gstriftos
gilectronikos
- Μηνύματα
- 17.732
- Reaction score
- 4.424
Re: Απάντηση: Διπολα ηχεια
Ρίχνουμε και 2 κομμάτια πευκόξυλο ή ελιά,περιμέμουμε να γίνουν τα κάρβουνα.Πίνουμε 2-3 μπυρίτσες μέχρι να γίνουν τα κάρβουνα.
Μέχρι να γίνουν πε΄ρνουμε ένα κομμάτι φιλέτο γύρω στα 2-3 κιλά και κόβουμε φέτες περί τα 2 δάχτυλα η κάθε μία.Πίνουμε άλλη μια μπυρίτσα.
Βουρτυρώμουνε τα φιλέτα και απ τις 2 πελυρες και τα πασπαλίζουμε με χοντρό άλατι και φρεσκοτριμμένο πιπίρι.
Πίνουμε άλλη μια μπυρίστα και κοι΄ταμε να δούμε αν έχουν γίει τα κάβρουνα.
Περνάμε με λεμίνι την σχάρα και βάζουμε τα φιλέτα επάνω.
Την τοποθετούμε κοντά στην φωριά για να γίνει κρούτσα και να μην στεγνώσει το φιιιιιλέτοοο.Περιμάνουμε 5 λεπτά(πίνουμε άλη μια μπύρα) και τα γυρνάμε για να γίνει κουρτσα και απ την άλλη πλευρά.Αφ'ηνουμε για κανα 10λεπτο και πίνουμε καμιά μπυτίτσα ακόμη.
Κοιτάμε τα μεγάφωνα γισ να δούμε αν λεχουν δημιουρηθεί σχισμές.Μόλις εμφανιστούν τα περνάμε με λίγη μπυρίτασ και τα γυρνάμε πλευρά.Αφ'ηνουμ κανα 10 λεπτο ακόμα μεέχρμ= να κοκκινήσουν οι μπορνες.Πίνοτυμε καμια μπιτιτσα ακόμα(πολή ζέστη ωγάζει το μοσχάρι).
Πάμε τουαλέρτα να μην κατρηθολυμε πάενω μας και ότνα γυρίζουμε βάζουμε τα φιλέτα στο τοίχο με το τουητερ να κοιτάει σρα αυτία μας.Συνδεπουμε τον ενισχυτή και πίνουμ ε μια μπτυρίστα για να δορσιτσούμε.Ανοίγουμε τον ενισχυτή να ζετασθεί και πάεμ στην ψησταρία.Τα ηχεία λογικά λεχουν γίνει.
Συγχαρητήρια μόλις καταφ'εραμςε να στρώσουεμ τα δίπολα μας!!
Ανάβουμε φωτιά με κλιματσίδες και φλούδα απο έλατο,πίνουμε 1 κουτάκι μπύρα.Και τι λέγαμε λοιπόν για τα δίπολα ηχεία; :137: :137:
Ρίχνουμε και 2 κομμάτια πευκόξυλο ή ελιά,περιμέμουμε να γίνουν τα κάρβουνα.Πίνουμε 2-3 μπυρίτσες μέχρι να γίνουν τα κάρβουνα.
Μέχρι να γίνουν πε΄ρνουμε ένα κομμάτι φιλέτο γύρω στα 2-3 κιλά και κόβουμε φέτες περί τα 2 δάχτυλα η κάθε μία.Πίνουμε άλλη μια μπυρίτσα.
Βουρτυρώμουνε τα φιλέτα και απ τις 2 πελυρες και τα πασπαλίζουμε με χοντρό άλατι και φρεσκοτριμμένο πιπίρι.
Πίνουμε άλλη μια μπυρίστα και κοι΄ταμε να δούμε αν έχουν γίει τα κάβρουνα.
Περνάμε με λεμίνι την σχάρα και βάζουμε τα φιλέτα επάνω.
Την τοποθετούμε κοντά στην φωριά για να γίνει κρούτσα και να μην στεγνώσει το φιιιιιλέτοοο.Περιμάνουμε 5 λεπτά(πίνουμε άλη μια μπύρα) και τα γυρνάμε για να γίνει κουρτσα και απ την άλλη πλευρά.Αφ'ηνουμε για κανα 10λεπτο και πίνουμε καμιά μπυτίτσα ακόμη.
Κοιτάμε τα μεγάφωνα γισ να δούμε αν λεχουν δημιουρηθεί σχισμές.Μόλις εμφανιστούν τα περνάμε με λίγη μπυρίτασ και τα γυρνάμε πλευρά.Αφ'ηνουμ κανα 10 λεπτο ακόμα μεέχρμ= να κοκκινήσουν οι μπορνες.Πίνοτυμε καμια μπιτιτσα ακόμα(πολή ζέστη ωγάζει το μοσχάρι).
Πάμε τουαλέρτα να μην κατρηθολυμε πάενω μας και ότνα γυρίζουμε βάζουμε τα φιλέτα στο τοίχο με το τουητερ να κοιτάει σρα αυτία μας.Συνδεπουμε τον ενισχυτή και πίνουμ ε μια μπτυρίστα για να δορσιτσούμε.Ανοίγουμε τον ενισχυτή να ζετασθεί και πάεμ στην ψησταρία.Τα ηχεία λογικά λεχουν γίνει.
Συγχαρητήρια μόλις καταφ'εραμςε να στρώσουεμ τα δίπολα μας!!