- Reaction score
- 1.153
Απάντηση: Πρόσκληση της ΕΒΒΕ προς τα μέλη.
Παραγγέλνω λουκάνικα.Ενδιαφέρεται κανείς?:145:
Παραγγέλνω λουκάνικα.Ενδιαφέρεται κανείς?:145:
Περίμενα να τα βγάλεις εσύ στην φόρα...Γκουχ... ναι. :116:
Μετά την συνεστίαση οι κυρίες ζήτησαν κάτι για να γλυκαθούν. Το fregio ήταν κοντά οπότε είπαμε να πάμε για ένα κυπελάκι παγωτό. Εγώ και η Nadia δηλαδή γιατί η annie έφαγε ένα κουβά. :142:
...
..κουβαδάκι....:137:Γκουχ... ναι.
Μετά την συνεστίαση οι κυρίες ζήτησαν κάτι για να γλυκαθούν. Το fregio ήταν κοντά οπότε είπαμε να πάμε για ένα κυπελάκι παγωτό. Εγώ και η Nadia δηλαδή γιατί η annie έφαγε ένα κουβά.
...
Γι αυτό κι έχεις τόσες συμπάθειες Χρήστο μου. :137:Περίμενα να τα βγάλεις εσύ στην φόρα... Είδες πόσο καλό παιδί είμαι;
Πόσο βέβαιος είσαι; :121:Γι αυτό κι έχεις τόσες συμπάθειες Χρήστο μου. :137:
...
Θα ανέβω έτσι και αλλιώς για δουλειά! Σε 2 ή 3 εβδομάδες!Προτείνω με την πρώτη ευκαιρία να έρθεις Θεσσαλονίκη να το συζητήσουμε από κοντά. :135:
...
Εγώ είμαι σε δίαιτα ΚΑΙ νηστεία Χρήστο... μαζί θα τους κοιτάμε :121:Σας προειδοποιώ και ειδικά τον Μιχάλη:
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ!!! Πρέπει να χάσω 2 κιλά τον επόμενο μήνα!
Ευτυχώς θα υπάρχεις και εσύ γιατί με τον Μελίδη φοβάμαι...Εγώ είμαι σε δίαιτα ΚΑΙ νηστεία Χρήστο... μαζί θα τους κοιτάμε :121:
Μακάρι να μπορέσεις Μαρία!Άντε να ξαναμαζωχτείτε να μπορέσω νάρθω κι εγώ... :114:
Θα σου ετοιμάσει ο Μελίδης 5-6 δίαιτες μαζί. :142:Σας προειδοποιώ και ειδικά τον Μιχάλη: ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ!!! Πρέπει να χάσω 2 κιλά τον επόμενο μήνα!
Πάρε καμιά δικιά σου συνοδό από δω για να μην φοβάσαι... :142:Ευτυχώς θα υπάρχεις και εσύ γιατί με τον Μελίδη φοβάμαι...
Και με την Annie φοβάμαι επίσης...
Δεν είναι θέμα συνοδού... Είναι θέμα φαγητού!!! :142:Πάρε καμιά δικιά σου συνοδό από δω για να μην φοβάσαι... :142:
Άσε και από χθές παω να σκάσω από το κακό μου...τέτοια μασαμπούκα που ξανά!!??!!:137:εχασα τα καλυτερα μαλλον......