Αφήνω τον ΠΡΩΗΝ πρόεδρο του ACA στη κρίση σας !!!!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Απάντηση: Αφήνω τον ΠΡΩΗΝ πρόεδρο του ACA στη κρίση σας !!!!!!

Να πω και εγώ κάτι....

Δουλειά αν θέλουμε έχουμε...
Κατά καιρούς έχουμε δεχθεί επίθεση από το aca, χαρακτηρισμούς βρισιές κτλ.
Μετά το πάθαμε και εδώ και κάποιος είπε στον πρώην ότι "δεν θα ξαναγράψεις εδώ".
Μετά από λίγο καιρό ξαναέγραψε και ξαναέκανε τα ίδια.
Για δεύτερη φορά και οριστικά ο ίδιος άνθρωπος του είπε -τώρα τέλος και για πάντα-.

Σου θυμίζει(ς) κάποιον ? :137:

Και κάτι ακόμα για τον πληθυντικό:
Το τι ενδιαφέρει τον καθένα το ξέρει ο ίδιος και μόνο, δεν έχει ανάγκη από απόψεις άλλων.

Αν εγώ πχ είχα λάβει μέρος στο τέστ που έγινε (αναλογικό με ψηφιακό) και δεν γούσταρα να υπάρχουν φωτογραφίες μου με σχόλια για το άτομό μου δεν θα έπρεπε με το που ζητήσω να τις κατεβάσει...?
Παράδειγμα είναι και όποιος θυμάται, θυμάται...

Reaction score
1.844

Δεν αναφέρθηκα σε κανένα forum αλλά σε SITE. ...
Κι' εγώ δεν αναφέρθηκα σε σένα, αλλά στο Χρήστο, απλώς έτυχε το μήνυμα μου να πέσει μετά απ' το δικό σου.

Αφου όμως ρωτάς θα σου απαντήσω.

Πλέον είναι ολοφάνερο πως δεν πρόκειται να υπάρξει περίπτωση συμβιβασμού. Καλό είναι, πριν τη λήψη αποφάσεων, να εξετάσετε ποια είναι η νομική υπόσταση του παλιού site (αφού δεν σ' αρέσει η ονομασία foroum, που είναι περιεκτικότερη) και ανάλογα να πράξετε. Γιατί αν είναι έτσι όπως τα έχετε αναφέρει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθείτε.

Μια που το φτάσαμε στα νομικίστικα.

Όταν αναφέρεται πως γίνεται κατάχρηση φιλοξενίας, αυτό οφείλει να προκύπτει από τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ. Και δεν μπορώ να βρω κάτι που να έχει σχέση, που να ορίζει δηλαδή σαν αντικανονική τη συζήτηση για κάποιο άλλο δικτυακό τόπο.
:201:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέραμε να βγάλουμε έναν κανόνα για κάθε πικραμένο ρε ανέμελε. Ας μην χαρακτηρίσω καλύτερα το επιχείρημα...

...

Reaction score
1.844

Όταν γράφεις:
... Αυτό που κάνετε καταντά υπερβολή και άσκοπη κατάχρηση του χώρου που σας φιλοξενεί ...
οφείλει να στηρίζεται στον κανονισμό. Αλλιώς λέγεται «νομίζω πως κ.λ.π.» Να φαίνεται δηλαδή καθαρά πως είναι η προσωπική σου άποψη. Γιατί η άποψη όλου του φόρουμ στηρίζεται μόνο στον κανονισμό, ή σε ενδεχόμενη ψηφοφορία, και όχι στις προσωπικές εκτιμήσεις του καθενός, ακόμα και όταν "ο κάποιος" έχει βαρύνουσα θέση.

Εξάλλου και απ' αυτό:
... Όσον αφορά στην ουσία της υπόθεσης, δεν μου πέφτει κανένας λόγος, όπως δεν πέφτει λόγος και σε κανέναν εδώ μέσα ...
προκύπτει πως συγχέεις την άποψή σου με τη γενική εκτίμηση. Ο καθένας εδώ μέσα έχει κρίση πότε του πέφτει λόγος και πότε να τον σηκώσει, μεγάλα παιδιά (που λέει ο λόγος) είμαστε. :126:

Προσπάθησε να με βοηθήσεις να μην αναφερθώ σε σχετικά topics του πρόσφατου παρελθόντος ... για να χαρούμε τις γιορτάδες που έρχονται ρε αδερφέ ... :107:

Μια που έκανα λόγο για γιορτές. Την πρωτοχρονιά, και όχι μόνο για ορισμένους, συνηθίζεται το χαρτάκι. Να σχολιάσω πως τα καλύτερα παιχνίδια στην τράπουλα, τα πλέον ενδιαφέροντα, λέγεται πως είναι όσα έχουν πάσο ...

Reaction score
10

Απόστολε Κωνσταντινίδη,

Δεν καταλαβαίνεις ότι ΟΛΑ αυτά που γράφεις (και έχεις γράψει και στα e-mail προς εμένα) θα γυρίσουν εις βάρος σου?
Τώρα μου έκανες τα μούτρα.. κρέας.:139: Φοβάμαι:120:

Reaction score
10

Καλές γιορτές και δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε.:123:

Απόστολος Κωνσταντινίδης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανέμελε μπερδεύεσαι (για μια ακόμη φορά).
Αυτό που γράφω δεν "οφείλει" να στηρίζεται κατά γράμμα πουθενά. Οι κανονισμοί, συντάχθηκαν από την ΔΟ. Ως εκ τούτου η ΔΟ είναι η καταλληλότερη για να τους ερμηνεύσει, ένα παραπάνω που αυτή εκφράζει την πολιτική του χώρου που βρίσκεσαι. Η άποψη ότι γίνεται κατάχρηση του χώρου είναι άποψη του επίσημου site. Δεν ζητήθηκε το σχόλιό σου (για την άποψή του site) αλλά μιας και αναρωτήθηκες από ποιόν κανονισμό προκύπτει, σου απαντά πάλι επίσημα το site, ότι δεν είναι δυνατόν οι κανονισμοί να καλύψουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας σε ένα forum. Οι πτυχές οι οποίες δεν καλύπτονται κατά γράμμα από συγκεκριμένο κανονισμό, καλύπτονται από τις επί τόπου αποφάσεις της ΔΟ και ΣΟ, αυτούς δηλαδή που ερμηνεύουν και επιβάλλουν τους γραπτούς κανονισμούς κατά το δοκούν, ως υπεύθυνοι για την λειτουργία του site. Γι αυτόν τον λόγο έχει γίνει επιλογή ορισμένων ανθρώπων στους οποίους έχει δοθεί διοικητική αρμοδιότητα επί του συνόλου των μελών. Κοινώς η άποψή "σου" δεν έχει την ίδια αξία με την άποψή "τους". Έτσι είναι η ζωή. Ή το δέχεσαι αυτό και "συν" υπάρχεις ή δεν το δέχεσαι και "δεν" υπάρχεις. :142:

- Επί του πρακτέου, το θέμα αυτό είναι ότι πρέπει για φασαρία και μάλιστα εγείρει αντιδικίες που μπορούν άνετα να καταλήξουν στα δικαστήρια. Το AVSite δεν είναι εδώ για να ικανοποιηθεί η ανάγκη του καθενός να αποδείξει το δίκιο του, ειδικά όταν συζητήσεις εδώ μπορούν να αποτελέσουν στοιχεία μιας δικαστικής διαμάχης. Ως εκ τούτου, δεν θέλω να δοθεί καμία απολύτως συνέχεια.

...

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads