Τη γνώμη σας ΓΝΩΣΤΕΣ

Reaction score
9
Εχουμε ένα thorens td 160 και έναν ενισχυτή g3500 sansui ηχεία technics 3 δρόμων 6ωμα γιατί δεν ακούγετε όμορφα ο ήχος.Και όταν ενοώ όμορφα όχι τόσο καθαρα και σωστά.
Μήπως ο ενισχυτής επειδή είναι 8ωμος δεν αποδίδει σωστα το ηχειο.
Μήπως θέλει αλλαγή η βελόνα του πικαπ και αν ναι ποια προτείνετε
μήπως θέλει προενίσχυση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
9
οχι μόνο το πικαπ .όσο για την κεφαλοβελόνα δε γνωρίζω και δε θέλω να πάρω κάποια ακριβή λόγω του ερασιτεχνικου της κατάστασης και φυσικα λάτρη του βινυλίου καθοτι έχω γύρω στους 2000 δίσκους σε διαφορετικα είδη μουσικής.ευχαριστώ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.161
Δοκιμασε το tuner, αν παιζει καλά στα fm μαλλον θες βελονα, η κεφαλη.
Αν δεν παιζει καλα ουτε εκει ψαξε τα μεγάφωνα των ηχειων.

Reaction score
9
δηλαδή τα ηχεία είναι οκ να μην τα αλάξω.να παρω 8ωμα αν λέω παπάρες σόρυ δεν το κατάχω καλάτο αντικείμενο ευχαριστώ

Reaction score
295
δηλαδή τα ηχεία είναι οκ να μην τα αλάξω.να παρω 8ωμα αν λέω παπάρες σόρυ δεν το κατάχω καλάτο αντικείμενο ευχαριστώ
Μην σε απασχολεί τοσο η αντίσταση (6ohm) των ηχείων.
Αν είναι καλά και δεν εχουν βλάβη θα πέξουν.
Κοίτα καλύτερα την βελόνα.Ποια κεφαλή φοράει?
Δες την ακίδα της βελόνας με φακό.Είναι μυτερή η στρογγύλεψε τελείως?
Με 2000 δίσκους και αυτό το πικ απ, ν αγοράσεις και καλή κεφαλή αν δεν είναι αυτή που εχεις η μόνο βελόνα.
Δες τα καλά και πες μας.
Τα ηχεία ποιά είναι?

Reaction score
9
η κεφαλη ειναι μια marantz 8000 δεν φένετε πολύ καλά οσο για την βελόνα μάλλον είναι όπως τα περιγράφεις τα ηχεία είναι απο ηχοσύστημα technics sb eh 550ευχαριστώ

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Oτιδηποτε μπορει να φταιει λογω ηλικιας του συστηματος.
Δοκιμασε αλλα μηχανηματα(διαδοχικα στο συστημα), ισως απο καποιο φιλο και δια της "εις ατοπον απαγωγης" θα μπορεσεις να βρεις την αιτια.
Μετα θα ειναι ευκολο να βρεθει και η λυση.
Υποθετω οτι ο sansui λογω ηλικιας θα εχει εισοδο phono?

Reaction score
1.844
... Δοκιμασε αλλα μηχανηματα(διαδοχικα στο συστημα) ...
Αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Strongly recommended. Αντί να αγοράζεις κεφαλές, βραχίονες κ.λ.π. - με αβέβαια προς την έκβαση αποτελέσματα - ψάχνεσαι για πικάπ φίλου σου ή γνωστού σου.

ika

News
Reaction score
16.027
Last edited:

Reaction score
9
Κύριοι συγνώμη για την αναμονη δοκίμασα και τo tuner πραγματικά επαιξε καλύτερα και ποιο καθαρα αλλα πάλι το ηχείο μου φάνηκε οτι υποφέρει κατέληξα λοιπον σε δύο συμπεράσματα μία αγορα ηχείων όπως audio pro sa 4 θέλω τη γνώμη σας και μια κεφαλοβελόνα για το πικαπ επίσης θέλω τη γνώμη σας οι δίσκοι μου παρολο που είναι αρκετοι έχουν υποστεί κάποια φθορα.ευχαριστώ.

Reaction score
1.844
Τα καλώδια των ηχείων είναι εντάξει; Εννοώ πρωτίστως χωρίς οξειδώσεις στους ακροδέκτες και χωρίς ταλαιπωρημένη όψη. Μια φώτο θα μας πείσει. Αυτό προτού γίνουν αγορές ηχείων,

Reaction score
9
Ναι είναι σε καλή κατασταση αλλα τα φτηνιάρικα τα είχα στο μαγαζι μου το κλασικό κοκκινο μαύρο δεν είναι ταλαιπωρημενα και με το δικο τους σύστημα παίζανε καραντί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.334
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian