Driving games...

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Ποιά θεωρούνται αυτή τη στιγμή τα καλύτερα driving games για PC? Δηλαδή κάτι σε Colin McRae 04; MotoGP 3; Κάτι σε NFS;
Κάτι άλλο που δεν έχω ακούσει;

Ευχαριστώ
 

NLS

Μηνύματα
932
Reaction score
1
TOKA Race Driver 3 θα έλεγα
όχι ότι πιο "πιστό" από άποψη φυσικής αλλά τα review το συζητάν σαν την καλύτερη ισορροπία μεταξύ game και emulation

τα NFS πιστεύω μετά από κάποιο σημείο γίναν μυστήρια...

CMR όχι 4 αλλά 5, είναι πολύ "emulation" και δύσκολα κάποιος θα το ευχαριστηθεί πλήρως
 

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
toca no toka!

το τοca ειναι καθαρα arcade με λιγο δοση ρεαλισμου ελαχιστη ομως.το καλο του παιχνιδιου ειναι οτι εχει τεραστια ποικιλια απο αυτοκινητα.απο καρτ μεχρι νταλικες.φορμουλα1-3000 συμβατικα dtm τουρισμου,ραλλυ μεχρι και με οδοκαθαριστικες σκουπες κανεις.προσωπικα δεν μου αρεσε εφαγε σουτ μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου.το επαιξα κατευθειαν στο hard και δεν μου αρεσε.

επισης πολυ καλο arαcde ειναι το colin 5 και wrc 5 για ps2 μονο το 2.για τους καγκουρες ας παιξουν need for speed most wanted

αν θελεις να ασχοληθεις με αληθινη και ρεαλιστικη εξοιμοιωση ολοι οι παραπανω τιτλοι ειναι για τα μπαζα.θες τον καλυτερο εξομοιωτη ραλλυ?απλα richard burns rally

θες τον κορυφαιο εξομοιωτη θρυλικων μοντελως απο τη δεκατια 50-60-70?απλα:GT LEGENDS

και για αυτοκινητα πιστας απο την ιδια εταιρεια αλλα με συνχρονα αμαξια απο το πρωταθλημα fia gt? GTR
τον ιουνιο ερχεται απο την δημιουργο του gtr&gt legends το gtr2 το οποιο μαμαει.

τα 3 τελευταια παιχνιδια απαιτουν τιμονιερα για ακριβεια και αναλογικοτητα στους χειρισμους επιμονη και προπονηση.γιατι πολλοι πανε να το παιξουν πιλοτοι και στουκαρουν συνεχεια και λενε α τι μαπα παιχνιδι. :D
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Πολύ καλά. Και από τιμονιέρες/πεταλιέρες τι προτείνετε; Υπάρχει κάτι σχετικά αληθοφανές; Γιατί θυμάμαι πριν χρόνια ήταν ψευτοπλαστικές και είχαν ψευτοελατήρια. Καθόλου στιβαρό feeling...

Ευχαριστώ πολύ
Ακης
 

Μηνύματα
5.771
Reaction score
0
Φιλε Akis προσωπικα δεν μου αρεσουν τα racing games.
Οπως και σε κατι φιλους μου.
Μεχρι που παιξαν το Need for Speed Most Wanted.
Απο κει που ηταν κολλημενοι FPS-αδες εχουν μονιμα στο pc τους το NFS most wanted.
Εγω δεν το εχω παιξει .
Φοβαμαι !!! :lol:

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/index.html

&

http://www.gamespot.com/pc/driving/tocaracedriver3/index.html?sid=6144906

&

http://www.gamespot.com/games.html?type=games&category=Racing&platform=5&page=games&dlx_type=all
 


Μηνύματα
5.115
Reaction score
5
Παιδιά πραγματικά καλό racing game είναι το Live For Speed (LFS).Ψάξτε το και δεν θα χάσετε...Είναι ότι πιο ρεαλιστικό έχω δει.Προσπαθήστε να βρείτε και να κατεβάσετε την ντέμο έκδοση η οποία παίζει online και μπορείς να την ξεκλειδώσεις κιόλας.Από άλλα,εμένα μου αρέσουν arcade περισσότερο οπότε Most Wanted καλό αλλά καταντάει βαρετό κάποια στιγμή και δεν έχει ντριφτ.Το Juiced κάτι πήγε να πεί αλλά τα χάλασε τελείως.Το Flat Out είναι καθαρά για χαβαλέ.Όπως για χαβαλέ είναι και ένα άλλο παιχνιδάκι το Trackmania Nations.Είναι τσάμπα και παίζει και νετ.Το Richard Burns είναι εξαιρετικό αλλά με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Άκη οι τιμονιέρες είναι το ίδιο ψευτοκατασκευές γιαυτό και δεν έχω κοιτάξει καν να πάρω.Καθώς είμαι και κατηγορία "φτερό" φοβάμαι από το βάρος και την δύναμη οτι θα χαλάσει γρήγορα.
 


Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Καμμιά πρόταση για good enough τιμονιέρα και πετάλια;
Απ' ο,τι έχω δοκιμάσει της logitech είναι πολύ καλές (και μία ferrari αλλά άσ' το καλύτερα)... Το θέμα είναι ότι όλες μου φαίνονται κάπως "απότομες" όταν στρίβεις το τιμόνι πράγμα που δεν είναι πολύ φυσικό και ή σου σπάει τα νεύρα και την παρατάς ή ασχολείσαι ώρες μέχρι να τη συνηθήσεις.
 

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
σοβαρη και στιβαρη τιμονιερα ειναι η logitech momo racing τιμη 130 ευρω.και με κραδασμο και με αναδραση.δεν εχει 960 μοιρες περιστροφη.υπαρχει μια αλλη logitech αν θελεις πληρη περιστροφη.

και κατι αλλο,πατε και παιζετε με τιμονι τα παιχνιδια με την απεξω καμερα και λετε πωω πακετο η τιμονιερα.δεν ειναι ετσι.το τιμονι θελει παντα in car camera.κανονας.

στα περισοτερα παιχνιδια με την απεξω καμερα υπαρχει μια καθυστερηση που κατανταει σπαστικο.δεν παιζεις ετσι.[/list]

η momo racing αν βαλεις τερμα το feedback μετα θα πονανε τα χερια σου απο το στριψιμο ειναι πολυ βαρυ το τιμονι αλλα αυτο ρυθμιζεται.
 

Μηνύματα
1.155
Reaction score
7
Κατεβάστε (οι έχοντες DSL - 265,78 MB γαρ) και δοκιμάστε οπωσδήποτε το Trackmania Nations. Ο,τι καλύτερο σε δωρεάν + multiplayer racing (ΙΜΗΟ πάντα). Περισσότερα εδώ.

Το ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και το έχω λιώσει κυριολεκτικά!
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
σοβαρη και στιβαρη τιμονιερα ειναι η logitech momo racing
Κάπου διάβασα ότι πλέον τα πετάλια είναι πλαστικά (ενώ το Logitech Ferrari ήταν μεταλλικό), και σε λίγο καιρό σπάνε...
Κάτι Thrustmaster είδα που έχουν μεταλλική κατασκευή, και το τιμόνι και τα πετάλια. Αλλά δεν τα βρίσκω στην Ελλάδα. Τι λέτε;
 

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
ελεος να σπασουν τα πεταλια?αδιανοητο.το πλαστικο τις logitech ειναι καλης ποιοτητας απο σκληρο πλαστικο.ετσι και αλιως τα πεταλια δεν καταπονουνται οσο το τιμονι.τωρα αν ο αλλος κοπαναει τα πεταλια σα καφρος ε μπορει να σπασουν αλλα και παλι δυσκολο.

τωρα για μεταλικες κατασκευες βγαζει η frex αλλα μονο η πεταλιερα της εχει 450 ευρω σχεδον με γκαζι φρενο συμπλεκτη.σκεψου οτι αυτη η εταιρεια φτιαχνει κορυφαια σε αισθσηση setup και χρησιμοποιει τιμονιερες της logitech και τις τροποποιει.

υπαρχει και 8ταχυτο χτενι για ταχυτητες αλλα ειναι και αυτο πανακριβο.

[/list]

η τιμονιερα ειναι της logitech τροποποιημενη με μεταλικα shift και επενδυση απο αλκανταρα και καποια εξτρα κουμπια.αυτο το που βλεπεις μαζι με τα μεταφορικα θα σου ερθει απο ιαπωνια στα 3200 ευρω.για αυτο σου λεω αν θες κατι καλο και φθηνο παρε την logitech με 130 ευρω και με αλλα 100 παρε και ενα μπακετ και τελειωσες. :D
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.310
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top