Στην εποχη των Ιπποτων

Reaction score
4.333
Γνωριζεται ότι υπαρχουν καποιοι που για χαρη του χομπυ κανουν αγορες μηχανηματων που ενδεχομενως δεν εχουν παντα την εγκριση της συντροφου τους. Βεβαια από κει και περα καποιες γυναικες δειχνουν εξαιρετικη ανοχη ισως λογω της αγαπης και του σεβασμου προς το ταιρι τους και λενε «κομματια να γινει αφου του αρεσει και μενα δεν μ ενοχλει ας κανει το κεφι του».
Απλα προσφατα (δηλαδη χτες βραδι) γνωρισα ένα τετοιο ζευγαρι που ο συζηγος εκανε ένα πολύ μεγαλο ταξιδι μονο και μονο για να ευχαριστησει την γυναικα του και να της αγορασει λογω εορτων ένα πολύ καλο ζευγαρι γυναικειες μποτες. Δεν ξερω ρε γαμωτο στο καιρο των ιπποτων ζουμε? Ευτυχως δεν ηταν η γυναικα μου μαζι γιατι τοτε θ αρχιζε η μουρμουρα του τυπου «δεν βλεπεις ποσο καλος είναι ο …., 700 χιλιομετρα για ένα ζευγαρι μποτες!» Μπραβο στα παιδια παντως, το απολαμβανουν και ζουν ευτυχισμενοι.
Βεβαια καταλαβαινεται ότι για να μην ενοχλει με την παρουσια του κατά την επιλογη των υποδηματων ο φιλος μας θα επιτρεψει την συζηγο του να κανει μονη της την βολτα στα καταστηματα. Βλεπεται αν η συζηγος επιλεξει τιποτα μποτες των 300 και βαλε ευρω (ουτε ένα καλωδιο της προκοπης αγοραζεις μ αυτά τα λεφτα αλλα η χειρονομια και η καλη διαθεση μετραει) δεν θελει να της δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα του τυπου «μπας και είναι τιποτα ακριβουτσικα εν μεσω κρισης».
Από την άλλη όμως ελατε στην θεση του. Είναι στην Θεσ/νικη για κανα τριωρο μονος του. Πώς να περασει την ατιμη την ωρα μες την στεναχωρια του που θα του λειπει η γυναικα του? Τελος παντων ας είναι καλα το χομπυ. Εδώ βρισκεται το αντρο μιας εταιριας με κατι μεγαλα οβαλ ηχεια που απ ότι πληροφορήθηκα χτες βραδι τα εχει βγαλει όλα σε τιμες χωμα. Φυσικα παντα μιλαμε για demo. Βεβαια για φετος δεν θα ψωνισει, ειπαμε ότι το ταξιδι αυτό το εχει αφιερωσει στην γυναικα του.
Τι λετε εσεις ρε παιδια βρισκονται ευκολα στην εποχη μας τετοια ζευγαρια? Μηπως ζουνε σ άλλες εποχες? Παντως η παρεα που ημασταν χτες βραδι πραγματικα τους ζηλευαμε, με την καλη εννοια φυσικα.
Καλα να περασετε το τριημερο στην πολη μας και να ξαναρθετε!

Reaction score
0
Εγώ ήξερα ένα άλλο ζευγάρι που κάθε λίγο και λιγάκι η γυναίκα του ερχόταν με καινούργιες μπότες, τσάντες, δερμάτινα κ.λ.π. Τού έλεγε λοιπόν πως τα βρήκε ευκαιρία με διάφορες δικαιολογίες και τιμές πάντα εξευτελιστικές.

Τελικά βέβαια ανακάλυψε πως σύχναζε στο Καβούρι, σε ένα ξενοδοχείο που έκανε μασάζ σε Άραβες.:114:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τελικά βέβαια ανακάλυψε πως σύχναζε στο Καβούρι, σε ένα ξενοδοχείο που έκανε μασάζ σε Άραβες.:114:
Φθηνά την έβγαλε ο τύπος..
Φαντάζεσαι να είχε φουσκώσει 20 πιστωτικές ή να είχε πουλήσει κανένα ακίνητο εν αγνοία του;!..
Αφού τα κέρδισε με τον... ιδρώτα της, ευχαριστημένος να είναι. :143:

Reaction score
17.760
Στην εποχη των Ιπποτων:Ενας....για τη Βασουλα!

Τι λετε εσεις ρε παιδια βρισκονται ευκολα στην εποχη μας τετοια ζευγαρια?

Υπαρχουν οι εξαιρεσεις και στην εποχη μας.

για να μην ενοχλει με την παρουσια του κατά την επιλογη των υποδηματων
Εχει,παντως, ακομη περιθωρια για βελτιωση ο κυριος....

επιλεξει τιποτα μποτες των 300 και βαλε ευρω
Οι καλες,οι δερματινες,οι θεικες στο ποδι Χαι Εντ και Χαι Χιλ Boots

ξεκινουν απο 450 ε ....το ....ποδι!:119:

Μπραβο στα παιδια παντως, το απολαμβανουν και ζουν ευτυχισμενοι.
:444:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
ναι μεν αλλά όπως το πανάκριβο καλώδιο δεν έχει νόημα στο μετριότατο σύστημα έτσι και η σούπερ ντούπερ μπότα δεν θα αναδειχθεί από το οποιοδήποτε πόδι.
Σωστός?:137::137::137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Στην εποχη των Ιπποτων

Και βέβαια, σε περιόδους οικονομικής κρισης, όπως αγοράζεις interconnect για το ένα κανάλι φέτος και για το άλλο κανάλι του χρόνου, το ίδιο μπορεις να κάνεις και για τις μπότες... :143:

Reaction score
877
..........

Sud...Μπαίνω από το υπόγειο με το τεράστιο κουτί στα χέρια στα μουλωχτά αλλά η συμβία(δυστυχώς) είναι κάτω και με παίρνει χαμπάρι...

Συζ...Ρε Μάνο(Απορία και κατήφεια)...πάλι καινούργιο μηχάνημα...Έλεος???

Sud...Καινούργιο...τι καινούργιο ρε παιδάκι μου...Μεταχειρισμένο...Να κοίτα το τηλεκοντόλ όλο μπίχλα...Περίμενα χρόνια να καταργηθεί το μοδέλο για να το τσιμπήσω...τσάμπα

Συζ...Τσάμπα...τα ξέρω γω τα τσάμπα τα δικά σου και των αρρώστων που κάνεις παρέα...Ο Θεός ξέρει πόσα νά 'δωσες πάλι...

Sud...τεσσεράμισι κατοστάρικα...σου λέω τό 'κλεψα...

Συζ...Ρε άστα αυτά και πες την αλήθεια...άκου τεσσεράμισι κατοστάρικα...

Sud...Οκ...την αλήθεια θες...Λοιπόν έσκασα ένα 1000 ρικο για ένα μηχάνημα που κάνει καινούργιο 4000...Όχι ευκαιρία...κλοπή σου λέω...

Συζ...Τιιιιιιι....ένα 1000 ρικο...!!! Μπράβο σου κύριε Μάνο...Εγώ σου ζήτησα ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο και μου το αρνήθηκες...Και συ Χριστουγεννιάτικα έσκασες ένα 1000 άρικο για μηχάνημα...(Ακολουθούν ησυχία και μουτράκια...)

Sud...(μετά από σκέψη υπολογισμούς νανοτσικοντ και πράξεις με ρυθμό intel Quad core)...
Και...ποιος σου είπε κυρία μου πως δε θα πάμε Λονδίνο...Και μάλιστα Φλεβάρη που έχει και εκπτώσεις...

Συζ...(Ουρλιαχτό ευτυχίας...αγκαλιές και τέτοια) Ααααχ...Λονδίνο...Θα πάρω επί τέλους και τις γόβες τις(κάπως τις είπε) με τους κόκκινους πάτους...και εκείνες τις μπότες από το (τάδε)store...και παλτό...και θα δούμε και τους 'Άθλιους' που δεν είδαμε την άλλη φορά...Ματς μουτς...αγκαλιές...Καλορίζικο...Να το χαίρεσαι...Να σαι καλά να το ευχαριστηθείς το μηχάνημα...Εεεε αφού το βρήκες και ευκαιρία..........

Απολογισμός...

Μηχάνημα και ταξίδι ένα 6000 λιαρο...
δε γ...ται καλά νά 'μαστε...

Reaction score
6
Να και η αλλη πλευρα του νομισματος

Ο παραπανω ....συζυγος :131:ολο αγοραζε μηχανηματα σε εξευτελιστικες τιμες οπως ελεγε στη γυναικα του, η με συμφερουσες ανταλλαγες κλπ.:137:

Η γυναικα του ανακαλυψε οτι εκανε.... μασαζ σε πλουσιες κυριες σε ξενοδοχειο στη Βουλιαγμενη!!!:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Re: Στην εποχη των Ιπποτων

Να και η αλλη πλευρα του νομισματος...
[reliops=Legend of the Seeker Meet Mistress Denna][youtube]mdDdogSyrJs[/youtube][/reliops]

:612:
[reliops=Mistress Denna Dungeon Scene][youtube]P8dzUFC1mHs[/youtube][/reliops]

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Θα πάρω επί τέλους και τις γόβες τις(κάπως τις είπε) με τους κόκκινους πάτους
Σκέψου ότι για την σύζηγο αυτή η μάρκα είναι ότι και τα utopia για τον κύκλο του χάι εντ...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Γνωριζεται ότι υπαρχουν καποιοι που για χαρη του χομπυ κανουν αγορες μηχανηματων που ενδεχομενως δεν εχουν παντα την εγκριση της συντροφου τους. Βεβαια από κει και περα καποιες γυναικες δειχνουν εξαιρετικη ανοχη ισως λογω της αγαπης και του σεβασμου προς το ταιρι τους και λενε «κομματια να γινει αφου του αρεσει και μενα δεν μ ενοχλει ας κανει το κεφι του».
Απλα προσφατα (δηλαδη χτες βραδι) γνωρισα ένα τετοιο ζευγαρι που ο συζηγος εκανε ένα πολύ μεγαλο ταξιδι μονο και μονο για να ευχαριστησει την γυναικα του και να της αγορασει λογω εορτων ένα πολύ καλο ζευγαρι γυναικειες μποτες. Δεν ξερω ρε γαμωτο στο καιρο των ιπποτων ζουμε? Ευτυχως δεν ηταν η γυναικα μου μαζι γιατι τοτε θ αρχιζε η μουρμουρα του τυπου «δεν βλεπεις ποσο καλος είναι ο …., 700 χιλιομετρα για ένα ζευγαρι μποτες!» Μπραβο στα παιδια παντως, το απολαμβανουν και ζουν ευτυχισμενοι.
Βεβαια καταλαβαινεται ότι για να μην ενοχλει με την παρουσια του κατά την επιλογη των υποδηματων ο φιλος μας θα επιτρεψει την συζηγο του να κανει μονη της την βολτα στα καταστηματα. Βλεπεται αν η συζηγος επιλεξει τιποτα μποτες των 300 και βαλε ευρω (ουτε ένα καλωδιο της προκοπης αγοραζεις μ αυτά τα λεφτα αλλα η χειρονομια και η καλη διαθεση μετραει) δεν θελει να της δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα του τυπου «μπας και είναι τιποτα ακριβουτσικα εν μεσω κρισης».
Από την άλλη όμως ελατε στην θεση του. Είναι στην Θεσ/νικη για κανα τριωρο μονος του. Πώς να περασει την ατιμη την ωρα μες την στεναχωρια του που θα του λειπει η γυναικα του? Τελος παντων ας είναι καλα το χομπυ. Εδώ βρισκεται το αντρο μιας εταιριας με κατι μεγαλα οβαλ ηχεια που απ ότι πληροφορήθηκα χτες βραδι τα εχει βγαλει όλα σε τιμες χωμα. Φυσικα παντα μιλαμε για demo. Βεβαια για φετος δεν θα ψωνισει, ειπαμε ότι το ταξιδι αυτό το εχει αφιερωσει στην γυναικα του.
Τι λετε εσεις ρε παιδια βρισκονται ευκολα στην εποχη μας τετοια ζευγαρια? Μηπως ζουνε σ άλλες εποχες? Παντως η παρεα που ημασταν χτες βραδι πραγματικα τους ζηλευαμε, με την καλη εννοια φυσικα.
Καλα να περασετε το τριημερο στην πολη μας και να ξαναρθετε!

δεν βλεπεις ποσο καλος είναι ο ….....μαλακας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλιστα κυριες και κυριοι....ετσι ειναι......ηθελε μποτες Σαλλονικιωτικες η κιουρια και ο μαλακας της,της ειπε μες το χαμογελο ....ναι .....αγαπη μου....να τις παρεις και θα σου παρω και τσαντουλα γκραντε αναλογου χρωματος ,τσιλικια για να σε δουν οι αλλες οταν γυρισεις στην Κορινθο και να τους φυγει το κλαπετο καθως θα περπατας με το νεο σετακι τσαντας-μποτας και θα σκανε γιατι δεν θα εχουν τοσο μπανικες Σαλλονικιωτικες που τις αγορασαμε στην Τσιμισκη με 3 βαθμους(ειχε την σχετικη δροσερη δαγκοψωλια) πανω απο το μηδεν περπατωντας αλα μπρατσετα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλιστα αγαπητοι μου......τετοια εκανα ο παπαρας για το κοριτσακι μου που της εταξα ταξιδακι στην Σαλλονικα και 3 κιλα απο την μασα που ριξαμε σε ενα τσιπουραδικο στα Λαδαδικα by night παρεα με αδερφους Τσαρουχα ,μετα των γυναικων τους και φυσικα τον αγαπητο φιλο Vastsar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θαταν δεν θαταν 38 πιατα τουρλα απο τους μεζεδες,7 κιλα κρασι ,μια σερβιτορα με ενα θεληματικο μπουστο ολο υποσχεσεις,κοσμος να μπαινει και να βγαινει εχοντας και αυτος παρει 1-2 κιλα μετα την μασσα ανευ οριων !!!!!

Θα ηθελα λοιπον φιλοι μου να σας πω ετσι για την πλακα πως το βραδυ της Παρασκευης εξελιχθηκε σε κουβεντα μετα δακρυων.......................................μας επεφταν τα σουτζουκακια και τα σπληναντερα απο τα πηρουνια καθως λεγαμε για τα υπεροχα ψεματα που σκαρφιζεται ο καθενας μας οταν θελουμε να φερουμε στο σπιτι μια καινουρια κουτα με μια φρεσκια μηχανη......ακουτε ........Demo ,τον επιασα κοροιδο τον μπουρδα τον πωλητη,κλεινει το μαγαζι και εχει εκποιηση,κραπ παρτην κατω την γαρδουμπα απο τα γελια,πεθανε ο ιδιοκτητης και τα πουλησαν ολα μπιτ παρα,του πουλησα το δικο μου490 ευρω και πηρα το καινουριο 500,κρουπ παρτο σαγανακι(ΜΠΑΤΣΟ το λενε στην Σαλλονικα)ταβλα στο τραπεζι,αστα μωρο μου τον εγδαρα γιατι δεν τα ηξερε καλα τα κολπα και του επαιξα μπλοφα οτι το μοντελακι επαψε να κυκλοφορει.........ειχαμε λιωσει στα γελια και δωστου νεα μεζεκλικια να εφορμουν στο τραπεζι απο την μπροστοβαρη σερβιτορα(το χρυσο μου......ασε δεν λεω αλλα)................................

Μιλησαμε για ΧΑΙ ΕΝΤΙΑ,ΓΙΑ STREAMING και φλακια,για την μοδα που ανθιζει τελευταιως στα γυναικακια με κολαν και μποτα τσιλικια απεξω(δωσε μας κουραγιο Υψιστε),για λαμπες και τρανζιστορ και για τις μελλοντικες αγορες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι παροτι ειμαστε κομματακι κουνουπιδι μετα απο 7 ωρες σερι ταξιδι.......(βλεπετε οι βραχοι που επεσαν στα Τεμπη μας εστειλλαν μεσω κορυφης του Ολυμπου και 1.30 ωρα καθυστερηση )ριξαμε απιστευτο γελιο και φυσικα ανεβασαμε την χολυστερινη 2 μοναδες επανω εκεινο το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να ειστε καλα βρε παλλικαρια.....Βασιλη Τσαρουχιτο εισαι αρχοντας.......και να γελας παντα βρε παλλικαρι μου!!!!!!!!!!

Την αλλη μερα το πρωι την αγαπητη μου συζυξ την επαρκαρα στο Τσαρουχεικο με την αλλη συζυξ του Νικολα και εμεις ανηφορισαμε για το αλλο Τσαρουχεικο τσαρδι το Εαρινο που λετε..........μια υπογα τουρλα απο μηχανες ,καμια τρακοσαρια κιλα σκληρους με φλακια και ματροσκες,2 ηχεια τυπου εξωφυλο παραθυρου,ενα σαμπακι μιση ταφοπλακα,72 κουτια μεταλλικα πιωμενες μπυρες για backround πισω απο τα παραθυροφιλα που σας προανεφερα,κατι πιρανχας γουρλοματικα να πηγαινουν περα δωθε μεσα στο πισινοplace τους υπο τους ηχους του χαιεντοσυστηματος του Κωστα αυτια,φραπα περιποιημενη,την γυναικα μου να ριχνει τηλεφωνα καθε μιση ωρα γιατι φοβοταν οτι αν αργησω(σιγα .....4 ωρες κατσαμε στην υπογα....μονο)υπηρχε περιπτωση να ψωνισουν ολες τις μποτες απο τα μαγαζια και θα εμενε με την καψα το χρυσο μου και φυσικα κατι μουσικαρες απιστευτρουα με ενα εκπληκτικο σεταρισμα απο τα κλαπατσιμπανα του Κωστακι μας του στυλ.....Γκινης τραβελ.....σας ταξιδευουμε πανταχωθεν-------

Αντε και λιγο ακομα γιατι νομιζω οτι σας τα εκανα τουμπανο απο την παρλα μου.......

Το βραδυ πηγαμε ΠΑΛΙ για τεστ κοπωσεως σε ενα στεκι την Ηπειρωτικη γωνια με τους αδελφους Κατσαμπα-Τσαρουχα και φυσικα τον πασιγνωστο προεδρο της ΕΒΕΕ τον αξιοτιμο κυριο Μελιδη μας.....................................
Εξεκωλοθηκαμε στο φαι παλι.......τι γιδια,τι κατσικια,τι βισσωνες,τι αρνια....ο Χριστος και η Παναγια...μην κατσετε μαζι τους....πρεπει να εχουν βροντοσαυρο στην κοιλια ,ανασα δεν περνανε οι μωρτες........κατι καμακιες απιστευτες,δεν τους προλαβαινεις ενα πραμα......και νομιζω οτι μου ειπαν οτι κανουν και διαιτα τα πουλακια μου!!!!!!!
Φυσικα και εδω το γελιο επεσε συννεφο αλλα και τα τζατζικια,οι μελλιτζανοσαλατες,τα κρασια τα μπρουσκα,τα γραπακια,οι πατατες και περισσοτερο απο ολα η παρεα των αδελφων Μπρωγερ-Τσαρουχα και του Μιχαλη του Μελιδη.......................................

Να ειστε καλα ολοι σας ....πολλα ευχαριστω για την φιλοξενια σας και φυσικα την φιλια σας!!!!!!!!!!
Αδερφε εν Χριστω Βασιλη Τσαρουχα να εισαι παντα ευτυχισμενος και να απολαμβανεις τις μουσικαρες σου με το γυναικακι σου φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη χρονια σε ολους και φυσικα αν μαθετε για καμια ευκαιρεια τυπου τελικου ενισχυτη Pass Labs 68 κιλων 2χ 400 προς πωληση κοντα στα 250 ευρω μην ξεχασετε να με παρετε τηλεφωνο .....ισως και να ενδιαφερομε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Κατάλαβα,μπουζούκια η Ντίνα θα δεί την Δευτέρα Παρουσία:405:
Άντε βρε,μεγειές οι μπότες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κατάλαβα,μπουζούκια η Ντίνα θα δεί την Δευτέρα Παρουσία:405:
Άντε βρε,μεγειές οι μπότες.
Σε μερσουμε Στριφτουλη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δευτερα παρουσια??????????και λιγο εβαλλες!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βλάσση...απ' ότι είδες πήγα τελικά σε 6Η30...
AR REF3 ..... 4 bucks
Αντε καλοακουστες βρε μπαγασα..........αλλα θεματα πλεον ετσι?????

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.025

η σχετικη δροσερη δαγκοψωλια
βλασάρας ο ατελείωτος, πάθαμε εξάρθρωση κάτω γνάθου από το γέλιο, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και ήδη μας λείπει ο μπαγασάκος...

τσιμπίσαμε και κάτι ελαφρύ για βράδυ και το έκανε και θέμα ο αθεόφοβος...

όντως πάντως με τις μπότες υπάρχει θέμα. απ'ότι κατάλαβα χρειάζονται 24 ζευγάρια μπότες για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα. με τα απαραίτητα αξεσουάρ πακέτο, δηλαδή τσάντα - ζώνη. δηλαδή ούτε για αστείο μη τολμήσεις να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. και να τα καταφέρεις, που δεν, τον επόμενο χρόνο πάλι απ'την αρχή, λόγω αλλαγής του μοδάτου χρώματος προτίμησης των εν λόγω ποθητών αντικειμένων... μετά λένε εμάς βλαμμένους και άρρωστους... ε, ρε ξύλο που θέλουν...

γι'αυτό σύντροφοι ορμάτε άφοβα. πάρτε ότι γουστάρετε και λογαριασμό μη δίνετε (συνεχίστε να κάνετε αυτό που ήδη κάνετε δηλαδή, ουδεμία παρέκκλιση). Και φυσικά, όλα σε τιμή ευκαιρίας, χώμα, κλοπή, πεταμένο, κλπ.

καλή ιδέα ήταν αυτό :"το δανείστηκα αλλά εν τω μεταξύ πέθανε ο ιδιοκτήτης και απ'ότι βλέπω θα μου μείνει, τι να κάνω, να το πετάξω; κρίμα...", χρησιμοποιήστε την άφοβα αυτή τη δικαιολογία, είναι α-πο-στο-μω-τι-κή!

βλάση είδες τα νέα B&W? να η ευκαιρία να αλλάξεις ηχεία, ε, καιρός είναι ρε συ, πόσο πια να αντέξεις; άνθρωπος είσαι, τι να κάνεις... να σκάσεις? όχι βέβαια. α, μη ξεχάσω, οπωσδήποτε άλλαξε και προβολέα. ΝΤΡΟΠΗ. καλά, ακόμα? έλα, ο αγιοβασίλης έμαθα πως έχει κάτι 85-άρηδες έτοιμους για παράδοση με κόκκινη κορδέλα και φιόγκο....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ναι αλλά... δεν βλέπω φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά ντοκουμέντα... :139:

(καταλαβαίνω, ακόμα χωνεύετε...)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176