Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!
Μποτζόρνο πρό-μωρό μου!!Ωχ και ο mister implantman ειναι μεσα!!!!!!:139::139:
Μποτζόρνο πρό-μωρό μου!!Ωχ και ο mister implantman ειναι μεσα!!!!!!:139::139:
[/QUOTE]..........................
Πρωτον, το βολιουμ του ενισχυτη γουφερ με του (των) ενισχυτη των υπολοιπων μοναδων, πως επιταγχανεται η σωστη συνεργασια? Δευτερο, το κροσοβερ των παθητικων μοναδων του ηχειου, ειναι δυνατον να ειναι του ιδιου καλου επιπεδου ενος ενεργου ηχειου?
Παντως εμενα με επιασαν τα αυτια μου με τα λιπι....πως τα λεν αυτα,οσο για τα atc θεωρω οτι ηταν σκοτεινα και τα χαμηλα του υποσκελιζαν τις μεσουψηλες συχνοτητες σε ολο τα φασμα.(ειμαι λιγο κακουλης?)Εγω παντως αυτα αποκομισα επειτα απο ακροαση περιπου 2 ωρων.Καλημερα σε ολους σας κυριοι......τωρα σχετικα με τα Lipinski η αληθεια ειναι οτι ειναι μια αλλη προσεγγιση στον ηχο που δεν θα ελεγα οτι ειναι ηχειο που σου αρεσει --δεν σου αρεσει .....ειναι ηχειο που αρεσει στους παντες χομπιστες και μη !!!!!!!
Πραγματικα σε ταξιδευει με εναν ξεχωριστα μαγικο τροπο οπου εχει την ικανοτητα να βγαζει ολη την πληροφορια της εγγραφης με εναν εξαιρετικο αερα με κυριο χαρακτηριστικο(οπου ειλικρινα με τρελλανε) την αμεσοτητα και την τονικη ισσοροπια---τα λεει πολυ καλα βρε παιδια ...τι να πω παραπανω...ο κατασκευαστης ξερει πολυ καλα τον ορο ΗΧΟΣ και ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Αλλωστε μην ξεχασω να αναφερω οτι πισω απο αυτην την εταιρεια βρισκεται ο κατασκευαστης των θρυλικων DUNLAVY οπου η ιστορια τους ειναι πολυ μεγαλη με κατι μυρια fun ακροατες και ευτυχισμενους χομπιστες.
Ο αγαπητος κυριος Χατζησταμου μας ειπε οτι θα προσπαθησει να εχει στην εκθεση για ακροαση --ενα μεγαλο μοντελο οπου εχει επανω την καμπινα που βλεπετε στην φωτο και κατω το sub με 3 7ιντσα γουφερ για τις χαμηλες συχνοτητες!!!!
![]()
Αν τα εχει και τα ακουσουμε ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε πολλα να πουμε σε καποιο thread που θα ανοιχτει για τα Lipinski.
To χαρηκα πολυ βρε λεβεντες με αυτην την επισκεψη στην Athens Pro Audio μιας και ακουσα τα συγκεκριμενα ηχεια σε εναν χωρο ΦΥΣΙΚΑ σωστα φτιαγμενο και απο την αλλη το οτι γνωρισα εναν επαγγελματια του Ελληνικου και οχι μονο Audio Mastering με τις τοσες γνωσεις σε θεματα ηχοληψιας -mastering-στουντιακων τοποθετησεων...............................αστε καλλιτερα να μην σας πω για ποσα πραγματα μιλησαμε για convertores και καρτες ηχου-Dac ........πολλες οι πληροφοριες λεμε------------------------------------------τον μισω αυτον τον Κογια και τον ΕΑΡ.......................................................................................................................................................................................................................που εχουν δικιο......τα κωλοπαιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:
Βρε χαιεντοοδοντιατρε αντι να εισαι για κανενα τσιπουρο στα γνωστα στεκια του Βολου καθεσαι και κανεις παρεα εδω μεσα εμας τα βλαμμενα ??:143::143:Μποτζόρνο πρό-μωρό μου!!
τι ειναι αυτα που λες? θα σου πουν οτι επειδη δεν εχουν τονισμενες-προβολικες μεσαιες τα atc σου φανηκαν ετσι. τσ τσ τσ ....Παντως εμενα με επιασαν τα αυτια μου με τα λιπι....πως τα λεν αυτα,οσο για τα atc θεωρω οτι ηταν σκοτεινα και τα χαμηλα του υποσκελιζαν τις μεσουψηλες συχνοτητες σε ολο τα φασμα.(ειμαι λιγο κακουλης?)Εγω παντως αυτα αποκομισα επειτα απο ακροαση περιπου 2 ωρων.
αμεσοτητα? ειπες αμεσοτητα? εισαι χαιεντας ρε, δεν πιανεται η αναφορα σου...Πραγματικα σε ταξιδευει με εναν ξεχωριστα μαγικο τροπο οπου εχει την ικανοτητα να βγαζει ολη την πληροφορια της εγγραφης με εναν εξαιρετικο αερα με κυριο χαρακτηριστικο(οπου ειλικρινα με τρελλανε) την αμεσοτητα και την τονικη ισσοροπια---τα λεει πολυ καλα βρε παιδια ...τι να πω παραπανω...ο κατασκευαστης ξερει πολυ καλα τον ορο ΗΧΟΣ και ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Α. εφημερεβουάΒρε χαιεντοοδοντιατρε αντι να εισαι για κανενα τσιπουρο στα γνωστα στεκια του Βολου καθεσαι και κανεις παρεα εδω μεσα εμας τα βλαμμενα ??:143::143:
Έλα βρε Βλάση... τι αγχώνεσαι? Φοβάσαι μην σου στείλω τη Hi Endoαστυνομία????Ωχ-ωχ-ωχ....παρακολουθει και ο Chris o B !!!!!!!
...Φαντάζομαι πως η ιδιαίτερη προτίμηση κορυφώνεται όταν μεσολαβεί ακουστικό κροσόβερ μεταξύ χαμηλών και μεσαίων....
Τα mid και τα tweeters προτιμω να τα οδηγω με ακομα καλυτερους και πιο ποιοτικους ενισχυτες δικης μου ελευθερης επιλογης και οχι αναγκαστικα με αυτους της εταιρειας των ενεργων ηχειων που λογω κοστους δεν σου προσφερει οτι καλυτερο και σε δεσμευει να ακους απο αυτους και μονο χωρις να εχεις εναλλακτικες λυσεις και επιλογες.
Είναι ν'απορείς ποιά θα ήταν η εξέλιξη του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" εάν το ΄΄Γκόλουμ΄΄ αποκαλούσε ''precious'' όλο και κάτι διαφορετικό σε κάθε πράξη...:142:Τελικα....αυτα τα 802 ...πρεπει να τα κανω ενεργα........εκει να δειτε 100 000 και θεασεις ....θα ειναι τι χιτ του χειμωνα μετα το καλοκαιρινο KRELLOTHREAD!!!!!!!!!
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ιδέα μου έδωσες:138:Είναι ν'απορείς ποιά θα ήταν η εξέλιξη του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" εάν το ΄΄Γκόλουμ΄΄ αποκαλούσε ''precious'' όλο και κάτι διαφορετικό σε κάθε πράξη...:142:
..
Είναι ν'απορείς ποιά θα ήταν η εξέλιξη του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" εάν το ΄΄Γκόλουμ΄΄ αποκαλούσε ''precious'' όλο και κάτι διαφορετικό σε κάθε πράξη...:142:
Γιαααααα πες εσυ....τιιιιιιιι ιδεα εχεις???????Δεν μπορείς να φανταστείς τι ιδέα μου έδωσες:138:
Βρε θα μου βγαλετε το ονομα....και εχω κουτελο καθαρο!!!!!!!Έλα βρε Βλάση... τι αγχώνεσαι? Φοβάσαι μην σου στείλω τη Hi Endoαστυνομία????
Άιντε μπρε... αφού σε τρόμαξα να σου κάνω ένα καλό δωράκι να συνέλθεις
![]()
Όχι υποχρεωτικά...Πριν από αυτό μπορούν ν'αναφερθούν οι εξής παράγοντες:τι ειναι αυτα που λες? θα σου πουν οτι επειδη δεν εχουν τονισμενες-προβολικες μεσαιες τα atc σου φανηκαν ετσι. τσ τσ τσ ....