Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Επίσης να ξέρεις ότι έχουμε το κακό συνήθειο να κάνουμε τις κόντρες μας στα "τυφλά".
Σε αντίστοιχη δοκιμή, λοιπόν, 10 στις 10 φορές μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε πιο interface έπαιζε αλλάζοντας on the fly την ώρα που έπαιζε το κομμάτι (για την ιστορία, ήταν το Musiland 01US κόντρα σε μία άλλη λύση που δοκιμάζουμε ακόμα).. Εννοείται και τα δύο έπαιζαν bit-perfect.
Μάρτυρες έχετε;
Να 'ξερα ποιός καθόταν να αλλάζει μεταξύ των δύο...

Reaction score
1
Απάντηση: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

εχουμε την οικονομικη κριση...διαβαζω κ εσας εδω...παει θα καταστραφω...:))

σκοπευα να βγαζω απο την coaxial αυτης της καρτας που εχω .

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=16559&nav=1

σε ενα εξωτερικο dac(v-dac ή κανα κινεζικο)

αξιζει το hiface?ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με την coaxial της καρτας ηχου?

απο που το αγοραζουμε?

Reaction score
2.566
Τέλη Φλεβάρη λένε μάλλον οι Ιταλοί θα το στείλουν Ελλάδα στην νέα αντιπροσωπεία (audio soul)...

Reaction score
1

απεξω απο που μπορουμε να το παρουμε?να δω κ που παιζει τωρα η τιμη του...

Reaction score
2.566
Όχι από τους Ιταλούς πάντως και δεν νομίζω να υπάρχει κάπου αλλού...υπομονή...
Γύρω στα 105 με rca και 120 με bnc...τώρα τι θα κάνει ο αντιπρόσωπος...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

αξιζει το hiface?ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα σε σχεση με την coaxial της καρτας ηχου?

απο που το αγοραζουμε?
Όχι.Ένα κινέζικο musiland με usb είναι υπεραρκετό.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Όχι.Ένα κινέζικο musiland με usb είναι υπεραρκετό.
ναι αλλα σε σχεση με την coaxial της καρτας ηχου?αυτο ρωταω βασικα..

Reaction score
777
Καλά μην αρπάζεσαι!:143::142:
Καλά να σε πετύχω απο κοντά θα δείς...

ναι αλλα σε σχεση με την coaxial της καρτας ηχου?αυτο ρωταω βασικα..
Νομίζω οτι σε μικρές κατηγορίες συστημάτων είναι απολύτως άδικο να ασχολείσαι με usb transport.Γενικά και ουδέτερα και για μεγάλες πιστεύω οτι ένα musiland είναι αρκετά καλό.Τώρα τί να σου πώ...Δικά σου τα λεφτά κάνεις ότι θέλεις.Εγώ με usb θα το συνέδεα.

Σχετικά με τις διαφορές σε coaxial κάρτας ήχου και λοιπών μαραφετίων δέν πιστεύω οτι υπάρχουν.Βέβαια εμφανίζονται άλλοι και λένε οτι τις ακούνε.Αν μπορείς και ακούς τη διαφορά ανάμεσα στο τζίτερ των 80ms και των 80μs τότε τί να σου πώ.Πάρτο.Εγώ δέν την έχω ακούσει ακόμα.Μάλιστα αν θυμάμαι κάποιος είναι γράψει 4 κομμάτια με διαφορετικό τζίτερ.Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα.Καμία απολύτως διαφορά.Ο Κώστας Φ πάντως λέει οτι έχει ακούσει διαφορές...Απο την άλλη άλλοι ακούνε και σε ακίδες.Τί να σου πώ..διάλεξε και ζύγισε.

Reaction score
1

@teachertza
thanks!
κατι αλλο..το hiface εχει το "πλεονεκτημα¨οτι συνδεεται απευθειας στην usb...τα musiland θελουν καλωδιο...τι "περιορισμος" υπαρχει στο μηκος του καλωδιου usb?(κανω μια "μελετη" του χωρου όπου θα τοποθετησω τα μηχανηματα..)

Reaction score
777

@teachertza
thanks!
κατι αλλο..το hiface εχει το "πλεονεκτημα¨οτι συνδεεται απευθειας στην usb...τα musiland θελουν καλωδιο...τι "περιορισμος" υπαρχει στο μηκος του καλωδιου usb?(κανω μια "μελετη" του χωρου όπου θα τοποθετησω τα μηχανηματα..)
Εσύ έχεις dac?Δέν ξέρω για το μήκος του usb.Καλύτερα να σου απαντήσουν οι γνώστες του θέματος που το έχουν δοκιμάσει.

Reaction score
777

οχι ακομα...
E πάρε ένα dac πρώτα και μετά συζητάμε για usb transport κ.τ.λ.
Κοίτα εγώ ήμουν ανάμεσα στο musiland και στο vdac και προτίμησα το vdac.Γενικά το σύστημα που έχεις είναι καλό?Το ρωτάω για να σου στείλω thread να διαβάσεις ανάλογα με τα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις...Σίγουρα πάντως το να δώσεις 100ευρώ για transport είναι ακραίο για low budget συστήματα.

Reaction score
1

πηρα τελικα το buffalo 32s με το musiland 01s ....
το υπολοιπο συστημα θα ειναι ,πηγη pc, ηχεια sirine και κατα πασα πιθανοτητα ολοκληρωμενος ο roksan K2...
οπότε η ερωτηση για το μηκος του καλωδιου usb(απο το pc στην musiland) επανερχεται...
εχουμε καποιο "οριο"?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7