Επειδη χρωστω μια απαντηση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στις 27/2 ο zoglair εγραψε:

Αυτό που μπορώ να δώσω, και το έχω ήδη δώσει στον Ανδρέα, είναι οι παραιτήσεις μας, η δική μου και της wanda
Πιθανοτατα να εχετε παρατηρησει πως απεχω απο τις πολιτικες
συζητησεις.
Δυσκολο για μενα, καθως οι σπουδες μου επικεντωθηκαν σε αυτον
ακριβως τον τομεα,
αλλα εχω απηυδησει με δαυτους.
Σημερα ομως, για πρωτη φορα, θα ηθελα να σας ομολογησω κατι.
Υπαρχει καποιος πολιτικος-αρχηγος κομματος-τον οποιο εκτιμω ιδιαιτερως.
Θεωρω λοιπον πως ο Γιωργος Καρατζαφερης διαφερει απο την
υπαρχουσα, πολυ μετρια, κατασταση.
Θελετε να ειναι η οξυδερκεια,θελετε η ευφραδεια, θελετε η ετοιμοτητα, εμενα παντως μου αρεσει.
Παρ'ολα αυτα δεν εχει κερδισει ποτε την ψηφο μου εως σημερα.
Οι λογοι ειναι δυο:
1)Εχω επιλεξει να μην ψηφιζω, εκτος...απροοπτου
2)Δεν λεει την αληθεια.
Τι θελω να πω με το δευτερο?
Δεν βγαινει βρε παιδι μου να πει "αν βγω αυριο θα τους πεταξω
ολους στην θαλασσα"(ξερετε ποιοι ειναι οι "ολοι")
Η δεν λεει "ειμαι ακροδεξιος" παρα ισχυριζεται πως ανηκει
στην κεντροδεξια.
Μπορει να τα κανει για να κερδισει περισσοτερες ψηφους,δεν
ξερω και δεν με νοιαζει.
Εμενα παντως δεν μου κανει.

Η ψηφος μου αντιθετως παει στον zoglair, η παραιτηση του
δεν ειναι αποδεκτη απο εμενα και οσο για την wanda δεν το
συζητω καν.
Ειναι γλυκυτατη και αρεστη σε ολους!

Δεν γνωριζω εαν θα αλλαξουν την αποφαση τους και πιθανοτατα
να μην αλλαξουν γνωμη.
Προσωπικα υποσχομαι πως θα δοκιμασω τα παντα για να το κανουν
και θα συνεχιζω να δοκιμαζω ...
Διοτι πανω απο ολα ειναι φιλοι μου και φιλοι σας!

Υ.Γ.Οι λογοι που αργησα να απαντησω ειναι δυο:
1)Περασα μια εβδομαδα κολαση, με ξενους και δυο παρουσιασεις
σε σημειο που επεστρεφα μετα τα μεσανυχτα σπιτι μου
2)Ηθελα καποιο χρονο, οχι για να αποφασισω-δεν διστασα ποτε
ουτε λεπτο, απλα να ηρεμησει καπως ο ιδιος και να ειναι
λιγοτερο λυπημενος απο οτι την τελευταια φορα που του μιλησα

ΥΓ2
Ακομα και αυτο το μηνυμα γραφεται απο την εργασια μου.
Οπως καταλαβαινετε ειναι ημιτελες και θα ηθελα να
προσθεσω ορισμενα πραγματα αργοτερα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όπως είπα και προχθές:
Τελικά, αυτός που είπε το "ουδείς αναντικατάστατος" ήταν μεγάλος μ@λάκας.
Αυτό ισχύει ένα παραπάνω όταν μιλάμε για φίλους. Ελπίζω πραγματικά να αλλάξει γνώμη τόσο ο Νίκος όσο και η Σοφία.

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα πάρα πολύ να σταθώ στο σημείο που ο Ανδρέας εκφράζει την απαισιοδοξία του για το αν ο zoglair και η wanda αλλάξουν την απόφασή τους να παραιτηθούν.

Εγώ ελπίζω ότι θα αλλάξουν απόφαση. Ίσως γιατί είμαι πιο αισιόδοξος. Ίσως γιατί θέλω να το πιστεύω.

Υ.Γ.Ούτε εγώ έχω ψηφίσει Καρατζαφέρη...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Παιδια, απο οσο ειδα και καταλαβα τι ανθρωπος ειναι η Wanda, δεν πιστευω οτι θα ξαναγυρισει ουτε σαν μελος. Ο Zoglair σαν πιο ορθολογικος ανθρωπος καποια στιγμη ισως τα ζυγισει και επιστρεψει.

Reaction score
27.117
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ ΧΡΟΝΟΣ. ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗΝ. ΚΡΙΜΑ......

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Επηδεί δεν ψηφίζουμε Καραντζαφέρη,Παπαρήγα,Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλον, γι'αυτό μας κυβερνάνε 40 χρόνια τα δύο κόμματα, μπράβο μας έχουμε λοιπόν αυτούς που μας αξίζουν!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Επηδεί δεν ψηφίζουμε Καραντζαφέρη,Παπαρήγα,Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλον, γι'αυτό μας κυβερνάνε 40 χρόνια τα δύο κόμματα, μπράβο μας έχουμε λοιπόν αυτούς που μας αξίζουν!
Τι σχέση έχει ο Τσίπρας με την wanda και τον zoglair???:118:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αντιλαμβανομαι πως απο μεριδα των αναγνωστων τα γραπτα μου
δεν εγιναν κατανοητα.
Η συγκριση του πολιτικου ανδρα με τον τεχνοκρατη zoglair
ειχε εναν και μονο σκοπο:
Να δειξει πως εκει που π πρωτος αποκρυπτει την αληθεια κατα συμφερον(του?)
ο δευτερος δεν ηξερε/μπορουσε/ηθελε να το κανει ποτε!

Η χαρα που μου εδωσαν τα μελη που "δεν ξεχνουν" ειναι πολυ μεγαλη.:446:

Reaction score
10
κ.Ιδρυτά, δεν είναι όμως μόνο αυτά τα 2 μέλη... Είναι και μία διαχειριστής, που λείπει πολύ από συγκεκριμένη θέση...!!!!!
Θεωρώ ότι το avsite γενικά, υπέστει βαρύ πλήγμα και δεν βλέπουμε εδώ και καιρό διορθωτικές κινήσεις από κανέναν...:104:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

το είδα στην κορυφή.

να μου επιτρέψετε -έχω λίγα μηνύματα- ήταν εξαιρετικοί και οι δύο.
(την wanda/Σοφία την 'γνώριζα' -λόγω των ποστ- καλύτερα)

Νίκο, το "ουδείς αναντικατάστατος" είναι έκφραση του Δημοσίου.

Υ.Γ. είχα συμφωνήσει σε κάτι που είχε πει ο incognito για όλους.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

...δεν είναι όμως μόνο αυτά τα δύο μέλη... Είναι και μία διαχειριστής, που λείπει πολύ από συγκεκριμένη θέση...!!!!!
Θεωρώ ότι το avsite γενικά, υπέστει βαρύ πλήγμα και δεν βλέπουμε εδώ και καιρό διορθωτικές κινήσεις από κανέναν...:104:
Αναρωτιέσαι εάν το σάϊτ λείπει σε κείνους;Όποιος αγάπησε το avs δεν έφυγε ό,τι κι αν διαδραματίστηκε.Όταν αγαπάς κάτι δεν φεύγεις από μόνος σου με τόση ευκολία...Το αναλογίστηκες αυτό;
Μεταξύ διορθωτικών και...διαρθρωτικών,υπάρχουν οι προσεγγίσεις και τ'αποτελέσματα...:126:

Reaction score
10
Φεύγεις όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει στήριξη! Όταν νοιώθεις ανεπιθύμητος! Όπως έγινε με τον Νίκο Γκάλη (χθες το έβλεπα και ανατρίχιαζα ολόκληρος)... Κοίταξε μια τελευταία φορά το παρκέ, και πήρε ταξί για να πάει σπίτι του! Και την επόμενη μέρα ανακοίνωσε την αποχώρησή του! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ρε παιδια, στην πραγματικη ζωη φευγεις ακομα και απο τη γυναικα της ζωης σου, η οποια μπορει να κ ηταν προσωπικη σου επιλογη ζωης και μπορει να χεις ζησει και χρονια μαζι της, να χεις αγωνιστει μαζι της, με παιδια κλπ κλπ. Υπαρχουν συγκεκριμμενες συνθηκες περα απο τις οποιες το υγιες γινεται αρρωστημενο, το αυτονοητο γινεται απιαστο ονειρο, και εκει το τελευταιο πραγμα που δεν νοειται να χαθει ειναι ο αυτοσεβασμος και η αξιοπρεπεια σου, γιατι αυτα ειναι η προικα και το καυσιμο σου στη ζωη. Ετσι ειναι η ζωη, κυκλοι ανοιγουν, διαγραφονται και κλεινουν.

Οταν λοιπον στη ζωη φτανεις σε σημειο να επιλεγεις να αφησεις πχ πισω ενα φιλο, να κανεις περα καταστασεις που δεν σου αρμοζουν, να χωρισεις ή οποιαδηποτε αναγκαια επιλογη που εμπεριεχει κοστος, γιατι να ειναι δυσκολο να ξαναμπεις κ στο καθε AVsite, φορουμ, facebook ή οτιδηποτε τετοιο? Ας σας περασει απο το μυαλο το γεγονος οτι μπορει να το κανεις, επειδη ακριβως το αγαπας και θελεις να μην συμμετεχεις στην οποιαδηποτε μεταλλαξη του σε κατι αλλο που δεν σε εκφραζει. Ακομα κ αυτο ειναι θεμα αυτοσεβασμου...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Φεύγεις όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει στήριξη! Όταν νοιώθεις ανεπιθύμητος! Όπως έγινε με τον Νίκο Γκάλη (χθες το έβλεπα και ανατρίχιαζα ολόκληρος)... Κοίταξε μια τελευταία φορά το παρκέ, και πήρε ταξί για να πάει σπίτι του! Και την επόμενη μέρα ανακοίνωσε την αποχώρησή του! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!!!
Συγκρίνεις ανόμοια άτομα.Ο Γκάλης ήταν παγκοσμίως γνωστός παίκτης που τίμησε την Ελλάδα συμβάλλοντας σε πολλές διεθνείς διακρίσεις.Μήπως η Fedra ήταν αντιστοίχου βεληνεκούς και δεν το ξερα;Από πότε;

Reaction score
1.844

Συγκρίνεις ανόμοια άτομα. Ο Γκάλης ήταν παγκοσμίως γνωστός παίκτης που τίμησε την Ελλάδα συμβάλλοντας σε πολλές διεθνείς διακρίσεις. Μήπως η Fedra ήταν αντιστοίχου βεληνεκούς και δεν το ξερα;Από πότε;
Λύσε μου την απορία. Γιατί διαβάζοντας αυτό:
δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου στη Fedra; Το δικό σου πως πήγε;

Εννοώ πως το θέμα αναφερόταν στον Νίκο και τη Σοφία, τουλάχιστον μέχρι τώρα. :122:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Επειδη χρωστω μια απαντηση...

Συγκρίνεις ανόμοια άτομα.Ο Γκάλης ήταν παγκοσμίως γνωστός παίκτης που τίμησε την Ελλάδα συμβάλλοντας σε πολλές διεθνείς διακρίσεις.Μήπως η Fedra ήταν αντιστοίχου βεληνεκούς και δεν το ξερα;Από πότε;
Συγκεκριμενοποίησες και εκτίθεσαι!! Μίλησα γενικά, μίλησες για μία! Το "υπέστη βαρύ πλήγμα" ήταν γενικά για όλα όσα συνέβησαν.
Και αν το πάρεις και έτσι, η Fedra είχε μια σοβαρότατη παρουσία στη μουσική κατηγορία, πράγμα που λείπει από πολλούς εδώ μέσα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Και αν το πάρεις και έτσι, η Fedra είχε μια σοβαρότατη παρουσία στη μουσική κατηγορία, πράγμα που λείπει από πολλούς εδώ μέσα!
Στην συγκεκριμένη κατηγορία ή γενικότερα;

Reaction score
10

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ή γενικότερα;
Δεν μπαίνω στην λογική Γιώργο να κατηγορήσω κανέναν συγκεκριμένα! Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει...Λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα και τώρα, μετά από τόσο καιρό, υπάρχουν πληγές που δεν έχουν κλείσει... Γιατί δεν έγινε σωστή προσπάθεια για να κλείσουν (άποψή μου)...Ο anemelos το πήρε σωστά... Μήπως να το παίρναμε όλοι σωστά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης