argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: Διπολα ηχεια
καποιοι αλλοι πσωνισαν λεξικο που δεν εχει την λεξη σεβασμος:126:
Δυο πραγματα θελω :
Να θεραπευσω τη ντεονιτιδα του Γιαννη και να φιαξω στο Σωτηρη ενα σινεμα ΤΗΧ με διπολα....
Τι πες τωρα βραδυατικα.....:621:
καποιος ρωτησε τον κρις αν παει σαν sb διπολο ηχειο.Να η απαντηση.
There is really no standard on what the Back Surrounds should be (dipoles or direct).
Φυσικά και δεν υπάρχει ή μάλλον υπήρχε και ήταν ένα νορμάλ ηχείο μέχρι που ξεκίνησε το πρόβλημα του "καναπε". Και βγήκαν τα δίπολα.
Ε και?
Τhe idea of dipoles came from Tom Holman who proposed it as a practical way to achieve the same level of diffuse sound at home that is achieved in movie theaters with multiple direct speakers per side.
Μπράβο το παλικάρι μας! Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.
Ρε Αργύρη μας έχεις βάλει αυτό το επιχείρημα ΑΥΤΟΥ που τα έφτιξε 600 φορες τι θες να λέει δηλδή? Επίσης είναι απιχείρημα 15 ετών...
Και το νόημα βρίσκεται εδώ! "proposed it as a practical way to achieve"
Καταλαβαίνεις τι θέλει να πει? Ένας ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ και ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ή τεχνικά άρτιος τρόπος να επιτύχει το Χ, Ψ σκοπό.
Δηλαδή μια πρακτική λύση.
Και καλά έκανε ο άνθρωπος γιατί όπως έχουμε πει 500 φορές σε κάποιους χώρους ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση.
Προς τι η διαφωνεία ρε Αργύρη τι στιγμή που αν είχες μεγαλύτερο φάρδος και χώρο πίσω από τη θέαση ακρόασης κι εσύ μονόπολα θα έβαζες.
Since 7.1 is not a discrete movie format (despite the misleading claims on Bluray discs) my recommendation would be to run the Back Surrounds in dipole mode as well.
Καλά είμαστε σοβαροί? Ακου δεν είναι discreet!
Και ορθογραφικό λάθος στη λέξη "discret (e)? Αργύρη μόνος σου το έγραψες?
Είναι αστείο ΚΑΝ να συζητάμε αν είναι ανεξάρτητα τα κανάλια του Blu-Ray ή matrix.
Αν λέει τέτοια αυτός ο "από πάνω" τότε βγάλτε συμπέρασμα για τις γνώσεις του στα υπόλοιπα.
The placement of the Back Surrounds is also not standardized. THX recommends that they are close together and Dolby that they are farther apart... Frankly, I don't think it makes that big of a difference as our sensitivity to direction from the back is much less than it is in the front.
Η μόνη διαφορά είναι ότι η Dolby με αυτά που λέει έχει γίνει εταιρεία του Dow & Jones με $719 millions τζίρο ενώ η THX περίπτερο με μόλις $8m.
Σου το έχω πει πολλές φορές. Η κάθε εταιρεία παίρνει από την αγορά αυτό που της αξίζει αργά ή γρήγορα και ειδικά στο B2B. Και η THX να μου σου πω τι έχει πάρει.
Πως να σου το πω ένα πράγμα>>>They are irrelevant"
σωτηρη αντε να παρεις και εσυ μοναδα για να γινει ινστολερ και να μαθαινεις πραματα εκ των esso
Ρε παιδια τελικα ειναι θεμα γουστου η σωστου και λαθους?μιλαω για διπολα και μονοπολα.Αλλο το σωστο αλλο τι μου αρεσει ετσι δεν ειναι,εχω μπερδευτει!
πως δηλαδης θα χωσουμε τα δικα σου σε 12 τμ ωστε να τα δοκιμασουμεΗ διαμάχη γίνεται περί του ιδανικού.
ποιος ειναι αυτος που θα ορισει τι ειναι ιδανικο? εσυ?
ας γελασω 3 φορες ala σταυριδης χα χα χα
Ανάλογα όμως με το χώρο κρίνουμε.
δηλαδης μπορουμε να χωσουμε τα ηχεια σου σε 12 τμ
Και μπορείς πάντα να δοκιμάσεις τα μεν και τα δε...
Ρε παιδια τελικα ειναι θεμα γουστου η σωστου και λαθους?μιλαω για διπολα και μονοπολα.Αλλο το σωστο αλλο τι μου αρεσει ετσι δεν ειναι,εχω μπερδευτει!
Δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο .δεν ξεβρω τι να πω? ειλικρινα δεν ξεβρω
για τα αλλα ερχομαι ....Ρε Αργύρη γιατί λέμε τα ίδια?
Οχι δεν μπορούμε να τα χώσουμε αλλά μπορούμε να χώσουμε άλλα πολύ πιο μικρά. Σημασία έχει ο τύπος του ηχείου όχι πιο είναι αυτό.
ξερεις με τα πιο πανω μου δινεις το δικαιωμα να αρχισω τα περι ποτου και δεν το θελω.Σκεφτεσαι ελληνικα γ..το κ...μου.Γιατι ? πες μου ?
Το έχω πει 1000 φορές αν δεν μας παίρνει ο χώρος τότε αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε.
μονο ο χωρος?
ε? (ala ) τραγκας
ε?
δηλαδη το πορτοφολι -τα ενισχυτικα τα εχουμε εξασφαλισμενα?
ε?
τι λες τωρα?
ποσοι εδω μεσα εχουν σετ hc
ε?
ποσοι ?
ποσοι απο αυτους τελικους?
ε?
ποσοι δεν μπορουν να παρουν τελικους?
ε?
ποσοι μπορουν και τρωνε τηγανιες και δεν παιρνουν?
ε?
θυμαμαι πριν 6-7 χρονια τοτε που γυρναγα σχεδον καθημερινα στα μαγαζια .Οι μαγαζατορες περιμεναν τον αυδουστο να φυγουν τα γυναικοπαιδα για να μπορουν να αγορασουν κατι.
Επειδη εμεις μπρουμε
ετσι ειναι ολοι u think?
ε?
κανα (ala )τραγκας
ε?
Τις τεχνικές σου απόψεις για τις ερωτήσεις μου παραπάνω περιμένω.
οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται και οποιος εχει την σφικα σφιγκεται:138:Και τέλος κύριοι υπέρμαχοι των διπόλων ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ επιτέλους στις τεχνικές ερωτήσεις που σας κάνω με ανάλογα επιχειρήματα γιατί δεν βλέπω απαντήσεις αλλά παπαγάλους.
Επαναλλαμβάνω:
Γιατί οι εταιρείες που σας έδειξα (PMC , JBL) δεν προτείνουν δίπολα στα μεγάλα συστήματά τους? Η PMC δεν τα έχει κάν..
ε και εχουν τοσες αλλες , τι παει να πει αυτο?
δηλαδη αν η pm και καθε pm προτειναν διπολα εσευ θα εβαζες?
Ποια η θέση σου Αργύρη περί 3D Positional Audio και HRTF 3D Audio?
μπουλσιτ
Τα Stereo Surround και Back Surround είναι Full Stereo Channels. Για πες μας τι ωραίο imaging κάνουν τα δίπολα?
νεαρε μου υπαρχουν διπολα σαν τα δικα μου που με τον διακοπτη τους τα κανεις bipole-monople και αναλογα ακους
γιατι μπερδευεις την μουσικη με τις ταινιες?
Για πες μας τι ωραία παίζουν SACD με πολυκάναλη μουσική? Τα κάνουν σαλάτα και μιλάμε για χάλι.
sacd εχω απο το 2002 καλος ηχος καμμια σχεση με 2καναλη μουσικη μα καμμια
για τον διακοπτη δεν χρειαζεται να ξαναμιλησω
Θες να συνεχίσω? Ξεκίνα να απαντάς και όταν θα απαντήσεις συνεχίζω.
ετοιμος μπειμπι:126:
(Και μην αρχίσεις τις αηδίες με τα φάρμακα).
εσυ αντε να αναψεις τη θρακα:111: και ξαναρχεσαι ακαπνοςΔεν περιμέναμε και τίποτα άλλο .
Κατα πρωτον τα φαρμακα σωζουν ζωες.Τωρα οσο αφορα τα μεγαλα synthesis jbl μονο στην σειρα εβερεστ προτεινει τα μονοπολα ςκ1000,στις αλλες προτεινει μονο διπολα η μην μου πεις οτι η σειρα κ2 ειναι μικρη.Τωρα οσο αφορα την ακροαση σε 5.1 sacs αυτο που εχω να πω κατηγορηματικα ειναι οτι τουλαχιστον τα δικα μου δεν παιζουν καν καλα σε στερεο και απο οτι φανταζομαι αν δεν παιζουν τα δικα μου δεν θα παιζουν και ολα τα υπολοιπα,(αλλα δεν νομιζω να στηνει κανεις 5.1 για να ακουει sacd )αυτο το λεω γιατι τα δοκιμασα οταν τα πηρα σε στερεο ακροαση και ηταν σκετη απογοητευση.Τωρα για συγκριση των συνθεσις της jbl οποιος τα εχει ακουσει απλα δεν μπορει να ακουσει κανενα αλλο συστημα ειναι ετη φωτος τα καλυτερα απο τα καλυτερα!!!!Και τέλος κύριοι υπέρμαχοι των διπόλων ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ επιτέλους στις τεχνικές ερωτήσεις που σας κάνω με ανάλογα επιχειρήματα γιατί δεν βλέπω απαντήσεις αλλά παπαγάλους.
Επαναλλαμβάνω:
Γιατί οι εταιρείες που σας έδειξα (PMC , JBL) δεν προτείνουν δίπολα στα μεγάλα συστήματά τους? Η PMC δεν τα έχει κάν..
Ποια η θέση σου Αργύρη περί 3D Positional Audio και HRTF 3D Audio?
Τα Stereo Surround και Back Surround είναι Full Stereo Channels. Για πες μας τι ωραίο imaging κάνουν τα δίπολα?
Για πες μας τι ωραία παίζουν SACD με πολυκάναλη μουσική? Τα κάνουν σαλάτα και μιλάμε για χάλι.
Θες να συνεχίσω? Ξεκίνα να απαντάς και όταν θα απαντήσεις συνεχίζω.
(Και μην αρχίσεις τις αηδίες με τα φάρμακα).