Κερδίστε 10 άδειες για το Zeus Quest Remastered

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.748
Reaction score
83.539
maxresdefault.jpg


Η Crazysoft είναι μία ελληνική εταιρεία στο χώρο του game development που ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε έχει δημιουργήσει δεκάδες παιχνίδια και ψυχαγωγικές εφαρμογές για desktops και mobile συσκευές. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο Γιώργος Σαρρής. Οι εφαρμογές ξεκίνησαν από τα PDAs και σήμερα υποστηρίζουν όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα.

Η τελευταία δημιουργία της εταιρείας είναι η remastered έκδοση του Zeus Quest (Οι Περιπέτειες του Δία), ένα παιχνίδι που ανήκει στην oldschool κατηγορία των point & clickadventures και θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα στην έκδοση για Android.


Η περιγραφή του παιχνιδιού από τον δημιουργό του:

----------------------------------------
Οι Περιπέτειες του Δία


Ελληνικό point & click παιχνίδι περιπέτειας με πολύ γέλιο. Μυθολογία με Sci-Fi!

Το παιχνίδι είναι ένα αστείο pointandclick παιχνίδι περιπέτειας με ανάλαφρο χιούμορ και μεστή πλοκή. Συνδυάζει την Ελληνική μυθολογία μας με Sci-Fi με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο. Αυτό το remastering που κάναμε είναι ένα καινούριο παιχνίδι στην ουσία με fullanimation 60FPS, αστεία vectorFHD γραφικά και ξεκαρδιστικούς διαλόγους στα Ελληνικά. (Υπάρχουν 5 γλώσσες).

Κοντρολάρεις τον Δία (Τον αρχηγό του Ολύμπου) που είναι ένας παλαβός τύπος. Προσπαθεί να φτιάξει μια χρόνο-μηχανή για να σώσει τον πλανήτη από καταστροφή. Όλα συμβαίνουν στην εποχή της Αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας. Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι είναι θεοπάλαβοι στα Ελληνικά (Υπάρχουν 5 ακόμα Γλώσσες). Υπάρχει και voice-over στα Αγγλικά σε μερικές σκηνές. Όλη η πλοκή είναι fullyanimated με 60FPS. Χρησιμοποιούμε γραφικά vector που δίνουν ένα μοναδικό καρτούν στιλ.

Ο Δίας, ο αρχηγός του Ολύμπου γύρισε πίσω στην Γη μετά από μια ενεργοποίηση σε ένα αρχαίο μηχανισμό. Η ιστορία ξεκινάει με τον Δία μέσα στο διαστημόπλοιο του να προσγειώνετε στον πάτο του Ωκεανού στην Σαντορίνη. Εκεί θα γνωρίσει πολλούς θεότρελους χαρακτήρες και θα πρέπει να λύσει πολλούς γρίφους. Το παιχνίδι είναι μεγάλο, κανονικής διάρκειας adventuregame. Θα επισκεφτεί την Οία, το Ακρωτήρι, τα Φηρά, την Καλντέρα το Ηφαίστειο και πολλά άλλα μέρη μέχρι που θα ανακαλύψει το σούπερ όπλο του, την αστραπή και το κουτί της χρονομηχανής. Ακόμα και τότε η πλοκή μόλις έχει αρχίσει, θα πρέπει να σαλπάρει για άλλα τέσσερα νησιά, την Μήλο, την Κάρπαθο, την Μύκονο και την Δήλο. Εκεί θα βρει τα χαμένα κομμάτια της χρονομηχανής ώστε να μπορέσει να την φτιάξει και να σώσει τον πλανήτη. Στο τέλος θα αναγκαστεί να απαγάγει την Ευρώπη μεταμορφωμένος σε ταύρο (Βλέπε Μυθολογία) και να ταξιδέψει στην Μινωική Κρήτη στην Κνωσσό. Εκεί θα μπει στο πασίγνωστο λαβύρινθο της Κνωσού, θα πάει στη Φεστό και θα βρει τα τελικά κομμάτια για να τελειώσει την αποστολή.

Χαρακτηριστικά:

• Αστείο 'Point & Click' παιχνίδι περιπέτειας. *Της παλιάς σχολής.
• Αστεία κινούμενα σχέδια με 60FPS σε όλο το παιχνίδι.
• Αστεία πλοκή με θεότρελους διαλόγους στα Ελληνικά. (+ 5 γλώσσες)
• Αστεία γραφικά vector σε FullHD.

-------------------------------------------------

Έχοντας παίξει περίπου το 1/3 του παιχνιδιού μπορώ να πω ότι έχω μόνο θετικές εντυπώσεις. Οι μεγαλύτεροι gamers που έχουν ζήσει την εποχή των point & click adventures θα θυμηθούν τα νιάτα τους, τότε που το σενάριο και το gameplay ήταν πάνω από τα 3D γραφικά και τις κάρτες των εκατοντάδων ευρώ. Η δυσκολία των γρίφων είναι μέσου επιπέδου. Μετά από την αρχική προσαρμογή στην τρελή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού οι λάτρεις των περιπετειών θα κολλήσουν...


Ο δημιουργός του παιχνιδιού προσφέρει δωρεάν 10 άδειες χρήσης (Android) για το "Zeus Quest Remastered" στα 10 πρώτα μέλη του AVSite που θα απαντήσουν στο παρόν νήμα. Θα λάβουν PM για τη διαδικασία απόκτησης του δώρου τους.
 
Last edited:




Μηνύματα
85
Reaction score
61
Ελληνική εταιρεία; Μπράβο για την προσπάθεια και καλή πορεία στην αγορά.
 






panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε ένα τομέα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Καλή συνέχεια!
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.748
Reaction score
83.539
Μέσα στο ΣΚ θα σας στείλω PM. Περίμενα να συγκεντρωθούν και οι δέκα.
 


Μηνύματα
3.300
Reaction score
1.935
Λοιπόν...τι έγινέ; Το εγκαταστήσαμε το παιχνιδάκι;
Εγώ το εγκατέστησα και ασχολούμαι όποτε μπορώ. Έχει το καλαμπούρι του και είναι και αρκετά καλοφτιαγμένο με χιούμορ.

Έχω πάει και στη Θηρασία ...έχω μαζέψει απο εκεί ότι μαζεύεται...αλλά τώρα κόλησα λιγάκι...

Το μόνο αρνητικό που έχω δεί μέχρι τώρα είναι στα tips.
Αν πατήσεις την βοήθεια και δεν είσαι στην σωστή περιοχή του χάρτη, απλά σε οδηγεί να αλλάξεις περιοχή χωρίς όμως να σε κατευθύνει στην σωστή....οπότε είναι λιγο δώρο άδωρο...
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.713
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top