Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μα καλά στο μυαλό μου είσαι? Για μακαρόνια με κιμά πήγαινα να βάλω:135:Νομίζω πως ναι. Επίσης οι στίχοι στο τρίτο τραγούδι είναι εκπληκτικοί.
Είσαι σαν κουνέλι και γλυκιά σαν μέλι,
Είσαι σαν κουνέλι δώσε μου το χέρι...
Μένει μόνο να βάλει κάποιος το "έλα μου" του Ρουβά και να κλείσει το νήμα ως εξής:
Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας...
Αγάπη και στοργή...
Το κακό είναι ότι το έκλεινε συνέχεια το :126::126::142: Κάπου εκεί δεν έδεσε η σούπα:142:ναι, αξεχαστο performance στη Eurovision. Ολο το νοημα του concept ηταν ο ερωτιλος ο Ρακιντζης και το πολλα υποσχομενο πονηρο κλεισιμο του ματιου στο ρεφρεν.
Για να μην πω για τη μεγαλη στιγμη για την ελληνικη δισκογραφια και το ντουετο του με τον Ian Gillan
Συγνωμη για τα προστυχα αλλα ειναι περασμενη η ωρα και νομιμοποιουμαι
Ναι συμφωνώ απολύτως, λίγο το σαξόφωνο ήταν αλλού στο live αλλά σαν τραγούδι όντως ήταν από αυτά που κερδίζουν διαγωνισμούς.Η Άνοιξη είναι ίσως το καλύτερο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Σοφία Βόσσου και κακώς που δεν πείραμε την πρωτιά τότε...
Γεια σου Pleo!!!:128: ωραία η Γιεζαέλ αλλά και η Γκιουλινάρ τι σου λέει?:119:The Daltons - Γιεζαέλ (Jesahel)
Πως με φτιάχνεις!!!!!! 1000+1 νύχτες... :610:Γεια σου Pleo!!!:128: ωραία η Γιεζαέλ αλλά και η Γκιουλινάρ τι σου λέει?:119: