ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.789
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

να το φουντωσω παλι το θεμα; λοιπον το βραδυ θα ανεβασω φωτο απο τα κοματια που εχω φτιαξει για ενα ντιουικο πικ απ!! εχουν τελειωσει τα πρωτα τεσσερα πηγαδια για να επιλεξω μετα το για λυσμα τους πιο θα εχει τις μικροτερες ανοχες!! η αποσβεση θα ειναι δια της μαζας και μαγνητικη!! ναι αμε για να σκασει ο ΜΑΡΚΟΥ!!! θα ειναι HI-ENΤακικο!! με νικελ.....πετονια.... ζηλια ζηλια!!!

Reaction score
2.248

να το φουντωσω παλι το θεμα; λοιπον το βραδυ θα ανεβασω φωτο απο τα κοματια που εχω φτιαξει για ενα ντιουικο πικ απ!! εχουν τελειωσει τα πρωτα τεσσερα πηγαδια για να επιλεξω μετα το για λυσμα τους πιο θα εχει τις μικροτερες ανοχες!! η αποσβεση θα ειναι δια της μαζας και μαγνητικη!! ναι αμε για να σκασει ο ΜΑΡΚΟΥ!!! θα ειναι HI-ENΤακικο!! με νικελ.....πετονια.... ζηλια ζηλια!!!
Να μην το φουντώσεις :116:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.508

Ναι, αλλά σε νέο θέμα ε;.

Reaction score
30.287

Να σου πω ? το High end άκικο , πως θα το φιάξεις? νέες τεχνολογίες ε?:138::143:
Οι μαγνήτες θα είναι απλοί φερίτες, νεοδύμια, alnico, η κάτι άαλλο ποιό προχωρημένο?
Η πετονιά τι νούμερο θα είναι? θα σηκώνει και σμέρνες η μόνο μπαρμπουνάκια-λιοθρινάκια?
Το νίκελ θα είναι το χοντρό ακερικάνικο , η το πιο ραφιναρισμένο γιαπωνέζικο?

Reaction score
1.789

μην κλαις ....... θα σου το δωσω να κανεις και εσυ λιγο . μην μου μιλας για τζαπανεζους γιατι βγαζω σπυρια!! ιδιος για τα τουτου τους!!!

Reaction score
1.789

μην κλαις ....... θα σου το δωσω να κανεις και εσυ λιγο !!!. μην μου μιλας για τζαπανεζους γιατι βγαζω σπυρια!! ιδιος για τα τουτου τους!!!

Reaction score
30.287

ΝISSAN SKYLINE σου λεει τίποτις?
Και μετά βγάλε οσα σπυριά θες.
Να συνεχίσω? Honda vtr 1000 RC 51 , που κέρδισε κάτι πρωταθλήματα , αν θυμάσαι καλά , με ποιόν ήταν να δείς?
Νομίζω με edwards.

Reaction score
1.789

βρε κοιτα μην ερθει καμια σφηγκα με φορα πανω σου και ανοιξει κανενας αεροσακος!!!!!

Reaction score
7.256

Κι εμεις εχουμε πικαπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΣ κι επισης την καταβρισκουμε. ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα.

Χαλάρωσε λιγάκι:107:

Διαβαζοντας το παρων θρηντ δεν μπορω να μην θυμηθω το Θαναση Κ. Η προσφορα του στο φορουμ μεγαλη, στα αναλογικα (οχι μονο) ειχε επισης μεγαλη προσφορα.

Παραθετω ενα κειμενο δικο του:

"Επειδη αρκετοι φιλοι τον τελευταιο καιρο βρισκονται σε αναζητηση πλατω σε αυτην την κατηγορια τιμης, εκανα μια μικρη ερευνα και σας παραθετω τα παρακατω συνολα πλατω - βραχιονα που υπαγονται σε αυτην.
Απο την παρακατω λιστα εξαιρεσα τα επαγγελματικα μοντελα, εκτος του Τεχνικς 1200, μιας και αρεσει του φιλου μου του Κωστα και σε πολλους αλλους, αν και εμενα δεν ... οπως και σε πολλους αλλους. Τελος ζηταω συγνωμη απο καποιους φιλους αλλα και αντιπροσωπους, αν ξεχασα καποια μοντελα τα οποια σαφως μπορουν να προσθεσουν στο τελος της παρουσιασης"

Νομιζω οτι αν ανατρεξει κανεις 10 σελιδες πισω, θα βρει ενα εξαιρετικο πλουσιο κειμενο (του ΘΑΝΑΣΗ Κ.) με παρουσιασεις των πικαπ εως 1.000 ευρω.

Βλεπετε η Τεχνικς δεν ειναι μονοπωλιο και δεν δεοντολογικο οταν καποιος ρωταει για πικαπ κατω των 1.000 ευρω να πεταγονται 20 μελη και να μιλανε αποκλειστικα για το Τεχνικς. Που στο κατω κατω της γραφης ειναι αμφιλεγομενο το κατω ποσο μπορει καποιος να το βρει καινουριο. Και νομιζω οτι κατι τετοιο συμβαινει μονο στο παρων φορουμ.

Ετσι δημιουργουμε εντυπωσεις σ ενα υπψηφιο αγοραστη, ολοι παιρνουν το ιδιο προιον και μετα ο καινουριος αγοραστης ξαναπροτεινει αυτο που το προτειναν αλλοι και πηρε και ο ιδιος χωρις ωστοσο να εχει ψαξει την αγορα.

Προσωπικα το εχω ακουσει. Καλο δεν λεω, αλλα οχι ρε παιδι μου και το καλυτερο πικαπ. Λιγο πολυ το πικαπ αξιζει λιιιγο παραπανω απο τα λεφτα που μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο. Βεβαια η περιπτωση οτι μπορει να παιζει υπο γωνια η να πας πισω μπρος την κεφαλη στον δισκο προσωπικα με βρισκει αδιαφορο. Κατα τα αλλα μια αρχαια Μερσεντες ειναι.
Αυτό παλικάρι είναι ιεροσυλία.
Με συγχωρείς αλλά μου συγκρίνεις ένα μηχάνημα τζαπόνι
με αυτ/το ευρωπαϊκό που οι περισσότεροι το έχουν πάρει
για κοινωνική καταξίωση.
Έφτασα αισίως στα 40 και δεν χρειάζομαι μερσεντέ.
θεωρώ ότι το πουλί μου δεν θα μεγαλώσει άλλο.:114:
Πάντα με φιλική και χιουμοριστική διάθεση. (γιατί ο κωλογραπτός
λόγος είναι και πολύ παρεξηγησιάρης γαμώ το!!)

Reaction score
11

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα.
Χαλάρωσε λιγάκι:107:

:142:

Αυτό παλικάρι είναι ιεροσυλία.
Με συγχωρείς αλλά μου συγκρίνεις ένα μηχάνημα τζαπόνι
με αυτ/το ευρωπαϊκό που οι περισσότεροι το έχουν πάρει
για κοινωνική καταξίωση.
:444:

Reaction score
1.817
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΚΑΠ.... TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Παίδες καλησπερούδια!!
Τα άκουσα σήμερης και τα δυό αστέρια του thread...
Από τι εντυπώσεις που αποκόμησα δεν μπορώ να πω οτι άκουσα απίστευτες διαφορές μεταξύ τους. Φόρεσαν και τα δυο τις ίδιες βελόνες για αρχή (BLUE POINT No.2) και μετέπειτα διαφορετικές μεταξύ τους.
Με τις ίδιες βελόνες είχαν περίππου τον ίδιο χαρακτήρα, λίγο προβολικότερο ήταν το Project στις υψηλές σε σχέση με το Technics... Χαμηλές είχαν άφθονες και τα δυο πλατό με τον Γιαπωνέζο να είναι λίγο καλύτερος στην ατάκα. Οι μεσαίες είχαν απίστευτο σώμα και σε γυναικεία φωνή, ήταν και τα δυο πικάπ το κάτι άλλο!
Μετά ακολούθησε αλλαγή κεφαλών και ρύθμιση αλλά με διαφορετικές κεφαλές το καθένα.
Στο μεν Project τοποθετήθηκε η BLUE POINT No.2 και στο Technics η Denon DL-103R

Και το παρήγγειλα........:126:

Reaction score
11
Απάντηση: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΚΑΠ.... TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Παίδες καλησπερούδια!!
Τα άκουσα σήμερης και τα δυό αστέρια του thread...
Από τι εντυπώσεις που αποκόμησα δεν μπορώ να πω οτι άκουσα απίστευτες διαφορές μεταξύ τους. Φόρεσαν και τα δυο τις ίδιες βελόνες για αρχή (BLUE POINT No.2) και μετέπειτα διαφορετικές μεταξύ τους.
Με τις ίδιες βελόνες είχαν περίππου τον ίδιο χαρακτήρα, λίγο προβολικότερο ήταν το Project στις υψηλές σε σχέση με το Technics... Χαμηλές είχαν άφθονες και τα δυο πλατό με τον Γιαπωνέζο να είναι λίγο καλύτερος στην ατάκα. Οι μεσαίες είχαν απίστευτο σώμα και σε γυναικεία φωνή, ήταν και τα δυο πικάπ το κάτι άλλο!
Μετά ακολούθησε αλλαγή κεφαλών και ρύθμιση αλλά με διαφορετικές κεφαλές το καθένα.
Στο μεν Project τοποθετήθηκε η BLUE POINT No.2 και στο Technics η Denon DL-103R

Και το παρήγγειλα........:126:

Και το όνομα αυτού;

:111:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΚΑΠ.... TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC??

Και το όνομα αυτού;

:111:
Το περίμενα άρχοντα οτι θα ρώταγες ανυπόμονα!!!!
Χαχαχαχαχα!!!!
Ποιό από τα δυο νομίζεις οτι έδωσα παραγγελιά και με ποιά κεφαλή?
(να δω ...με πιάνεις??)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΚΑΠ.... TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE

Το περίμενα άρχοντα οτι θα ρώταγες ανυπόμονα!!!!
Χαχαχαχαχα!!!!
Ποιό από τα δυο νομίζεις οτι έδοσα παραγγελιά και με ποιά κεφαλή?
(να δω ...με πιάνεις??)
Το Project με BLUE POINT! (Δηλαδή επί το Γερμανικότερον BLAUPUNKT,η καμία σχέση;).

Πάντως καλοάκουστο όποιο και αν είναι!

:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΚΑΠ.... TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERI

Το Project με BLUE POINT! (Δηλαδή επί το Γερμανικότερον BLAUPUNKT,η καμία σχέση;).

Πάντως καλοάκουστο όποιο και αν είναι!

Έχεις άλλη μια ευκαιρία... Επέλεξε ανάμεσα στην κουρτίνα 1 ή στην κουρτίνα 2. Κάπου είναι το ζόνγκ βρές τοοοοο!!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΚΑΠ.... TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJ

Έχεις άλλη μια ευκαιρία... Επέλεξε ανάμεσα στην κουρτίνα 1 ή στην κουρτίνα 2. Κάπου είναι το ζόνγκ βρές τοοοοο!!
Το...το... το THORENS!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.093
Members
38.650