thorens td 160 και ιμάντας.

Reaction score
9
Κύριοι για αλλά μια φορά θέλω τη σημαντική βοήθεια σας σε ενα θέμα που μου έχει σπάσει στην κυριολέξία τα νεύρα.
Ενώ λοιπόν αλαξα ιμάντα στο thorens και ανεβοκατεβάζω το κουμπάκι των 33 και 45 ο ιμάντας δεν ανταποκρίνετε και παίζει μόνο 33 αν τον μετακινήσω με το χέρι μου όμως παίζει κανονικά για να γίνετε όμως αυτό όπως καταλαβαίνετε πρέπει να βγάζω και να βάζω καθε φορα το πλατό.
Δύο πράγματά λοιπόν συμβαίνουν η ο ιμάντας δεν είναι δικός του που μάλλον δεν παίζει η είναι καινούργιος και θέλει λαδάκι .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
παραθέτω φωτο.

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.559
Χωρίς να είμαι σίγουρος - πάνε 25 χρόνια - ο ιμάντας πρέπει να είναι φαρδύτερος.

Reaction score
9
Eυχαριστώ παίζει να έχετε και δίκαιο γιατί δεν αγκαλιάζει το έλασμα ανεβαίνοντας και στέκετε στα δόντια του ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

Reaction score
9
Ελα ρε παιδες και είναι κρίμα να πίνουμε μπίρες με cd όταν έχουμε τόσα ωραία 45άρια.ευχαριστώ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.559
Πάρε έναν φαρδύτερο ιμάντα, φθηνός είναι, πόσο να κάνει πια, 5-6 ευρώ, κάπου τόσο, σιγά τώρα...

Reaction score
295
Μπορεί να είναι αρκετά πιο μικρός σε διάμετρο (άρα μήκος) και είναι πολύ τεντωμένος ηδη στις 33 και δεν μπορεί να ανέβει στις 45, γιατι σ αυτή την θέση πρέπει να τεντώσει κι άλλο.
Αν είναι αυτό δεν πρέπει να τον ανεβάζεις με το χέρι.Θα σου κάνει ζημιά.

Reaction score
9
Μετα απο συνομιλία που είχα με το καταστημα που πήρα τον ιμάντα με διαβεβαίωσε οτι για τα THORENS αυτός είναι ο ιμάντας και μετα απο λίγο αντισκουριακό στο σιδεράκι που ανεβοκατεβαίνει όλα πήγαν καλώς τώρα ανεβοκατεβαίνει σωστα ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.334
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian