Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ως MPEG4 επιγειος δεκτης πως τα παει?Χθές αγόρασα το μηχάνημα αν και δεν έπαιξε για αρκετή ώρα αλλά νομίζω ότι έχει ακόμα κάποια θεματάκια που πρέπει να διορθωθούν μέσα σε επόμενα update καθώς το μηχάνημα είχε μερικές αστάθειες.
Το αρκετά θετικό είναι ότι από τι είδα κυκλοφορούν αρκετά συχνά firmware. Αρνητικό όμως για μένα είναι ότι δεν υπάρχει και κάποιο forum στο επίσημο site της εταιρείας τουλάχιστον για να αναφέρεις τα προβλήματα και να υπάρχουν και λύσεις.
Ενά forum πλέον είναι must για όλα τα προιόντα και είναι άσχημο που εταιρείες το παραβλέπουν.
Ας αρχίσουμε στην πρώτη εγκάτασταση . Εκεί έφαγα την πρώτη κρυάδα. Είχα συνδέσδει την συσκευή στην πρώτη θύρα hdmi της sony τηλεόρασης που είχα και για κάποιο λόγο ένω έδωσε εικόνα και είδα το σήμα της iamm μετά το σήμα χάθηκε και στην τηλεόραση βγήκε ένα "no signal". To πρόβλημα φυσικά ξεπεράστηκε εύκολα βάζοντας άμεσα την δεύτερη θύρα του hdmi και πλέον δουλεύω το μηχάνημα σε αυτήν γιατί όποτε δοκιμάζω στην πρώτη θύρα έχω την αστάθεια που ανέφερα παραπάνω.
Το μενού του είναι αρκετά εύχριστο και βρήκα αρκετά πράγματα που μου λείπαν από το acryan. Το μηχάνημα κάνει τα πάντα. Παίζει θαυμάσια μουσική και ο ήχος του αν και λίγο "σκληρός" στα μουσικά κομμάτια δεν είναι με τίποτα ενοχλητικός.
Η συσκευή είδα πανεύκολα τον linux nas server μου καθώς και το upnp twonky media server που έχω. Δεν είδα όμως το samba server που έχω στο pc και δεν έχω βρει τρόπο να κάνεις mount manual δυκτιακούς φακέλους προσθέτοντας την ip. Αν και έχω και ενεργοποιημένο στον nas server το nfs και αυτό δεν μπόρεσε να το δει αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει και από μένα και ότι πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στον router.
Θα βάλω και nfs στο desktop και αν βρω λύση θα το αναφέρω.
Αλλό ένα πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές όταν ανοίγω την συσκευή δεν συνδεέται αυτόματα στο ασύρματο δύκτιο και ας έχω ορίσει κανονικά τα πάντα. Μερικές φορές δεν βλέπει και το usb wifi και έπρεπε να το βγάλω και να το ξαναβάλω στο usb να το δει.
Αυτά όλα μέ το 59 firmware. Σήμερα πέρασα το πρόσφατο 61 και αν έχει σταθεροποιηθεί η συσκευή θα το αναφέρω εδώ.
Δεν μου αρέσει όμως σε κάθε firmware update που δεν υπάρχει επιλογή για backup των ρυθμίσεων και πρέπει να τις ξανακάνεις από την αρχή.
Στο θέμα τις εικόνας τώρα για τις ταινίες. Απίστευτα όμορφη εικόνα και καμία σχέση με το acyryan που είχα. Τα avi ασύρματα παίζουν απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό lag. Θα κατεβάσω και κάποιο .mkv για να δω την ποιότητα και εκεί.
Αυτά. Οτιδήποτε άλλο αντιμετωπίσω θα το αναφέρω. Ακόμα είμαι στην αρχή και η συσκευή δεν έχει πάει σε βαριά χρήση με πολλές ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής για να πω τελικές εντυπώσεις.
Novatron iamm AL-9604R USB Wireless Adapter για τα iamm NTR82 και NTR83Μήπως ξέρουμε ποιά usb wifi είναι συμβατά με την συσκευή ώστε να αγοράσω κάποιον?
Τι εννοείς :118:όντως το NTR-83 ειναι πιο ολοκληρωμένο, όσο για τις παραγγελίες, για περιμένετε λίγο... λέω εγώ...:126: