crystal audio widac

Reaction score
7.069
τελικα αγορασα ενα απο την ιδια την εταιρεια,στα καταστηματα δεν υπαρχει ακομα και ειναι λιγο διστακτικοι αν θα το βγαλουν, γιατι δεν ξερουν ποσο θα πουλησει,κυριως το προοριζουν για το εξωτερικο. Δεν δοκιμασα να το συνδεσω απο την αναλογικη εξοδο, οποτε δεν ξερω τι ηχο βγαζει απο μονο του,αλλα μονο με οπτικη συνδεση σε ενα dac της M.F. v90. Οποιος εχει μια ταμπλετιτσα, μπορει να ακουει μια χαρα, εχωντας στα χερια του την πλοηγηση των μουσικων αρχειων και δεν θελει να ανοιξει υπολογιστη.Οσοι εχουν ταμπλετα με λειτουργια usb otg, μπορουν να συνδεσουν και σκληρο δισκο, με απειρο μουσικο υλικο και να μην περιοριζονται απο τις μικρες χωρητικοτητες των sdcards.

Attachments

Last edited by a moderator:

Reaction score
8
Καλημέρα,
πώς τα πάει με τα αρχεία υψηλής ανάλυσης;
Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μηχάνημα για πιθανή αντικατάσταση του Bludac, το οποίο μου παρουσιάζει μικρές διακοπές κατά τη μετάδοση flac 88,2 και 96 kHz.

Reaction score
7.069
δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα δεν θα εχει καποιο θεμα,σιγουρα ομως θα το δοκιμασω αποψε το βραδυ που θα εχω χρονο.Ψαχνωντας βεβαια στο διαδικτυο ανακαλυψα οτι το συγκεκριμενο ειναι συσκευη της Κινεζικης airmusic,που κυκλοφορει και απο αλλες εταιρειες. Η διαφορα στην τιμη του προφανως εχει να κανει με το brandname. Παραθετω ενα λινκ απο το αγγλικο αμαζον με σχολια απο τους αγοραστες. Δεν ξερω αν το widac της crystal εχει καποιες βελτιωσεις. Ασχετα απο την οποια διαφορα τιμης ειναι μια πολυ βολικη συσκευη,αν και μαλλον τα παει καλυτερα με ios συσκευες (διαβαστε λιγο τις εντυπωσεις απο κατω). Να τονισω επισης οτι μπορει να δουλεψει και χωρις να υπαρχει ρουτερ,με απευθειας συνδεση της ταμπλετας με την συσκευη.

http://www.amazon.co.uk/WiFi-Audio-Music-Receiver-Adapter/dp/B00IHGMGNI/ref=cm_cr_pr_pb_t

http://www.amazon.co.uk/Crystal-Aco...&ie=UTF8&qid=1401344273&sr=1-1&keywords=widac

Η διαφορα που εχω δει ειναι οτι αλλου γραφουν οτι μπορει να παιξει μεχρι 96khz και αλλου οτι το κατεβαζει στα 48khz.Δεν ξερω τι ισχυει αν και μικρο το κακο να πω την αληθεια,οποιος θελει την μεγιστη αποδοση θα συνδεσει τον υπολογιστη του στο usbdac,απλα αυτη η λυση ειναι απιστευτα πρακτικη,με μονο περιορισμο το μεγεθος της καρτας μνημης (αν και με 32 ή 64gb μπορεις να ακους μουσικη για μερες ακομα και με hd υλικο). Φυσικα μπορεις να στριμαρεις απο nas,cloud κλπ.

εφαρμογες βρηκα αυτες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airmusic.app

(και με επιφυλαξη γιατι δεν την δοκιμασα ακομα αυτη)
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.net.mediayou.AirMusicControlApp

εγω το δουλευω με το bubbleupnp

Last edited:

Reaction score
7.069
επανερχομαι γιατι πλεον χρησιμοποιω δυο πολυ καλες εφαρμογες,η πρωτη ειναι το airfoil για συνδεση του υπολογιστη με το widac και δυνατοτητα να επιλεγεις τι θελεις να στειλει (απο ηχο εννοειται) το pc σε αυτο. Μπορεις να επιλεξεις spotify,ηχο απο chrome (αρα tunein κλπ),foobar κλπ. Φυσικα η εφαρμογη βρισκει και οποια αλλη airplay/dlna συσκευη υπαρχει (στη φωτο βλεπετε ενα denon dnp-720,που φιλοξενω σπιτι μεχρι να το παρει φιλος εκτος Αθηνας που με ειχε αγγαρεψει να του βρω κατι αναλογο...αγοραστηκε απο μελος του φορουμ πριν λιγες μερες).

screen_20140610_174727.jpg

Η δευτερη εφαρμογη για smartphones tablets ειναι η airaudio. Απλα εδω προσεξτε την παρατηρηση που υπαρχει στο googleplay και ακομα και αν εχετε android συσκευη να επιλεξετε την επιλογη airplay connect (το widac το βρισκει σαν airmusic ,που προφανως ειναι η φασονατζιδικη εταιρεια και δινει την δυνατοτητα να συνδεθεις με δυο τροπους).

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.airaudio&hl=el

Last edited:

Reaction score
804
Μηπως μπορεις να δοκιμασεις ενα NTFS usb σκληρο δισκο και να μου πεις αν παιζει ?
Η ταχυτητα αποκρισης ειναι καλη ?
Τελος απο ποιοτητα ηχου πως παει ?

Reaction score
7.069
Μηπως μπορεις να δοκιμασεις ενα NTFS usb σκληρο δισκο και να μου πεις αν παιζει ?
Η ταχυτητα αποκρισης ειναι καλη ?
Τελος απο ποιοτητα ηχου πως παει ?
πετρο δοκιμασα να του βαλω ενα στικακι 32gb στην πισω πλευρα αλλα δεν μπορεσα να βρω το υλικο......δεν το εχω ψαξει με τα νεα προγραμματα,θα το δοκιμασω και θα σου πω.Στο διαδικτυο ομως που το εψαξα λεει καθαρα οτι μπορει να διαβασει και απο εκει.Οσο για τον ηχο.....απο την αναλογικη ειναι αποδεκτος,μια χαρα για να το συνδεσεις σε ενα micro ηχοσυστημα ή ενα ζευγαρι ενεργα ηχεια (προσιτα). Αλλα αν εχεις ενα dac με οπτικη εισοδο, προφανως θα το συνδεσεις με αυτο τον τροπο.Ακομα και με ενα προσιτο dac ο ηχος ειναι σημαντικα βελτιωμενος.

Reaction score
2
τελικα αγορασα ενα απο την ιδια την εταιρεια,στα καταστηματα δεν υπαρχει ακομα και ειναι λιγο διστακτικοι αν θα το βγαλουν, γιατι δεν ξερουν ποσο θα πουλησει,κυριως το προοριζουν για το εξωτερικο. Δεν δοκιμασα να το συνδεσω απο την αναλογικη εξοδο, οποτε δεν ξερω τι ηχο βγαζει απο μονο του,αλλα μονο με οπτικη συνδεση σε ενα dac της M.F. v90. Οποιος εχει μια ταμπλετιτσα, μπορει να ακουει μια χαρα, εχωντας στα χερια του την πλοηγηση των μουσικων αρχειων και δεν θελει να ανοιξει υπολογιστη.Οσοι εχουν ταμπλετα με λειτουργια usb otg, μπορουν να συνδεσουν και σκληρο δισκο, με απειρο μουσικο υλικο και να μην περιοριζονται απο τις μικρες χωρητικοτητες των sdcards.
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν εχει αναλογικη εξοδο; ευχαριστώ

Reaction score
7.069
ναι εχει αλλα σε μορφη τζακ,μεσα στην συσκευασια ομως εχει και ανταπτορα απο τζακ σε rca.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.398
@tanto: Εξ όσων διαβάζω το μηχανάκι παίζει και μόνο του (αν το συνδέσω σε RCA inputs του προενισχυτή μου), δεν θέλει οπωσδήποτε σύνδεση με DAC, απλά, το DAC θα βελτιώσει τον ήχο, σωστά;

Reaction score
7.069
@tanto: Εξ όσων διαβάζω το μηχανάκι παίζει και μόνο του (αν το συνδέσω σε RCA inputs του προενισχυτή μου), δεν θέλει οπωσδήποτε σύνδεση με DAC, απλά, το DAC θα βελτιώσει τον ήχο, σωστά;
ακριβως

Reaction score
1.068
Γεια σας.
Σκέφτομαι να αγοράσω το widac. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Εάν θέλω να παίξω μουσική από τα ηχεια του λαπτοπ, είναι εύκολη η αποσύνδεση του απο το widac και η επανασύνδεση του μετά; Ή χρειάζεται διαδικασία (η οποία στο τέλος καταντάει βαρετή);
Ευχαριστώ

Reaction score
25.279
Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στο foobar Για να παίξει καλά;
Από win 8.1 συγκεκριμένα
Wasapi κλπ Δηλαδή εξακολουθώ να τα θέλω;

Reaction score
7.069
Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στο foobar Για να παίξει καλά;
Από win 8.1 συγκεκριμένα
Wasapi κλπ Δηλαδή εξακολουθώ να τα θέλω;
wasapi θελεις οταν κανεις αναπαραγωγη απο τον υπολογιστη (εννοω συνδεση με καποιο dac, με usb ή με ομαξονικη-οπτικη). Το foobar θα δει το widac στην επιλογη output. Απλα πρεπει να εχεις εγκαταστησει το αντιστοιχο component απο το foobar.

Reaction score
25.279
εχω μπλέξει τα μπούτια μου ναουμ
απο ανδροιδ όλα καλά και απευθείας και απο δίκτυο

από windows μαυρη ειναί η νύχτα στα βουνά.

ούτε το foobar , ούτε το winamp ούτε το mediamonkey το βλέπουν
και το foobar δηλαδή που το βλέπει δεν στέλνει τίποτα (network error κατι τέτοιο)

Reaction score
7.069
εχω μπλέξει τα μπούτια μου ναουμ
απο ανδροιδ όλα καλά και απευθείας και απο δίκτυο

από windows μαυρη ειναί η νύχτα στα βουνά.

ούτε το foobar , ούτε το winamp ούτε το mediamonkey το βλέπουν
και το foobar δηλαδή που το βλέπει δεν στέλνει τίποτα (network error κατι τέτοιο)
διαβασε πιο πανω, μηνυμα νο5

Reaction score
25.279
λοιπόν με το aifoil μπορώ να στείλω μόνο winamp , με foobar μου βγάζει
Unrecoverable playback error: UPnP device error: network timeout

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος