- Reaction score
- 0
Ως κατοχος αυτης της κεφαλης και καθ'οτι ευχαριστημενος θελω να ρωτησω τι κανω σε περιπτωση φθορας της βελονας.Γινεται αναβελονωση?Την πεταω?[140 ευρω εχει].ευχαριστω.
Με τι phono την έχεις?Ως κατοχος αυτης της κεφαλης και καθ'οτι ευχαριστημενος θελω να ρωτησω τι κανω σε περιπτωση φθορας της βελονας.Γινεται αναβελονωση?Την πεταω?[140 ευρω εχει].ευχαριστω.
Πετρο,Κωστα την ιδια απορια εχω και εγω!!Ευχαριστω petermeni και coyias για τις απαντησεις.Πειτε μου ομως ολοι οι κατοχοι φθηνων αλλα πολυ περισσοτερο ακριβων και πανακριβων mc κεφαλων τι κανουν?
Πετρο εχω μια κεφαλη ΜΜ Grado prestige silverΌταν αγοράζεις μια κεφαλή υποτίθεται πως είσαι ενήμερος περί τίνος πρόκειται.
Κατά τη γνώμη μου, και όχι μόνο, η Denon 160 είναι μακράν η καλύτερη κεφαλή της κατηγορίας της αλλά και αρκετά παραπάνω (αν ζητούμενο είναι η ουδετερότητα) οπότε και το χρηματικό ποσό κτήσης της το θεωρώ πολύ λογικό.
Υπάρχουν σε αυτή τη κατηγορία τιμής και άλλες καλές κεφαλές με ανταλλακτική βελόνα, όπως οι Grado, όπου το ανταλλακτικό πρεσβεύει το 60% της τιμής της περίπου.
Τα βάζεις κάτω και προχωράς...
Και σε περιπτωση που βαλω αυτη την βελονα,θα αλλαξει σημαντικα ο ηχος της κεφαλης?Η διάρκεια ζωής της βελόνας αναφέρεται από τον κατασκευαστή αλλά συνήθως είναι αρκετά παραπάνω.
Με την προσεκτική αλλαγή βελόνας στη συγκεκριμένη κεφαλή ουσιαστικά γίνεται καινούρια οπότε αξίζει τον κόπο.
μηπως αυτη η denon 160 κανει και για το δικο μου thorens td166mkii με τον βραχιονα της μαμας του?Όταν αγοράζεις μια κεφαλή υποτίθεται πως είσαι ενήμερος περί τίνος πρόκειται.
Κατά τη γνώμη μου, και όχι μόνο, η Denon 160 είναι μακράν η καλύτερη κεφαλή της κατηγορίας της αλλά και αρκετά παραπάνω (αν ζητούμενο είναι η ουδετερότητα) οπότε και το χρηματικό ποσό κτήσης της το θεωρώ πολύ λογικό.
Υπάρχουν σε αυτή τη κατηγορία τιμής και άλλες καλές κεφαλές με ανταλλακτική βελόνα, όπως οι Grado, όπου το ανταλλακτικό πρεσβεύει το 60% της τιμής της περίπου.
Τα βάζεις κάτω και προχωράς...
Ειχα στείλει μια BENZ MC ACE L για αναβελόνωση μετά από ατύχημα. Εκανε κοντά στον 1μήνα να επιστραφεί και μου κόστισε γύρω στο 50% της αξίας της (EURO 300)Ευχαριστω petermeni και coyias για τις απαντησεις.Πειτε μου ομως ολοι οι κατοχοι φθηνων αλλα πολυ περισσοτερο ακριβων και πανακριβων mc κεφαλων τι κανουν?
Θα πρέπει να δεις την ενεργό μάζα του βραχίονα σου ώστε να ταιριάζει με την ενδοτικότητα (σκληρότητα της ανάρτησης) της κεφαλής.μηπως αυτη η denon 160 κανει και για το δικο μου thorens td166mkii με τον βραχιονα της μαμας του?
Εχει δίκιο ο PeterMeni φίλτατε Haralas. Εδώ σου έχω ένα calculatorΑγαπητέ Haralas, αν ισχύουν τα 7,5 γραμμάρια για την ενεργό μάζα, που έγραψες σε άλλο θέμα, του βραχίονα σου, είναι λίγα για την 160.
Αγαπητέ Haralas, αν ισχύουν τα 7,5 γραμμάρια για την ενεργό μάζα, που έγραψες σε άλλο θέμα, του βραχίονα σου, είναι λίγα για την 160.