Νέος Συντονιστής στην κατηγορία!

Reaction score
1
Απάντηση: Σας ευχαριστώ όλους...

Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τα καλά σας λόγια, με κάνετε και κοκκινίζω… :120:

Μερικά απλά λόγια, καθώς στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια στα δημόσια φόρουμ, προσπάθησα να είμαι όσο πιο αληθινός απέναντί σας ήταν δυνατόν. Μου προτάθηκε αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια και από τα τρία φόρουμ –AVforum, AVclub και AVsite– να γίνω συντονιστής. Αρνήθηκα πάντοτε ευγενικά για έναν απλό λόγο: έχοντας ζήσει όλη μου σχεδόν τη ζωή σαν ελεύθερος επαγγελματίας, συνήθισα να είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, με οποιονδήποτε τρόπο και αν εκδηλώνεται αυτή.

Κατανοώ φυσικά ότι χωρίς κανόνες καθώς και την επιβολή και εφαρμογή τους θα γινόμαστε αυτομάτως ζούγκλα, απλώς αρνιόμουν πεισματικά μέχρι σήμερα να γίνω μέρος ενός συστήματος που πρέπει να επιβάλλει κανόνες για τους οποιοσδήποτε λόγους.

Τι άλλαξε λοιπόν και αποφάσισα αυτή τη φορά να αναθεωρήσω σε κάποιο βαθμό και να αποδεχτώ τη πρόταση του Αντρέα; Πρώτος λόγος είναι ο ίδιος ο χαρακτήρας του Αντρέα, που με έχει πείσει όλα αυτά τα χρόνια για το πόσο διαλλακτικός είναι.

Δεύτερος λόγος είναι ότι ο Αντρέας αποδέχτηκε ανεπιφύλαχτα τους δικούς μου όρους για να αναλάβω το έργο του συντονιστή. Ποιοι είναι αυτοί οι όροι; Όσοι είστε παλιά μέλη στην κατηγορία τους γνωρίζετε αρκετά καλά, μια και τους έχω εκφράσει πολλές φορές:

1. Είμαι πάντα της άποψης ότι τα θέματα πρέπει να αφήνονται ελεύθερα να πηγαίνουν προς τα εκεί που τα κατευθύνουν τα μέλη με τα μηνύματά τους. Ποτέ δεν κατανόησα ιδιαίτερα την έννοια του «off topic»! Σε ένα θέμα μπορεί με αφορμή μία ερώτηση ή κάτι άλλο, να ξεκινήσει μια καινούρια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για ένα θέμα εντελώς άσχετο με τον αρχικό τίτλο του θέματος.

Η ξεκάθαρη άποψή μου λοιπόν είναι, ότι αυτή η νέα συζήτηση πρέπει να αφεθεί ελεύθερη να ξετυλιχτεί χωρίς την επέμβαση του συντονιστή με παραινέσεις του στιλ «Κύριοι, είστε off topic» ή «Ανοίχτε ένα νέο θέμα για να το συζητήσετε» κτλ.
Εννοείται βεβαίως ότι αναφέρομαι σε συζητήσεις τεχνικών θεμάτων που αφορούν τη κατηγορία, και όχι φυσικά σε χιουμοριστικά μηνύματα. Αυτά είναι πάντα ευπρόσδεκτα, αλλά όχι φυσικά σε βαθμό που θα ενοχλήσουν το μέλος που ξεκίνησε το θέμα κτλ.

2. Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος είναι ότι ο Αντρέας αποδέχθηκε, ίσως επειδή σε μεγάλο βαθμό αυτό εκφράζει και τον ίδιο, αλλά πιθανώς και τη πλειοψηφία της διαχειριστικής ομάδας του AVsite, ότι εγώ σαν συντονιστής δεν πρόκειται ποτέ να πατήσω το κουμπί και να κάνω delete το μήνυμα κάποιου μέλους. Εκτός από τις πολύ ακραίες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ένα μήνυμα θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα νομικής φύσεως στο φόρουμ ή που θίγεται άμεσα η τιμή και η υπόληψη κάποιου μέλους.

Ακόμα και εάν ένα μήνυμα μου επιτίθεται προσωπικά με χαρακτηρισμούς, ακόμα και εάν κάποιο μέλος επιτίθεται σε κάποιο άλλο με σχετικά άκομψο τρόπο, εγώ απλά αδυνατώ να πατήσω το κουμπί και να κάνω delete σε κάποιο μήνυμα. Είναι αντίθετο στις αρχές μου και στον τρόπο σκέψης μου. Θεωρώ ότι ο καθένας από εμάς φέρει ακέραια την ευθύνη των όσων γράφει σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Έκανα λοιπόν ξεκάθαρο στον Αντρέα ότι δεν θα ήθελα να διαχειριστώ αυτή τη «καυτή πατάτα». Αν βέβαια η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα κρίνει ανά πάσα στιγμή, ότι ένα μήνυμα από τη κατηγορία των προβολέων πρέπει να διαγραφεί, εγώ δεν θα φέρω αντίρρηση.

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και ένας δεύτερος συντονιστής στη κατηγορία, ο οποίος θα κρατάει το μαστίγιο και θα το χρησιμοποιήσει όταν και εάν χρειαστεί… :137:

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω περί διαγραφής μηνυμάτων κτλ., ισχύουν για όλους σας, εκτός φυσικά από τα μηνύματα του Κώστα Κεφάλα. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Με το παραμικρό που θα γράφει και δεν θα μου αρέσει, θα πέφτει γομολάστιχα που θα πηγαίνει σύννεφο… :142:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Σας ευχαριστώ όλους...

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω περί διαγραφής μηνυμάτων κτλ., ισχύουν για όλους σας, εκτός φυσικά από τα μηνύματα του Κώστα Κεφάλα. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Με το παραμικρό που θα γράφει και δεν θα μου αρέσει, θα πέφτει γομολάστιχα που θα πηγαίνει σύννεφο… :142:
Kαι μετα λες πως δεν εχεις ψυχωση μαζι μου....!!!:143:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Νέος Συντονιστής στην κατηγορία!

Και μιας και εχεις τετοιο προνομιο(καλα που το ειπες γιατι το ειχα ξεχασει)κανω αποχη μιας και τα μηνυματα μου κινδυνευουν αλλιωσης ......και αντε να βρω το δικιο μου..!!!!

Ισως να χρειαστει και διαγραφη ολων που εχω γραψει στους βιντεοπροβολεις.....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Συνονόματε Παναγιώτη καλή αρχη και ως Συντονιστης σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία...

Αντε να δούμε και 3D πατερνάκια....:109:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Σιδηροκέφαλος Παναγιωτη και από εμένα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.886

Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Καφάτο που σε πρότεινε για συντονιστή σε αυτήν την κατηγορία,

μπράβο σου που αποδέχτηκες την πρόταση τώρα,σε μια δύσκολη στιγμή μετά την αποχώρηση του

εξαιρετικού ''Max Headroom'' και περιμένω με ανυπομονησία όπως και πολλοί άλλοι νομίζω
να διαβάσω στο άμμεσο μέλλον κάτι σαν κι αυτό.Ειλικρινά μου έλειψαν πολύ τα 'σεντόνια' σου:143:

Α να μην το ξεχάσω-τον Sharp XV-Z21000 τον έχεις ακόμα η' αναβαθμίστηκες:142:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.039

Αγαπητέ Παναγιώτη, από βάθους καρδιάς σου εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σου. Πραγματικά κι εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον καταλληλότερο από εσένα, για τη συγκεκριμένη θέση.

Reaction score
1

Α να μην το ξεχάσω-τον Sharp XV-Z21000 τον έχεις ακόμα η' αναβαθμίστηκες:142:

Τον έχω ακόμα φυσικά. Ψιλοψόφιο φυσικά, λόγω πεσμένης φωτεινότητας στο High Contrast Mode που τον παίζω. :121:

Δύσκολο πολύ έως αδύνατον, όπως έχουν σήμερα τα πράγματα τουλάχιστον, να αγοράσω ξανά προβολέα με λάμπα. Θα περιμένω υπομονετικά να πέσουν οι τιμές, για να πάω σε έναν προβολέα με LED, το πιθανότερο τεχνολογίας DLP, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς... :121:

Δεν αντέχω άλλο τις λάμπες και τα κουσούρια τους, με κανέναν τρόπο... :137:

Reaction score
1

Αγαπητέ Παναγιώτη, από βάθους καρδιάς σου εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σου. Πραγματικά κι εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον καταλληλότερο από εσένα, για τη συγκεκριμένη θέση.

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου. Τίμησες τη κατηγορία με τη παρουσία σου, για ολόκληρο το χρονικό διάστημα που παρέμεινες ως Συντονιστής. :114:

Reaction score
1
Συγχαρητήρια για τη πολύ καλή επιλογή, αφού και πολύ καλός γνώστης είναι και ενεργότατος στο forum αλλά και συμπαθητικός άνθρωπος

Reaction score
384

Μπραβο Παναγιωτη. Ο ιδανικοτερος για μια τετοια θεση!
Αν και τωρα που εισαι συντονιστης σε αυτη την κατηγορια πρεπει να βαλεις μαυρο χαλι στο πατωμα και να βαψεις το ταβανι μαυρο.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Καλορίζικος Παναγιώτη.
Καλή επιτυχία στις μετρήσεις σου!

Ρε συ δεν ανοίγεις μια υποκατηγορία Patterns, ετσι με το καλημέρα; :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Σιγά μη με αφήσει...

Αν και τωρα που εισαι συντονιστης σε αυτη την κατηγορια πρεπει να βαλεις μαυρο χαλι στο πατωμα και να βαψεις το ταβανι μαυρο.

Χαχαχά! :142:

Σιγά μη με αφήσει βρε Δημήτρη!

Με περιμένει παντόφλα, που θα είναι όλη δική μου... :137:

Reaction score
1

Ρε συ δεν ανοίγεις μια υποκατηγορία Patterns, ετσι με το καλημέρα; :142:

Γιατί;! :118:

Για να μπαίνει μέσα ο Κεφάλας και να μου την κάνει κ@λ@ς;! :137: :142:

Reaction score
152

Συντεκνε Πατερνακη, ή κ.Σεντονατε ή κ.Π.Βογιατζακη,σου ευχομαι καλη δυναμη και επιτυχια στο εργο σου,σε μια κατηγορια τοσο σημαντικη για καθε οικιακο σινεμά,τη στιγμη μαλιστα που οι βιντεοπροβολεις βρισκονται στην επομενη στροφη της εξελιξης τους και περνανε στην τριτη διασταση....:607:

....διαγωνισμα ποτε γραφουμε;:137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.691
Members