MEGA Συγκριτικό PART II, η ώρα της Ψηφιακής Τηλεόρασης...Σάββατο 19 Ιουνίου

Status
Not open for further replies.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό PART II, η ώρα της Ψηφιακής Τηλεόρασης...Σάββατο 19 Ιουνίου

accepted johnny78...:126:

Reaction score
3.341
Πάνο τελικά είμαι μέσα κι εγώ τελικά θα φέρω και τον ΑΖ όπως υποσχέθηκα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: MEGA Συγκριτικό PART II, η ώρα της Ψηφιακής Τηλεόρασης...Σάββατο 19 Ιουνίου

ok Νίκο, ο AZBoxHD Premium Combo θα είναι παρών...:109:

Reaction score
3.085
Παρών

Καλημέρα όλους.

Τελευταία έχω ανοίξει πάρε-δώσε με τους αδελφούς Καλέμη (επίκειται εγκατάσταση). Και επειδή αρχίζω κι εγώ να κάνω τα πρώτα μου δειλά βήματα στα δορυφορικά, θέλω να πιστεύω πως θα είμαι μέσα.

Ελπίζω να είναι καλή εμπειρία.
-

Reaction score
0

παιδιά Καλησπέρα
Έχω μια LG 27 με CI.
Τα CI modules θεωρούνται υποδεέστερα;
Πήγα στο πλαίσιο και μου έδειξαν ένα, μου είπαν όμως ότι δεν το πουλάνε γιατι "δεν είναι εμπορικό και είναι χαμηλότερης ποιότητας απο τους εξωτερικούς"! Ργώ όμως δεν θέλω να έχω άλλο ένα κουτί και άλλο ένα τηλεκοντρόλ! Να πάρω κάρτα;
Αν έρθω το Σαββατο θα έχετε κανένα module στα tests;
Ευχαριστώ!
Κώστας

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δεν είναι υποδεεστερα, το ανάποδο ισα-ισα.
Το μόνο πρόβλημα είναι η συμβατότητα και η αργή αλλαγη καναλιών, αλλα τελικά σιγά το πράμα... ειδικά με τις καινούργιες κάρτες...:109:
Θα υπάρχουν modules, τηλεόραση δεν ξέρω... πάρε την δική σου και ελα, 27 ιντσων δεν είπες ότι είναι?

Reaction score
1

Πολυ ενδιαφερον συγκριτικο αλλα γιατι δεν έχετε συμπεριλαβει και τον vu+duo + usb-stick; Ακουγονται πολλα καλα σχολια και νομιζω θα αξιζε μια θεση στο συγκριτικο.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δεν τον έχουμε τον συγκεκριμένο δέκτη, εαν το βρούμε μέχρι το Σάββατο γιατι όχι...

Reaction score
0

εγω παιδια αν και νεος στο φορουμ ισως περασω μια βολτα να σας δω απο κοντα αφου ενδιαφερομαι κιολας για δεκτη... ισως βρω απο τους γονεις μου τηλεοραση samsung 26" με mpeg2 να φερω αλλα δεν ειναι full hd ... θα απαντησω συντομα αν θα τα καταφερω γιατι αλλωστε για τους γονεις μου πιο ευκολο θα ηταν με καρτα αντι για εξωτερικη συσκευη εκτος αν οντως εχουν προβληματα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

καλώς ηρθες φίλε drjohngr, θα σε περιμένουμε...
Δεν εχει σημασία εαν είσαι νέος ή παλιός, αυτη η κίνηση που κάνουμε απευθυνεται σε όλους...:109:

Reaction score
0

παιδιά Καλησπέρα
Έχω μια LG 27 με CI.
Τα CI modules θεωρούνται υποδεέστερα;
Πήγα στο πλαίσιο και μου έδειξαν ένα, μου είπαν όμως ότι δεν το πουλάνε γιατι "δεν είναι εμπορικό και είναι χαμηλότερης ποιότητας απο τους εξωτερικούς"! Ργώ όμως δεν θέλω να έχω άλλο ένα κουτί και άλλο ένα τηλεκοντρόλ! Να πάρω κάρτα;
Αν έρθω το Σαββατο θα έχετε κανένα module στα tests;
Ευχαριστώ!
Κώστας
Αχ αυτο το πλαισιο με τα ξεφτερια τους .... Εγιναν ξαφνικα experts στα multimedia και αυτοι..
Καμια σχεση λοιπον με χαμηλοτερης ποιοτητας η κατι αλλο. Με τις Neotion η θα εχεις απολυτη συμβατοτητα ειτε οχι. Σε καποιες TV υπαρχει μια καθυστερηση στο zapping. Εσυ δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. Αν δεις οτι η αλλαγη στα καναλια δεν ειναι γρηγορη και σε ενοχλει η καθυστερηση αυτη ,τοτε γυρνας πισω την μοντουλ και αγοραζεις ενα δεκτη.
Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να επιλεγουμε και να απευθυνομαστε σε τεχνικους με εξειδικευση
Στο τεστ θα εχουμε ασφαλως μοντουλ για τεστ . Θα δουλεψει σε μια Sharp 32''

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Καλημέρα σε όλους. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον και επικοδομητικό το 1ο μέρος.
Κατα το μεσημεράκι θα είμαι κι εγώ εκεί για την συνέχειά του.

Reaction score
0

τελικα θα ειμαι απο οτι φαινεται θα φερω και ενα φιλο που ασχολειται και την τβ που σας ελεγα με mpeg2 26ρα να δοκιμασουμε καρτουλες που θελω για τους γονεις μου να μην μπλεκουν με αλλες συσκευες

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Οπως είχε αναφερθει στην αρχη του θέματος, στο συγκριτικό θα λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσες συσκευες πληρούν τις προδιαγραφές του Combo (πέρα απο τις DVB-T συσκευές HD Mpeg-4), δηλαδή με δυνατότητα να μπορούν να παρέχουν δορυφορικό και επίγειο σήμα, και τα players να μπορούν να παίζουν και DVB-T σηματα.

Ετσι η λίστα θα έχει ώς εξής.

1η Κατηγορία : Δορυφορικοί δέκτες Combo :

1. TECHNOMATE TM 6900 SUPER Combo
2. AZBOX HD PREMIUM Combo
3. QBOX HD combo
4. EDISION ARGUS V.IP 2 combo
5. VANTAGE VT-1
6. DreamBox 8000 HD
7. Vantage 8000 ts Combo
8. OPTICUM 9600 Combo

2η Κατηγορία : Επίγειοι ψηφιακοί δέκτες.

1. APOLLON HD
2. GENERAL 9010
3. STRONG 8100
5. DIGIPLUS 8000
6. EDISION MINI-Τ
7. GEMINI 4 HD
8. MVISION HD 300-T
9. POWERPLUS HT 1700

3η Κατηγορία : Media Players .

1. ELLION HMR-600H DVB-T HD
2. NOVATRON IAMM NTR 83 DVB-T HD
3. ELLION 3100 DVB-T
4. MARKUS PRO

Πιθανώς θα προστεθούν και άλλες συσκευές μέχρι το Σάββατο...
Επίσης θα δοκιμαστούν και κάποιες νέες συσκευές που θα τις μάθετε το Σάββατο.

Στην διάρκεια του συγκριτικού θα υπάρξουν και εκπλήξεις , οπότε τυχεροί αυτοι που θα παρευρεθούν, αλλά και αυτοί που θα παρακολουθούν την ζωντανή μετάδοση.:126:

Ευχαριστώ.

Reaction score
1.458

Ο vantage VT-1 είναι combo?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

όχι δεν είναι, αλλά είναι ιδιαίτερος δέκτης καθότι είναι ο μοναδικός που διαθέτει και είσοδο HDMI και μπορεί να συνδέσει οποιοδήποτε σήμα ή δέκτη για εγγραφή...
Αποκλειστικά γιαυτό.

Reaction score
1.458

Γιατί περιμένω πως και πως να βγει σε combo για να τον πάρω,γι αυτό ρωτάω.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

να συμπληρώσω απλώς ότι η ώρα προσελευσης θα ειναι 12:00.
Καφε και συναφη θα έχουμε, όλοι ευπρόσδεκτοι...:109:

Reaction score
0

12 i 10 opos leei stin arxi? 12 pio aneta ala mipos argisoume?

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.158
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound