Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
0
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

΄΄Υποχρεωμένοι΄΄ να δώσουν πληροφορίες γιά τον εαυτό τους,είναι μόνο εκείνοι που προτίθενται να πουν ψέμματα.Κι εγώ δεν αισθάνομαι να είμαι ένας από αυτούς...

εκπλήσσομαι αρνητικά γιατρέ μου...περίμενα πολύ πιο "έξυπνα" σχόλια από εσάς...υποχρεωμένος δεν είναι φυσικά κανένας και για τίποτα...δεν χρησιμοποιησα αυτο τον όρο...επιπλέον ισχύει το αντίθετο...όσοι λένε "αλήθειες", δεν έχουν λόγο να κρύβονατι με τόσο πάθος, αλλιώς οι "αλήθειες" που δεν έχουν κάποια έγκυρη "πηγή" είναι απλά λόγια του αέρα...

΄΄vis ά vis΄΄ μπορεί να ήμουν πολύ αυστηρότερος...

μπα δεν νομίζω... αν βρισκόμαστε face to face πιστεύω μία ανεξήγητη γλυκύτητα θα καταλάμβανε το πρόσωπο σας και ο λόγος σας θα γινόταν μελιστάλακτος ως δια μαγείας...:D

lost in space μπορεί...αλλά lost in scale μαλλον όχι...lol:D:D
σας δικαιολογώ όμως....η λέξη προπόνηση μπορεί να είναι "άγνωστη" για εσάς....:)

και συπληρώνω....η ματαιοδοξία ως ένα βαθμό ανοίγει το δρόμο για την εξέλιξη και την ανάπτυξη...ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...γιατί στην τελική δεν κρυβόμαστε και καθόλου μάλιστα...με τον α ή β τρόπο όλοι είμαστε ματαιόδοξοι..αρκούν ελάχιστα λεπτά για να εντοπίσει ο καθένας τον βαθμό και το "πεδίο" της δικής του ματαιοδοξίας...

..επιπλέον αν και επαναλαμβάνομαι...επιμένω -καλοπροαίρετα πάντα-...να μας αναφέρετε την ειδικότητα σας...στην τελική γνωρίζοντας απλά το αντικείμενο της δουλειάς σας δεν θα εντοπίσουμε και την ταυτότητα σας...χιλιάδες έλληνες γιατροί υπάρχουν...μην φοβάστε γιατρέ μου...δεν δουλεύω με την Νικολούλη...:D

..και σκάστε και ένα χαμόγελο...το χαμόγελο και η ευ-διαθεσία γνωρίζετε καλύτερα εσείς, ότι κάνουν καλό στην υγεία...:D

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ και το πεπρωμένο των...σκράπερ(!)

Ξέρω μία που μπερδεύτηκε και αντί για σιλικόνη έβαλε... θερμόκολα... :143:
:142::142::142:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

ποστ 417.
΄΄Υποχρεωμένοι΄΄ να δώσουν πληροφορίες γιά τον εαυτό τους,είναι μόνο εκείνοι που προτίθενται να πουν ψέμματα.

επειδή, εμμέσως, θίγομαι…
ποιανού θεωρία (ομολογώ πρωτόγνωρη σ' εμένα) είναι αυτή Γιατρέ μου;

(εκτός φυσικά των όσων ακολουθούν ίδια τακτική)

Α, και αυτό σε όσους το πολυχρησιμοποιούν (γενικά. -σε όλα τα θέματα)
:126: προσέξτε μη σας μείνει κουσούρι.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Σκέφτομαι κάτι από εχθές και είπα να ρωτήσω και εσάς.....
Αυτός ο Μπράντ Πιτ και ο άλλος ο Τζόνι Ντέπ....., δεν είναι λίγο αργόστροφοι και χαμηλότερου πνευματικού επιπέδου ?
Λίγα για τον Τζόνι, ε;
:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.698

Για την Μαριώ μας:

Reaction score
4

Και τους δύο τους θεωρώ κορυφαίους και ως ηθοποιούς αλλά και ως άνδρες....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

και συπληρώνω....η ματαιοδοξία ως ένα βαθμό ανοίγει το δρόμο για την εξέλιξη και την ανάπτυξη...ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...γιατί στην τελική δεν κρυβόμαστε και καθόλου μάλιστα...με τον α ή β τρόπο όλοι είμαστε ματαιόδοξοι..αρκούν ελάχιστα λεπτά για να εντοπίσει ο καθένας τον βαθμό και το "πεδίο" της δικής του ματαιοδοξίας...
..επιπλέον αν και επαναλαμβάνομαι...επιμένω -καλοπροαίρετα πάντα-...να μας αναφέρετε την ειδικότητα σας...στην τελική γνωρίζοντας απλά το αντικείμενο της δουλειάς σας δεν θα εντοπίσουμε και την ταυτότητα σας...χιλιάδες έλληνες γιατροί υπάρχουν...μην φοβάστε γιατρέ μου...δεν δουλεύω με την Νικολούλη...:D
..και σκάστε και ένα χαμόγελο...το χαμόγελο και η ευ-διαθεσία γνωρίζετε καλύτερα εσείς, ότι κάνουν καλό στην υγεία...:D
To ότι νομίζατε πως είμαι πιό έξυπνος ώστε ν'απαντώ όπως θέλετε,θίγει μόνο εσάς που δεν καταλάβατε το πόσο ΄΄βλάκας΄΄ είμαι!
Κατόρθωσα γιά λίγο να σας ξεγελάσω(τι επιτυχία),μιά κι εσείς είστε κατά τα λεγόμενά σας ο ανώτερος δείκτης ευφυΐας...Εγώ όμως παραδέχομαι ότι είμαι ο ανώτερος δείκτης ΄΄βλακείας΄΄,άρα πιό ευτυχής γιατί έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου.Προσέξτε όμως,ό χ ι ο ΄΄κατώτερος της ευφυΐας΄΄,επομένως πάνω από το μέσο όρο:612:
Εσείς σαν πανέξυπνη ας καταλάβετε την ειδικότητά ή ας βάλετε όποια σας αρέσει αν έτσι νομίζετε (υπάρχουν άτομα που εξιτάρονται από τις...ειδικότητες),αλλά ουδόλως θ'απαντήσω επειδή θεωρώ ανούσιο ένα site μουσικής-κινηματογράφου να το μετατρέψουμε σε αμιγώς ιατρικό.
Όσο γιά την αλήθεια,αυτή μπορεί να λέγεται καλύτερα όταν κάποιος δε σε γνωρίζει,μιά και δεν υπεισέρχεται έτσι ο υποκειμενικός παράγοντας,το ενδεχόμενο να σε θίξουν,να χάσουν λεφτά από σένα, κ.ο.κ.
Κρατείστε πάντως άσβεστη την αυταρέσκειά σας.Και μόνο αυτή είναι ικανή (κατά το σκεπτικό σας) ν'αυξήσει το δείκτη νοημοσύνης σας.Θυμηθείτε όμως ότι υπάρχουν και ΄΄βλάκες΄΄ επιστήμονες που μπορούν να διαισθάνονται πολλές αλήθειες μέσα από τα γραφόμενα.
Και θεωρώ το θέμα λήξαν...

ποστ 417.
΄΄Υποχρεωμένοι΄΄ να δώσουν πληροφορίες γιά τον εαυτό τους,είναι μόνο εκείνοι που προτίθενται να πουν ψέμματα.
επειδή, εμμέσως, θίγομαι…
ποιανού θεωρία (ομολογώ πρωτόγνωρη σ' εμένα) είναι αυτή Γιατρέ μου;
(εκτός φυσικά των όσων ακολουθούν ίδια τακτική)
Α, και αυτό σε όσους το πολυχρησιμοποιούν (γενικά. -σε όλα τα θέματα)
προσέξτε μη σας μείνει κουσούρι.
Απευθυνθείτε στην ... Άμεση Δράση μιά και δεν καταλαβαίνω αυτά που εμμέσως θέλετε να πείτε...:612:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Η γυναικάρα του ραπερ και το πεπρωμένο των...σκράπερ(!)

Όσο ο καθένας ΄΄κυνηγάει΄΄ την τύχη του χωρίς σοβαρό λόγο,θα τον ΄΄πετύχει΄΄ κι αυτή κάποια μέρα...Όλο και ΄΄κάτι΄΄ τυχαίνει στους ΄΄σκράπες΄΄ των...παθημάτων:612:
Η τύχη και η ψυχική διάθεση κυβερνούν τον κόσμο.(δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει :138:)..

:138:

[YOUTUBE]9Y9o9p_ynXc[/YOUTUBE]

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.698

Της αρέσει αυτός ο μαλλιάρας, ο τατουαζάκιας; :111:
Ωχ...βλέπω να σε banάρει!:144:

Reaction score
40

Της αρέσει αυτός ο μαλλιάρας, ο τατουαζάκιας;
:114: Συγγνώμη Μαρία......

Έχω την εντύπωση πως ακόμα είναι στο πετσί του ρόλου του Πειρατή....δεν έβγαλε τα χαϊμαλιά ούτε ξουρίστηκε το παιντί:108: Άσε που πρέπει να φάει λίγο παραπάνω γιατι έχουν μπει τα μάγουλά του μέσα:108:.......

Αυτός όμως.....:102: ...Aφρός!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ε ρε Salvatore που σας χρειαζεται....[RELIOPS="salvatore"]
[/RELIOPS]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo