PDA

Επιστροφή στο Forum : Το σκευος

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
20-01-07, 13:10
Τι πιο ομορφο να επιστρεφεις κουρασμενος απο την εργασια σου και να αντιμετωπιζεις το γλυκο χαμογελο ευτυχιας της συζυγου σου η οποια να σου αναγγελει πως αγορασε ενα μαγειρικο σκευος για να σου φτιαχνει τα...γιουβαρλακια οπως τα εφτιαχνε και η μανουλα σου.:bravo:

Αυτο συνεβη και σε γνωστο μας μελος .
Με την διαφορα πως οταν η συζυγος του ανακοινωσε την τιμη του σκευους επαθε λουμπαγκο μαζι με αναρροφηση την ιδια στιγμη.
Βλεπετε, η τιμη του σκευους ηταν, ουτε λιγο ουτε πολυ,1400 ευρω.:crazy_11:
Μολις το μελος μας συνηλθε απο το...εμφραγμα αναφωνησε γεματο απελπισια:
Αγιε μου Σωτηρη μου και Αγιε μου Θωμα μου γιατι σε εμενα?

Και να σκεφτητε πως ο ερμος ειχε μαζεψει αυτα τα λεφτουδακια ευρω-ευρω για να αγορασει τον Optoma 73.
Τωρα θα μπορεσει να αγορασει 73...σαφριδια:happy_5:

Και του το ειχα πει:
Μην παντρευεσαι, εισαι μικρος ακομα!:crazy_1:

RDoherty
20-01-07, 13:14
Λογικό. Θα ήταν από borosilicate :cool_4:

dream_GR
20-01-07, 13:16
Συγνώμη αλλά 1400 ευρώ για μαγειρικό σκεύος τι αγόρασε η γυναίκα? Για πές μας λεπτομέρεις να ξέρουμε... μάρκα κλπ κλπ όχι τίποτε άλλο αλλά αν πάρει κανένας πλασιέ στο σπίτι τηλέφωνο να είμαστε προετοιμασμένοι όλοι οι του Avsite!

τι λετε ρε, τέτοια σφάλματα δεν γίνονται...

Τώρα ποιός είναι ο φουκαράς αυτός που έπαθε τέτοιο κάζο????

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
20-01-07, 13:18
Τώρα ποιός είναι ο φουκαράς αυτός που έπαθε τέτοιο κάζο????

Μα...τον εχω "δωσει" ηδη:happy_5:

RDoherty
20-01-07, 13:22
Έπρεπε να βάλεις τίτλο: "Σκεύος Ηδονής" :happy_9:

tanto
20-01-07, 13:22
Βγαζει και η KRELL κατσαρολικα? Παντως θα εχει πλακα να τρως hi-end γιουβαρλακια

RDoherty
20-01-07, 13:23
Γιουβαρλάκια με χροιές :bravo:

preve
20-01-07, 13:25
Συγνώμη αλλά 1400 ευρώ για μαγειρικό σκεύος τι αγόρασε η γυναίκα?

Θα είναι...πολυσυσκευή. :cool_1:

Κατσαρόλα με ενσωματωμένα την ηλ. κουζίνα, τον απορροφητήρα, και τον φούρνο μικροκυμάτων.
(Πλάκα πλάκα έπαιρνε και ψυγείο με τόσα. -μικρό- ) :happy_8:

Φιλική συμβουλή. Ακυρώνουμε τις πρόσθετες οικογενειακές κάρτες...τώρα! Όσο είναι καιρός. ;-)

RDoherty
20-01-07, 13:27
Αυτά δεν είναι τίποτα. Το αμάξι του Καφάτου έχει ενσωματωμένο πάρκινγκ :cool_3:

dream_GR
20-01-07, 13:35
Αυτά δεν είναι τίποτα. Το αμάξι του Καφάτου έχει ενσωματωμένο πάρκινγκ :cool_3:

χαχαχαχαχαα σωστός!!!!

ΥΓ το μέλος είναι συγχωρητέο ή ΟΧΙ?

RDoherty
20-01-07, 13:38
Από τους ανθρώπους ίσως. Από την Ιστορία ποτέ!

Regunus
20-01-07, 13:53
Για τα γιουβαρλάκια αξιζει να δώσει και παραπάνω απο 1400€! Εγω ειμαι με την γυναίκα του κυριου. Μπράβο της!

ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
20-01-07, 16:41
Οτι ειναι για εσας το (0)πτωμα,ειναι για εμας τις γυναικες ενα δεξι χερι στην κουζινα.Να κατι σαν τα The-rmo-mixxx.......!!!!:happy_2: Αλλα κι αυτα

βελτιωθηκαν πολυ τα τελευταια χρονια και κοντευουν τις 2000 Ε...Ο συζυγος

ενθουσιαζεται τοσο απο την τεχνολογια της "Ελεκτρολουξ",που προθυμα

μαθαινει τα μυστικα της μαζι με μερικες συνταγες......:happy_5:

sothoms
22-01-07, 12:56
Παιδιά, η συσκευή ονομάζεται thermomix (γνώστης η Χριστίνα !!!) και ελπίζω να μην μείνει στο ράφι.
Δεν ξέρω τι κάνει, απλά όσα μου είπε η γυναίκα μου.

Πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο.

preve
22-01-07, 13:05
To thermomix....είναι η παρακάτω εικονιζόμενη συσκευή;

Γιατί αν είναι....θα την φάει το ντουλάπι.
Στάνταρ! ;-)

Άσε που είναι κυριολεκτικά ...ληστεία για αυτό που είναι.

VG
22-01-07, 13:06
Για να γινει αποσβεση,θα πρεπει να τρωτε γιουβαρλάκια μέχρι το 3007!
Αν χαλασει φανταζομαι το πετας και παιρνεις ενα αλλο ετσι; "happy_1"

preve
22-01-07, 13:25
Αφήνω τελείως απ' έξω ότι κανένας "μάγειρας" δεν χρησιμοποιεί τέτοια σκεύη για να μαγειρεύει.

sothoms
22-01-07, 13:27
To thermomix....είναι η παρακάτω εικονιζόμενη συσκευή;

Γιατί αν είναι....θα την φάει το ντουλάπι.
Στάνταρ! ;-)

Άσε που είναι κυριολεκτικά ...ληστεία για αυτό που είναι.

Εμείς πήραμε το turbo μοντέλο:happy_5:

preve
22-01-07, 13:27
...Ο συζυγος

ενθουσιαζεται τοσο απο την τεχνολογια της "Ελεκτρολουξ",που προθυμα

μαθαινει τα μυστικα της μαζι με μερικες συνταγες......:happy_5:

Να του δώσω εγώ όσες συνταγές θέλει....δωρεάν! :happy_6:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
22-01-07, 13:30

Μου αρεσει που το χαιρεσαι κιολας:happy_5:
Τολμας βρε να το γυρισεις πισω?:happy_4:

preve
22-01-07, 13:35

Ωχωχωχ...ελπίζω να έχετε turbo ντουλάπια! :-o "happy_1" :happy_5: :crazy_3:

Πλάκα πλάκα τώρα....τα ντουλάπια μας (και εδώ και στα πατρικά) είναι τίγκα με πολυσυσκευές-πολυμίξερ-ατμομαγειρες-φουρνάκια που λένεότι φτιάχνουν "αγγέλους".

Μία φορά χρησιμοποιήθηκαν....άντε και μια δεύτερη...για να καταλάβουμε γιατί σταματήσαμε να τα χρησιμοποιούμε από την πρώτη φορά.

Μετά....στο ντουλάπ. (πως λέμε κεφάλ στου χαντάκ;)

Στου ντουλάπ!! ;-)

Και δεν πωλούνται κιόλας τα ρημάδια... :-|

sothoms
22-01-07, 13:36
Μια άλλη φορά είχαν έρθει για μια ηλεκτρική σκούπα (rainbow μάλλον την έλεγαν), την οποία χρησιμοποιούν στον Δημόκριτο κλπ κλπ.
Πράγματι έκανε καλή δουλειά, αλλά μόλις ανακοινώθηκε η τιμή έπαθα ζημιά.
2500€ !!!
Έλεγε η δικιά μου να βάλουμε δόσεις, αλλά εγώ ανένδοτος.

Ε, τώρα όμως (που παντρεύτηκα) με το thermomix δεν χρειάζεται να πλένω τόσο πολλά σκεύη !!! "happy_1" :happy_5:

Regunus
22-01-07, 13:36
η rainbow ειναι αυτή που δουλεύει σαν ναργιλές;;; με νερό κλπ κλπ κλπ;;;

RDoherty
22-01-07, 13:37
Ναι, αλλά εάν έχουν μπολ από borosilicate :respect: μπορούν να πουληθούν πανάκριβα ως πρώτη ύλη :happy_6:

preve
22-01-07, 13:47
Μια άλλη φορά είχαν έρθει για μια ηλεκτρική σκούπα (rainbow μάλλον την έλεγαν), την οποία χρησιμοποιούν στον Δημόκριτο κλπ κλπ.
2500€ !!!

Βαγγελίστρα μου!!! :shock:

Και δεν τους πέταξες κλωτσηδών από το σπίτι;
Πολύ καλή δουλειά κάνει και η σκούπα μας των 150 €
Πολύ καλή δουλειά.
Το αξιοπερίεργο έιναι ότι ακριβώς την ίδια πολύ καλή δουλειά κάνει και αυτή (η δεύτερη) των 70 €.
Οπότε μάλλον είναι θέμα ...μάστορα/μαστόρησας.

Έλεγε η δικιά μου να βάλουμε δόσεις, αλλά εγώ ανένδοτος.

Και πολύ καλά έκανες.
Τι δόσεις ρε παιδιά....να υποθηκεύσετε την ζωή σας....για μια σκούπα;;;;; :shock:

Βέβαια....επειδή όλα είναι σχετικά σε αυτή την ζωή....αν (λέω αν) το σπίτι σας (που θα καθαρίζε η εν λόγω σκούπα) στοιχίζει σε τρέχουσες τιμές πάνω από 50 εκατ. euro ;-) ....τότε κακώς δεν την πήρατε! :twisted: :crazy_3:

Όχι ότι θα ενδιέφερε τις 5 Βουλγάρες και τις 7 φιλιπινέζες που θα είχατε υπ αυτές τις συνθήκες...με τι σκούπα θα σκούπιζαν.... ;-)

sothoms
22-01-07, 13:51
Όχι ότι θα ενδιέφερε τις 5 Βουλγάρες και τις 7 φιλιπινέζες που θα είχατε υπ αυτές τις συνθήκες...
με τι σκούπα θα σκούπιζαν.... ;-)

Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Άσε που μπορεί να την χαλούσαν κιόλας

preve
22-01-07, 13:56
Άσε που μπορεί να την χαλούσαν κιόλας

Στααααααάνταρ! :happy_6:

dream_GR
22-01-07, 14:01
Rainbow εχουμε και εμείς και ενώ την πλήρωσε η πεθερά, 1000 Ευρώ και κάτι ψιλά, πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές.

Ναι βάζεις νερό στο δοχείο της και αρχίζεις να ρουφάς την σκόνη που μετά γίνεται μπετόν μέσα στο δοχείο με το νερό, και μετά θές Kaercher πιεστικό για να καθαρίσεις το δοχείο και μετά σκούπα για να καθαρίσεις την βρώμα που άφησες πίσω!!!

MIELE σκούπα και αγιος ο θεός.

Οσο για το thermomix το εχει η πεθερά μου και μια φορά έφτιαξε μαγιονέζα... εγώ έφαγα απο την Hellmans που είχα προνοήσει να αγοράσω!!!

preve
22-01-07, 14:05
Είναι επηρρεπής βλέπω η ...πεθερά. ;-) :lol:

Regunus
22-01-07, 14:25
ΑΧΑ! καλα το κατάλαβα. εχει και η μανα μου rainbow. 1700 ευρά την πήρα. τα είδε ο κυρ-Θανάσης (ο πατέρας μου) και τον έπιασε η καρδιά του. αλλα δεν μιλησε. μιλαγε σε μενα και τον αδερφο μου μονο. Στην κυρα-Δεσποινα... κουβέντα :p

VG
22-01-07, 14:41
Ευτυχως η γυναικα μου θα παθαινε συγκοπη μονο που θα της ξεφουρνιζε ο πωλητης τετοια τιμη :cool_1:
Να τις εχετε απο κοντα τις γυναικες σας και να τις βγαζετε εξω που και που,γιατι τις βρισκουν παραμελημένες στο σπιτι κατι πλασιέδες και παιρνουν την εκδίκηση τους!

preve
22-01-07, 15:06
Να τις εχετε απο κοντα τις γυναικες σας και να τις βγαζετε εξω που και που,γιατι τις βρισκουν παραμελημένες στο σπιτι κατι πλασιέδες και παιρνουν την εκδίκηση τους!

;-) ;-) ;-) ;-)

Πάντως για να το κλείσουμε...ο άνθρωπος για να φάει, ένα σκεύος χρειάζεται.

Το τηλέφωνο! :twisted: :cool_1: :crazy_3:

xfader
22-01-07, 15:21
2500€ !!!

Με 2500€ σου φέρνω "αχτύπητο δίδυμο" (κοριτσάκια), ντυμένα όπως στις "ταινίες", που θα σου γυαλίζουν το σπίτι με φτερό για κανα δίμηνο!

http://ec3.images-amazon.com/images/P/B0009XG2LO.01-ALVYE3T5WL0WT._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

Προς Θεού ! Μην πάρεις του Καφάτου!!! Κι ας είναι πολύ πιο φτηνή!

http://maximmobile.com/includes/showimg_site_large.asp?i=g2goqo0ebx

GTX
23-01-07, 12:14
Παιδιά τις καλύτερες σκούπες τις βγάζει η Dyson (http://www.dyson.com/) και δεν είναι πολύ ακριβότερες από τiς κανονικές.

Όσο για το thermomix είναι για να φτιάχνεις μπεσαμέλ και κακή μαγιονέζα όπως είπε και o dream.

Regunus
23-01-07, 12:20
Αυτή η Dc08 ειναι φοβερη... λεω να την παρω για μένα...

dream_GR
23-01-07, 13:06
Αυτή η Dc08 ειναι φοβερη... λεω να την παρω για μένα...

πρόσεχε όμως γιατι τα DC-8 & DC-10 την δεκαετία 70 πέφτανε!!!!

RDoherty
23-01-07, 13:47
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!
Γιατί το σπίτι του Global είναι πάντα καθαρό και αστραφτερό:
http://www.cleaninghunk.com

KATERINAKI
23-01-07, 14:55
Ευχαριστουμε για την ενημερωση Mr.....:bravo: :bravo: :happy_5:

VG
23-01-07, 15:45
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!
http://www.cleaninghunk.com

Απάλευτο :crazy_11:

ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
23-01-07, 16:19

Αυτη ειναι η Θεση.Ειναι ομως κατα βαση ...ορθη?:confused:

ak1s
23-01-07, 17:23
Παιδιά τις καλύτερες σκούπες τις βγάζει η Dyson (http://www.dyson.com/) και δεν είναι πολύ ακριβότερες από τiς κανονικές.

Όσο για το thermomix είναι για να φτιάχνεις μπεσαμέλ και κακή μαγιονέζα όπως είπε και o dream.
Φυσικά έχω μία που έφερα μαζί μου...δεν έχει service εδώ, δεν πουλιέται εδώ, αλλά δεν την αλλάζω. Μόνο με άλλη Dyson!
Όλοι οι άλλοι τρώνε την σκόνη (της σκούπας τους...) :happy_5:

ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
23-01-07, 17:42
Δεν γνωριζω αυτη την "μαγικη σκουπα",αλλα απο τη στιγμη που την εκθειαζουν δυο αρρενες και εχουν προσωπικη εμπειρια απο τη χρηση της....θα την εχω υπ οψιν μου στην επομενη αγορα.

Eπειδη και οι Putzfrauen εχουν δικαιωμα στα καλυτερα...Εle/ctro/lux Oekolux 3000,"ιπταμενη σκουπα" απο την ιδια εταιρεια και για να μην παραπονειται και η ανταγωνιστρια,στον αλλο οροφο εχω εγκαταστησει τον "Τιγρη" της VORWERK με ολα τα εξαρτηματα του.

Αυτο που μ ενοχλει και πρεπει να το επισημανω ειναι,οτι ενω τα σκευη-συσκευες μπορουν και κανουν τα παντα....απαιτουν εναν, το λιγοτερο, εκπαιδευμενο ....χειριστη!:sad:

preve
24-01-07, 10:51
Αυτο που μ ενοχλει και πρεπει να το επισημανω ειναι,οτι ενω τα σκευη-συσκευες μπορουν και κανουν τα παντα....απαιτουν εναν, το λιγοτερο, εκπαιδευμενο ....χειριστη!:sad:

Τι έλεγα παραπάνω;

Οπότε μάλλον είναι θέμα ...μάστορα/μαστόρησας.

;-)

ak1s
24-01-07, 11:22
Χριστίνα, ένα είναι κατ'εμέ το βασικό χαρακτηριστικό μιας σωστής σκούπας. (Βρε κάτι θέματα που έχει ο κόσμος...:-P)
Δεν πρέπει να μυρίζει όταν χρησιμοποιείται. Εννοώ μυρωδιά σκόνης, με καταλαβαίνεις. Οι περισσότερες σκούπες τραβούν τη σκόνη από μπροστά, και την σπέρνουν στον αέρα από πίσω. Με την Dyson, δεν μυρίζεις τίποτα. Κατευθείαν στην εξαγωγή αέρα αν πλησιάσεις, μόνο καθαρό αεράκι θα δεις ότι βγαίνει. Εκεί είναι η διαφορά της καλής σκούπας...(αύριο θα μιλήσουμε για καλά σίδερα...:-P)
Στην Γερμανία έχει πωλήσεις και service πάντως:
http://www.dyson.de/

dream_GR
24-01-07, 12:08
Κουκουράκη.... σε εχω τον Ακη ετοιμο για την σεντρα!!!!!!!!!!!!

preve
24-01-07, 12:33
Χριστίνα, ένα είναι κατ'εμέ το βασικό χαρακτηριστικό μιας σωστής σκούπας. (Βρε κάτι θέματα που έχει ο κόσμος...:-P)
Δεν πρέπει να μυρίζει όταν χρησιμοποιείται. Εννοώ μυρωδιά σκόνης, με καταλαβαίνεις. Οι περισσότερες σκούπες τραβούν τη σκόνη από μπροστά, και την σπέρνουν στον αέρα από πίσω. Με την Dyson, δεν μυρίζεις τίποτα. Κατευθείαν στην εξαγωγή αέρα αν πλησιάσεις, μόνο καθαρό αεράκι θα δεις ότι βγαίνει. Εκεί είναι η διαφορά της καλής σκούπας...(αύριο θα μιλήσουμε για καλά σίδερα...:-P)
Στην Γερμανία έχει πωλήσεις και service πάντως:
http://www.dyson.de/

Hi-σκουπά μου εσύ! :cool_1:

Άμα σου μυρίζει η σκόνη....που να είχες και σκύλο. ;-)

Τελευταία πάντως...όλες οι σοβαρές σκούπες (πχ Hoover κλπ) έχουν κάνει άλματα στον τομέα αυτό.
Αν η/ο νοικοκύρα/ης καθαρίζει που και που τα φίλτρα της σκούπας δεν μυρίζει τίποτα.

ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ
24-01-07, 12:42
Axaxaxaxaxaxaxaxaa!!!!!

Εγω δεν το συνεχιζω το θεμα...."Ματαιοτης ματαιοτητων,τα παντα ματαιοτης!";-)