!!! Η γυναίκα μου με ρωτάει "μα καλα" ποιος ειναι αυτος ο Hiendakias συνέχεια στο Messenger??? πρόσεχε μου λεει γιατί το σύμφωνο συμβίωσης ειναι στην μόδα!!!:lol::lol::lol:

Last edited:

Reaction score
2.051
Λέγε, μας έσκασες! Θα ήθελα πάντως να εχεις πάρει Ayon τα οποία σκοτώνουν!

Reaction score
88
:gotcha::gotcha::gotcha: Με πέθανε παιδιά!!! Η γυναίκα μου με ρωτάει "μα καλα" ποιος ειναι αυτος Hiendakias συνέχεια στο Messenger??? πρόσεχε μου λεει γιατί το σύμφωνο συμβίωσης ειναι στην μόδα!!!:lol::lol::lol:
Χαχαχαχαχα

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Μην πεις!! Μη πεις!! Ειδικά στους Tidaλάκηδες!! Αστούς να ψηθούν λιγακι...
* παίζει φανταστικά το καινούργιο ηχειο του Γιώργου!!!!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
:smoke::smoke: Πφφφφ έχεις αράξει τωρα.. Παρε τον Geopolitis να περάσει μια βολτίτσα να κανεις επίδειξη δύναμης..:showingbiceps::showingbiceps:

Reaction score
88
:smoke::smoke: Πφφφφ έχεις αράξει τωρα.. Παρε τον Geopolitis να περάσει μια βολτίτσα να κανεις επίδειξη δύναμης..:showingbiceps::showingbiceps:
Αστο γιατι ειναι καλο παιδι και ειναι κριμα να τον στεναχωρησω .Θα με παρακαλαει μετα να του τα δωσω και δεν θελω !.

Reaction score
88
Σχόλιο ενος μελους που συμμετεχει σε μια συζητηση γνωστού hiend forum για το ηχειο μου :

Before purchasing the "??????" we had Focal DIVA, B & W 802D, silver sand, B + M, Cabasse, Isophon Cassiano D, Avalon, KEF, Tannoy, Canton, Piega, Audio Data, Dali, Audio Physics, MBL and Martin Logan Summit and whatever always heard but no LS us as excited as the "??????".

Reaction score
684
Άντε λέγε μας έπρηξες !!!!
( παντως χαίρομαι που δεν έδωσες τους ενισχυτές δε βρίσκεις τιποτα αντιςτοιχο σε αυτα τα λεφτα)

Reaction score
88
Άντε λέγε μας έπρηξες !!!!
( παντως χαίρομαι που δεν έδωσες τους ενισχυτές δε βρίσκεις τιποτα αντιςτοιχο σε αυτα τα λεφτα)
Ενοειται george οτι οι sovereign ειναι κορυφαιοι και value for money ενισχυτες , γι αυτον τον λογο δεν ηθελα να τους δωσω και εκανα τοση προσπαθεια για να βρω το καταλληλο ηχειο. Ειναι οι μονοι τραντζιστορ ενισχυτες που με καταφεραν να αποχωριστω τις αγαπημενες μου λαμπες. Πολυ μουσικοι ενισχυτες !!.

Reaction score
88
Λέγε, μας έσκασες! Θα ήθελα πάντως να εχεις πάρει Ayon τα οποία σκοτώνουν!
Φιλε μιχαλη ειχες δικιο τελικα , τα ηχεια ειναι τα AYON SEAGUL C .
Τα οποια φορανε 2 Χ 7" woofers και ενα twiter 1.2" ολα κεραμικά της γνωστης Accuton. Το υλικο της καμπινας παρατηρησα οτι εχει ακριβως την ιδια στιβαροτητα και συμπεριφορα με του kharma (πρεπει να ειναι παρομοιο αν οχι το ιδιο υλικο κατασκευης). Εχουν Sensitivity 90db και Impedance 6 ohm (Ο power ειναι 150 watt και στο 1/3 του volume με ακουει ολη η πολυκατοικια !!!).

Reaction score
2.051
Ηχειάρες φίλε Γιώργο! Μεγειά! Τώρα μπορείς να αράξεις για μερικούς μήνες μέχρι να αλλάξεις ξανά ηχείο! :p

Reaction score
2.051
Ας διορθώσει κάποιος ρε παιδιά το καλορίζικο μου έχουν βγει τα μάτια. :lol:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.505
Μπορούν παρακαλώ οι κάτοιχοι tidal να επιλέξουν λίγο διαφορετικό avatar γιατί τους μπερδεύω; :D

Μεγειά τα ωραία στον highendakia!

Reaction score
88
Μπορούν παρακαλώ οι κάτοιχοι tidal να επιλέξουν λίγο διαφορετικό avatar γιατί τους μπερδεύω; :D

Μεγειά τα ωραία στον highendakia!
Χαχααχαχ ωραιος ,!!. Ευχαριστω φιλε !.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members