ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Συνονόματε καλησπέρα!!!
Βρε μπας και πρέπει να αλλάξω κι εγω και να βάλω την πικαπιά???
Ασε... λεω να ξαναμυρίσω λίγο... μισό να πάρω δόση!:142:
Μας σταύρωσες μέχρι να αποφασίσεις, αλλά χαλάλι σου! Άξιζε!

:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Μας σταύρωσες μέχρι να αποφασίσεις, αλλά χαλάλι σου! Άξιζε!

:107:
Εεεεεε σε κούρασα?? Το κατάλαβα γιατί άρχισες εναγωνίως να παραθέτεις χαρακτηριστικά και "εκθέσεις" επί του είδους! Μήπως παρατήρησες σε πόσες μέρες μ' έπεισες για τα καλά??
Κοίτα πότε ξεκίνησε το ποστ και πότε αγόρασα... Σ' αυτήν την αγορά ήμουν γρήγορος... κοκκόρι!
Που να σου πω τι έρευνα έκανα όταν αγόρασα το CD μου!!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

εχω την μικρη κορη μου αγκαλια και χανω γραμματα γμτ
Πατέρααααααα αυτή είναι καλύτερη μυρωδιά κι απ' το ΜΚV!!!
Η δικιά μου κοιμάται μέσα:107:

Reaction score
398
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Ποιο είναι το υπολοιπο συστημα που θα κανει παρεα στο 1200 αν επιτρεπεται??
Κατι πηρε το ματι μου για Jadis?

Reaction score
1.817

Ποιο είναι το υπολοιπο συστημα που θα κανει παρεα στο 1200 αν επιτρεπεται??
Κατι πηρε το ματι μου για Jadis?
Το συστηματάκι μου δεν είναι κάτι το extreme αλλά μ' αρέσει! Βλέπεις.. εκτός από τα ώτα ικανοποιώ και το βλεφάριασμα!
Λοιπόν είναι ένας Προ Οnkyo P-304, τελικός Οnkyo M-504, CD Recorder Marantz CDR-500, ένας dolby digital επεξεργαστής Sony DSP-ΕP 9ΕS ο οποίος χρησιμοποιείται για DAC για το σκληρό δίσκο της Lacie (500gb) που είναι καργαρισμένος με flac αρχεία και CD Jadis JD-3 drive. Ηχεία είναι τα αγαπημένα μου Minipods της Scandyna (ή αλλιώς Blueroom), με το bass station της ίδιας εταιρίας:126:

Reaction score
398

Μια χαρά ειναι φίλε μου.

To πρώτιστο είναι να ικανοποιέι εσένα με κάθε τρόπο και από οτι φαίνεται το καταφέρνει.

Reaction score
1.817

Μια χαρά ειναι φίλε μου.

To πρώτιστο είναι να ικανοποιέι εσένα με κάθε τρόπο και από οτι φαίνεται το καταφέρνει.
Ναι η αλήθεια είναι οτι μ αρέσει πολύ! Δένουν όλα άριστα μεταξύ τους και από ήχο σκίζει. Έχω φάει ατέλειωτες ώρες μέχρι να το ρυθμίσω σωστά, γιατί ο συνδιασμός sub με δορυφόρους σε ένα μικρό δωμάτιο 13 τετραγωνικών είναι δύσκολη υπόθεση.
Τελικά το έχω φέρει σε audiophile κατάσταση και είναι σκέτη απόλαυση!
Τωρα που μ' έμπλεξαν και τα "παλιόπαιδα" με το πικάπ, ανυπομονώ να το ακούσω... Το Jadis ίσως να μην το πιάσει αλλά ευελπιστώ οτι θα καταφέρει καλά αποτελέσματα.
Σκέφτομαι να το δώσω το Jadis γιατί πλέον δε μου κάνει αίσθηση να παίζω CD...

Reaction score
3.987

Αγορίνα την Denon 103 δεν την έχω ακούσει.

Tην 160 την έχω και είναι εξαιρετική στα χρήματά της

Η 304 που επίσης έχω, είναι πολύ καλύτερη, αλλά κ 3πλάσιας τιμής, μη ξεχνιόμαστε!
Έχει κ μεγάλες απαιτήσεις στην προενίσχυσή της, θέλει χρήμα δηλαδίς, άρα πηγαίνουμε στο ....10πλάσιο ποσό, αισίως!

Νομίζω ότι επί του παρόντος δεν τη χρειάζεσαι, έ?

Ακόμη κ η αρχαία Stanton ήταν 2πλάσιας τιμής.

Η dl 160 ταιριάζει μιά χαρά με το πικάπ σου.

Άν ήμουν Αθήνα θα στη δάνειζα μονταρισμένη όπως την έχω στο καβούκι της να την ακούσεις.:126:

Reaction score
398
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Ναι η αλήθεια είναι οτι μ αρέσει πολύ!
Σκέφτομαι να το δώσω το Jadis γιατί πλέον δε μου κάνει αίσθηση να παίζω CD...
Καταλαβαίνω.
Κοιτα, αν έχεις πολλά βινύλια ή σκοπευεις να αποκτήσεις τώρα μια μεγάλη δισκοθηκη καισου αρέσει η όλη ιεροτελεστία του δίσκου γιατι οχι?...κανε και flac τα σιντι σου και κερδιζεις και χωρο και χρημα για απόσβεση του πικαπ.

...και γω για κατάργηση θα το πηγαινα το δικό μου.Απλά το χρειάζομαι για καθαρά παρακτικούς(επαγγελματικους) λόγους.

Reaction score
1.817

Αγορίνα την Denon 103 δεν την έχω ακούσει.

Tην 160 την έχω και είναι εξαιρετική στα χρήματά της

Η 304 που επίσης έχω, είναι πολύ καλύτερη, αλλά κ 3πλάσιας τιμής, μη ξεχνιόμαστε!
Έχει κ μεγάλες απαιτήσεις στην προενίσχυσή της, θέλει χρήμα δηλαδίς, άρα πηγαίνουμε στο ....10πλάσιο ποσό, αισίως!

Νομίζω ότι επί του παρόντος δεν τη χρειάζεσαι, έ?

Ακόμη κ η αρχαία Stanton ήταν 2πλάσιας τιμής.

Η dl 160 ταιριάζει μιά χαρά με το πικάπ σου.

Άν ήμουν Αθήνα θα στη δάνειζα μονταρισμένη όπως την έχω στο καβούκι της να την ακούσεις.:126:
Μη με πριζώνεις με εξωτικές κεφαλές και βαλλάντια που δεν μπορώ να αντέξω! Η DL-160 είναι κινητού πηνίου ή κινητού μαγνήτη?? Εγώ πήγα στην 103 γιατί την άκουσα και μ άρεσε, εξ άλλου δεν είναι τυχαίο που για πάρα πολλά χρόνια ήταν must σε ραδιοφωνικούς σταθμούς λόγω του άριστου ήχου της.. Και οι δυο έιναι περιππου στα ίδια χρήματα http://www.audioshow.gr/index.php?p...ategory_id=62&option=com_virtuemart&Itemid=65 τι λες να πάρω?

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Καταλαβαίνω.
Κοιτα, αν έχεις πολλά βινύλια ή σκοπευεις να αποκτήσεις τώρα μια μεγάλη δισκοθηκη καισου αρέσει η όλη ιεροτελεστία του δίσκου γιατι οχι?...κανε και flac τα σιντι σου και κερδιζεις και χωρο και χρημα για απόσβεση του πικαπ.

...και γω για κατάργηση θα το πηγαινα το δικό μου.Απλά το χρειάζομαι για καθαρά παρακτικούς(επαγγελματικους) λόγους.
Αυτό ακριβώς λεω να κάνω κι εγω! Στο μυαλό μου είσαι:126:
Λέω να το σκοτώσω στο χιλιάρικο για να φύγει....

Reaction score
398

Ιδιας ηλικίας είμαστε πανω -κάτω αδερφε,λογικό είναι να καταλαβαινόμαστε.:126:
:137:

Reaction score
3.987

Μη με πριζώνεις με εξωτικές κεφαλές και βαλλάντια που δεν μπορώ να αντέξω! Η DL-160 είναι κινητού πηνίου ή κινητού μαγνήτη?? Εγώ πήγα στην 103 γιατί την άκουσα και μ άρεσε, εξ άλλου δεν είναι τυχαίο που για πάρα πολλά χρόνια ήταν must σε ραδιοφωνικούς σταθμούς λόγω του άριστου ήχου της.. Και οι δυο έιναι περιππου στα ίδια χρήματ
Η dl 160 κινητού πηνίου, αλλά έχει υψηλή έξοδο κ οδηγείται άνετα απο απλό phono stage.

Η 103 δεν γνωρίζω, ξέρω ότι για κάποιους είναι θρυλικό μοντέλο κ ότι θέλει πολύ βάρος ανάγνωσης, γεγονός αποτρεπτικό για την υγεία των βινυλίων (μάλλον), επιθυμητό για επαγγελματική χρήση όπου το μεγάλο βάρος αποτρέπει κολλήματα κ πηδηματάκια σε πολυχρησιμοποιημένους δίσκους.

Reaction score
30.283

Και η 103 mc είναι , χαμηλής εξόδου επίσης.
0,3mv.

Reaction score
30.283

Ε όπως και να το κάνουμε το 0,3 είναι μεγαλύτερο του 0,18:116:
Ε και τι έγινε? υπάρχουν και Lundahl και hashimoto.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117