- Reaction score
- 13.427
http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pdf/man/m_801031.pdf
Σε λίγο θα μας βγάλεις την Denon και...
Χοντρή!!!
Σε λίγο θα μας βγάλεις την Denon και...
Χοντρή!!!
Σε τηλ αύριο να κανονίσουμε:128:Μούρλια! Πότε θα ακούσουμε;
Tόβαλες βαθειά το μαχαίρι!Και που να βάλεις καμία 304 επάνω , να δεις πως θα πηγαίνει μόνος του ο κώλος πέρα δώθε....:116:
Να ρωτήσω κάτι εγώ..Tόβαλες βαθειά το μαχαίρι!
Εγώ έτσι το ξεκίνησα, εκείνος ο Εαρινός μ έσπρωξε, κανά δυό άλλοι πετάξαν σωσίβιο...κολύμπησα,τι να κάνω?
Άκουσα μερικά βινύλια για ζέσταμα (είχε κ ένα ψοφόκρυο σήμερα) και με άρεσε πολύ πρέπει να ομολογήσω.
Όταν βρώ ευκαιρία θα πιλατέψω τις ρυθμίσεις κ θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Εσύ τι έκανες με phono, τόστησες?:144::145::116:
Νόου.Να ρωτήσω κάτι εγώ..
Η δοκιμή έγινε με το λαμπάτο προενισχυτή <<Τσακιρίδης Ζευς>>?
Για το πόσο ταιριάζουν ηχητικά κεφαλή με προ.Νόου.
Λαμπάτα τεμάχια της SPL AUDIO.
Γουάι?:123:
Εγκω χρησιμοποιώ φωνο sansui καρντιά μου και πολύ με αρέσει.Tόβαλες βαθειά το μαχαίρι!
Εγώ έτσι το ξεκίνησα, εκείνος ο Εαρινός μ έσπρωξε, κανά δυό άλλοι πετάξαν σωσίβιο...κολύμπησα,τι να κάνω?
Άκουσα μερικά βινύλια για ζέσταμα (είχε κ ένα ψοφόκρυο σήμερα) και με άρεσε πολύ πρέπει να ομολογήσω.
Όταν βρώ ευκαιρία θα πιλατέψω τις ρυθμίσεις κ θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Εσύ τι έκανες με phono, τόστησες?:144::145::116:
Με την 304? ή έβαλες step-up τελικά.Εγκω χρησιμοποιώ φωνο sansui καρντιά μου και πολύ με αρέσει.
άμα σ'άρεσε πολύ, θα σ'αρέσει κι άλλο μόλις ρεγουλαριστούν τα μπιλστάιν αμορτισερ της κεφαλής κι αρχίσει ν' απορροφά πιο γλυκά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, θα έχει και καλύτερο κράτημα στις στροφές, αυτές των 33 και κάτι μοιρών, τις δεξιόστροφες.Άκουσα μερικά βινύλια για ζέσταμα (είχε κ ένα ψοφόκρυο σήμερα) και με άρεσε πολύ πρέπει να ομολογήσω.
εξαρτάται πόσο βαθιά θες να το χώνεις.μόνο οι στροφές?
Οι λακκούβες? Δεν μετράνε?:116:
Να τόξερα θα δούλευα CD από το 1960! Τς! Τς! Τς!Εχει και το βινυλιο τα βιτσια του!