Επιστροφή στο Forum : Πληροφορίες για Λάρισα παρακαλώ...
planitismetal
29-08-10, 01:14
Ποία είναι στη Λάρισα καλή περιοχήγια να νοικιάσει φοιτήτρια σπίτι?
Ψιλοφτηνή και κοντά στο κέντρο? Αλλά και χωρίς να υπάρχουν φόβοι για κλοπές κτλ...
Αν ξέρετε και κανένα σπίτι που να νοικιάζεται, καλοδεχούμενες οι προτάσεις!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
planitismetal
30-08-10, 12:28
Κανείς από Λάρισα βρε???
Κανείς από Λάρισα βρε???
Είναι όλοι στα τσιπουράδικα!:138:
Ο θειος που ειναι ? :137:
Ο θειος που ειναι ? :137:
Μάλλον στη Βελίκα με καμμιά θεία! :144::128:
Ποία είναι στη Λάρισα καλή περιοχήγια να νοικιάσει φοιτήτρια σπίτι?
Ψιλοφτηνή και κοντά στο κέντρο? Αλλά και χωρίς να υπάρχουν φόβοι για κλοπές κτλ...
Αν ξέρετε και κανένα σπίτι που να νοικιάζεται, καλοδεχούμενες οι προτάσεις!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Λαρ΄σα καργα εδω!
Πλανητα, μπες στο eleftheria.gr (απο τις μεγαλυτερες πανελληνιως φυλλαδες) ξεφυλλισε την μεχρι τις αγγελιες/ενοικιαζονται και μετα...εγω ειμαι εδω!
Σε ΤΕΙ περασε;
abcd κανουμε διακοπες βρε (απ΄ολα), αλλα που θα παει, δν θα φθινοπωριασει; (εριξε μια βροχη σημερα!)
musiclistener
30-08-10, 14:11
Λοιπόν αν είναι φοιτήτρια στα ΤΕΙ τότε η κατάσταση έχει ως εξής:
Ta TEI είναι έξω απο την Λάρισα, στην Δυτική πλευρά της. Ξεκινάει αστική συγκοινωνία απο την πλατεία Εβραίων μαρτύρων, στο κέντρο της Λάρισας, και πηγαίνει στο ΤΕΙ. Ετσι λοιπόν η περιοχή απο το κέντρο της Λάρισας και Δυτικά ( δλδ απο την Παναγούλη και δυτικά) είναι καλή περιοχή, αλλά και λίγο πιο τσιμπημένη απο τις άλλες πεεριοχές. Τώρα, επειδή η Λάρισα έχει επεκταθεί και κατοικηθεί μέχρι το ΤΕΙ οι κοντινές συνοικίες (Φιλιππούπολη, Λιβαδάκι, Νεάπολη) είναι πιο φθηνές απο το κέντρο και πιο κοντά στο ΤΕΙ. Οποια άλλη πληροφορία χρειαστείς μην διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις.
τηλ 6944244102
musiclistener (http://www.avsite.gr/vb/member.php?u=14968)
πας να μου φας τον πελατη βρε;:135: αφου ειπε θελει κεντρο οπου δεν κλεβουν (:138:)
Λοιπον Πλανητα, κοιταξα την εφημεριδα και εχει καλες περιπτωσεις στο κεντρο ( ή περιπου εκει), αλλα βεβαια πρεπει να ερθετε να τις δειτε (οσο πιο συντομα). Για κοντα στα ΤΕΙ εχει αρκετες ( στις συνοικιες που λεει ο...ανταγωνιστης μου!) αλλα ειναι μακρυα απο το κεντρο (θελει αστικο για να κατεβει). Απο Τεταρτη απογευμα θα΄μαι κατω, οποτε στη διαθεση σου για ...ξεναγηση*!
* και τα ευρετρα/μεσιτικα δικα μου:135:
musiclistener
30-08-10, 14:31
καλά πάω πάσο!:116:
Υ.Γ. μάλλον γράφαμε μαζί.
musiclistener (http://www.avsite.gr/vb/member.php?u=14968)
πας να μου φας τον πελατη βρε; αφου ειπε θελει κεντρο οπου δεν κλεβουν ()
Λοιπον Πλανητα, κοιταξα την εφημεριδα και εχει καλες περιπτωσεις στο κεντρο ( ή περιπου εκει), αλλα βεβαια πρεπει να ερθετε να τις δειτε (οσο πιο συντομα). Για κοντα στα ΤΕΙ εχει αρκετες ( στις συνοικιες που λεει ο...ανταγωνιστης μου!) αλλα ειναι μακρυα απο το κεντρο (θελει αστικο για να κατεβει). Απο Τεταρτη απογευμα θα΄μαι κατω, οποτε στη διαθεση σου για ...ξεναγηση*!
* και τα ευρετρα/μεσιτικα δικα μου
Αν ειναι να κανουμε μια καλη πραξη.....και εγω εδω ειμαι.Οταν ειναι,ριξε σιρμα λακη!!!!!
Πολύ καλή συνοικία για φοιτητές είναι η δική μου, ο Ιπποκράτης. 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο, ήσυχα πράγματα-ούτε πορτοφολάδες ούτε τίποτα-επίσης δέκα λεπτά από την πλατεία Εβραίων Μαρτύρων από όπου ξεκινάει το λεωφορείο για ΤΕΙ και ενοίκια λογικά. βλέπω αρκετά συχνά ενοικιαστήρια. Καλό ψάξιμο-αν και δε θα δυσκολευτείς να βρεις.
planitismetal
30-08-10, 19:36
Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Επειδή δεν πρόκειται για την κόρη μου :138:
αλλά για.......... (αφήστε το καλύτερα γιατί θα φάω ντομάτες), θα προσπαθήσω να παρεβρεθώ και γω, ούτως ώστε να σας γνωρίσω και από κοντά!!!
Μάλλον στη Βελίκα με καμμιά θεία! :144::128:
Συγνώμη για το άσχετο του ερωτήματος, αλλά τι είναι το "Βελίκα" ?
planitismetal
30-08-10, 19:43
Συγνώμη για το άσχετο του ερωτήματος, αλλά τι είναι το "Βελίκα" ?
Παρομοίως, άρα δεν είναι άσχετο το ερώτημα!!!!
Παρομοίως, άρα δεν είναι άσχετο το ερώτημα!!!!
Αν δεν είναι τοπωνύμιο θα τους αρχίσω και εγώ τα παγουράδικα να μάθουν αυτοί! :138:
Nick Arvanitakis
30-08-10, 19:48
Νομίζω κάποια παραλία κοντά στον Αγιόκαμπο.
Νομίζω κάποια παραλία κοντά στον Αγιόκαμπο.
Σωστός Νίκο! :107:
linky clicky ( http://lmgtfy.com/?q=%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B1)
Σωστός Νίκο! :107:
linky clicky (http://lmgtfy.com/?q=%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B1)
και ωραια παραλια
http://www.marathonswim.gr/AGIOKAMPOS/xartis.jpg
Πολλούς μαντραχαλάδες βλέπω όμως και δε μ'αρέσει!
http://www.marathonswim.gr/AGIOKAMPOS/100_3699.jpg
musiclistener
30-08-10, 22:12
Η παραλία του Αγιόκαμπου είναι μια μεγάλη παραλία 13,5χλμ και αποτελείται απο την Βελίκα, την Σωτηρίτσα και τον Αγιόκαμπο. Η Βελίκα είναι η πιο κοσμοπολίτικη.
Η παραλία του Αγιόκαμπου είναι μια μεγάλη παραλία 13,5χλμ και αποτελείται απο την Βελίκα, την Σωτηρίτσα και τον Αγιόκαμπο. Η Βελίκα είναι η πιο κοσμοπολίτικη.
Κοσμοπολιτικη;
Λαθος τα μετρα:9900μ. απο βραχακια Βελικας εως λιμανι Αγιοκαμπου (μετρημενα με αυτ/το φυσικα!) , αλλα βεβαια υπαρχουν κι αλλες παραλιες που αξιζουν, με καλυτερη αυτη των "γυμνιστων"στο Ρακοποταμο.
Τακη, τι ξερουν τα Φαρσαλα απο Λαρισα; (γκαρσονιερα για διαμονη ζητησε ο φιλος μας οχι για....)
planitismetal ντοματες αποκλειεται να φας - αν κι εσυ μαλλον παϊδακι τρως , αν ειναι να ερθεις πες μας να σου δωσω τηλεφωνο να βρεθουμε (απο Παρασκευη βραδι ειμαι ελευθερος!)
planitismetal
01-09-10, 15:38
Λοιπόν φίλτατοι, αύριο θα έρθω, αλλά θα φύγω το απόγευμα για Αθήνα! Αλλά θα επιστρέψω το Σάββατο για να ξαναφύγω για τσου Κορφούς το απόγευμα! Οπότε μάλλον δεν προλαβαίνουμε να συναντηθούμε! Αλλά όπως πάει, θα ξανάρθω σε καμιά 15αριά μέρες... Μπορεί και πιο πριν...!!! Έχει και ένα μεταλάδικο (σιντάδικο) εκεί κοντά στην Πρωτοπαπαδάκη ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!
Όποιος πάντως μπορεί αύριο για ένα στα γρήγορα (ΚΑΦΕ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, αμέσως!!!) ας το πει τώρα....
Nick Arvanitakis
01-09-10, 17:24
Όποιος πάντως μπορεί αύριο για ένα στα γρήγορα (ΚΑΦΕ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, αμέσως!!!) ας το πει τώρα....
Nα πατε στον Λούκουλο για τσιπουράκι.:126:
Λοιπόν φίλτατοι, αύριο θα έρθω, αλλά θα φύγω το απόγευμα για Αθήνα! Αλλά θα επιστρέψω το Σάββατο για να ξαναφύγω για τσου Κορφούς το απόγευμα! Οπότε μάλλον δεν προλαβαίνουμε να συναντηθούμε! Αλλά όπως πάει, θα ξανάρθω σε καμιά 15αριά μέρες... Μπορεί και πιο πριν...!!! Έχει και ένα μεταλάδικο (σιντάδικο) εκεί κοντά στην Πρωτοπαπαδάκη ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!
Πλανηταρχα, αυριο πρωι παω Σαλονικη, αλλα Σαββατο θαμαι εδω στη διαθεση σου
Καλα ο Λουκουλος τσιπουραδικο ειναι, επειδη συχναζουν...μαναρια Νικολα;:135: