Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αγαπητοι κυριοι,εσεις που με τοση ευκολια μας φυμωνετε οποτε θελετε , ενημερωστε μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατι καποιος φιλος μας απο τον οποιον μαθαμε και παρα πολλα ειναι ban?Αν ειναι κανονισμος να μην υπαρχει ενημερωση θα ηθελα να το ξερω.!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Πριν το ban για κάποιον που έχει δώσει δείγματα γραφής υπάρχει και η προειδοποίηση. Δεν είναι θέμα ισονομίας ή δικαιοσύνης. Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.
Σιγά...

Reaction score
4.305

Πριν απο λιγο μιλησα με τον Κωστα EAR στο τηλ. Ηταν ξεκαθαρος οτι στο φορουμ που ο ιδιος εχει κατι παραπανω 8-9.000 μηνυματα δεν προκειται να ξαναμπει.
Στα χρονια της παρουσιας του στο φορουμ τεχνικα βοηθησε πολυ κοσμο ενω γενικα ηταν απο τα πιο αξιογαπητα προσωπα. Για μενα προσωπικα στο μικρο χρονικο διαστημα που τον γνωριζω θα ελεγα σαν προεκταση στο θεμα που εχει ο Μιχαλης "αντιπροσωπευει τον χαρακτηρα του ιδιοκτητη το συστημα μας?", οτι ο Κωστας ειναι ειναι ενας λαμπατος χαρακτηρας που σκεφτεται σε ταξη Α!!.
Δυστυχως ομως ο Ζογκλερ φαινεται να ξαναχτυπησε. Και ενταξει κανενα παραξενο γι αυτον. Λυπαμαι ομως για τον Ανδρεα τον Καφατο. Ειχα σχηματισει τελειως διαφορετικη αποψη για το προσωπο του. Δηλαδη τοσο καιρο δεν θα επρεπε να κανει καποια παρεμβαση?
Δυστυχως φαινεται οτι ολη η διαχειριστικη ομαδα του φορουμ κατεχεται απο μεγαλο κομπλεξ. Στο κειμενο του ο Ακριτοπουλος επιβεβαιωνει με τις αοριστιες του το προβλημα που εχουν. Ο Κωστας ανοιξε ενα θεμα με φωτογραφιες καλλιτεχνικες και συμφωνα με τον κανονισμο οπου υπηρχε φωτογραφια πικαντικη την εβαζε σε σποιλερ. Αν υπηρχε σ αυτο κατι το μεμπτο θα επρεπε να του εστελναν καποιο προσωπικο μηνυμα. Του το οφειλαν και σαν σεβασμο για την παρουσια του και την προσφορα και οχι με φασιστικο τροπο να του διαγραψουν ολο το θρεντ και να τον μπαναρουν.
Λυπαμαι και για τον Κωστα τον Τσαρουχα, για την ανεχεια που αδειξε στην προσβολη προς το προσωπο του αδερφου του. Με ολο τον σεβασμο και την αγαπη που εχω, η σιωπη εδω ειναι μεγαλη υποχωρηση.
Προσωπικα κυριοι αποχωρω κι εγω δια παντος απο το φορουμ, ξερω εγω δεν εχω την προσφορα του Κωστα, ειμαι απ αυτους που περισσοτερο βοηθηθηκα απο το φορουμ αλλα καθημερινα ημουν καποιες ωρες μεσα σ αυτο και παρακολουθουσα τα τεκτενομενα. Θεωρω ομως οτι η παρουσια πλεον στο φορουμ ειναι συμβιβασμος στην απαραδεκτη τακτικη των διαχειριστων. Εχω τα τηλεφωνα καποιων ανθρωπων που εκτιμησα ιδιαιτερα και με προσωπικα μηνυματα θα παρω και απο οσους δεν εχω.

Reaction score
2.243
Δε θέλω να κρίνω κανένα, μιας και δεν είμαι ούτε παλιό μέλος, ούτε με συμμετοχή που να με κάνει έναν εκ των σημαντικών προσώπων του φόρουμ. Αλλά με ενοχλεί προσωπικά, η πολιτική ορθότητα που βλέπω σταδιακά να επιβάλλεται. Ξεκινήσαμε με σβήσιμο λινκ, συνεχίσαμε με σβήσιμο ολόκληρων νημάτων (από ότι μπόρεσα να δω) και καταλήγουμε με μπανιαρίσματα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν θέματα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο φορουμ και τον ιδιοκτήτη του, αλλά είναι και κρίμα να στεγνώνει έτσι το φόρουμ από τις ευχάριστες και ανέμελες πινελιές του. Και δεν αναφέρομαι στις πικάντικες εικόνες, αλλά στο κλίμα που αυτές προκαλούν και τα σχόλια- ατμόσφαιρα που παράγουν.

Reaction score
4.305

Πριν απο λιγο μιλησα με τον Κωστα EAR στο τηλ. Ηταν ξεκαθαρος οτι στο φορουμ που ο ιδιος εχει κατι παραπανω 8-9.000 μηνυματα δεν προκειται να ξαναμπει.
Στα χρονια της παρουσιας του στο φορουμ τεχνικα βοηθησε πολυ κοσμο ενω γενικα ηταν απο τα πιο αξιογαπητα προσωπα. Για μενα προσωπικα στο μικρο χρονικο διαστημα που τον γνωριζω θα ελεγα σαν προεκταση στο θεμα που εχει ο Μιχαλης "αντιπροσωπευει τον χαρακτηρα του ιδιοκτητη το συστημα μας?", οτι ο Κωστας ειναι ειναι ενας λαμπατος χαρακτηρας που σκεφτεται σε ταξη Α!!.
Δυστυχως ομως ο Ζογκλερ φαινεται να ξαναχτυπησε. Και ενταξει κανενα παραξενο γι αυτον. Λυπαμαι ομως για τον Ανδρεα τον Καφατο. Ειχα σχηματισει τελειως διαφορετικη αποψη για το προσωπο του. Δηλαδη τοσο καιρο δεν θα επρεπε να κανει καποια παρεμβαση?
Δυστυχως φαινεται οτι ολη η διαχειριστικη ομαδα του φορουμ κατεχεται απο μεγαλο κομπλεξ. Στο κειμενο του ο Ακριτοπουλος επιβεβαιωνει με τις αοριστιες του το προβλημα που εχουν. Ο Κωστας ανοιξε ενα θεμα με φωτογραφιες καλλιτεχνικες και συμφωνα με τον κανονισμο οπου υπηρχε φωτογραφια πικαντικη την εβαζε σε σποιλερ. Αν υπηρχε σ αυτο κατι το μεμπτο θα επρεπε να του εστελναν καποιο προσωπικο μηνυμα. Του το οφειλαν και σαν σεβασμο για την παρουσια του και την προσφορα και οχι με φασιστικο τροπο να του διαγραψουν ολο το θρεντ και να τον μπαναρουν.
Λυπαμαι και για τον Κωστα τον Τσαρουχα, για την ανεχεια που αδειξε στην προσβολη προς το προσωπο του αδερφου του. Με ολο τον σεβασμο και την αγαπη που εχω, η σιωπη εδω ειναι μεγαλη υποχωρηση.
Προσωπικα κυριοι αποχωρω κι εγω δια παντος απο το φορουμ, ξερω εγω δεν εχω την προσφορα του Κωστα, ειμαι απ αυτους που περισσοτερο βοηθηθηκα απο το φορουμ αλλα καθημερινα ημουν καποιες ωρες μεσα σ αυτο και παρακολουθουσα τα τεκτενομενα. Θεωρω ομως οτι η παρουσια πλεον στο φορουμ ειναι συμβιβασμος στην απαραδεκτη τακτικη των διαχειριστων. Εχω τα τηλεφωνα καποιων ανθρωπων που εκτιμησα ιδιαιτερα και με προσωπικα μηνυματα θα παρω και απο οσους δεν εχω.
Εκ παραδρομης εγραψα Κωστας ενω αναφερομαι στο Νικο

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Το ban που δέχτηκε ο Κώστας πράγματι ισχύει...

Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε από την Διαχειριστική Ομάδα γιατί πολλούς λόγους.

Ο ένας ήταν ο προφανής. Ο τυπικός. Αυτός που θα οδηγούσε στην ίδια απόφαση και για οποιοδήποτε άλλο μέλος.

Ένας ακόμα λόγος ήταν γιατί όλοι γνωρίζουμε τον Κώστα και την προσφορά του στο avsite και γενικότερα στην υπόθεση Ήχος στην Ελλάδα. Δεν είναι ένα απλό μέλος ο Κώστας και η δική μας απόφαση δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει την άποψή κανενός απέναντί του. Και ούτε ο αριθμός των post παίζει ρόλο. Η ποιότητα των γραπτών είναι αυτή που χαρακτηρίζει ένα μέλος...

Ένας τελευταίος λόγος είναι ότι ο Κώστας είναι από τα πρώτα μέλη του avsite.gr. Επίσης γνωρίζετε όλοι την σχέση που έχει με το μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας Νίκο Τσαρουχά. Τίθεται λοιπόν και ένα θέμα ισονομίας απέναντι σε όλους, απέναντι σε όλα τα μέλη του avsite. Ξέρω ότι δεν θα το έθετε κανείς ειδικά για τον Κώστα, ούτε καν θα το σκεφόταν, αλλά "η γυναίκα του Αυτοκράτορα..."

Από αύριο θα είναι και πάλι κοντά μας!
Αυτό το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα......

Reaction score
1.845

Φαντάζομαι με την περιγραφή τυπικός, εννοείται το άρθρο 13 παρ. 4
Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνύματος που είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.​
Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περιγραφή είναι διάτρητη, εκτός και βρίσκομαι σε ιστοσελίδα της εκκλησίας. Η ζωή είναι γεμάτη σεξουαλικό περιεχόμενο, όταν την κοιτάζεις κατάματα. :403: Επίσης ένα γυναικείο στήθος, ιδιαίτερα το ωραίο, έχει πάψει προ πολλού να προκαλεί αρνητικά τον καιρό του διαδικτύου. Εξαιρείται τυχόν σωματικός ερεθισμός, που κι' αυτό κακό δεν το λες.
Τους 2 τελευταίους λόγους δεν μπορώ να πω ότι τους κατάλαβα. Επειδή ο Κώστας είναι εξέχων μέλος, γράφει με ποιότητα, προσφέρει, δεν μπορεί να ισούται με τη γυναίκα του αυτοκράτορα, που συνήθως δείχνει τίμια ενώ δεν είναι.
Συμφωνώ απόλυτα με το GeorgeSpyros ότι προηγείται η προειδοποίηση σε αυτές τις περιπτώσεις. Επειδή μάλιστα το "επίμαχο" θέμα ήταν ανοιχτό μέρες πριν διαγραφεί, θεωρώ ότι τα αντανακλαστικά κάποιων είναι ιδιαίτερα μειωμένα. Εδώ που τα λέμε είναι και γκίνια. Να αργείς να πάρεις απόφαση και τελικά να αποφασίζεις λάθος. :125:

Τέλος. Αφού η απόφαση ήταν συλλογική, από τα 20 μέλη της διαχειριστικής ομάδας, ας βγει ο καθένας τους να μας πει τι "ψήφισε". :421:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Λοιπον.....τερμα η πλακα.........................
Ο φιλος Κωστας επειδη η πικρια του ειναι μεγαλη απο την εν μερει περιεργα αυστηρη συμπεριφορα καποιων μου ειπε οτι δεν προκειται να ξαναγραψει στο συγκεκριμενο site και θα ζητησει να γινουν διαγραφη ολα τα καποιες χιλιαδες χρησιμα post που υπαρχουν στον συγκεκριμενο ιστοτοπο.

Στα σιγουρα απαιτει και την συγνωμη απο καποιους που τοσο ευκολα μπαναρισαν τον λογαριασμο του προσβαλλοντας τον ....

Μιλουσα αρκετη ωρα μαζι του και το σιγουρο ειναι οτι ο εκνευρισμος του ειναι στα κοκκινα....

μου ειπε οτι κανενας πριν την τελικη αποφαση του τελικου γαμωμπαναρισματος δεν του εστειλλε ουτε ενα pm παρα μονο αυτο που του εγινε αναφορα για το εξαημερο ban......

Επισης μου ανεφερε οτι στο συγκεκριμενο topic που ανοιχτηκε στο photo gallery οι φωτο που αναρτηθηκαν ηταν σε μορφη spoiler αρα δεν ηταν ορατες στον οποιονδηποτε παρα μονο σε αυτον που θα ηθελε να τις δει........και επισης οτι διαγραφηκε ολο το thread......ρε τι λετε τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα θα ηθελα να μιλησω σαν Βλασης και σιγουρα σαν φιλος του Κωστα αλλα και πολλων αλλων που ειχα και εχω την τιμη να γνωρισω σε αυτον τον χωρο.

Εχετε καταλαβει καποιοι σε τι κωλομερες και τι γαμωεποχες ζουμε?

Εχετε καταλαβει οτι 300 καθικια που μας κυβερνανε μας θελουν αλλοθρησκους ,υποταγμενους στα βρωμικα σχεδια τους,σιχαμενα υποκειμενα που την ανθρωπια μας την χρησιμοποιουν σαν χαρτι της τραπουλας για να την ριξουν στο τραπεζι μπας και κερδισουν κατι ακομα απο την ζωη μας και την αξιοπρεπεια μας?

Εχετε χωνεψει οτι ο πονος και η αγωνια για το αυριο εχουν γινει η δευτερη σκια μας μην ξεροντας τι μας ξημερωνει την επομενη?μην ξεροντας αν καποιοι χασουν την δουλεια τους,αν θα μπορεσουν να ανταποκριθουν στα εξοδα για τις σπουδες των παιδιων τους,στα εξοδα για ενα νοσοκομειο,στο αν θα μπορεσουν να κρατησουν το μαγαζακι τους που ταιζει το σπιτι τους?

Εχετε χωνεψει οτι οσο δυσκολευουν οι μερες οι αναγκες ολων μας για λιγο ξεσκασμα μεγαλωνουν?
Κ αι ναι λοιπον για καποιους που αδυνατουν να το χωνεψουν αυτος ο χωρος,αυτο το site ειναι για πολλους απο εμας ....το ξεσκασμα μας,και γιατι οχι μια ημερησια ιντερνετικη επικοινωνια με ανθρωπους που εχουν το ιδιο χομπι και φυσικα τα ιδια προβληματα που προανεφερα!!!!!!!
Κ αι παρολες τις σκοτουρες πολλοι απο ολους εμας που στηριζουμε αυτον τον χωρο και ειδικα καποιοι με κατι χιλιαδες posts (βλεπε ΕΑΡ)συνεχιζουν με διαθεση φιλικη και ανθρωπινη να μοιραζοντε εμπειριες,να απαντουν σε pm,να ανεβαζουν φωτο και φυσικα να ενημερωνουν για τις διαφορες εξελιξεις της ηχητικης τεχνολογιας σε ολους εμας !!

Δηλαδη για να καταλαβω....δυο βυζακια και καναδυο κωλομερια που αναρτηθηκαν (σε συγκεκριμενο σημειο που το αποκαλουμε photo gallery και με μορφη spoiler)ειναι τοσο σοβαρος λογος ωστε να μπαναριστει ο Κωστας και ο καθε Κωστας?

Ναι δεν λεω υπαρχουν κανονες που πρεπει να τηρουντε απο ολους ειτε εχουν πολλα posts ειτε εχουν ελαχιστα αλλα βρε παιδια για χαλαρωστε λιγο λεω εγω.....δηλαδη τα τηλεοπτικα ξεκωλα που βλεπουμε καθε μερα στην στημενη πια τηλεοραση με την καθε πρωην παρθενα να διατυμπανιζει για τους εραστες της και να μας δειχνει την οποια γυμνη φωτογραφηση εχει κανει κατευθυνοντας ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ την σημερινη νεολαια(αν θελετε να το δουμε το θεμα και ποιο μακροπροθεσμα σοβαρα)τωρα εδω τι να πουμε ?

Δεν νομιζω να ξεφτυλλιζουμε (βαζω και μενα μεσα μιας και εχω παρελθον)με αυτον τον τροπο ουτε το site,ουτε υποληψεις,ουτε προσωπικοτητες και ανθρωπους!!!

Τι να πω ρε πουστη μου......στα σιγουρα ομως κριμα ............

Κριμα γιατι εκει που πρεπει να βγαλουμε τις ευαισθησιες μας μαλλον επιλεξαμε να τις βγαλουμε εκει που μας προσταζουν αυτοι που ρυθμιζουν τις ζωες μας ,αυτοι που στηνουν προσωπικοτητες χωρις ψυχη.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Τέλος. Αφού η απόφαση ήταν συλλογική, από τα 20 μέλη της διαχειριστικής ομάδας, ας βγει ο καθένας τους να μας πει τι "ψήφισε". :421:
Φίλε Ανέμελε, αυτά είναι τα μέλη της συντονιστικής ομάδας...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Επειδή ο Κώστας είναι εξέχων μέλος, γράφει με ποιότητα, προσφέρει, δεν μπορεί να ισούται με τη γυναίκα του αυτοκράτορα, που συνήθως δείχνει τίμια ενώ δεν είναι.
Μπορεί να μην το έγραψα σωστά και γι' αυτό δεν το καταλάβατε...

Πάμε πάλι:

Έγραψα:

"Τίθεται λοιπόν και ένα θέμα ισονομίας απέναντι σε όλους, απέναντι σε όλα τα μέλη του avsite. Ξέρω ότι δεν θα το έθετε κανείς ειδικά για τον Κώστα, ούτε καν θα το σκεφτόταν, αλλά "η γυναίκα του Αυτοκράτορα..."

Εξηγώ:

Τίθεται λοιπόν και ένα θέμα ισονομίας απέναντι σε όλους, απέναντι σε όλα τα μέλη του avsite. Ξέρω ότι δεν θα το έθετε κανείς ειδικά για τον Κώστα, (ότι δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο όπως και τα υπόλοιπα μέλη γιατί είναι από τα μέλη που έχουν προσφέρει τόσα πολλά και είναι αδερφός του Νίκου, αλλά αντιμετωπίζεται ευνοϊκότερα,) ούτε καν θα το σκεφτόταν, (μιας και ο Κώστας δεν έδειξε ποτέ ότι χρειάζεται ειδική μεταχείριση, ούτε ζήτησε ποτέ ειδική μεταχείριση, ούτε είχε ποτέ ειδική μεταχείριση από την Δ.Ο.) αλλά "η γυναίκα του Αυτοκράτορα..." (... πρέπει να δείχνει και τίμια. Η γυναίκα του Αυτοκράτορα είναι προφανώς η Διαχειριστική Ομάδα.)

Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Λυπαμαι ομως για τον Ανδρεα τον Καφατο. Ειχα σχηματισει τελειως διαφορετικη αποψη για το προσωπο του. Δηλαδη τοσο καιρο δεν θα επρεπε να κανει καποια παρεμβαση?
Ο Ανδρεας Κ. δεν κανει καμια παρεμβαση στο εργο των Διαχειριστων.
Αλλιως δεν θα ονομαζονταν Διαχειριστες αλλα κατι αλλο.
Στις περισσοτερες δε των περιπτωσεων δεν γνωριζει καν τις πραξεις
τους-οπως π.χ. την συγκεκριμενη-εκτος απο καποιες ελαχιστες
που με ενημερωνουν η ζητουν την συμβουλη μου.
Αν και εχω ιδιαιτερη αγαπη και αδυναμια στον Κωστα, περα απο
τα ορια του φορουμ, δεν εχω σκοπο να κρινω τις αποφασεις
της Δ.Ο.
Πρεπει δε νας σας θυμισω πως στο παρελθον και σε καποιο λαθος
που ειχα κανει αν και ειχαν προηγηθει συστασεις υπευθυνων,
ζητησα απο τον Νικο Τσαρουχα να με μπαναρει διοτι δεν ειχα
παρει ειδηση τις προειδοποιησεις.
Δεν το εκανε τοτε-κακως-αλλα θελω να πιστευω πως ολα αυτα
δειχνουν κατι.

Υποθετω πως το ελευθερο βημα χιλιαδων ανθρωπων να εκρινε
διαφορετικα εαν δεν υπηρχε τιμωρια.Τοτε ολοι θα ελεγαν
"δεν τον τιμωρησαν επειδη ειναι αδερφος του Διαχειριστη" η
"δεν τον τιμωρησαν επειδη εχει προσφερει πολλα" , "δυο μετρα
και δυο σταθμα" κλπ κλπ

Εχω γραψει μπολικες φορες πως ειμαι εναντιον των μπαναρισματων,
σβησιματων, προειδοποιησεων κλπ
(θυμαμαι μονο μια περιπτωση απατης που ζητησα κατι τετοιο)

Αυτο και μονο το γεγονος με κανει εντελως ακαταλληλο για Διαχειριστη
η Συντονιστη
και εχω αποδεχτει τον ρολο μου
Εαν εσεις νομιζετε πως θα τα καταφερετε καλυτερα απο τους
υπαρχοντες, θα σηκωσετε το βαρος, θα υποστηριξετε το δικαιο
των πολλων κοκ , δεν εχετε παρα να κανετε μια αιτηση για να
παρετε την θεση τους.
Μια θεση με πολλα αγκαθια, πιστεψτε με!

Κωστακη, ηρεμησε φιλε.
Ξερεις καλυτερα απο μενα πως τα νευρα ειναι κακος συμβουλος.
Και ελπιζω πως αυριο θα μου μιλησεις
(Κοιτα, σε κραταω στα χερια μου.Αν με αποφυγεις θα πω σε ολους
τι καναμε μαζι οσο ησουν Αθηνα:121: Καλη σου νυχτα συντροφε:126:)

Reaction score
2.243

Ελπίζω ειλικρινά να είναι μια απόφαση της στιγμής, την οποία θα ξανασκεφτεί, και θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε τον συμβουλέυτηκα για τίποτα, αλλά τα πράγματα που έμαθα για το χώρο του ήχου από τα ποστ του, ξεπερνάνε κατά πολλές φορές ότι έχω διαβάσει ποτέ σε περιοδικά, και δίκτυο. Η δε εκτίμηση προς τις γνώσεις του μάλιστα εκτοξεύθηκε όταν διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος δεν είναι μηχανικός, τεχνικός ή φυσικός, αλλά γιατρός. Ένα τεχνικό φόρουμ σαν το παρόν, δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τέτοια μέλη, και εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιες πηγές γνώσης

Reaction score
40

Εγω νομιζω οτι ο κομπλεξικος που μπαναρει επειδη με μορφη σποιλερ εβαλε ο Κωστας μια γυμνοστηθη θα πρεπει να απομακρυνθει απο το AVsite. Αυτα αλωστε τα ειχαμε συζητηζει και παλιoτερα στο φορουμ οταν απειλουσαν τον Βλαση με μπαναρισμα. To φορουμ δεν απευθυνεται σε μωρα, ουτε γινεται πορνο-φορουμ με αντιστοιχες φωτογραφιες. Με αυτα που κανουν δειχνουν περιτρανα οτι δεν εχουν καταλαβαινει τι παει να πει δημοκρατια και απλα το παιζουν εξουσιαστες. Θα ηθελα να ξερω ποιος ειναι ονομαστικα αυτος που μπαναρει για να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο θεμα για την απομακρυνση του απο το φορουμ. Εμενα καποτε στο φορουμ με μπαναρανε οταν καποιος με αποκαλεσε "γουρουνι", ο διαχειριστης δεν εκανε καμμια απολυτως παρεμβαση και οταν φυσικα τα πηρα στο κρανιο και μιλησα με τον ιδιο τροπο σ αυτον που με προσεβαλε με μπαναρισαν για μια βδομαδα.
Προσωπικα αν δεν παρουν μετρα εναντιον αυτων που με τοσο ευκολια μπαναρουνε τον κοσμο δεν εχω σκοπο να συνεχισω την παρουσια μου στο φορουμ, παρολο που γνωρισα εδω μεσα καποια εξαιρετικα ατομα και αυτο ειναι το μεγαλυτερο κερδος απο την ενασχοληση μου με το χομπυ που λεγεται hi-fi.
Δηλαδή με το να βάζει κάποιος ένα κάρο γυμνές φωτογραφίες επί τούτου είναι δείγμα δημοκρατικού ατόμου? Δηλαδή τόσο καιρό που γράφει ένα μέλος όπου θέλει δεν είναι δείγμα?

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που υποτίθεται θα πρέπει να τους λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας για να μπορούμε να συνυπάρχουμε μεταξύ μας...

Να υπενθυμίσω τι ακριβώς έγραψε η συντονίστρια wanda περί γυμνών...

Για το λόγο αυτό, θα ήταν καλύτερα για όλους μας, να αποφεύγονται οι αναρτήσεις προκλητικών – άσεμνων - ''πιπεράτων'' φωτογραφιών και ''πικάντικων'' θεμάτων που θα μπορούσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση κάποιον,
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78802

Aπό το παραπάνω τι δεν κατάλαβες? Το συγκεκριμένο μέλος άνοιξε ολόκληρο θέμα από τη στιγμή που η ίδια η συντονίστρια ζήτησε να αποφεύγονται και την έγραψε κανονικά και με το νόμο...και δε μασάω τα λόγια μου.... Αν έκανε το ίδιο και η αδελφή μου η πρώτη που θα την μπανάριζα θα ήμουν εγώ η ίδια....γιατί ξέρουν όλοι ότι γράφει στο site....

Eπιτέλους πρέπει να σεβαστούν τα ανδρικά μέλη και τις γυναίκες που γράφουν πόσο μάλλον όταν αυτές είναι και συντονίστριες...

Υπάρχουν μέλη που έχουν κάνει τόσα αλλά δεν έχουν μπαναριστείαυτό δεν το έχετε δει ποτέ?
Σε καμιά περίπτωση δεν μπαναρίστηκε με ελαφρά την καρδιά αλλά όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει...

και συνεχίζω τα γραφόμενα της συντονίστριας wanda

Όμως, επειδή τίποτε δεν είναι απόλυτο, είναι πιθανόν κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας και σε δεδομένη χρονική στιγμή της εξέλιξης ενός θέματος, να προκύψει η ανάρτηση μίας τέτοιας φωτογραφίας.
Στην περίπτωση αυτή θα ήταν προτιμότερο η φωτογραφία να εμφανίζεται με την μορφή link για τους λόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
Oι φωτογραφίες που έβαλε το μέλος δεν ήταν με την μορφή link και ούτε τυχαίες ανάμεσα σε μια συζήτηση....τόσο δύσκολο είναι κάποιος να καταλάβει ότι τις έβαλε επίτηδες ?

Toν Κώστα δεν τον γνωρίζω αλλά είδα το θέμα που άνοιξε στις φωτογραφίες και ήταν εντελώς ειρωνικό … Βάσει ποιών κριτηρίων αναφέρει τις γυμνές φωτογραφίες ότι είναι καλλιτεχνικές? Και αφού ήταν καλλιτεχνικές γιατί τις έβαλε σε
??
ΕΕΕ?

Τι στο καλό τόσα τσοντοπεριοδικά και με ένα κλικ στο διαδίκτυο βρίσκεις ότι θέλεις :121:

Τελικά το πρόβλημα είναι ότι όλοι το παίζουμε δημοκρατικοί αλλά σε μια κοινωνία θέλουμε να περάσουμε τον δικό μας ''φασισμό'' την δική μας ανυπακοή...

Είμαι σίγουρη ότι ο Κώστας είναι ένα από τα καλύτερα μέλη και έχει κάνει πολύ σοβαρή δουλειά στο χώρο που κινείται όμως αυτό δεν αναιρεί ότι άνοιξε ένα θέμα για να φέρει σε δύσκολη θέση τη συντονίστρια από τη στιγμή που δεν το ήθελε η ίδια και επιτέλους υπάρχουν και κανόνες στο forum για όλους μας…και όταν λέω όλους μας εννοώ……ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΣΣ

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Μπορεί να μην το έγραψα σωστά και γι' αυτό δεν το καταλάβατε...

Πάμε πάλι:

Έγραψα:

"Τίθεται λοιπόν και ένα θέμα ισονομίας απέναντι σε όλους, απέναντι σε όλα τα μέλη του avsite. Ξέρω ότι δεν θα το έθετε κανείς ειδικά για τον Κώστα, ούτε καν θα το σκεφτόταν, αλλά "η γυναίκα του Αυτοκράτορα..."

Εξηγώ:

Τίθεται λοιπόν και ένα θέμα ισονομίας απέναντι σε όλους, απέναντι σε όλα τα μέλη του avsite. Ξέρω ότι δεν θα το έθετε κανείς ειδικά για τον Κώστα, (ότι δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο όπως και τα υπόλοιπα μέλη γιατί είναι από τα μέλη που έχουν προσφέρει τόσα πολλά και είναι αδερφός του Νίκου, αλλά αντιμετωπίζεται ευνοϊκότερα,) ούτε καν θα το σκεφτόταν, (μιας και ο Κώστας δεν έδειξε ποτέ ότι χρειάζεται ειδική μεταχείριση, ούτε ζήτησε ποτέ ειδική μεταχείριση, ούτε είχε ποτέ ειδική μεταχείριση από την Δ.Ο.) αλλά "η γυναίκα του Αυτοκράτορα..." (... πρέπει να δείχνει και τίμια. Η γυναίκα του Αυτοκράτορα είναι προφανώς η Διαχειριστική Ομάδα.)

Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα...
Ναι τώρα έγινες κατανοητός και ευχαριστώ....

Reaction score
1.845

Κύριοι,

η κατακραυγή είναι γενική και χρειάζεται να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και σε καμμιά περίπτωση κλείδωμα! Όχι για να ικανοποιηθούν τα μέλη αλλά για το καλό της ιστοσελίδας. Αν θέλετε καταλάβετέ το. Μη σωστός χειρισμός θα προκαλέσει αραίωση των μελών που βλέπουν στο φόρουμ κάτι περισσότερο από ευχάριστες στιγμές.
Επίσης αρκετοί έχουν καταλάβει πράγματα, εμού συμπεριλαμβανομένου. Γι' αυτό έκανα έκκληση:
... Τέλος. Αφού η απόφαση ήταν συλλογική, από τα 20 μέλη της διαχειριστικής ομάδας, ας βγει ο καθένας τους να μας πει τι "ψήφισε". :421:
γιατί έχοντας γνωρίσει προσωπικά αρκετούς συντονιστές, μπορώ να πω εύκολα 5-6 ονόματα ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΩ να ψήφισαν μπανάρισμα του Κώστα!

Όλα αυτά τα γράφει κάποιος που, όσοι παρακολουθούν στενά το φόρουμ γνωρίζουν πως, έχει έρθει πολλές φορές και έντονα σε αντιπαράθεση με το Νίκο Τσαρουχά. Αλλά η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να κάνω γαργάρα το θέμα, σαν κυρά Κατίνα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Απο την χαρα του που κερδισε ο Σπμαοκ παρασυρθηκε φαινεται

Reaction score
11.802
Πολύ λυπάμαι για τα παραπάνω γεγονότα. Μακάρι όμως όλα να έχουν αίσιο τέλος. Και με το αίσιο τέλος εννοώ, πάνω από όλα, να φύγει αυτή η πικρία και ο θυμός από τον Κώστα. Να επιστρέψει στην δικτυακή αυτή παρέα μας και να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε με τα γραπτά μας.

Reaction score
6

Δηλαδή με το να βάζει κάποιος ένα κάρο γυμνές φωτογραφίες επί τούτου είναι δείγμα δημοκρατικού ατόμου? Δηλαδή τόσο καιρό που γράφει ένα μέλος όπου θέλει δεν είναι δείγμα?

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που υποτίθεται θα πρέπει να τους λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας για να μπορούμε να συνυπάρχουμε μεταξύ μας...

Να υπενθυμίσω τι ακριβώς έγραψε η συντονίστρια wanda περί γυμνών...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78802

Aπό το παραπάνω τι δεν κατάλαβες? Το συγκεκριμένο μέλος άνοιξε ολόκληρο θέμα από τη στιγμή που η ίδια η συντονίστρια ζήτησε να αποφεύγονται και την έγραψε κανονικά και με το νόμο...και δε μασάω τα λόγια μου.... Αν έκανε το ίδιο και η αδελφή μου η πρώτη που θα την μπανάριζα θα ήμουν εγώ η ίδια....γιατί ξέρουν όλοι ότι γράφει στο site....

Eπιτέλους πρέπει να σεβαστούν τα ανδρικά μέλη και τις γυναίκες που γράφουν πόσο μάλλον όταν αυτές είναι και συντονίστριες...

Υπάρχουν μέλη που έχουν κάνει τόσα αλλά δεν έχουν μπαναριστείαυτό δεν το έχετε δει ποτέ?
Σε καμιά περίπτωση δεν μπαναρίστηκε με ελαφρά την καρδιά αλλά όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει...

και συνεχίζω τα γραφόμενα της συντονίστριας wanda

Oι φωτογραφίες που έβαλε το μέλος δεν ήταν με την μορφή link και ούτε τυχαίες ανάμεσα σε μια συζήτηση....τόσο δύσκολο είναι κάποιος να καταλάβει ότι τις έβαλε επίτηδες ?

Toν Κώστα δεν τον γνωρίζω αλλά είδα το θέμα που άνοιξε στις φωτογραφίες και ήταν εντελώς ειρωνικό … Βάσει ποιών κριτηρίων αναφέρει τις γυμνές φωτογραφίες ότι είναι καλλιτεχνικές? Και αφού ήταν καλλιτεχνικές γιατί τις έβαλε σε
??
ΕΕΕ?

Τι στο καλό τόσα τσοντοπεριοδικά και με ένα κλικ στο διαδίκτυο βρίσκεις ότι θέλεις :121:

Τελικά το πρόβλημα είναι ότι όλοι το παίζουμε δημοκρατικοί αλλά σε μια κοινωνία θέλουμε να περάσουμε τον δικό μας ''φασισμό'' την δική μας ανυπακοή...

Είμαι σίγουρη ότι ο Κώστας είναι ένα από τα καλύτερα μέλη και έχει κάνει πολύ σοβαρή δουλειά στο χώρο που κινείται όμως αυτό δεν αναιρεί ότι άνοιξε ένα θέμα για να φέρει σε δύσκολη θέση τη συντονίστρια από τη στιγμή που δεν το ήθελε η ίδια και επιτέλους υπάρχουν και κανόνες στο forum για όλους μας…και όταν λέω όλους μας εννοώ……ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΣΣ
Eυτυχώς με κάλυψες με την απάντησή σου! Διαβάζω τόση ώρα το θέμα και έχω φρίξει!!!!

Reaction score
40

Κύριοι,

η κατακραυγή είναι γενική και χρειάζεται να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και σε καμμιά περίπτωση κλείδωμα! Όχι για να ικανοποιηθούν τα μέλη αλλά για το καλό της ιστοσελίδας. Αν θέλετε καταλάβετέ το. Μη σωστός χειρισμός θα προκαλέσει αραίωση των μελών που βλέπουν στο φόρουμ κάτι περισσότερο από ευχάριστες στιγμές.
Επίσης αρκετοί έχουν καταλάβει πράγματα, εμού συμπεριλαμβανομένου. Γι' αυτό έκανα έκκληση:

γιατί έχοντας γνωρίσει προσωπικά αρκετούς συντονιστές, μπορώ να πω εύκολα 5-6 ονόματα ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΩ να ψήφισαν μπανάρισμα του Κώστα!

Όλα αυτά τα γράφει κάποιος που, όσοι παρακολουθούν στενά το φόρουμ γνωρίζουν πως, έχει έρθει πολλές φορές και έντονα σε αντιπαράθεση με το Νίκο Τσαρουχά. Αλλά η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να κάνω γαργάρα το θέμα, σαν κυρά Κατίνα.
Αγαπητέ anemelos έχω την εντύπωση ότι εικάζεις...το θέμα του ήταν μόνο γυμνές φωτογραφίες...και μάλιστα σε
δηλαδή όχι σε κάποιο link που ο καθένας θα μπορούσε να ανατρέξει αλλά είχαν αναρτηθεί στο forum με την λεγόμενη ''κουρτίνα'' spoiler.. και μάλιστα πολλές σελίδες....

Κάποτε θα πρέπει κι εμείς σαν μέλη να καταλάβουμε ότι σε όλα χρειάζεται ένα φρένο γιατί χωρίς αυτό το αμάξι θα πάρει μαζί του και το 20.500 μέλη....και δεν το θέλουμε αυτό έτσι???....

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead