spilegou productions...

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335
Απάντηση: spilegou productions...

Σε διευθέτηση χαλαρού σπιραλ, σαν ελατήριο.

Reaction score
34

παρακολουθεις την διαδρομη των καλωδιων στο ανεβα κατεβα (αφου τα εχεις χαλαρα). Μετα με τα δεματικα (tie wrap) απλα "βιάζεις" την κινηση προς εκεινη τη μερια προσεχοντας να μην τα πιέσει το lift καπου. Ουσιαστικα κανωντας μια μεγαλη (σε γωνια) καμπυλη ανοιγουν και κλεινουν χωρις να τσακισουν καπου. Ειναι μια διαδικασια που με πολλα ανεβα-κατεβα του lift θα την φτιαξεις και μονος σου....

Για καλυτερο οπτικο αποτελεσμα βαλε απο πριν "καλτσα" ή διχτυ για καλωδια (οπως θες πεσ' το) και ετσι τα προστετευεις και η κινηση τους ειναι πιο ευκολη. Εγω στις εγκαταστασεις τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευε μια χαρα αν και το μηκος του lift που εχεις ειναι αρκετα μεγαλο... Προχωρα το και το βλεπουμε πως παει στην πορεια...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Spilegou φανταστική δουλειά so far. Χίλια μπράβο. Υποθέτω ότι σε projector δεν έχεις κατασταλάξει ακόμη. Δυο ερωτήσεις:

1. Σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις απο hdmi 1.3 σε 1.4 είναι εφικτή η αλλαγή καλωδίου ή θα πρέπει να ξανακατεβάσεις γυψοσανίδες;
2. Στο χώρο του μπάρ σκοπεύεις να βάλεις ατμοσφαιρικό φωτισμό; (τύπου σποτάκια led ή κάτι τέτοιο;)

Περιττό να πώ ότι βλέπω τη stewart και μου τρέχουν τα σάλια στο πάτωμα. Αν μπορείς να μου στείλεις το link με το lift θα σου είμαι υπόχρεος.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Re: Απάντηση: spilegou productions...

παρακολουθεις την διαδρομη των καλωδιων στο ανεβα κατεβα (αφου τα εχεις χαλαρα). Μετα με τα δεματικα (tie wrap) απλα "βιάζεις" την κινηση προς εκεινη τη μερια προσεχοντας να μην τα πιέσει το lift καπου. Ουσιαστικα κανωντας μια μεγαλη (σε γωνια) καμπυλη ανοιγουν και κλεινουν χωρις να τσακισουν καπου. Ειναι μια διαδικασια που με πολλα ανεβα-κατεβα του lift θα την φτιαξεις και μονος σου....

Για καλυτερο οπτικο αποτελεσμα βαλε απο πριν "καλτσα" ή διχτυ για καλωδια (οπως θες πεσ' το) και ετσι τα προστετευεις και η κινηση τους ειναι πιο ευκολη. Εγω στις εγκαταστασεις τουλαχιστον ετσι το εκανα και δουλευε μια χαρα αν και το μηκος του lift που εχεις ειναι αρκετα μεγαλο... Προχωρα το και το βλεπουμε πως παει στην πορεια...
θα βόλευε να βγάλει μπριζάκι hdmi στο ταβάνι και να μαζεύει κατακόρυφα το νέο καλώδιο ακριβός πάνω απο το Lift με τη βοήθεια κάλτσας;

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Απάντηση: spilegou productions...

τετοια καλωδια που λες Νικολα,εκτος απο καποια του κιλου,ειχα βρει και απο την atlona,αλλα στα 15μ επι 2τμχ που χρειαζομουν,εβγαιναν πολυ ακριβα.
αλλωστε εχουν μπει και δεν ματακουνιουνται....

δεν σε πιανω ακριβως....

Spilegou φανταστική δουλειά so far. Χίλια μπράβο. Υποθέτω ότι σε projector δεν έχεις κατασταλάξει ακόμη. Δυο ερωτήσεις:

1. Σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις απο hdmi 1.3 σε 1.4 είναι εφικτή η αλλαγή καλωδίου ή θα πρέπει να ξανακατεβάσεις γυψοσανίδες;
2. Στο χώρο του μπάρ σκοπεύεις να βάλεις ατμοσφαιρικό φωτισμό; (τύπου σποτάκια led ή κάτι τέτοιο;)

Περιττό να πώ ότι βλέπω τη stewart και μου τρέχουν τα σάλια στο πάτωμα. Αν μπορείς να μου στείλεις το link με το lift θα σου είμαι υπόχρεος.
1.υπαρχει η προβλεψη και χαρη στον Β.Λ.,εχουν μπει απο και προς τον προβολεα καλωδια cat6.....
2.στο χωρο του μπαρ/βιβλιοθηκης θα μπουνε ψειρες-σποτακια των 20w....

θα βόλευε να βγάλει μπριζάκι hdmi στο ταβάνι και να μαζεύει κατακόρυφα το νέο καλώδιο ακριβός πάνω απο το Lift με τη βοήθεια κάλτσας;
το κακο με το λιφτ ειναι οτι οταν αναδιπλωνεται γινεται τελειως συμπαγες χωρις να αφηνει καποιο εξτρα χωρο.....

Reaction score
152

Αρη,κατι τετοιο εννοεις;

http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-1x-...emQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item2eab6f2da8

Reaction score
34

ναι υπαρχει σε μαυρο και γκρι εδω στο ελλαντα (πλατεια Καρυτση) αρκετα φθηνα. το εχω χρησιμοποιησει σε ουκ ολιγες περιπτώσεις....με αριστα αποτελεσματα.

Reaction score
152

το ειδα σημερα και στο ηλεκτροραμα που ειχα παει για λαμπες....

Reaction score
152

ενθουσιασμος και διπλη απογοητευση

αναμεικτα τα συναισθηματα μου σημερις.......
ενθουσιασμος,γιατι μολις πριν απο λιγη ωρα καταφεραμε δυο νοματαιαι,μονοι μας,χωρις καμμια προηγουμενη εμπειρια, καταφεραμε με απολυτη επιτυχια να ολοκληρωσουμε την εγκατασταση της πτυσσομενης οθονης προβολων visionary electriscreen 123" by Stewart,θεωρητικα της καλυτερης στον κοσμο.........

Reaction score
152

μια ....μουντιαλική οπτικη γωνια απο το μπαλκονι απ'οπου το καλοκαιρι θα χορτασουμε μπαλα παγκοσμιου επιπεδου,κοψιδια στη σχαρα και γαλονια αυθεντικης Γερμανικης μπυρας............:602:

Reaction score
152

απογοητευση Νο1...

λεγεται ηλεκτρικη συνδεσμολογια και τηλεχειρισμος.
το πρωτο αναθεμα το ριχνω στον εαυτο μου γιατι οταν αγορασα το θηριο μου θεσανε το ηλιθιο διλημμα, αυθεντικος τηλεχειρισμος των 600ε ή ελληνικη πατεντα των 120ε???
εδω ειναι που κολλαει η παροιμια "φτηνος στα αλευρα και ακριβος στα πιτουρα",αφου επελεξα την ''κουρτινα β'' και μαλλον ειναι ΖΟΝΚ!!!!

ο μηχανισμος τηλεχειρισμου που ελαβα απο την τοτε αντιπροσωπεια της Stewart στην Ελλαδα ανηκε στην Adamco, προεχοταν απο τις οθονες Da-lite και οπως βλεπετε το τηλεκοντρολ εναι επιεικως απαραδεκτο(TELE) και δεν λειτουργει!!!!!!!

αλλα δεν θα σταθω μονο εκει.
παραλληλα με την οθονη αγορασα το συστηματακι της Lutron,Sivoia QED εχοντας την εσφαλμενη εντυπωση οτι συμβαλλει στην αθορυβη λειτουργια της οθονης....

....που οπως αποδεικνυεται ειναι για τους Αμερικανους οτι τα συστηματα Somfy για εμας αλλα και παλι λειπει απο τη συσκευασια το τηλεκοντρολ...
περιλαμβανει οδηγιες για προγραμματισμο της οθονης για κινηση πανω-κατω και κατι αλλα κουφα που προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη.

Λεω προσπαθουμε,γιατι οταν απευθυνθηκαμε στην Adamco δεν ειχανε ιδεα τι ειναι και κανει το συγκεκριμενο γκατζετακι...
οταν δε,ο Αλεξης που ειναι και επαγγελματιας ηλεκτρολογος ζητησε καποιες οδηγιες για την συνδεσμολογια, για να μην τυχον προκαλεσει ζημια σε κατι τοσο ακριβό η απαντηση του "υπευθυνου" τεχνικου της Adamco ηταν παντελως αγενης,αναρμοστη και αχαρακτηριστη..........:141:
Πανω στον ιδιο τοιχο αγνοιας προσκρουσαμε και στην τωρινη αντιπροσωπεια την γνωστη σε ολους μας Projecting & Sounding Art!!!!!!!!

Απορω,πως ειναι δυνατον να αντιπροσωπευεις ενα προΐον και να μην μπορεις να δωσεις μια σωστη οδηγια στον πελατη,να του παρεχεις σωστη υποστηριξη!!!.....:203:

Reaction score
152

απογοητευση Νο2

δεν ειναι παρα η ιδια η οθονη!!!!!!
Οταν λεμε STEWART,σε ολων μας το μυαλο ερχεται η κορυφη,το απολυτο,η οθονη των χιλιαδων ευρω που δεν ζαρωνει ποτέ!!!
Αυτο πιστευα και εγω και τα εσπρωξα για να την παρω,ασχετα αν επεσα πανω στην γενναιοτερη εκπτωση που εγινε ποτέ....

τι γινεται ομως οταν μετα απο απο 2 χρονια υπομονης και ολοκληρωτικης ανακαταστευης του χωρου μου ανακαλυπτω οτι ολα αυτα ειναι "mambo-jumbo",φουμαρα, οτι παντου υπαρχει ενας ΜΥΘΟΣ ????

οταν ειχαμε την περι πολλου οθονη ανεπτυγμενη,παρατηρησα οτι στη βαση της, τοσο προς το αριστερο ακρο,οσο και προς το δεξι,υπαρχει απο ενας διπλος μικρος κυματισμος που σιγουρα οφειλεται σε αστοχια απο το εργοστασιο προφανως κατά την τοποθετηση του αντιβαρου!!!!!!!!......:617:
οσο για την σιδερωμενη τσακιση προς τα δεξια καλυτερα να μην μιλησω γιατι θα εχουμε κακά ξεμπερδεματα.......:434:

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΤΟ 1/10 ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΙΑΣ STEWART,ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!

Reaction score
1

Για την ιστορια σου θυμιζω αυτο το ποστ

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=865464&postcount=20

ισως εκει να την πατησες δειχνοντας εμπιστοσυνη....

ψαχνω αλλα δεν βρισκω ( για την ωρα βεβαια) το ποστ του ετερου συνεταιρου που αναφερει και αυτος οτι οι οθονες της εταιριας αυτης δεν ζαρωνουν με τιποτα....

Βεβαια επειδη δεν ειμαι δικαστης περιμενω να δω την αντιδραση της αντιπροσωπειας ...εστω και αν δεν ειναι υπευθυνη για θεμα εγγυησεως ( φανταζομαι εχει παρελθει) αλλα την θεωρω υπευθυνη για την υποστηριξη της οθονης ειδικα στην περιπτωση που δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε....

καλλιτερα μια φθηνοτερη ...και ας την αλλαζω καθε 2 χρονια

Reaction score
152

εδω βλεπετε μια ανωνυμη οθονη 240χ180 κερδους 1,2 που ειχα χρησιμοποιησει αλυπητα κατα τη διαμονη μου στη Σκυρο (2006-2008) που μου ειχε κοστισει 330ε απο το Πλαισιο,ειχε τηλεχειρισμο και κοντρολ τοιχου,και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο αν και εβγαλε ενα μικρο κυματισμο στη βαση της,ορατο μονο οταν περνουσε σε στυλ ''κροουλ" μια λεζαντα απο ενα καναλι........

λογικο δεν ειναι να ειμαι απογοητευμενος απο μια οθονη υπερ-πολλαπλασιας αξιας ???

Reaction score
1

πες μας αν θελεις ποσο πληρωσες την stewart

Reaction score
152

θα παρατηρησες οτι καθ΄ολη τη διαρκεια του νηματος εχω αποφυγει επιμελως να αναφερθω σε τιμες προΐοντων και θα το τηρησω μεχρι τελους....
οπως και να εχει ειναι παρα πολλα τα λεφτα....

Reaction score
0

Φίλε υπομονή και καλά ξεμπερδέματα. Το θεωρώ απαράδεκτο να έχει αυτές τις ζάρες ακόμα κι αν την αγόραζες 1€! Επίσης θεωρώ υπερβολικά τα χρήματα που δίνονται για επώνυμα πανιά. Μάλιστα πρόσφατα αγόρασα πανί και σκεφτόμουν να πάω σε ηλεκτρικό και επώνυμο. Τελικά αγόρασα χειροκίνητο στο 1/6 της τιμής του επώνυμου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τέσπα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί προφανώς έχεις ρίξει πολλά λεφτά και στο τέλος να το ευχαριστηθείς. Απλά όταν κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του να το κυνηγάς μέχρι τέλους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σπυρο, εχω μερικες σημαντικες ερωτησεις, και εαν θες μου απαντας:

1)Ποσα χρονια ειχες την οθονη στην συσκευασια της?
2)Οσο καιρο την ειχες "πακεταρισμενη" πως ειχες τοποθετησει
την συσκευασια?
3)Την οθονη τοποθετησε εξειδικευμενος τεχνικος?
4)Ακολουθησατε τουλαχιστον τις οδηγιες του κατασκευαστη
για την σωστη τοποθετηση της οθονης(με τις βιδες απο πισω?)
5)Υπηρξε φορα που τηλεφωνησες στον Βαγγελη και δεν σου
αφιερωσε ευλογα μεγαλο χρονικα διαστημα για την τοποθετηση
-αλλα και τις αποριες που γενικα ειχες-η οχι?

Θα προτιμουσα απαντηση σε καθε μια απο τις ερωτησεις.
Σε ευχαριστω πολυ....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος