Μπράβο κοριτσάρα μου.

V

VIDEOMIX

Guest
Φιλί στο στόμα και... <<μπράβο κοριτσάρα μου>>.
Ολυμπιονίκης Μελισσανίδης και προπονητής του στους Ολυμπιακούς. Τι απέγινε η υπόθεση; Έχασε το δικαστήριο αυτές τις μέρρες ο Ιωάννης. 100 εκατομύρια δρχ αποζημίωση ήθελε το ...ρίτσι!!!! :lol:.
Δείτε ΑΝΤ1 τώρα. Το δείχνει. Ακούγεται και η επίμαχω φράση. :shock:

V

VIDEOMIX

Guest
Κοριτσάρα. Αυτό δεν του άρεσε. Του προσθέτει χρόνια η προσφώνηση. :shock: :lol:

Reaction score
36
Καλά πως του' ρθε να τον πεί "Κοριτσάρα μου" ?? :!: :!: :roll: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
164
Η απόφαση πάντως του δικαστηρίου έλεγε καθαρά ότι το "κοριτσάρα" ακουγόταν στο βίντεο. Αν τη βρω, θα την ανεβάσω :)

Reaction score
14
Αυτό μας έμεινε από ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλιο?? :shock: :o :o

Reaction score
164
giotamike said:
Στην εποχή μας, στην εποχή της ντόπας και των κατασκευασμένων υπεραθλητών, ένα ολυμπιακό μετάλλιο δεν μου λέει τίποτα σπουδαίο. Ιδίως όταν ο αθλητής που το κερδίζει το απαξιώνει με τη συμπεριφορά του.
Από τον συγκεκριμένο καραγκιοζάκο (ούτε καν καραγκιόζη δεν μπορώ να τον αποκαλέσω) μου έμεινε:
-Το "μπράβο κοριτσάρα μου"
-Το ότι έκανε το όνομα του.. Ιωάννης ενώ πριν ήταν ένας απλός Γιάννης
-Το ότι μιλούσε για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο
-Το ότι εμφανίστηκε στη Στάη με διχτυωτό μπλουζάκι και λιπ γκλος
-Το ότι ψωνίστηκε όσο πιο άσχημα γινόταν
-Το ότι καβάλησε το καλάμι

Reaction score
14
unforgiven said:
giotamike said:
Στην εποχή μας, στην εποχή της ντόπας και των κατασκευασμένων υπεραθλητών, ένα ολυμπιακό μετάλλιο δεν μου λέει τίποτα σπουδαίο. Ιδίως όταν ο αθλητής που το κερδίζει το απαξιώνει με τη συμπεριφορά του.
Από τον συγκεκριμένο καραγκιοζάκο (ούτε καν καραγκιόζη δεν μπορώ να τον αποκαλέσω) μου έμεινε:
το οτι είναι λούγκρας δεν σου τα δικαιολογεί όλα αυτά τα κατινίστικα???

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εμενα δεν με πειραξε ουτε που ειναι λουγκρα (στον δικο του μπαινει οχι στο δικο μου) και ουτε το κοριτσαρα μου!
Με πειραξε που οπως πολοι αλλοι Ελληνες αθλητες που κανουν επιτυχιες και εξαφανιζονται ετσι εκανε και αυτος.
Και να πεις οτι τον πηραν τα χρονια και τα παρατησε...
Απλα μετα καβαλησε το παλαμαρι Ε... το καλαμι εννοουσα και τα φορτωσε στον κοκορα!

V

VIDEOMIX

Guest
dream_GR said:
unforgiven said:
giotamike said:
Aμ το άλλο το ξεχάσατε; Λαμπαδιδρόμος της έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων και είχε σηκώσει το σορτσάκι σαν μποξεράκι και χαιρετούσε το κοινό του Ολυμπιακού σταδίου με το στύλ εαν θυμάστε απο την ταινία του Χάρρυ Κλύν ενός παραστρατημένου γιού που μόλις είδε τον πατέρα του φώναζε τρέχωντας σε αργή κίνηση.... << πατέεεερρρααααααα........>>!!! :lol: Το θυμάστε;

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
dream_GR said:
unforgiven said:
giotamike said:
Aμ το άλλο το ξεχάσατε; Λαμπαδιδρόμος της έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων και είχε σηκώσει το σορτσάκι σαν μποξεράκι και χαιρετούσε το κοινό του Ολυμπιακού σταδίου με το στύλ εαν θυμάστε απο την ταινία του Χάρρυ Κλύν ενός παραστρατημένου γιού που μόλις είδε τον πατέρα του φώναζε τρέχωντας σε αργή κίνηση.... << πατέεεερρρααααααα........>>!!! :lol: Το θυμάστε;
Σάκη you recorded!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγραψες και πάλι!!!!

Ακριβώς ετσι δαν το ζαβό που έκανε ο Χαρυ Κλύνν!!!!! Πατεεεεεεεουρρρραααααα!!!!

Reaction score
14
unforgiven said:
Ακόμα και έτσι να ήταν, δηλαδή το μετάλιο να είχε κερδιθεί από ντόπα όπως λες, πάλι ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλιο είναι τιμή - δόξα και χρήματα για ένα κράτος και έναν αθλητή, αφού θα συναγωνισζόταν μεταξύ ομοίων ντοπαρισμένων. Πόσο μάλλον, όταν αθλήματα όπως της ενόργανης εξαιτίας της φύσης τους δεν είναι δυνατόν να βελτιωθούν με τη λεγόμενη ντόπα, τουλάχιστον όχι σε δραματικό βαθμό. Πάντως η φράση που έμεινε και σχολιάστικε δεν ήταν την εποχή της απαξίωσης που ήλθε μετά, αλλά την ώρα του αγώνα και μέσα στο γήπεδο.
Όπως και να είναι κάτι, ότι και να συμβαίνει πάντα έχουμε κάτι κακό να πούμε, είναι γεγονός...

Reaction score
2
αυτος και ο Ελευθεροπουλος μονο μιλανε για τον εαυτο τους στο τριτο προσωπο....σιγα ρε μεγαλε......μην σκισεις κανα καλσον.......... :lol: :lol:

Reaction score
8
unforgiven said:
giotamike said:
Έτσι ακριβώς είναι.
Ο κάθε αθλητής και μάλιστα Ολυμπιονίκης, αποτελεί πρότυπο και πρέπει να σέβεται ορισμένα πράγματα.
Όταν είχε πάρει το μετάλλιο, κάποιοι βγήκαν και το χλεύαζαν και τότε σε συζητήσεις πήρα το μέρος του
αλλά μόλις είδα την εξελιξή του....
Δε μπορεί να βγαίνει και να μιλά για Ολυμπιακό ιδεώδες και άλλα τέτοια, όταν όλες οι αποστολές στους
Ολυμπιακούς τον είχαν πάρει στο ψιλό με τη συμπεριφορά του.Τον έχει δει κανείς πως κυκλοφορεί ?
Κανονικά θα έπρεπε να έχει ασφάλεια γύρω του, γιατί το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό
είναι να τον χαστουκίσεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
giotamike said:
Το ότι πήρε μετάλιο δεν σημαίνει τίποτα για την υπόλοιπη συμπεριφορά του. Δεν δικαιολογεί τίποτε απολύτως...

Reaction score
14
Το θέμα που αναφέρομαι, έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίσθηκε τη στιγμή που κέρδισε το μετάλιο και όχι τα υπόλοιπα. Δηλαδή, αντί να χαιρόμαστε που μας τιμάει με τις επιδόσεις του ιδιαίτερα εκείνη τη στιγμή, "εμείς" το μυαλό μας το είχαμε στην..."κοριτσάρα μου".
Η συμπεριφορά όλων είναι δικό τους θέμα για εμένα, είτε είναι Ολυμπιονίκες είτε μη. Όποιος θέλει φυσικά σχολιάζει. Πάντως σύμφωνα με την άποψή μου, το πλέον ανούσιο πράγμα είναι τη στιγμή που κάποιος κάνει την Ελλάδα υπερήφανη με τις επιδόσεις του, το ίδιο βράδυ να σκεφτόμαστε άλλα εκτός από τη νίκη του.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ελατε ρε παιδια μην ασχολειστε με τη Σουβλιτσα που μας εκανε ρεζιλι διεθνως!

Reaction score
3
Δηλαδή το φιλί στο στόμα με τον προπονητή του δεν σας ενόχλησε?
Αλλά θα ήταν "πατρικό" φιλί,όπως είπε ο λεγάμενος.
Πάντως ρε παιδιά,ο πατέρας μου ομορφόπαιδο είναι (ήταν),αλλά μέχρι το μάγουλο έχουμε φιληθεί.
Μήπως δεν με αγαπάει??????????? :shock: :lol:

Reaction score
164
Το βρήκα... :lol:
Απόσπασμα από την αγωγή του Μελισσανίδη:
"« …Για τον λόγο αυτόν απομόνωσαν κακόβουλα τον εναγκαλισμό και τον ασπασμό μου με τον προπονητήμου, κάτι το οποίο συμβαίνει πάντοτε μεταξύ αθλητών και προπονητών μετά από κάθε επιτυχία…το δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και δυσφημιστικό και, σε κάθε περίπτωση, εξυβριστικό…»
Και η απόφαση...
"…το δημοσίευμα για τα επίμαχα «φιλί» και «μπράβο κοριτσάρα μου» είναι αληθές…προκύπτουν και από τα οπτικογραφήματα…στη φωτογραφία της σελίδας 40 φαίνεται το φιλί…
για τη φράση «μπράβο κοριτσάρα μου»… η κατάληψη της επιδίκου λέξεως γίνεται ακουστικώς αντιληπτή τόσο ως τσα-ρα όσο και ως τσα-ρι μη επιτρέποντας στον αντικειμενικό κριτή να εκφράσει ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για το πλήρες και ακριβές περιεχόμενο της επιδίκου λέξεως, αλλά αφήνοντας περιθώρια στον –τυχόν- ακροατή συνειρμικά να υποθέσει…
…οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν (στους υπότιτλους των φωτογραφιών, στους τίτλους του άρθρου και στο κείμενο του άρθρου) ήταν οι αναγκαίες για να εκφρασθεί ο εναγόμενος δημοσιογράφος, έστω και με την άσκηση οξείας κριτικής, χωρίς να υπερβαίνουν τα όρια του ανεκτού σχολιασμού…"
:lol: :lol: :lol:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.349
Members