spilegou productions...

Reaction score
152
Απάντηση: spilegou productions...

για να κρεμαστει απο το ταβανι ο κατασκευαστης προτεινει αλυσιδα και γαντζακι τυπου "S" σαν αυτα που κρεμανε οι χασαπηδες τα σφαχταρια....
λογω ομως της ιδιαιτεροτητας της κατασκευης καταληξαμε στη χρηση ντιζας για να μπορουμε να ρεγουλαρουμε την οθονη στο επιθυμιτό υψος...

Reaction score
152

Εχω πει προηγουμενως πως ο σκοπος της ολης αναπλασης ειναι διπλος.
α) τοποθετηση της οθονης Stewart και εναρμονιση με την ψευδοροφη.

β) δημιουργια αρκετου χωρου καθ'υψος για την τοποθετηση ανσασερ βιντεοπροβολεα ωστε να αποκρυπτεται μεσα στην ψευδοροφη οταν δεν λειτουργει.

το πρωτο ηταν σχετικα ευκολο αφου η οθονη υπηρχε και περιμενε εδω και δυο χρονια....
το δευτερο ηταν ολιγον θεωρητικο οταν ξεκινησε η κατασκευη αφου ανσασερ δεν ειχα....
Με τις πολυτιμες συμβουλες του Β.Λαμπρου αποφασισα να κατεβασω την ψευδοροφη στους 32 ποντους και να αφησω ενα κενο 60χ90 περιπου για μελλοντικη εγκατασταση αφου στην ελληνικη αγορα τετοιες εφαρμογες ειναι σπανιες,πανακριβες,και εκτελουνται κατα παραγγελια!!!!....
Ακομα και στην τοπικη αγορα της πολης μου που εψαξα,βρεθηκε ενας που θα μπορουσε να κανει κατι, αλλα με ελαχιστο οφελος απο τους επαγγελματιες του ειδους...
Και ενω μεσα στην απελπισια μου,συζητουσαμεμε τον φιλο και συνεργατη μου Αλεξη για κατι DIY,το ποντικι μου κοντα στις Γιορτες μου εδειξε το δρομο του μεταξιου....
Ετσι,μετά απο πολυωρες αναζητησεις,ερευνες και διαπραγματευσεις βρεθηκε το καταλληλο κομματι στην καταλληλη τιμη!!! :123: :123: :123:
Λιγες μερες μετα την ελευση του νεου χρονου προπληρωθηκε και σε λιγες εργασιμες ημερες η μεταφορικη το εφερε στην πορτα μου.....

Reaction score
152

Features:
1) Used for ascending and descending projector by nylon belt
2) Optional remote control
3) Cross scissor frame design
4) Max running distance: 120cm
5) Thickness: 12cm
6) Loading capacity:20kg
7) Dimension of decor plate:50*50*29cm
8) Body size when closing: 44*35*12cm
9) N.W.:28kg
Size: 57*55*27.5cm

Reaction score
0

δεν στελνεις κανενα πμ με την διευθυνση του ασανσερ??Ψαχνω για Lift τηλεορασης.
Μπορει να εχουν οι κιτρινοι.

Reaction score
0

προσπαθω να σου απαντησω μεσω πμ αλλα το εχεις κλειδωσει.πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου.

Reaction score
152

και ενω ετοιμαζομαστε για την εγκατασταση του ανσασερ και τα μετωπα της εγκαταστασης κλεινουν ενα προς ενα,ειπα να κανω μια δοκιμη με πρωταγωνιστη τον optoma HD70 για να δω 123 ιντσες -προς το παρον με προβολη στον τοιχο- σε αποσταση 4.5-4.9 μετρων....
μπορει τελικα οι 123" να ειναι η χρυση τομη αλλα ισως πολυ λιγες στο αχορταγο ματι μου....
σαν να μου λειπουν αλλες 22".....
σ'αυτην την περιπτωση ομως ο 70αρης θα ηταν αχρηστος,ενω λιγοι εως ελαχιστοι θα ηταν οι προβολεις που θα μπορουσαν να καλυψουν επαρκως τετοια οθονη και μαλλιστα σε αποσταση 5μ., και ανω μακρια της....

δυστυχως κατα την τοποθετηση του κουφωματος της οθονης,μας ξεφυγε 5 ποντους προς τα αριστερα....
δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος για να την επαναφερουμε στην σωστη θεση αφου δεν επηρεαζει την θεαση σε καμμια περιπτωση.μονο στο ματι με ενοχλει....

Reaction score
384

Η πλακα ειναι οτι οποτε μπαινεις στο δωματιο τωρα, το πρωτο πραγμα που θα βλεπεις ειναι οι 5 αυτοι ποντοι. Ασε που οποιος επισκεπτης ερθει θα του το αναφερεις πρωτος για να μη νομισει οτι δεν το εχεις παρει χαμπαρι.
Εμπλεξες!!! :137:

Reaction score
152

μπορειτε να υποθεσετε ποιος ειναι ο σκοπος αυτης της κατασκευης;;;:422:

η απαντηση ....προσεχως! :403:

Reaction score
152

καποια στιγμη εφτασε η ωρα της εγκαταστασης του ανσασερ και ο ....executive producer Αλεξης Τζανετας επιασε δουλεια και τον βλεπετε επι το εργω,να βιδωνει τη βαση....

οταν τελειωσε,πηρα το κυριως μηχανισμο των 26 κιλων στην αναταση και αφου μπηκε συρταρωτα,τον ασφαλισαμε και ετσι ολοκληρωσαμε την δουλεια....

ενα ups 1000VA by Accupower ειναι πλεον μεσα στην ψευδοροφη για να εποπτευει την ασφαλη παροχη ρευματος....

Reaction score
152

τοσο κατα την αναπτυξη,οσο και κατα την αναδιπλωση ....το κινεζακι μου ειναι ιδιαιτερα αθορυβο και με ομαλη κινηση και φυσικα τηλεχειριζομενο!!!....

εφαρμοζει τελεια στην ψευδοροφη οταν ειναι μαζεμενο....

ενω εχει μια διαδρομη 120cm οταν ξεδιπλωνεται, ωστε να φερνει τον προβολεα στο κεντρο της οθονης απο αποσταση 5,5 μετρων περιπου....

Reaction score
1

:607:

Ωραία δουλειά. Μπράβο σας. Να ρωτήσω κάτι? Μέσα στην ψευδοροφή με τον καιρό η σκόνη θα κάνει party. Πώς προσταυτέυονται προβολέας και UPS απο αυτή?

Reaction score
34

Σπαιρους ετσι οπως βλεπω το ολο εγχειρημα, εκτιμω οτι θα σε δυσκολεψει πολυ το βολεμα των καλωδιων στο ανω-κατω του lift ωστε να μην γινει ζημια (hdmi, mains cord). Αυτο δηλαδη θα πρεπει να το μελετησεις αρκετα καθοτι το hdmi δεν "γουσταρει" πολυ τις γωνιες και ειδικα οταν αυτες πιεζονται και ανοιγουν σε κινηση μηχανισμών.... Προχωρα, προχωρα να δουμε καμμια φωτο....

Reaction score
152

Αρη,εχεις δικιο κα το ψαχνω αυτο....
προτασεις-ιδεες δεκτες,αν και καπου εχω δει αυτο:

να δεθουνε δηλ., τα καλωδια στο τηλεσκοπικο....

Reaction score
1

Χμμ και πάλι όμως δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο για το HDMI αυτό.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis