πικάπ, η ηχομηχανή του μέλλοντος?

Reaction score
1.127
Γελάτε? Είδα το ''Captain america'' και ενώ προσπαθούσε να σώσει 20 εκατομμύρια ανθρώπους με τον συνεργάτη του,στο πολύ μακρινό μέλλον καποια στιγμή χαλαρώσανε και αυτοί ακούγωντας jazz από πικάπ! Μια σκηνή του έργου διάρκειας λίγων δευτερολέπτων..
Επίσης ο Τομ κρούζ στη ταινία επιστημονικής φαντασιας ''oblivion' κάποια στιγμή που τη κοπανάει από το τρελοκομείο της απόλυτης τεχνολογίας και την αράζει σε ένα ξύλινο σπίτι δίπλα σε ένα ποτάμι πάλι από πικάπ ακούει.
Και επειδή οι ταινίες φαντασίας ''προβλέπουν'' το μέλλον πολλές φορές υποψιάζομαι οτί και σε 100 χρόνια από τώρα το πικάπ θα εξακολουθεί να παίζει..και θα είναι και για λίγους...:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αν η τεχνολογία δεν πέσει απόλυτα έξω σε 100χρόνια δεν θα ζώ .
Ούτε και εσύ μάλλον .
Oπότε τι σε νοιάζει ;
Ας σωσουμε καλύτερα τις φάλαινες :)

Reaction score
118
Χμ .. κάπου την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση αυτή αν θυμάμαι καλά .. έχω δει τουλάχιστον 4-5 ταινίες του μέλλοντος τον τελευταίο χρόνο που το πικάπ χάριζε στον πρωταγωνιστή στιγμές χαλάρωσης ..

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Αν ήμουν σκηνοθέτης σε ταινία επιστημονικής φαντασίας και ηθελα να βαλω πικάπ σε κάποια σκηνή που να μην φαίνεται ρετρό, θα έβαζα το JVC του Βασίλη να αναδύεται με τηλεχειρισμό μεσα απο το ρακ, με μπλε λεντακια κάτω απο το πλατό και με βραχίονα παραλληλης μετατόπισης επίσης τηλεχειριζομενο.
Στο καντράν αντι για 33.3 θα έβαζα ακαταλαβιστικα σύμβολα τυπου ◆◇◆°•`\

Νομίζω θα ήταν πολυ πειστικό.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887