YAMAHA AV RECEIVER RXV 2700

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
46
Reaction score
26
Δίνεται ενισχυτής Υamaha rxv- 2700 με το κουτί του και ότι περιείχε η συσκευασία του(2 τηλεκοντρόλ,οδηγίες χρήσης,εξάρτημα για σφίξιμο των καλωδίων,μικροφωνάκι για καλιμπράρισμα των ηχείων μας). Είναι σε υπεράριστη κατάσταση,χωρίς γρατζουνιά και άκρως λειτουργικός. Δεν έχει τις τελευταίες κωδικοποιήσεις Dolby TrueHD και DTSmasteraudio αλλά εάν το player μας τις έχει (όλα σχεδόν τα player τις έχουν. . .) τότε μας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγει τον ήχο σε m l p c m (πολυκάναλο γραμμικό καθαρό ψηφιακό σήμα) με απίστευτα αποτελέσματα. Γενικά, ηχητικά είναι άριστος, έχει ρεύματα, είναι βαρύς (καινούριος είχε πάνω από 1100 €) και στέκεται επάξια και σαν δικάναλος . Στο home cinema είναι απλά καταπληκτικός. Φωτό βάζω μόνο από την πρόσοψη γιατί βρίσκεται σε ρακ με τοποθετημένες πολλές συσκευές πάνω του και δεν έχω το χρόνο να τις βγάλω. Δύο ταλιμπανάκια στο σπίτι βλέπετε...!!Τιμη 500 €.



ΥΓ: Δίνονται κ τα ηχεία της φωτο (mission 2 x v60,2 x v63,v6c).Σχετική αγγελία στην ενότητα ηχεία.Σε πειπτωση αγοράς και ενισχυτή κ ηχείων δίνω δώρο σετ καλωδίων belden ( 2 x 2 m,1 x 1 m,2 x11 m) .Τα δύο πρώτα είναι diy απ'ο ηλεκτρονικό με πολύ βελτιωμένο αποτέλεσμα( φωτό)
 

Attachments



Μηνύματα
46
Reaction score
26
Η αγγελία ισχύει στα 400€.Σε περίπτωση αγοράς και των προαναφερόμενων ηχείων η τιμή συζητείται.Και τα καλώδια μέσα εννοείται.Ευχαριστώ!
 

Μηνύματα
46
Reaction score
26

Μηνύματα
46
Reaction score
26
Πουλήθηκε εκτός φόρουμ .Παρακαλώ να κλείσει.Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία.
 

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.593
Μηνύματα
2.865.204
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top