EUROVISION 2005 - O ΘΡΙΑΜΒΟΣ

Μηνύματα
202
Reaction score
0
Πείτε ότι θέλετε για την Πασχαλίδου, εγώ ξέρω ότι μόλις έφυγε η μαυρόγατα η Μπόκοτα, σταυρώσαμε επίτελους νίκη!
Η συσωρευμένη γκαντεμιά επιτέλους έσπασε!
Ειλικρινά θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα την αντίδραση της Μπόκοτα τη στιγμή που η Πασχαλίδου αγκάλιαζε την πρώτη Ελληνική επιτυχία μετά από 30φεύγα χρόνια!!!

Βάζω στοίχημα ότι αν την κρατήσουν και του χρόνου την Πασχαλίδου θα είναι κλάσεις ανώτερη απ' ότι φέτος...
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Αν δεν κάνω λάθος η Μπόκοτα είδα από κοντά τον τελικό καθώς εκπροσωπούσε από την ανάλογη θέση την Κύπρο!!

Πρέπει πραγματικά να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί!!
 

Μηνύματα
202
Reaction score
0
Τι είπες τώρα; :shock: Η Μπόκοτα ήταν η εκφωνήτρια για την Κύπρο; Γι' αυτό από 5η που ήταν πέρυσι η Κύπρος, φέτος πήγε άπατη; :lol:
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Χθές πάντως η Μπόκοτα έσκασε μύτη σε παράθυρο του Alpha. Μόνο που δεν έσκασε από το κακό της. Κατευθείαν άρχισε την κριτική. Στο τέλος κατέληξε ότι ήταν η συγκυρία τέτοια που ευνόησε την Παπαρίζου...

Τελικά ορισμένοι δεν μαθαίνουν με τίποτα...
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Πάντως στην Στάη χθες η Μπόκοτα δεν είπε τίποτα κακό...

Είδα και τον Δανίκα και πραγματικά τα πήρα! Χρόνια τώρα τον θεωρώ κομπλεξικό!
 

Μηνύματα
68
Reaction score
0
Πιστευω οτι η Πασχαλιδου ηταν κλασεις ανωτερη απο την Μποκοτα .
Σοβαρη οσο επρεπε , χωρις σαχλες "χαρουλες " , εξυπναδες και ανοητες παραινεσεις ( εσεις στην πατριδα ψηφιστε εξυπνα ... , ειχα κοντεψει να παθω εγκεφαλικο οταν το ακουσα περυσι ) . Τωρα αν στο τελος εχασε τον λογαριασμο , ε δεν εγινε και τιποτα τοσο σημαντικο .

Οσο για τον Σακη δεν φανταζομαι οτι εχασε τον υπνο του . Αυτο που ηθελε απο την Eurovision περυσι , το καταφερε και με το παραπανω .
 

Μηνύματα
1.356
Reaction score
1
Όχι απλά κομπλεξικός...
Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον συνφορουμίτη,τόσο αυτόν όσο και τους άλλους του συναφιού του,τους θεωρώ κοινωνικά παράσιτα.
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Γιά την Ιστορία: :!:

  • Greece
    1974 Krassi, Thalassa Ke T'Agori Mou Marinella
    1976 Panaghνa Mou, Panaghνa Mou Mariza Koch & Dimitris Zouboulis
    1977 Mαthema Solfιge Pascalis, Marianna, Robert & Bessy
    1978 Charlie Chaplin Tania Tsanaklidou
    1979 Socrates Elpida
    1980 Autostop Anna Vissi & The Epikouri
    1981 Fengΰri Kalokerino Yiannis Dimitrias
    1983 Moulιs Christie Stassinopolou
    1985 Moiαzoume Tαkis Biniαris
    1987 Stop! Bang
    1988 Klown Aphrodite Fryda
    1989 To Diko Sou Asteri Mariαna
    1990 Horνs Skopσ Christos Callow
    1991 I Anixi Sofia Vossou
    1992 Olou Tou Kosmou I Elpida Kleopatra
    1993 Ellada, Chora Tou Fotos Katerina Garbi
    1994 To Trehantiri Costas Bigalis & The Sea Lovers
    1995 Piα Prossιfhi Elina Konstantσpoulou
    1996 Emis Forameto Himona Anixiatiko Marianna Efstratiou
    1997 Hσrepse Mariαnna Zorbα
    1998 Mia Krifi Evaisthissia Thalassa
    2001 Die For You Antique
    2002 S.A.G.A.P.O Michalis Rakintzis
    2003 Never Let You Go Mando
    2004 Shake It! Sakis Rouvas
    2005 My Number One Elena Paparizou

    [/list:u]

    http://www.eurosong.net/songs/list.php?country=gr
 


Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
κι επειδή μπορεί να κατεβεί η μνημειώδης ανακοίνωση την παραθέτω

Το τσίρκο των ελληνόφωνων ναζωραίων ουραγκοτάγκων πήρε την πρώτη θέση ηλιθιότητος από την Eurovrizion και την τελευταία θέση αισθητικής από την Ελλάδα



Άλλη μία αποτυχία προσέθεσαν στο παθητικό τους οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι. Αφού απέρριψαν κάθε σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό, με την Ελληνική Γλώσσα, με την Ελληνική Μουσική, και αφού μιμήθηκαν πιστά την χειρίστου είδους αγγλόφωνη υποκουλτούρα που έχει επιβληθεί στην Γιουροβρίζιον, πήραν το πρώτο βραβείο για την κακοτεχνία και το αντιαισθητικόν του παραληρήματός των.

Η Γιουροβρίζιον είναι ένας διαγωνισμός όπου διάφοροι κακότεχνοι συναγωνίζονται ποιός θα υβρίσει καλύτερα την Ευρώπη και τον πολιτισμό της με την αισχρή μουσική τους.

Στην Γιουροβρίζιον συμμετέχουν όλοι οι επίδοξοι δολοφόνοι της Ευρωπαϊκής Μουσικής που πιθηκίζουν την χειρότερη αγγλόφωνη μουσική υποκουλτούρα. Ακόμη και ο Κακοφωνίξ στο χωριό των Γαλατών έχει καλύτερη φωνή και στίχο από αυτούς τους άξεστους.

Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι που πήγαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα(ήμαρτον Ζεύ), χωρίς Ελληνικό Στίχο, χωρίς Ελληνική Μουσική, χωρίς Ελληνική Ενδυμασία, χωρίς Ελληνική Χορογραφία, χωρίς Ελληνική Αισθητική και Ρυθμό, χωρίς άρωμα Ελληνικής Παραδόσεως, χωρίς καμμία αναφορά στην Ελλάδα, κατάφεραν να ξεπεράσουν σε κακοτεχνία όλους τους άλλους κακότεχνους. Με μία ηλίθια επανάληψη λέξεων χωρίς νόημα, οι αποτυχημένοι στιχουργοί προσπάθησαν να βρουν ομοιοκαταληξία και ρυθμό στις ανοησίες των.

Έτσι μετά από σκληρό αγώνα οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι ουραγκοτάγκοι πανηγύρισαν διότι επιβραβεύτηκε ο αγγλόφωνος πιθηκισμός τους.

Η αντιευρωπαϊκή και ρατσιστική Γιουροβρίζιον επιβράβευσε τον ρατσισμό, τον μισελληνισμό και τον φασισμό των ελληνόφωνων ναζωραίων.

Οι κοπρολάγνοι των αποβλήτων της μουσικής τέχνης πανηγύρισαν για το ότι δεν μπορούν να παράγουν Ελληνική Μουσική.

Μεθυσμένοι από την επιβράβευση της βλακείας των, το τσίρκο των αχρήστων διεκήρυξε ότι επέτυχε μεγάλη νίκη για την Ελλάδα(!), ώστε να επισφραγίσει πλήρως την σχιζοφρένειά των.

Αυτά τα χαμερπή όντα δεν έχουν καμμία σχέση με την Ελλάδα. Είναι οι Chandala του Φρειδερίκου Νίτσε.

Η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός έδωσε την τελευταία θέση αισθητικής σε αυτό το τσίρκο των ελληνόφωνων ναζωραίων που είχε το θράσος να δηλώσει ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα, και ότι τάχα το βραβείο αγγλόφωνου πιθηκισμού που έλαβαν από την Γιουροβρίζιον αποτελεί «εθνική επιτυχία». Εθνική αποτυχία αποτελεί η ύπαρξή τους στην ζωή.

Χαίρετε ω Μούσες! οι κακόφωνοι ναζωραίοι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

Άξεστοι, άμουσοι, άτεχνοι ναζωραίοι πιθηκάνθρωποι όλου του κόσμου, ενωθείτε για να αυτοκτονήσετε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτε αφού δεν έχετε να προσφέρετε τίποτε στο μουσικό στερέωμα.



Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα
 


Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Πάντως μόνο εμείς πρέπει να έχουμε πάρει τόσο σοβαρά το θέμα.. Εντάξει, ένα πανηγύρι είναι, μην το κάνουμε και εθνικό θέμα πια. Οι Άγγλοι δηλαδή δεν μπορούν να στείλουν κάποιον δικό τους και να σαρρώσει; Οι Ιταλοί γιατί απέχουν; Οι Νορβηγοί γιατί πήγαν για χαβαλέ;
Φτιάξαμε ένα τραγούδι όπως το ήθελαν όσοι ψήφιζαν (όμορφος τραγουδιστής-τρια+ωραίο χορευτικό+μοντέρνος ρυθμός+αγγλικός στίχος+μια πινελιά έθνικ+σκανδιναβικές καταβολές και έδεσε το γλυκό) και όχι κάτι ελληνικό που μας εκφράζει ως λαό. Απλά βρήκαμε τη συνταγή. Τελικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι όταν πάμε καλά επειδή τους ικανοποιούμε τα γούστα ή όταν φτιάχνουμε ένα πραγματικά καλό τραγούδι, και ας πατώσει;
Μπράβο στην Έλενα γιατί έκανε ό,τι έπρπε, μπράβο στο Δάντη γιατί του βγήκε το copy-paste (τους άλλους-Πασχαλίδου και κυρίως Γερμανού-τους σιχαίνομαι. Και να έλλειπαν, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε).
Δεν είναι εθνικό ζήτημα, αλλά χάρηκα, όπως πρέπει να χαισόμαστε όλοι όταν κάποιος Έλληνας ξεχωρίζει. Είτε γράφει ποιήματα, είτε σκηνοθετεί, είτε σηκώνει βάρη, είτε κλωτσάει μπάλα. Ο καθένας όπου μπορεί προσφέρει. Και είναι σημαντικό να ακούγεται και για κάτι καλό η χώρα μας και να ξεχωρίζει, όπου μπορεί...
Άντε, και το χρόνου! :roll:
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Δεν είναι εθνικό ζήτημα, αλλά χάρηκα, όπως πρέπει να χαισόμαστε όλοι όταν κάποιος Έλληνας ξεχωρίζει. Είτε γράφει ποιήματα, είτε σκηνοθετεί, είτε σηκώνει βάρη, είτε κλωτσάει μπάλα. Ο καθένας όπου μπορεί προσφέρει. Και είναι σημαντικό να ακούγεται και για κάτι καλό η χώρα μας και να ξεχωρίζει, όπου μπορεί...
Άντε, και το χρόνου! :roll:
Στα προηγούμενα δεν συμφωνώ ιδιαίτερα.

Όμως αυτή η πρόταση με εκφράζει απόλυτα. Κάθε Έλληνας που ξεχωρίζει στον τομέα του μας κάνει χαρούμενους. Είτε είναι η Έλενα στο pop τραγούδι, είτε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ως παγκόσμια καταξιωμένος συνθέτης είτε ο Νανόπουλος ως ο κορυφαίος σήμερα Αστροφυσικός είτε η Μπεκατώρου ως η κορυφαία στον κόσμο Ιστιοπλόος.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι κομπλεξικοί αυτής της χώρας ξεσηκώνονται σε κάθε επιτυχία! Μήπως γιατί τους χαλάει την μαγειά; Η οποία είναι βασισμένη σε ένα μίγμα απαξίωσης οτιδήποτε παραπέμπει στον δυτικό τρόπο ζωής και παράλληλα θεοποίησης της "ελληνικής κουλτούρας" την οποία φυσικά ούτε και αυτοί μπορούν να προσδιορίσουν. Μια "ελληνική κουλτούρα" - η δική τους βέβαια - που τόσα χρόνια φυτοζωούσε με τις κρατικές ενισχύσεις και τις "αρπαχτές" με εκδηλώσεις δήθεν για καλό σκοπό! Όλα τα υπόλοιπα γι' αυτούς -και ειδικά όσα παραπέμπουν στον δυτικό τρόπο ζωής- είναι για πέταμα.

Σήμερα με την παγκοσμιοποίηση - που παρεπιπτόντως είναι έργο του Έλληνα Νεγρεπόντε, του ανθρώπου που ουσιαστικά δημιούργησε το Internet- τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα γι' αυτούς. Σε όσα μέχρι σήμερα δυτικά απαξίωναν αυτοί -pop τραγούδι, holywood με την Βαρντάλος, ποδόσφαιρο, Ολυμπιακοί Αγώνες- έχουμε επιτυχίες. Αλήθεια όλοι όσοι μίλαγαν για την εμπορευματοποίση των Ολυμπιακών Αγώνων και απαξίωναν τον πιο γνωστό θεσμό παγκόσμια γιατί κρύφτηκαν μετά την τελετή έναρξης; Μήπως γιατί δεν την επιμελλήθηκε κάποιος "δικός τους" και γι' αυτό ήταν καταπληκτική;

Αναρωτηθήκατε όμως γιατί όλες τις μεγάλες επιτυχίες για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τις έχουν φέρει οι ομογενείς (όπως η Έλενα) ή οι Έλληνες που βρέθηκαν στο εξωτερικό;

Ακόμα και η Εθνική ποδοσφαίρου είχε την πλειοψηφία των παικτών της σε συλλόγους του εξωτερικού.

Αντί λοιπόν να δούμε ποιοί φταίνε και εντός της χώρας δεν υπάρχει προκοπή καθόμαστε και ακούμε τους Δανίκες. Αντί να τους αρχίσουμε στο κράξιμο... κράζουν αυτοί τους Έλληνες που χάρηκαν με την επιτυχία της Έλενας! Οι 10-20 χιλιάδες της συνωμοταξίας του Δανίκα κράζουν όλους τους υπόλοιπους! Έλεος!
 


Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Γενικοτερα στην Ελλαδα οταν καποιος δεν μπορει να φτασει τον αλλον σε επιτυχια, αν δε μπορει να τον σταματησει προσπαθει να του βαλει εμποδια κατηγορωντας τον ή μειωνοντας την αξια τις επιτυχιας του....

Επειδη ως γνωστον, για να προβληθεις στην TV (και γενικοτερα) πρεπει να εισαι ή πολυ καλος ή πολυ μ@λ@κ@$ ή gay ή αντι-gay (επειδη δεν τον παω καθολου το συγκεκριμενο μορφωμενο και ακαλλιεργητο τυπακο, στου οποίου τη σουπα ευχαριστως θα ''πηγάδιζα'')...

Τωρα αν εισαι και κανενας γιατρος που θα κανεις καμια σπουδαια ανακαλυψη για την υγεια, το πολυ πολυ θα βαλουν τη φατσα σου σε κανενα 10χιλιαρο, και μετα θα αλλαξουν νομισμα.
Αααα... Θα σε κηδεψουν και δημοσια δαπανη! Που το πας αυτο? Λιγο ειναι να σε φυτεψουν τσαμπα?
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
φίλοι μου η ουσία είναι μια:
Η Ελληνική συμμετοχή είχε στόχο απλά την πρώτη θέση!!
Ούτε πολιτισμό θέλησε να προβάλει , ούτε συνθετική δεινότητα , ούτε στιχουργική τελειότητα.

Κάθησαν κάποιοι άνθρωποι εκει στην ΕΡΤ και είπαν "Τι θέλουμε για να κερδίσουμε?"

Την απάντηση την βρήκαν , σε ένα απλό μα χαρούμενο τραγούδι , με απλοικούς μα "πιασάρικους" στίχους , σε ένα ευκολομνημόνευτό ρεφραίν , μια πολύ όμορφη παρουσία , μια καλή φωνή και μια ιδιαίτερη συμμαχία με τις Σκανδιναβικές χώρες λόγω της ¨Ελενας.

Αυτοί που ανέλαβαν το project τα υπολόγισαν όλα σωστα και νίκησαν.

Αυτό δεν τους ζήταγε και όλη η Ελλάδα?
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
φίλοι μου η ουσία είναι μια:
Η Ελληνική συμμετοχή είχε στόχο απλά την πρώτη θέση!!
Ούτε πολιτισμό θέλησε να προβάλει , ούτε συνθετική δεινότητα , ούτε στιχουργική τελειότητα.

Κάθησαν κάποιοι άνθρωποι εκει στην ΕΡΤ και είπαν "Τι θέλουμε για να κερδίσουμε?"

Την απάντηση την βρήκαν , σε ένα απλό μα χαρούμενο τραγούδι , με απλοικούς μα "πιασάρικους" στίχους , σε ένα ευκολομνημόνευτό ρεφραίν , μια πολύ όμορφη παρουσία , μια καλή φωνή και μια ιδιαίτερη συμμαχία με τις Σκανδιναβικές χώρες λόγω της ¨Ελενας.

Αυτοί που ανέλαβαν το project τα υπολόγισαν όλα σωστα και νίκησαν.

Αυτό δεν τους ζήταγε και όλη η Ελλάδα?
Μετά τους Antik αυτό ακριβώς ζήταγαν όλοι!

Και για να πούμε και την αλήθεια από την στιγμή που στείλαμε την Μαρινέλα αυτό ζητούσαμε...
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Και με τη Μαρινελα... αλλα άλλες εποχες τοτε, άλλα γουστα... Εκεινο θεωρειται κουλτουρα, απο τους σ''καλτουριαριδες'' μας, ενω της Παπαριζου....

Βεβαια την ''κουλτουρα'' τους ξερετε που την εχω....

Δεν ειμαι fan της Eurovision, απλα για χαβαλε το ειδα. Αλλα δεν τους μπορω αυτους τους μιζερους...

Ενεφανίσθη και αλλος ενας (απολιθωμενος) συνθετης που λεει οτι ο Δαντης ''πατησε πανω σε δικο του τραγουδι''.
Τελικα καποιοι που ειναι στον ταφο ή απο στα σκ_τά, αντι να σκαψουν και να βγουν προσπαθουν να βαλουν και τους αλλους μεσα.

Ειναι φαινεται καλυτερο γι αυτους το να ειναι μεσα στα σκ_τα με αλλους παρεα παρα να ειναι εξω. Η συνηθεια βλεπεις....
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Απλά Γιώργο υπάρχουν ουσιαστικά 2 Ελλάδες...

Η μία της μιζέριας, της γκρίνιας, του ωχαδερφισμού, της απαξίωσης και της μετριότητας. Είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος μας πολεμάει, μας μισεί και μας ζηλεύει! Είναι αυτοί που ψάχνουν συνεχώς δικαιολογίες σε συνομοσίες και εχθρούς για να καλύψουν τα λάθη και τις αποτυχίες μας.

Υπάρχει ευτυχώς και η άλλη Ελλάδα. Που ευτυχώς πλαισιώνεται και από τους Έλληνες του εξωτερικού. Αυτή είναι η Ελλάδα της σοβαρότητας, της προσπάθειας και των επιτυχιών. Φαίνεται η διαφορά... όπου αυτή η Ελλάδα έβαλε το χέρι της είχαμε μόνο επιτυχίες...

Ευτυχώς όλα τα τελευταία μεγάλα γεγονότα από τους Ολυμπιακούς μέχρι και την Eurovision τα ανέλαβε η Ελλάδα της σοβαρότητας... και παρόλο που είχε να αντιμετωπίσει και την Ελλάδα της μιζέριας, τα κατάφερε...
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
H "Ελλάδα που αντιστέκεται" τραγουδούσε πριν μερικά χρόνια ο Νιόνιος...

Σε ποιον αντιστέκεται και ποιον πολεμά???

Και μερικά χρόνια αργότερα στους "Κωλοέλληνες" έλεγε «Στο χειρότερο του Ελληνισμού κομμάτι, στην Ελλάδα ζεις» , αλλά και τότε οι "προοδευτικοί" ξεσπάθωσαν.

Και την σήμερον ημέρα, ξάφνου η "Καλομοίρα' σκάει μέσα από την τούρτα!!!

Και μετά βγήκε και αυτός να μιλήσει για την Eurovision και τα πανηγύρια...

μάλλον δεν τιμά την υστεροφημία του με κάτι τέτοια πράγματα...
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.615
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top