Διαγραφή λογαριασμού

Reaction score
4.480
Απάντηση: Διαγραφή λογαριασμού

Κι εγω ρε γαμωτο ζω στην Ελλαδα, υπαρχει μια πολιτικη ταση που εκφραστηκε στις εκλογες υπερ του ΠΑΣΟΚ. Εγω ομως εχω αλλες αποψεις. Μηπως να με διαγραψουν απο πολιτη της Ελλαδος, να με εχουν σαν γκεστ δηλαδη? Λετε να το δεχτει η κυβερνηση?

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.363

zeroismos,

κατανοώ απόλυτα γιατί έχεις "στραβώσει", αλλά γιατί βρε αγόρι μου χαλάς την ζαχαρένια σου; Το αξίζουν;

Εντάξει, άρεσε σε ορισμένους λεβεντόμπομπους να παίζουν στάκαμαν μικροί και κόλλησαν εκεί, τι να κάνουμε. Εντάξει, νομίζουν οτι η σοφία και οι μεγάλες πράξεις αποτελουν συστατικό συγκεκριμένου DNA, και έτσι κληρονόμησαν και αυτοί τρομάρα τους ένα κομμάτι από τους "ενδόξους", και τόχουν μονάχα αυτοί και άλλος κανείς, τι να κάνουμε;

Αλλά γιατί βρε αγόρι μου χαλάς την ζαχαρένια σου; Για βίδες και μπουλόνια, πηνία και αντιστάσεις χρήσιμοι είναι οι λεβεντόμπομποι (δυο τρεις δηλαδή, γιατί οι υπόλοιποι...). Πάψε να βιώνεις όσα διαβάζεις στα threads "κοινωνικού περιεχομένου", ή πάψε να διαβάζεις εντελώς λεβεντομπομπιές (αφού δεν μπορείς να σπάσεις πλάκα με αυτές και σε καταλαβαίνω), μακακία να φαίνονται προσωπικά στοιχεία στο προφίλ σου δεν έχεις κάνει, την μομφή σου την έκανες σαφή, guest είσαι πλέον έδωσες να το καταλάβουν!

Αλλά μην την χαλάς την ζαχαρένια σου! Ακόμη και ένας λεβεντόμπομπος (δυο τρεις δηλαδή, γιατί οι υπόλοιποι...) μπορεί να σου πει πως να συνδέσεις δυό καλλώδια!

Reaction score
119

...ασε που υπαρχει και η λιστα αποκλεισμενων στον πινακα ελεγχου σου. Το εφαρμοζω και το συνιστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Διαγραφή λογαριασμού

Ενος αλλου , του διεγραψε τον λογαριασμο το ''αισθημα'', επειδη δεν της εδινε σημασια.:107:
:142:

...και εγώ θέλω να διαγράψω τον λογαριασμό μου επειδή ο κος Αρβανιτάκης διαφωνεί με τις μουσικές μου προτιμήσεις...:138:

Reaction score
4.910

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Από τη στιγμή που γράφετε με ένα ψευδόνυμο τι σας πειράζει;
Γιατί πρέπει να μην φαίνεστε σαν μέλος;
Σας ξέρει κάποιος προσωπικά και θα σας μαλώσει που συμμετέχετε και ταυτίζεστε σαν μέλος σε ένα site που δεν σας εκφράζουν οι πολιτικές απόψεις των μελών του;
Εγώ π.χ. που γράφω με το αληθινό μου όνομα ίσως να είχα ένα λόγο να ζητήσω κάτι τέτοιο.
Εσείς με ψευδόνυμο όμως;
Τόσο πολύ πειράζει;
Κι εγω νόμιζα πως ήταν ψευδώνυμο!
Ενας φίλος μου παλιά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Γιάννος Παπαντωνίου" και όπου τηλεφωνούσε του βρίσκανε αμέσως το καλύτερο τραπέζι, μετά ήταν δύσκολο να του το πάρουν πίσω!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

:142:

...και εγώ θέλω να διαγράψω τον λογαριασμό μου επειδή ο κος Αρβανιτάκης διαφωνεί με τις μουσικές μου προτιμήσεις...:138:

Εσενα θα σε διαγραψω αλλη φορα , κυρια χατζηannie.:125:

Reaction score
0
Από την στιγμή που εγγραφή και η είσοδος στο site είναι ελεύθερη, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο γίνεται η κουβέντα περί πολιτικών απόψεων, σκέψεων, πλειοψηφιών κτλπ. Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό και εκεί μόνο πρέπει να επικεντρωθεί η συζήτηση. Η τοποθέτηση του Costas Coyias νομίζω είναι επαρκείς για να απαντήσει τις όποιες απορίες του μέλους που έθεσε το θέμα.

Reaction score
0

...ακόμη να με διαγράψετε???:138:

Reaction score
0

Και επειδή θεωρώ ότι το site γέρνει προς μια πλευρά, εκφράζω την επιθυμία της διαγραφής του λογαριασμού μου.
Τι γερνει ρε φιλε, εδω κοντευει να μπαταρει

''Αρχικό μήνυμα απο komhst
ΜΑΛΑΚΑΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ όπως και πολλοί άλλοι της ληστοσυμμορίας που λυμαίνεται τον τόπο. giorgakis, δραγώνα, διαμαντοπούλου και άλλα τέτοια ΣΚΑΤΑ.''

Και ακομα η μασκοτ του σαιτ με πληθος απαραδεκτων εθνικιστικων μηνυματων ειναι γνωστος διπλοτριπλομπαναρισμενος τυπος υιος βασανιστη της Μακρονησσου

Τι να μας πουνε τωρα Να απαιτησεις τη διαγραφη σου Ειναι δικαιωμα σου

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Τι γερνει ρε φιλε, εδω κοντευει να μπαταρει
Ουάου μπατάρει το πλοίο, να ρίξουμε τις βάρκες στο νερό, τα γυναικόπαιδα να περάσουν πρώτα.

Και ακομα η μασκοτ του σαιτ με πληθος απαραδεκτων εθνικιστικων μηνυματων ειναι γνωστος διπλοτριπλομπαναρισμενος τυπος υιος βασανιστη της Μακρονησσου
Γιου νόου δις ις δε τουέντυ φέρστ σέντουρυ. Απολοιφάδια του εμφύλιου και της Μακρονήσου ξεκόλλάτε ρε!!!!!!!!!!!!

Τι να μας πουνε τωρα Να απαιτησεις τη διαγραφη σου Ειναι δικαιωμα σου
Όταν κάποιος συμμετάσχει σε ένα ανοικτό φόρουμ, σημαίνει ότι κατά την εγγραφή του έχει συμφωνήσει με τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις καθορίζονται από τους κανονισμούς αυτούς και όχι από τα ψυχανεμίσματα του καθενός.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
313

Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να μπορώ να τον διαγράψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν: από την στιγμή που στο site λέγονται πράγματα τα οποία δεν με εκφράζουν (ή και με βρίσκουν αντίθετο) σε πολιτικό επίπεδο, έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να θεωρούμε μέλος αυτού του site (από την στιγμή που έχω δώσει πραγματικά στοιχεία για να ανοίξω τον λογαριασμό.
Φίλε, το να είσαι μέλος ενός forum δε συνεπάγεται πως ασπάζεσαι κάποια άλλη γνώμη, πλην της δικής σου.
Το αν σε συγκεκριμένες κατηγορίες θεμάτων εκφράζονται απόψεις με τις οποίες διαφωνείς (ή και σε εξοργίζουν), θα σου πρότεινα είτε να τις...αποφεύγεις ή (αν παρόλα αυτά τις συναντάς) να μην τους δίνεις τόση σημασία (όση τους δίνεις τώρα).

Προσωπικά, αυτό κάνω.
Δε θεωρώ το avsite.gr τον ιδανικότερο και εγκυρότερο χώρο για πολιτικές συζητήσεις.
Διαφωνώ με πάρα πολλές πολιτικές απόψεις (και με την "κυρίαρχη άποψη" στην οποία αναφέρεσαι).

Όσο ο χρόνος και η διάθεση μου επιτρέπουν, παρακολουθώ κάποια πολιτικά θέματα.
Όχι τόσο για να ενημερωθώ πολιτικά, όσο για να ενημερωθώ για την...πολιτική ενημέρωση (και, κατ' επέκταση, άποψη) που έχει ένα τμήμα συνανθρώπων μου.
(Προσοχή: ούτε υποτιμώ, ούτε κατηγορώ τον οποιονδήποτε φέρει διαφορετική άποψη από τη δική μου).

Πρωτίστως, όμως, στο σύντομο χρονικό διάστημα που είμαι συνδεδεμένος, ασχολούμαι με τα audio/video θέματα του forum, στα οποία θεωρώ πως είναι "λίρα εκατό".

Εν ολίγοις:
Όπως δε συζητάμε με όλον τον κόσμο στην..."κανονική" μας ζωή, έτσι, δε χρειάζεται να συζητούμε με όλους και μέσα σε ένα forum.
Δε χρειάζεται να συμμετέχουμε όπου δε αισθανόμαστε άνετα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως σε ένα φόρουμ 21.000 μελών ποιά είναι η κυρίαρχη πολιτική άποψη;

Στατιστικά είναι αυτή που υπάρχει και στην κοινωνία στο συγκεκριμένο target-group δηλαδή σε όσους ασχολούνται με την εικόνα και τον ήχο...

Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάναμε ένα γκάλοπ με υποχρεωτική απάντηση στα 21.000 μέλη δεν θα παίρναμε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά των εκλογών πριν 6 μήνες...

Τώρα εάν θεωρούμε κυρίαρχη πολιτική άποψη αυτή που έχει τα περισσότερα post στο avsite.gr να με συμπαθάτε αλλά αυτό είναι παράλογο συμπέρασμα! Εντελώς παράλογο. Δεν κυριαρχεί όποιος φωνάζει ή μιλάει περισσότερο! Κυριαρχεί όποιος πείθει περισσότερο! Απλά να θυμίσω ότι και το ΚΚΕ "φωνάζει" πολύ αλλά στις εκλογές παίρνει μόλις 8%!!!

Κατά συνέπεια ΔΕΝ μπορεί να υπάρχει κυρίαρχη πολιτική άποψη σε ένα φόρουμ τεχνικό όπως είναι το avsite.gr. Ή μάλλον δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετική κυρίαρχη πολιτική άποψη από αυτήν της κοινωνίας. Και κάθε χρονική στιγμή και στην κοινωνία υπάρχει μία πολιτική άποψη που κυριαρχεί. Άλλη ήταν χθες, άλλη είναι σήμερα και άλλη ενδεχομένως να είναι αύριο...

Το θέμα λοιπόν προσωπικά το χαρακτηρίζω άνευ λόγου... Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης. Οπότε και όποια αυτο-διαγραφή για τέτοιο λόγο... δεν νομίζω ότι μπορεί αποτελέσει θέμα συζήτησης.

Αλίμονο κάθε φορά που δεν κέρδιζε το κόμμα μας στις Εκλογές να αυτο-διαγραφόμασταν!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.174

Επιβιβαζόμαστε σ'ενα μέσο μαζικής μεταφοράς προκειμένου να μας πάει από το σημείο Α στο σημείο Β.Ενόσω επιβαίνουμε,είναι οξύμωρο(πρώτα γιά μας τους ίδιους) αντί να ενδιαφερόμαστε κυρίως γιά το πώς θα μας πάει στον προορισμό μας δίχως προσωπικές ΄΄αβαρίες΄΄,να ΄΄ψαχνόμαστε΄΄ γιά το ΄΄ποιόν΄΄ των συνεπιβατών,το πόσοι κάθονται στην αριστερή ή δεξιά σειρά θέσεων ή το πόσοι στέκονται όρθιοι στο...κέντρο.
Είναι επίσης προφανές ότι καμιά ακύρωση εισιτηρίου δε μπορεί ν'αντιστραφεί ώστε το εισιτήριο να ξαναγίνεται έγκυρο όπως προτού χρησιμοποιηθεί.Από κει και πέρα,υπάρχουν οι ΄΄λαθρεπιβάτες΄΄,οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών και τα Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα...:126:

(Το παρόν μήνυμα ήταν μία προσφορά του ΟΑΣ...:612:)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Επιβιβαζόμαστε σ'ενα μέσο μαζικής μεταφοράς προκειμένου να μας πάει από το σημείο Α στο σημείο Β.Ενόσω επιβαίνουμε,είναι οξύμωρο(πρώτα γιά μας τους ίδιους) αντί να ενδιαφερόμαστε κυρίως γιά το πώς θα μας πάει στον προορισμό μας δίχως προσωπικές ΄΄αβαρίες΄΄,να ΄΄ψαχνόμαστε΄΄ γιά το ΄΄ποιόν΄΄ των συνεπιβατών,το πόσοι κάθονται στην αριστερή ή δεξιά σειρά θέσεων ή το πόσοι στέκονται όρθιοι στο...κέντρο.
Είναι επίσης προφανές ότι καμιά ακύρωση εισιτηρίου δε μπορεί ν'αντιστραφεί ώστε το εισιτήριο να ξαναγίνεται έγκυρο όπως προτού χρησιμοποιηθεί.Από κει και πέρα,υπάρχουν οι ΄΄λαθρεπιβάτες΄΄,οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών και τα Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα...:126:

:142: :444:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.779

Έγραψες!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.741
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo