Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
θα βόλευε να βγάλει μπριζάκι hdmi στο ταβάνι και να μαζεύει κατακόρυφα το νέο καλώδιο ακριβός πάνω απο το Lift με τη βοήθεια κάλτσας;παρακολουθεις την διαδρομη των καλωδιων στο ανεβα κατεβα (αφου τα εχεις χαλαρα). Μετα με τα δεματικα (tie wrap) απλα "βιάζεις" την κινηση προς εκεινη τη μερια προσεχοντας να μην τα πιέσει το lift καπου. Ουσιαστικα κανωντας μια μεγαλη (σε γωνια) καμπυλη ανοιγουν και κλεινουν χωρις να τσακισουν καπου. Ειναι μια διαδικασια που με πολλα ανεβα-κατεβα του lift θα την φτιαξεις και μονος σου....
Για καλυτερο οπτικο αποτελεσμα βαλε απο πριν "καλτσα" ή διχτυ για καλωδια (οπως θες πεσ' το) και ετσι τα προστετευεις και η κινηση τους ειναι πιο ευκολη. Εγω στις εγκαταστασεις τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευε μια χαρα αν και το μηκος του lift που εχεις ειναι αρκετα μεγαλο... Προχωρα το και το βλεπουμε πως παει στην πορεια...
τετοια καλωδια που λες Νικολα,εκτος απο καποια του κιλου,ειχα βρει και απο την atlona,αλλα στα 15μ επι 2τμχ που χρειαζομουν,εβγαιναν πολυ ακριβα.
δεν σε πιανω ακριβως....παρακολουθεις την διαδρομη των καλωδιων στο ανεβα κατεβα (αφου τα εχεις χαλαρα). Μετα με τα δεματικα (tie wrap) απλα "βιάζεις" την κινηση προς εκεινη τη μερια προσεχοντας να μην τα πιέσει το lift καπου. Ουσιαστικα κανωντας μια μεγαλη (σε γωνια) καμπυλη ανοιγουν και κλεινουν χωρις να τσακισουν καπου. Ειναι μια διαδικασια που με πολλα ανεβα-κατεβα του lift θα την φτιαξεις και μονος σου....
Για καλυτερο οπτικο αποτελεσμα βαλε απο πριν "καλτσα" ή διχτυ για καλωδια (οπως θες πεσ' το) και ετσι τα προστετευεις και η κινηση τους ειναι πιο ευκολη. Εγω στις εγκαταστασεις τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευε μια χαρα αν και το μηκος του lift που εχεις ειναι αρκετα μεγαλο... Προχωρα το και το βλεπουμε πως παει στην πορεια...
1.υπαρχει η προβλεψη και χαρη στον Β.Λ.,εχουν μπει απο και προς τον προβολεα καλωδια cat6.....Spilegou φανταστική δουλειά so far. Χίλια μπράβο. Υποθέτω ότι σε projector δεν έχεις κατασταλάξει ακόμη. Δυο ερωτήσεις:
1. Σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις απο hdmi 1.3 σε 1.4 είναι εφικτή η αλλαγή καλωδίου ή θα πρέπει να ξανακατεβάσεις γυψοσανίδες;
2. Στο χώρο του μπάρ σκοπεύεις να βάλεις ατμοσφαιρικό φωτισμό; (τύπου σποτάκια led ή κάτι τέτοιο
Περιττό να πώ ότι βλέπω τη stewart και μου τρέχουν τα σάλια στο πάτωμα. Αν μπορείς να μου στείλεις το link με το lift θα σου είμαι υπόχρεος.
το κακο με το λιφτ ειναι οτι οταν αναδιπλωνεται γινεται τελειως συμπαγες χωρις να αφηνει καποιο εξτρα χωρο.....θα βόλευε να βγάλει μπριζάκι hdmi στο ταβάνι και να μαζεύει κατακόρυφα το νέο καλώδιο ακριβός πάνω απο το Lift με τη βοήθεια κάλτσας;
Αρη,κατι τετοιο εννοεις;Για καλυτερο οπτικο αποτελεσμα βαλε απο πριν "καλτσα" ή διχτυ για καλωδια (οπως θες πεσ' το) και ετσι τα προστετευεις και η κινηση τους ειναι πιο ευκολη. Εγω στις εγκαταστασεις τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευε μια χαρα αν και το μηκος του lift που εχεις ειναι αρκετα μεγαλο... Προχωρα το και το βλεπουμε πως παει στην πορεια...