GRYPHON DIABLO & 802D

Reaction score
5.722
παιδια , παω να ψησω κατι λαυρακια του 1,5 κιλου εκαστον...
ετσι για να σας ανοιξει η ορεξη και να ξεχαστουν οι...κοντρες.

Που εισαι Νικο Τσαρουχα να μου πεις συνταγες..:126:

Ειρηνη προτεινω και ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.

χομπι κανουμε , αλλα ας το κανουμε ειρηνικα.
καλα θα κανεις ...

παω και εγω να δω κανενα blu ray ...

Reaction score
777
με πικαπ δεν εχω ασχοληθει και ουτε θελω . ξερω οτι παιζει καλυτερα αλλα δεν θελω να μπω και σε αυτο το τρυπακι.

πηγη εχω το hdx της naim που παιζει τα παντα και απο σκληρο .
δεν εχω προβλημα να αναφερω μαρκα ...
ναι απλά σε ρώτησα ποιοτικά διότι η τεχνολογία πλέον είναι σε τέτοιο στάδιο που μπορείς να αποφύγεις τον προ με ψηφιακό volume.
γι αυτό σε ρώτησα...θα το σκεφτώ λίγο και θα σου πώ ως το βράδυ.:137:

Reaction score
5.722
ναι απλά σε ρώτησα ποιοτικά διότι η τεχνολογία πλέον είναι σε τέτοιο στάδιο που μπορείς να αποφύγεις τον προ με ψηφιακό volume.
γι αυτό σε ρώτησα...θα το σκεφτώ λίγο και θα σου πώ ως το βράδυ.:137:
μην ξεχασεις οτι παιζω με διενισχυση και διπλοκαλωδιωση ...

Reaction score
777
μην ξεχασεις οτι παιζω με διενισχυση και διπλοκαλωδιωση ...
καλά...θα κοιτάξω απο την αρχή το θρέντ για να δώ τι ακριβώς έχεις.

γενικότερα πάντως μήν πάρεις κάτι χωρίς να ακούσεις.καλά τα νούμερα αλλα μας ξεφεύγουν καμία φορά και την πατάμε όπως ο vlasis με τον κρέλ.

Reaction score
20
Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Mαζι με το χομπι βγαινουν και εσωψυχα.
παρά να βγαίνανε τα σώβρακα...
καλύτερα τα σώψυχα...
είναι... πως να το είπω βρε παιδί μου???
πιο... ανδροπρεπές!!!...

:138::142::143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.948

Η πρόταση αυτή (της ενεργής πολυενίσχυσης) εμπεριέχει "κινδύνους" οι οποίοι έχουν συζητηθεί σε παλαιότερο νήμα ( ακύρωση εγγύησης, ποιός θα ρυθμίσει ένα ενεργό 802 και πώς )
Το είπε πριν ο αδερφός μου, αλλά δε του δώσατε όση σημασία έπρεπε. Κακώς, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια....

Το 802 μπορεί να οδηγηθεί από το ενεργό κρος των σαλιγκαριών (με κάπχιες μικρές τροποποιήσεις που κάνει η ίδια η B&W), με την εγγύηση ποιότητας της κατασκευάστριας εταιρίας.
Και με ενισχυτικά που προμηθεύει η ίδια η B&W.

Με το παραπάνω "συνολάκι" ο κάτοχος των 802 θα έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο από τα ηχεία αυτά, με την εγγύηση της B&W και με τη διαβεβαίωση της B&W ότι δε γίνεται να πάρει καλύτερο ήχο από αυτόν που θα πάρει με τον παραπάνω συνδυασμό, τον κώλο του να βαράει χάμω.

Άσε που είναι ΤΖΑΜΠΑ το παραπάνω "συνολάκι" για αυτά που προσφέρει (6 ενισχυτικά στάδια και 2 ενεργά κρος).

Βλασόπουλο, πες τα ρε με λεπτομέρειες και με κοστολόγια! :144:

Αυτη η συμπεριφορα δεν χρειαζεται και δεν σε τιμαει αγαπητε.
Σέβομαι την άποψή σου.

Όμως η δική μου άποψη είναι άλλη.

ΙΜ(NS)ΗΟ λοιπόν, αυτή η συμπεριφορά του Κόγια είναι αυτή που χρειάζεται, κι αυτή που τον τιμάει.

Και να εξηγηθώ:

1. Βασικά χρειάζεται συμπεριφορά RDoherty. Ο Κόγιας είναι πολύ "λάϊτ"...........

2. Τον τιμάει που επιλέγει συνειδητά αυτή τη συμπεριφορά, διότι αναλαμβάνει εν γνώση του τις συνέπειες της επιλογής του αυτής, ενώ θα του ήταν πολύ πιο εύκολο (και πιο "κερδοφόρο" για πάρτη του) να είναι αρεστός και φιλικός σε όλους.

Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Οι υπόλοιποι, δε με ενδιαφέρουν.:126:

Επαναλαμβάνω, πως απλά εκφέρω την προσωπική μου άποψη. Κάθε άλλη άποψη, δεκτή και σεβαστή.

Μα η ΄΄μεγάλη πλάκα΄΄ είναι ότι γιά να έχεις και χροιές (σε ό,τι αφορά την απόδοση ευρείας γκάμας ακουστικών οργάνων ή/και μεγάλων συνόλων από αυτά) χρειάζεσαι οπωσδήποτε τα παραπάνω περισσότερο από οποιαδήποτε εύθραυστη ΄΄ντελικατέτσα΄΄-κατά πως θα λεγαν και οι...χαϊενδόπληκτοι.
όχι "κατα πως θά'λεγαν", αλλά "κατά πως λεν".

η μ@λ@κία δε σταματάει....:126:

Φαινεται και παλι η ασχετοσυνη σου. Δυστυχως το μονο που κανεις καλα μεχρι τωρα ειναι να ξεκατινιαζεσαι και να ρεζιλευεσαι.
Ρε συ γιαννάκη, για πχιά "ασχετοσύνη" μιλάς?:143:

Τες πα, απλά ήθελα να εκφράσω την πλήρως αντίθετη άποψή μου.

Αν θεωρήσω προσωπικά τον Κόγια "άσχετο", "ξεκατινιασμένο" και "ρεζίλη", τότε δε θες να ξέρεις τι θα θεωρήσω (συγκριτικά) όλους τους υπόλοιπους (εμού και εσού συμπεριλαμβανομένων).

Το μόνο "χαριτωμένο" (όλα τα άλλα δε τα λέω, ....αυτολογοκρίνομαι) που έχω να πω επ'αυτού, είναι πως είσαι τυχερός που λες αυτούς τους χαρακτηρισμούς για συντονιστή στο φόρουμ εδώ στο avsite. Γιατί αν τα έλεγες στο παραδίπλα φόρουμ για συντονιστή εκεί, θα είχες διαγραφεί δια παντός. Μόνο και μόνο αυτό, λέει πολλά. Τουλάχιστον για μένα.

μου εχουν προτεινει να βαλω λαμπατο προ στο συστημα μου.

ΕΓΩ ειμαι διστακτικος .
Εσύ πολύ καλά κάνεις και είσαι (τουλάχιστον) διστακτικός.

ΕΓΩ θα ήμουν (τουλάχιστον) χλευαστικός κι ερειστικός.

Καλό, ε?

με πικαπ δεν εχω ασχοληθει και ουτε θελω . ξερω οτι παιζει καλυτερα αλλα δεν θελω να μπω και σε αυτο το τρυπακι.
Δικαίωμά σου να μη θες να ασχοληθείς με κάτι.

Αμφισβητώ όμως τις γνώσεις σου (αν μου επιτρέπεις). Διότι το πικάπ δε παίζει καλύτερα. Δηλαδή, ΕΓΩ, άλλα ξέρω.

Τες πα, και χωρίς παρεξήγηση δηλαδή. Απλά δεν ήθελα να το αφήσω εντελώς "ασχολίαστο" το παραπάνω.

---------------------------------------------------------------

Όσον αφορά το "αγωνιώδες" ερώτημά σου αν θα πράξεις καλά να πάρεις τον ντιάμπλο, η προσωπική μου "θέση" είναι πως είναι λάθος κίνηση, διότι στα ίδια (πάνω κάτω) κοστολόγια κυμαίνεται η ενεργή πολυενίσχυση της ίδιας της B&W, λύση σαφώς ανώτερη σε πολλαπλά επίπεδα.

Και σε αυτό, δε χωράει αντίρρηση. Ούτε κουβέντα.

Προσωπικά, δε θα επανέλθω επί του θέματος. Ότι είχα να πω, το είπα. Τα περαιτέρω, περιττεύουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Με το παραπάνω "συνολάκι" ο κάτοχος των 802 θα έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο από τα ηχεία αυτά, με την εγγύηση της B&W και με τη διαβεβαίωση της B&W ότι δε γίνεται να πάρει καλύτερο ήχο από αυτόν που θα πάρει με τον παραπάνω συνδυασμό, τον κώλο του να βαράει χάμω.
Το κακό είναι ότι ακόμη είναι ράδιο αρβύλα και δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την b&w. Γι αυτό είπα ότι θέλει ψάξιμο. Μάλλον όμως αξίζει τον κόπο. :136:

....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.948
Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

ρε δε μας χε....:143::135::138::137:

Βλάσηηηηηηηηηηηηηηηηη,

φτύστα όλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Reaction score
6
ΒΛΑΣΗ ΑΚΟΥΜΕ, αλλά Βλαση δε βλεπουμε.........

Ακουει το παιδι? Συνδεει?Ψυχει τον τελικο?Αλλαζει ραφι?Αλλαζει εξαρτηματα?

Παντως κατι κανει και ειναι εξαφανισμενος.:126:

Οχι νεα, καλα νεα:119:

Θα εχει λοξυγγα μαλλον.:137:που τον μελεταμε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

...
θελω να ξεφυγω απο τα πολλα καλωδια ρε παιδι μου ...
Μαζί σου...Είμαι σίγουρος γιά παράδειγμα ότι κάποιος εξ ημών θα διατηρεί το αναλογικό του σύστημα ξεχωριστό με ισχυρότατο ολοκληρωμένο ενισχυτή και συνοδεύοντα ηχεία...βάσης.

Αφού όμως διαχωρίζεις τα ψηφιακά,σκοπός εκεί είναι να ξεφύγεις από τα ... κατάλληλα καλώδια(βλ. ενισχυτή-ηχείων:126:)

Είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο Hienda και τον...Highentera:142:

Reaction score
81

Το είπε πριν ο αδερφός μου, αλλά δε του δώσατε όση σημασία έπρεπε. Κακώς, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια....

Το 802 μπορεί να οδηγηθεί από το ενεργό κρος των σαλιγκαριών (με κάπχιες μικρές τροποποιήσεις που κάνει η ίδια η B&W), με την εγγύηση ποιότητας της κατασκευάστριας εταιρίας.
Και με ενισχυτικά που προμηθεύει η ίδια η B&W.

Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για ύπαρξη πακέτου ενεργής πολυενίσχυσης από την μαμά Β&W.

Δεν αμφισβητώ ότι ένα τέτοιο επίσημο πακέτο θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Βεβαίως θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, αλλά είναι ένα ερώτημα, πόσο συμμερίζονται αυτήν την άποψη οι υποψήφιοι πελάτες, ενώ θα αποτελούσε και βέλος κατά των ομογαλάκτων Classe. Εκτός βέβαια, αν οι ενεργές εκδόσεις ενταχθούν στη γκάμα ως ξεχωριστή σειρά, (παθητικά με Classe, ενεργά σκέτα). Άλλα μοντέλα, άλλα serial number, άλλες πιστοποιήσεις ασφαλείας. Το παθητικό ηχείο είναι η παχιά αγελάδα που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα, τρώει λίγο και πουλιέται πανάκριβα. Ένα CE marking, μια στάμπα rohs και έφυγες.

Reaction score
20

Ο φίλος με το παραδάκι τρόμαξε και λάκισε;

:111:
Ναι, ρε!:138:
από το βίβ λαρζόν μεταφέρθηκε στο σερσέ λα φαμ...!:142:
(εκεί πέφτει και καλύτερο ξύλο, μεταξύ "άλλων" που... πέφτουνε!:143:)

Reaction score
81

Βεβαίως θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, αλλά είναι ένα ερώτημα, πόσο συμμερίζονται αυτήν την άποψη οι υποψήφιοι πελάτες....
Εάν υπάρχει σοβαρή/ασφυκτική πίεση από την αγορά, ( πελάτες και στη συνέχεια αντιπρόσωποι ) για την παρουσίαση ενεργών κροσόβερ σειράς 800, πιθανόν η B&W να ενέδιδε.

Δεν είμαι βέβαιος ότι τέτοια πίεση υπάρχει, ούτε εδώ, ούτε στο εξωτερικό.

Εκτός βέβαια, αν οι ενεργές εκδόσεις ενταχθούν στη γκάμα ως ξεχωριστή σειρά, (παθητικά με Classe, ενεργά σκέτα). Άλλα μοντέλα, άλλα serial number, άλλες πιστοποιήσεις ασφαλείας.
Η Β&W έχει δοκιμάσει την ιδέα διαφοροποίησης προϊόντων της σειράς 800, με τις εκδόσεις Signature των 800Ν, 805Ν, ΗΤΜ1Ν.

Δεν γνωρίζω τι συμπεράσματα απεκόμισαν.

Εσύ προτείνεις μια ξεχωριστή σειρά, η οποία θα πρέπει -κατα την άποψη μου - να προωθηθεί παράλληλα με την 800, χωρίς όμως να υποβαθμίσει την "κλασσική" σειρά 800.

Εάν πράγματι υπάρχει σοβαρή ζήτηση από την παγκόσμια αγορά για ενεργή έκδοση των 802/800 γιατί δεν βρέθηκε κάποιο καλό παλικάρι να προσφέρει στην αγορά επιπρόσθετα ενεργά κροσόβερ για τα ανωτέρω ηχεία ;

Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν.

Το παθητικό ηχείο είναι η παχιά αγελάδα που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα, τρώει λίγο και πουλιέται πανάκριβα. Ένα CE marking, μια στάμπα rohs και έφυγες.
Η Β&W έχει την δική της τεχνογνωσία αλλά και τις παραγωγικές δυνατότητες να βγάλει ενεργά ηχεία. Εδώ διεκπεραίωσε σχεδιαστικά και κατασκευστικά ένα δύσκολο και πλήρως ενεργό προϊόν, το Zeppelin. Θα κολώσει (συγνώμη για τα Γαλλικά μου...) στα ενεργά 800 ; :137:

Είναι απλώς θέμα marketing.

Εννοείται βεβαίως ότι όλα τα ανωτέρω είναι προσωπικές μου απόψεις κλπ, κλπ, κλπ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Έλα ρε! Δόξα είναι να είσαι καρχαρίας - άντε βαριά - βαριά χαρχαρίας, όχι pilot fish... :114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μια πικροχολη παρατηρηση

Τα B&W ειναι εξαιρετικα ηχεια αλλα για να αποδωσουν βγαζουν τον αντιχριστο στον ιδιοκτητη τους μεχρι να σεταριστουν με ενισχυτη,ειδικο χωρο ακροασης και διαφορα αλλα(ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε,Mundorf...)

Αυτο θεωρειτε προτερημα για ενα ηχειο ?
Η ολες αυτες οι ιδιαιτεροτητες (καπριτσια) ειναι δειγμα αριστοκρατικης ( βλ hi-end ) προελευσης ?

YΓ Το ρωταω γιατι ολα τα ηχεια που σεβονται τον εαυτο τους (απαιτητικα ) οφειλουν να γ@μησουν τον αδοξαστο στον ενισχυτη τους

Reaction score
20

Δόξα είναι να είσαι καρχαρίας - άντε βαριά - βαριά χαρχαρίας, όχι pilot fish... :114:
Κώστα Καλημέρα!
και σόρυ και για την οφ τόπικ παρέμβαση,
αλλά επειδή από μικρός ήθελα να γίνω πιλότος και πάντα είχα και υψοφοβία αλλά ήμουν καλός στην κολύμβηση, τελικά αποφάσισα να τα συνδιάσω όλα και έγινα Pilot Fish, και σε παρακαλώ θερμά και δημόσια, σε παρακαλώ μην με υποτιμάζεις...:138::142:
Εχουν πολλά καλά τα ψαροπιλοτόψαρα, γιού νόου...
και μόνο που δεν ξέρει κανείς μέχρι σήμερα τι γεύση έχουν κάτι πρέπει να σας λέει, σωστά???:137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead