Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Για 50'' δεν αξίζει πιστεύω να πας σε βιντεοπροβολέα.3. Μην φανταστείς πως θέλω καμιά τεράστια οθόνη να πετύχω με το βιντεοπροβολέα, κάτι σε αντίστοιχο με lcd 50" θέλω να πετύχω
Ο προβολέας δεν έχει καμμία σχέση με ήχο (δεν βγάζει ήχο).ήχο από πού θα ακούω; πρέπει να τον συνδέσω σε κάτι τον προβολέα;
Σευχαριστώ για την γνώμη σου, αλλά γιατί να είναι πρόβλημα έτσι όπως έχω τον καναπέ; Δεν το καταλαβαίνω σε τί θα διαφέρει από την θέση που προτείνεις εσυ!ετσι οπως βλεπω (απο την φωτο) το χωρο σου βλεπω αρκετη δυσκολια στο να βαλεις τον ηχο στο παιχνιδι. Αν δε, παμε σε 5.1 ή 7.1 πραγματικα βλεπω προβληματα στην εφαρμογη και υλοπιηση του όλου project. Αν, λεμε αν, ασ πουμε εβαζες τον καναπε εκει που εχεις την υποτιθεμενη τηλεόραση και στον τοιχο εκει που ειναι ο καναπες εβαζες την οθονη και τα ηχεια σου δεν θα ηταν καλυτερα; στην κολονα απο πανω απο τον καναπε μπαινει ο προβολεας και κρυβονται πανεύκολα τα καλωδια και του προβολεα και των πιθανων πισω ηχειων. Ειμαι δε της αποψης παρόλες τις ιδεες που θα ακουσεις εδω να εμπιστευτεις την γνωμη ενος εγκαταστατη home cinema Η ενος εξειδικευμενου καταστηματος στο χωρο γιατι το project που εχεις στο μυαλο σου δεν μου φαινεται απλο.