66 ταινίες της Χρυσής Εποχής χορεύουν Uptown Funk

Μηνύματα
29.073
Reaction score
23.100
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανέβηκε στο Facebook, ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό κλιπ, με τίτλο "Ολόκληρο το internet πρέπει να δει αυτό το videο". Επρόκειτο για μία video-δημιουργία των ανθρώπων πίσω από τον δημοφιλή στο YouTube λογαριασμό What's the Mashup, στην οποία χαρακτήρες από 100 διαφορετικές πασίγνωστες και αγαπημένες ταινίες διακρίνονται να χορεύουν στους ανεβαστικούς ρυθμούς του γνωστού τραγουδιού "Uptown Funk".

Τώρα, ένα νέο "διαμάντι", εμπνευσμένο από το προηγούμενο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το νέο video είναι δημιούργημα του χρήστη με τον λογαριασμό Nerd Fest UK. Η διαφορά του με το προηγούμενο είναι ότι, αντί 100 σύγχρονων ταινιών, στον μεταδοτικό ρυθμό του "Uptown Funk" χορεύουν πρωταγωνιστές 66 ταινιών από τη Χρυσή Εποχή του κινηματογράφου - δηλαδή, ταινίες γυρισμένες έως το 1953 (πλην μίας).

Το μοντάζ είναι φοβερό, το τραγούδι αγαπημένο και μεταδοτικό, το αποτέλεσμα, ξανά, εντυπωσιακό. Και αυτήν τη φορά, δεν θα χρειαστεί να μαντεύετε τις ταινίες. Ο Nerd Fest UK έχει φροντίσει, ώστε πατώντας το κουμπί για τους υπότιτλους (CC, κάτω δεξιά), να εμφανίζονται οι τίτλοι των ταινιών από τις οποίες έχει δανειστεί τις σκηνές με τον χορό.

Ας ξυπνήσουν οι αναμνήσεις!


 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.312
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top