Poll:Τι είδους τηλεόραση έχετε;

Τί είδους τηλεόραση έχετε;

• Plasma

Votes: 89 34,4%
  • Lcd

Votes: 96 37,1%
  • Lcd με LED

Votes: 37 14,3%
  • CRT

Votes: 30 11,6%
  • Nτεν έχω τηλεόραση καρντία μου

Votes: 7 2,7%

• Total voters
    259
Reaction score
1.187
Απάντηση: Poll:Τι είδους τηλεόραση έχετε;

Τελικά είμαστε πολλοί με Panasonic! Δεν το περίμενα...

Reaction score
0
Philips 32' LCD, μια χαρά ικανοποιημένος με τα της εικόνας αλλά όχι με το μέγεθος. Θα πάω σε περισσότερες ίντσες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αmoi 37" lcd
Βρε Σπυρο, ακομα με αυτην εισαι;:138:

Φιλιπς 32" - ολιγον ανεπαρκης σε μεγεθος!

Reaction score
1

Εγώ έχω μια lg 32'' lcd 100hz για την απόσταση με καλύπτει πλήρως..και την συνδέω με το laptop για ταινίες..και αργότερα για το autocad..(πρόγραμμα)...μια χαρά μου είναι..έχει και usb είναι οκ!:135::140:

Reaction score
89
:142::142::138::135:τη κουρο εχω εγω αλλα δε λεει και πολλα πραγματα...

Reaction score
11

LCD
Sony 52 w4500

Reaction score
0

Panasonic 50PV70 (ίδια με την PX70 αλλά χωρίς ψηφιακό δέκτη)
Είναι μια χαρά για να βλεπω F1 και σειρές τύπου spartacus, αλλά για ταινία ούτε λόγος, ας είναι καλά ο infocus.
Σκέφτομαι, με αφορμή μια αλλαγή διαρρύθμισης που έχω κατά νου, να απαλλαγώ από τον προβολέα και την tv και την θέση τους να πάρουν μια 60+ και να βλέπω σε αυτή και τις ταινίες μου.

Reaction score
50

Τηλεοράσεις?
Μόνο crt (προς το παρόν)
Στο σαλόνι 29" 4:3, κουζίνα/υπνοδωμάτιο 21"
Θα αλλάξουν σιγά σιγά....
Όταν έρθουν τα ψηφιακά στην περιοχή μας.
Δεν τις έχω αλλάξει γιατί η κόρη μου (<3 ετών) ρίχνει κάτι....κουταλιές στις οθόνες (όχι κουτουλιές), μούρλια :142:

Στο σαλόνι θα είναι η τελευταία που θα αλλάξει και θα γίνει Panasonic Plasma 42" HD
Οι άλλες δύο θα αντικατασταθούν με 23-24" LCD πιθανότατα Samsung HD

Reaction score
3.085
Από χθες μια Pioneer Kuro

Από χθες, λοιπόν, μια Pioneer Kuro 60άρα. Αποχωρίστηκα την καλή μου Sony CRT 38άρα KV-ESM91, η οποία συσκευάστηκε δεόντως για το εξοχικό και τη θέση της πήρε η Pioneer.

Reaction score
0
μια κuro 5080 στα 2.30m και εδω..αλλα δε μου αρεσει και πολυ :405::405::405:

Reaction score
7.070

Eγώ είμαι ένας από τους 3:114:
Κατηγορία ντεν έχει.
Και χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτή την επιλογή.
Τον Ιούνιο κλείνω ένα χρόνο:107:

Reaction score
0

Samsung UE40C8000. 40", LED, 3D. Μόλις την πήρα. Για εντυπώσεις αργότερα.

Reaction score
0

Στο σπίτι υπάρχουν 2 τηλεοράσεις (από σπόντα).

Το καλοκαίρι του 2007 αγοράστηκε η γνωστή Amoi 42''. Ή αγορά της έγινε με κριτήριο ότι ήταν η μοναδική full hd την οποία μπορούσα να αγοράσω (1000€) τότε. Δεν έμεινα ποτέ ευχαριστημένος απο την εικόνα της. Είναι πολύ "μουντή", έχει έντονο ghosting και η ευκρίνεια είναι πολύ χαμηλή. Στα καλά της, είναι ότι αλλάζει κανάλια με φοβερή ταχύτητα, και ότι δέχεται σήμα απο Η/Υ μέσω VGA σε οποιαδήποτε ανάλυση. Γενικά το μετάνιωσα που sony και καλά ήθελα HD TV μιας και ποτέ η Amoi δεν έπαιξε πραγματικό HD σήμα.

Το Σεπτέμβρη 2009 λόγω της ΔΕΗ, καίγεται το τροφοδοτικό της, και αυτή τη φορά αποφασίζω να μην κάνω την ίδια βλακεία, και να πάρω κάτι καλό.

Ύστερα απο πολύ ανάγνωση διάφορων forum (φυσικά και το avsite), καταλήγω στην Panasonic P50G10. Οι εντυπώσεις μου; Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πριν. Απίστευτη εικόνα, φοβερά χρώματα, σούπερ μαύρο και καταπληκτική ευκρίνεια. Εδικά όταν έβαλα να παίξει και δισκάκι BR, είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Την έχω λατρέψει αυτή την TV.

Παρεμπιπτόντως, ένας γνωστός μου καταφέρνει να φτιάξει την Amoi με 1,5€(!!!) όπως μου είπε και πλέον μετά απο 6 μήνες, οπότε ξαναπαίζει κανονικά στην κρεβατοκάμαρα πλέον.

Reaction score
2

Samsung 40B650 και μια 28" Sony Wega Trinitron παλιά και 2 14" CRT στα δωμάτια..νομίζω Grundig και Sanyo

Reaction score
19
Στο σπιτι υπαρχουν δυο τηλεορασεις μια Panasonic TH-42PZ85 και μια Pioneer PDP-LX5090. Ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος και απο τις δυο με την Pioneer να κερδιζει στα σημεια.

Reaction score
33

Panny 42V10 and I fcekin' love it! :109:

Reaction score
0

Εγω εχω την LSD 40M86 SAMSUNG εδω και 2,5 χρονια και παιζει ολη την ημερα σχεδον , το πρωτο χρονο επαιζε 70% τηλ και το 30% HD ταινιες τωρα τον τελευταιο 1,5 χρονο με τα παιδια παιζει 70%HD παιδικα 20% τηλ και 10% HD ταινιες, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της και τα χρωματα της με κατ 'εξερεση στα τηλεοπτηκα ειναι μερες που παιζει πολυ καλα και μερες αστα να πανε σε ολα τα αλλα τις βγαζω το καπελο....

Reaction score
0
Απο περυσι εχω μια philips 42pfl9703 τελεια σε ολα ειδικα στο τηλεοπτικο σημα που ειναι και η πιο πολυ χρηση, και ΑΨΟΓΗ στα 720p mkv ,στην κρεβ/ρα μια 21" crt sony σε ολα τελεια για την κλαση της και ονειρευομαι μια 40" 9704 led αχ αχ με την κριση δεν το βλεπω η μπορει σε 2 μηνες να πεσει και 40% ..... μαλλον το δευτερο

Reaction score
32

Στο σαλονι ειναι κρεμασμενη στον τοιχο (ευτυχως) μια Philips lcd 42PFL9732D/10 CINEOS. Aψογη σε ολα της. Το ambilight μεγαλη εφευρεση. Οι υπολοιπες ειναι crt philips και αυτες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp