- Reaction score
- 23.155
Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...
Μπράβο βρε! Φωτό; Έχουμε;
Μπράβο βρε! Φωτό; Έχουμε;
Προς Annie:
Συγχαρητήρια!Έκανες το απόλυτο λάθος στην προσπάθειά σου να θίξεις εμένα,θίγεις μόνο ως ΄΄ασήμαντο΄΄ το πρόσωπο γιά το οποίο υποτίθεται ΄΄ενδιαφέρεσαι΄΄(χαχαχα)...και ουσιαστικά με ΄΄αναβιβάζεις΄΄ αναγορεύοντάς με σε αλάνθαστο κι επιτυχημένο,πράγμα που δεν πιστεύω καν ο ίδιος γιά τον εαυτό μου... :612:Προς Annie:
"Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι αυτόν που ποτέ δεν κάνει λάθος και που ποτέ δεν αποτυχαίνει σ' αυτό που κάνει. Και αυτό επειδή είτε είναι ψεύτης είτε ασχoλείται μόνο με τα σίγουρα, τα δοκιμασμένα 'η τα ασήμαντα.":126:
Συγχαρητήρια!Έκανες το απόλυτο λάθος στην προσπάθειά σου να θίξεις εμένα,θίγεις μόνο ως ΄΄ασήμαντο΄΄ το πρόσωπο γιά το οποίο υποτίθεται ΄΄ενδιαφέρεσαι΄΄(χαχαχα)...και ουσιαστικά με ΄΄αναβιβάζεις΄΄ αναγορεύοντάς με σε αλάνθαστο κι επιτυχημένο,πράγμα που δεν πιστεύω καν ο ίδιος γιά τον εαυτό μου... :612:
Έχω την τόλμη να μην υιοθετώ μηνύματα όταν δεν μ'εκφράζουν και να λέω την άποψή μου δίχως να ντρέπομαι.Νομίζω, δεν χρειάζονται αυτά σ ενα συγχαρητήριο thread.
Έχω την τόλμη να μην υιοθετώ μηνύματα όταν δεν μ'εκφράζουν και να λέω την άποψή μου δίχως να ντρέπομαι.
Σιγά μην πέσει κανένας πολυέλαιος από τη... "σημαντικότητά σου".... :405:Συγχαρητήρια!Έκανες το απόλυτο λάθος στην προσπάθειά σου να θίξεις εμένα,θίγεις μόνο ως ΄΄ασήμαντο΄΄ το πρόσωπο γιά το οποίο υποτίθεται ΄΄ενδιαφέρεσαι΄΄(χαχαχα)...και ουσιαστικά με ΄΄αναβιβάζεις΄΄ αναγορεύοντάς με σε αλάνθαστο κι επιτυχημένο,πράγμα που δεν πιστεύω καν ο ίδιος γιά τον εαυτό μου...
απίστευτη η everson...άφησε εποχή...ποτέ δεν ξέρεις..μπορεί και να τη φτάσω τώρα που θα είμαι υπό την επίβλεψη του κορυφαίου έλληνα προπονητή:105:..αν και ο στόχος μου είναι να γίνω κορυφή στην κατηγορία που παίζω τώρα κ όχι να γίνω πιο "σκληρή"...τον νοέμβριο είναι το παγκόσμιο...κ από τώρα σχεδιάζω την προετοιμασία μου!!!!Fantasτic job !
Eύχομαι να την φτάσεις κ αν είναι δυνατόν να την ξεπεράσεις :
![]()
Cory Everson
No pain no gain ! :107: