Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης σε ανθρώπους που συνδυάζουν την εξουσία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Όταν πάταγε "enter" για το bannarisma του Κώστα μαζί με την ενδορφίνη που απελευθέρωνε ο εγκέφαλός του, θα έπρεπε να αναλογιστεί και τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε.

Δεν φταίω εγώ για τα άσχημα συναισθήματα που προξένησε.

Α! Και δεν είμαι ο μόνος...

Πραγματικά λυπάμαι πολύ...
Ενδορφίνη δεν ξέρω(αν και δεν νομίζω) αν απελευθερώθηκε.Το ban έγινε για πολύ συγκεκριμένο λόγο.Και είναι σωστό.Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ban θα το έτρωγε οποιοσδήποτε και να ήταν στην θέση του Ear.Ακόμα και ο Καφάτος.
Λυπάμαι που έγινε αλλά έπρεπε να γίνει.
Πάντως οι επιθέσεις επί προσωπικού σε κάποιον που κοιτάει την ευρυθμη λειτουργία ενός site με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.Γιατί ρίχνει πολύ κόπο που τα απλά μέλη δεν τον ξέρουν και δεν είναι δυνατόν να τον ξέρουν.Πράγματα που ούτε και οι συντονιστές τα ξέρουν γιατί δεν είναι το αντικείμενο μας!

Reaction score
43
Πάντως οι επιθέσεις επί προσωπικού σε κάποιον που κοιτάει την ευρυθμη λειτουργία ενός site με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.Γιατί ρίχνει πολύ κόπο που τα απλά μέλη δεν τον ξέρουν και δεν είναι δυνατόν να τον ξέρουν.Πράγματα που ούτε και οι συντονιστές τα ξέρουν γιατί δεν είναι το αντικείμενο μας!
Επι προσωπικού σε καμμία περίπτωση δεν είναι γιατι πολύ απλά δεν γνωρίζουμε ποιός είναι, επομένως...

Οι εντυπώσεις μου αφορούν στις ενέργειες (που έκανε ή δεν έκανε) του ατόμου και όχι στο άτομο.

Κρίμα για τη δουλειά και τον κόπο του γιατι με τέτοιους ακατέργαστους χειρισμούς, πραγματικά πάνε χαμένα.

Δυστυχώς αυτό θα φανεί και στο μέλλον.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.
Υπάρχουν παιδάκια που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Που κάνουν την «πονηράδα» και νομίζουν πως δεν καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι.....
Για παράδειγμα, υπάρχει avatar/user name που αντιστοιχεί σε ένα πρόσωπο αλλά από την άλλη, υπάρχουν και πολλά usernames που αντιστοιχούν σε 1 άτομο.
Σε κάποιες περιπτώσεις δηλωμένο και σε κάποιες περιπτώσεις παίζει «κρυφτούλι»
Όπως αντιλαμβάνεστε, στην ουσία, τιμωρείται η πράξη και όχι το πρόσωπο......
Γιατί τι σημασία έχει πχ να τρώει ban ένα μέλος RDο-re-mi όταν επιστρέφει σαν κάτι άλλο.
Το πρόσωπο για να τιμωρηθεί πραγματικά, πρέπει να έχει πραγματική υπόσταση που δεν κρύβεται πίσω από την οθόνη.
Συνεπώς αγαπητέ, εξαιρουμένων συγκεκριμένων -μικρού πλήθους- περιπτώσεων, στα forum μπορούμε να μιλάμε για ποινή στην πράξη
Υ.Γ.: Για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω δεν αναφέρονται στον Κώστα Τσαρουχά
Αγαπητέ kαι αξιότιμε υπερσυντονιστά,δεν ξέρω γιατί το βάλατε όλο αυτό ως quote στο μήνυμά μου...επειδή μπορεί να εκληφθεί κι ΄΄εκ του πονηρού΄΄ αυτό που κάνετε,οφείλατε πρώτα να έχετε ελέγξει ώστε να είσαστε σίγουρος ως προς το πρόσωπο το οποίο υπονοείτε και περί του οποίου αποτείνεστε στο δ ι κ ό μου μήνυμα...Διότι εάν πραγματικά εννοείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι,καλό είναι να υπάρχει ιατρική γνωμάτευση καθώς βρίσκεστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα όσον αφορά εμένα.Εκτός και αν θέλετε ν'αποπροσανατολίσετε-γιά κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω πραγματικά κι εντίμως- άλλα μέλη γιά το πρόσωπό μου.Και αυτό ειλικρινά δεν τιμά κανέναν.Έχουμε όλοι το δικαίωμα-και κατοχυρωμένο από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων της οποίας τις διατάξεις γνωρίζω πολύ καλά και σέβομαι και ο ίδιος γιά όσους έχουν την ανάγκη μου- να διατηρούμε την ανωνυμία μας εφόσον το επιθυμούμε.Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται παρανόηση των ταυτοτήτων μας.Εξάλλου αν κάτι που λέγεται,κρίνεται νομικώς επιλήψιμο,υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία μπορείτε να καταφεύγετε όταν ΄΄κάτι΄΄ είναι άξιο γιά να εμπίπτει σ'αυτούς τους Νόμους.Το ότι στα χέρια σας έχετε τρόπον τινα μιά Εξουσία-και συγκεκριμένα στα πλαίσια αυτού του φόρουμ- δεν συνεπάγεται να επιδεικνύετε στο δικό μου μήνυμα μομφή γι άτομα τα οποία ουδόλως γνωρίζω(που μπορεί ν'αποτελούν γιά εσάς παρανόμους ή ΄΄εγκληματικές προσωπικότητες΄΄). Δεν μου εξηγείτε κιόλας επακριβώς,ώστε να λάβω κι άποψη περί του τί συμβαίνει.Εάν κατάλαβα λάθος,συγχωρείστε με γιά την παρανόηση από μέρους μου των λόγων σας και ξεχάστε το καθότι προφανώς δεν θα σας αφορά.Αλλά σας παρακαλώ θερμά όπως εγώ σέβομαι τον δικό σας ρόλο και προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα σε πλαίσια που να μη σας θίγω αυτοπροσώπως,τονίζοντας ότι είμαι σε τούτο το φόρουμ επειδή ακόμα πιστεύω στο επίπεδό αυτού και των μελών του,το να μη θέλω να παρουσιάζομαι σε φωτογραφίες και άλλα τινά,θεωρώντας αυτό δική μου επιλογή(μιά και δεν είναι συναφές με το ρόλο του επαγγέλματός μου κι έχω δικαίωμα να το κάνω εφόσον όπως γιά τους πελάτες μου επιθυμώ να δiατηρώ την εχεμύθεια,φροντίζω να το εφαρμόζω και γιά τον εαυτό μου) να μην το σχολιάζετε αρνητικά,γιατί θα μπορούσα κι εγώ να προσάψω το αντίθετο,πράγμα που δεν θα το έκανα ποτέ σεβόμενος την προσωπικότητα του καθενός.Τέλος,εάν θέλετε να με ΄΄παρουσιάσετε΄΄ ως τον Brad Pitt,τουλάχιστον βρείτε μου και μία...Angelina Jolie γιά να ΄΄δέσει΄΄ το γλυκό...:612:

Αλήθεια, πως τα περνάς μοναχούλης σου?
Το ίδιο όπως προφανώς περνάει κάποιος σαν κι εσάς με συντροφιά...Με μία μόνο διαφορά,ότι σαν ΄΄μόνος μου΄΄-κατά τη μαντική σας έκφραση-,ίσως έχω περισσότερο χρόνο να σκέφτομαι πιό ήρεμα ή πιό εμπεριστατωμένα ορισμένες καταστάσεις(όπως θέλω να ελπίζω ότι προσπαθώ γι αυτό,άσχετα εάν πάντα δεν βγαίνει)...
Φιλικότατα...

Μα δεν προσπάθησα να σε πτοήσω, απλά ανέφερα άλλο ένα παράδειγμα. Για να ασχοληθείς με κάτι, πρέπει να σε ενδιαφέρει υπό μία έννοια, έστω στο ελάχιστο...
Έχεις δίκιο...Δεν είχα σκεφτεί ότι στο ΄΄ελάχιστο΄΄ δεν περιλαμβάνεται και το ΄΄ελαχιστότατο΄΄

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Μήπως πρέπει να κάνω νέο θέμα αλλού για να πάρω απάντηση ή θα το κάνετε εδώ ως σχετικό..? (θέμα)
To έγραψα σε μήνυμά μου χθες. Εκεί όπου ανέλυσα όλο το συμβάν. Αλλά και προχθές το βράδυ:

Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε από την Διαχειριστική Ομάδα γιατί πολλούς λόγους.
Για το ban δεν ζητήθηκε η άποψη των Συντονιστών. Ούτε έγινε κάποια συζήτηση στην Κατηγορία των Συντονιστών.

Reaction score
17.726
Όχι.

...

Επειδη ξενιζει ακομη ο 'τροπος',πες μας εσυ πως εγινε.
Ποια ηταν η συνθεση της ΔΟ;Ηταν μυστικη ψηφοφορια;Ποσοι ψηφοι ηταν 'υπερ', ποσοι 'κατα', ποσες αποχες... Θα συνεχιστει αυτη η... 'πρακτικη';

Εχουν οι μπαναρισμενοι προσβαση στη σελιδα?Μπορουν να διαβαζουν;

Ποσες μερες ακομη θα ειναι μπαναρισμενος...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χριστίνα νομίζω ότι το πως λειτουργεί η ΔΟ εκ των έσω δεν είναι θέμα που χρήζει δημόσιας συζήτησης. Πόσο μάλλον από εμένα που δεν ανήκω πλέον σε αυτήν την ομάδα. Οι αποφάσεις της ΔΟ είναι αντικείμενο σχολιασμού αλλά οι πρακτικές της δεν μπορούν να είναι. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό, αλλά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να λογοδοτήσει, τουλάχιστον με την έννοια που τίθεται από μερικούς εδώ. Το εκάστοτε μέλος γνωρίζει πάντα ποιός του έδωσε ποινή και βλέπει εάν αυτή είναι σύμφωνη με το σύστημα ποινών του site. Τα υπόλοιπα είτε είναι κουτσομπολίστικα είτε δεν αφορούν όλον τον κόσμο, παρά μόνον τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Εννοείται ότι δεν σε αποθαρρύνω από το να ρωτάς και δεν το θεωρώ κακό (ειδικά όταν προέρχεται από εσένα), απλά αυτή είναι η άποψή μου. :126:

Φυσικά οι μπαναρισμένοι έχουν πρόσβαση στην σελίδα και μπορούν να την διαβάσουν. Εδώ μπορούν οι μη εγγεγραμμένοι.

...

Reaction score
1
Απαντώ σε αυτό το θέμα για έναν και μόνον λόγο. Μόλις διαπίστωσα - εντελώς συμπτωματικά - ότι τα μέλη δεν μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες των Infractions. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τόσα χρόνια ουδέποτε έγινε σχετική συζήτηση μεταξύ συντονιστών, διαχειριστών και μη.

Για να είμαι ειλικρινής, απορούσα όλο αυτό το διάστημα με τις ερωτήσεις σας περί του ποιος ήταν ο κακός ο λύκος, και τη σπέκουλα για το γυναικείο team, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. Ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιλογή στο control panel που να αφορά στο συγκεκριμένο δικαίωμα.

Δυστυχώς, μετά από τη σχετική μου έρευνα, διαπίστωσα πως η δυνατότητα θέασης των Infractions levels είναι hardcoded στην εφαρμογή και δίδεται μόνον σε όσους έχουν επίσης το δικαίωμα για να τα επιβάλλουν. Δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος τα μέλη να το βλέπουν.

Κατόπιν αυτού, ζητώ συγγνώμη για το πέπλο μυστηρίου (και μόνον). Δεν υπήρχε αυτή η πρόθεση. Νόμιζα πως ήταν εμφανές σε όλους το nick μου. Θα συζητήσω τη σκοπιμότητα δημιουργίας thread όπου θα ανακοινώνονται τα bans, ειδικότερα σε περιπτώσεις όπως αυτή του CostasEar όπου δεν έχετε πρόσβαση στο μήνυμα που την προκάλεσε. Να υπερτονίσω πως αυτό αφορά το δικαίωμά σας στην ενημέρωση περί του γίγνεσθαι, και δεν έχει καμία σχέση με απολογίες και συγγνώμες όπως γλαφυρά απαιτήθηκαν (!) από κάποιους.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να διευκρινήσω πως διαχωρίζω την άποψη από την πράξη. Την άποψη την επιτρέπω - πάντα στα πλαίσια των κανονισμών και της ευπρέπειας. Στην πράξη είμαι ανένδοτος. Θεωρώ πως ο ellton εξέφρασε κάτι παραπάνω από άποψη. Τα μηνύματά του είναι κακεντρεχή, θρασύτατα, εκτός ορίων και τελικώς υβριστικά.

Συνεπώς, του επιβάλλεται η αντίστοιχη ποινή. Από εμένα, για να μη ρωτάτε.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μπας και οι ποινες δειχνουν αδυναμια;...Λεω..."μπας και"...

Reaction score
51

Αγαπητέ kαι αξιότιμε υπερσυντονιστά,δεν ξέρω γιατί το βάλατε όλο αυτό ως quote στο μήνυμά μου...επειδή μπορεί να εκληφθεί κι ΄΄εκ του πονηρού΄΄ αυτό που κάνετε,οφείλατε πρώτα να έχετε ελέγξει ώστε να είσαστε σίγουρος ως προς το πρόσωπο το οποίο υπονοείτε και περί του οποίου αποτείνεστε στο δ ι κ ό μου μήνυμα...Διότι εάν πραγματικά εννοείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι,καλό είναι να υπάρχει ιατρική γνωμάτευση καθώς βρίσκεστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα όσον αφορά εμένα.Εκτός και αν θέλετε ν'αποπροσανατολίσετε-γιά κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω πραγματικά κι εντίμως- άλλα μέλη γιά το πρόσωπό μου.Και αυτό ειλικρινά δεν τιμά κανέναν.Έχουμε όλοι το δικαίωμα-και κατοχυρωμένο από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων της οποίας τις διατάξεις γνωρίζω πολύ καλά και σέβομαι και ο ίδιος γιά όσους έχουν την ανάγκη μου- να διατηρούμε την ανωνυμία μας εφόσον το επιθυμούμε.Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται παρανόηση των ταυτοτήτων μας.Εξάλλου αν κάτι που λέγεται,κρίνεται νομικώς επιλήψιμο,υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία μπορείτε να καταφεύγετε όταν ΄΄κάτι΄΄ είναι άξιο γιά να εμπίπτει σ'αυτούς τους Νόμους.Το ότι στα χέρια σας έχετε τρόπον τινα μιά Εξουσία-και συγκεκριμένα στα πλαίσια αυτού του φόρουμ- δεν συνεπάγεται να επιδεικνύετε στο δικό μου μήνυμα μομφή γι άτομα τα οποία ουδόλως γνωρίζω(που μπορεί ν'αποτελούν γιά εσάς παρανόμους ή ΄΄εγκληματικές προσωπικότητες΄΄). Δεν μου εξηγείτε κιόλας επακριβώς,ώστε να λάβω κι άποψη περί του τί συμβαίνει.Εάν κατάλαβα λάθος,συγχωρείστε με γιά την παρανόηση από μέρους μου των λόγων σας και ξεχάστε το καθότι προφανώς δεν θα σας αφορά.Αλλά σας παρακαλώ θερμά όπως εγώ σέβομαι τον δικό σας ρόλο και προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα σε πλαίσια που να μη σας θίγω αυτοπροσώπως,τονίζοντας ότι είμαι σε τούτο το φόρουμ επειδή ακόμα πιστεύω στο επίπεδό αυτού και των μελών του,το να μη θέλω να παρουσιάζομαι σε φωτογραφίες και άλλα τινά,θεωρώντας αυτό δική μου επιλογή(μιά και δεν είναι συναφές με το ρόλο του επαγγέλματός μου κι έχω δικαίωμα να το κάνω εφόσον όπως γιά τους πελάτες μου επιθυμώ να δiατηρώ την εχεμύθεια,φροντίζω να το εφαρμόζω και γιά τον εαυτό μου) να μην το σχολιάζετε αρνητικά,γιατί θα μπορούσα κι εγώ να προσάψω το αντίθετο,πράγμα που δεν θα το έκανα ποτέ σεβόμενος την προσωπικότητα του καθενός.Τέλος,εάν θέλετε να με ΄΄παρουσιάσετε΄΄ ως τον Brad Pitt,τουλάχιστον βρείτε μου και μία...Angelina Jolie γιά να ΄΄δέσει΄΄ το γλυκό...:612:

Παρανοήσατε εντελώς.
Δεν αναφέρθηκα πουθενά στην ανωνυμία μέσα στα πλαίσια ενός forum που είναι δικαίωμα κάθε μέλους ξεχωριστά.
Αναφέρθηκα ξεκάθαρα πως δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε, αφού σε μια εικονική κοινωνία, η μόνη τιμωρία που μπορεί να δωθεί είναι αποκλεισμός από την εικονική παρέα.

Τα υπόλοιπα που αναφέρω ήταν πολύ συγκεκριμένα.
Αν κάποιος μπαίνει σήμερα ως doc, κάνει λάθος και banαριστεί, την επόμενη μπορεί να ξαναμπεί ως cod και να αισθάνεται και κύριος.
Ευτυχώς υπάρχουν μέθοδοι εντοπισμού.

Η δε συνολική εικόνα του post μου είχε συγκεκριμένες σκέψεις πίσω από τις λέξεις και οι ενδιαφερόμενοι τις έχουν διαβάσει/ανακαλύψει ήδη. :126:

Reaction score
4

Να φοβόμαστε δηλαδή...?...:402:
..στο να κάνουμε αστείο, στο να πούμε την γνώμη μας, στο "τι πρέπει να κρίνουμε", "ΠΟΙΟΝ" (βασικότατο), "Ποιανού" (..είναι τι ? ) κτλ..

Δηλαδή, μπορεί ο καθένας από την ομάδα να κρίνει και να μπανάρει όποιον θέλει επειδή του "φάνηκε κάπως" ή επειδή παραβίασε τους κανόνες ?

Που το παω, ε ?
Αν ας πούμε δω μια παραβίαση πρέπει να το αναφέρω και περιμένω να δοθεί ποινή ή εξαρτάται και πάλι από το πως θα το 'δει' η "ομάδα" και ποιος είναι ποιανού κτλ..?

Φόβο μου βγάζει και καχυποψία για το πως θα μιλάω με ποιον..., μου κάνειιιι...ιεραρχία ή κάτι τέτοιο.
...και δεν με νοιάζει να φάω μπαν, με νοιάζει το να γίνει άδικα και να ακολουθήσουν σχόλια προσβλητικά αλλά με "τρόπο"...χωρίς να έχεις το δικαίωμα να υπερασπιστείς την θέση σου...*

Τέλος πάντως...πολλά λέω αλλά άλλη μια ερώτηση.
Υπάρχει διαδικασία συγκεκριμένη για το μπαν ?
(αν ναι , ποια είναι)

*
Υ.Γ.
Αν θες δες σε αυτό το θέμα πόσοι έχουν παραβεί τον κανόνα "χαρακτηρισμός μέλους" και .......

Reaction score
4

Αρχικό μήνυμα απο Χρήστος Ακρατόπουλος
Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε από την Διαχειριστική Ομάδα γιατί πολλούς λόγους.
Το "πολλούς λόγους" το μαθαίνει ο ίδιος όταν του ανακοινώνεται η ποινή ?

Reaction score
10
Αμέσως μετά την έκθεση το Νοέμβρη, θυμάμαι που δημιουργήθηκαν αρκετές εντάσεις με την δίπλα γειτονιά... Και ορισμένοι έφυγαν από την "Πέρα Παναγίτσα" και ήρθαν στη "Δώθε Παναγίτσα"... Για τους λόγους που αναφέρονται από πολλούς στο συγκεκριμένο thread.
Και αναρωτιέμαι, μήπως ήγηκεν η ώρα να συμβεί το ίδιο και από δώθε???

Υ.Γ. 14500 και βάλε views έφτασε αισίως...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ποια ηταν η συνθεση της ΔΟ;
Δεν θεωρω κακη την ερωτηση οποτε...ποιοι ειναι ακριβως ?

Ο admin (zoglair ) και οι δυο Γ.Διαχειριστες (και τωρα ενας ) ? Ειναι και αλλοι ?

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535