gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.436
Πράσινος;
Στο Λιβερπουλ;:111:
:137:
Στο Λιβερπουλ;:111:
:137:
Σιγα να μην ολοκληρωθει ποτε. Ετσι ειναι αυτα, παντα κατι λειπει και συνεχεια κατι αγοραζουμε...:609:Εγώ το έχω ακούσει πριν και θα ήθελα να το ακούσω ολοκληρωμένο και φυσικά το τι κάνει το Audyssey.
Κανε το home cinema γυμναστηριο, ετσι γι' αλλαγη...:116:οχι παντα κατι λειεπει
Παντα κατι πρεπει να λειπει
γιατι αν δεν λειπει με τι θα ασχολουμεθα αλλωστε:126:
αν και το πραμα με εχει κουρασει αρκετα
λεω μετα απο 7+ χρονια απουσιας απο τις προπονησεις κατι να κανω και εγω.Βεβαια αυτο το λεω χρονια , αλλα τωρα ειμαι πιο κοντα.
Εγω παντως τον ειδα ολοκληρωμενο (αν και εχει προ με τελικους :135Σιγα να μην ολοκληρωθει ποτε. Ετσι ειναι αυτα, παντα κατι λειπει και συνεχεια κατι αγοραζουμε...:609:
βασιλη , με την νεα θεση του σαμπ τρεμουν και αλλα πραματα.Σιγα σιγα θα τα μαζεψω.Εγω παντως τον ειδα ολοκληρωμενο (αν και εχει προ με τελικους :135. Οι λεπτομερειες που ειπα ειναι δουλιτσες που πρεπει να κανει στον χωρο (πχ να ξεκρεμασει τα κλειδια απο την πορτα που κοπαναγαν συνεχεια :142
.
Το βάλατε στο κέντρο κάτω αποτην οθόνη και πάνω του το κεντρικό?βασιλη , με την νεα θεση του σαμπ τρεμουν και αλλα πραματα.Σιγα σιγα θα τα μαζεψω.
τελικα δεν κανεις οτι δεν θυμασαι, παρουσιαζεις φαινομενο χρυσοψαρου......Το βάλατε στο κέντρο κάτω αποτην οθόνη και πάνω του το κεντρικό?
τελικα δεν κανεις οτι δεν θυμασαι, παρουσιαζεις φαινομενο χρυσοψαρου......
ξεχασιαρη
ξεχασες τις πρωτες φωτο κατω απο το κεντρικο?
δεν θυμασαι οτι εκει δεν δουλευε?
ρωτα τον γιατο για την νεα θεση,
και τι πσαρια πιανει εκει
Ρωτα τον ομως
και γραφτα καπου γιατι θα τα ξεχασεις
γιαννη και εγω εκει το ηθελα , αλλα δεν εχει σημασια τι ηθελα αλλα που παιζει.Ρωτα το γιατρο στο ξαναλεω .Ποιές είναι ρε αργύρη οι φωτό? οχι δεν θυμάμαι οτι δεν δούλευε.
στη παραγκα ειναι οι φωτο αμα το ψαξεις θα δεις οτι η πρωτη θεση ηταν αυτη
Ποιόν γιατό ?
Γιατί δεν δούλευε στο κέντρο?Το πήραζε που είχε απο πάνω το κεντρικό?
το φορτωνα db και δεν επαιζε μια , σε σχεση με το πλαι
Που είναι οι φωτό? Που είναι το διάγραμα απόκρισης? Μην μου πείς στα αυτιά σου και στο κεφάλι σου , εκει δεν εχει πρόσβαση κανείς , ούτε εσυ ο ίδιος.