ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
449
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Καλοακουστο φιλε μου!..χθες παρελαβα και γω το δικο μου πικαπ.. αντε καλη μας αρχη! :105:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Καλοακουστο φιλε μου!..χθες παρελαβα και γω το δικο μου πικαπ.. αντε καλη μας αρχη! :105:
Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Κι εσύ το ίδιο πήρες? Καλές ακροάσεις και σε σένα!!
Εδώ με τους Technicsάκηδες που έμπλεξα μπήκα στην πρίζα!! (όχι κακώς).
Περιμένω την κεφαλή ακόμα να το ακούσω το δικό μου!!
Μόνο στη μυρωδιά έμεινα!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.644
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Να και μια βραδυνή για να γουστάρεις!!

Αυτά τα πράσινα μάτια/vuόμετρα πολύ τα γουστάρω!
αν και σχετικά σπάνιο :)143::135::138:) συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον καραβέλ! Τα βιούμετρά σου είναι όλ δι μάνεϊ!

με γειές και καλά στριφογυρίσματα!:126:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

αν και σχετικά σπάνιο :)143::135::138:) συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον καραβέλ! Τα βιούμετρά σου είναι όλ δι μάνεϊ!

με γειές και καλά στριφογυρίσματα!:126:
Σ' ευχαριστώ πολύ να σαι καλά! Ελπίζω να έρθει στο κατ/μα σήμερα η κεφαλή γιατί μούγκαφον είμαι μέχρι τώρα!

Reaction score
249

τελικα δεν μας ειπες ποσο τη βρηκες;

Reaction score
30.280

Ποιά κεφαλή πήρες ? γιατί εχω χάσει επεισόδια?
Καλά άκυρο το βρήκα .
Οταν την πάρεις ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΛΗς ΕΠΆΝΩ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

Reaction score
30.280

Δεν είναι και η πιο εύκολη κεφαλή του κόσμου στο στήσιμο , η ρημάδα.
Ομως σε αποζημιώνει στο 1000% με τον ηχο της.
Σκέψου οτι εγω μπήκα στο τρυπακι να πάρω στεπ απ , μόνο και μόνο για αυτήν την κεφαλή.Τα οποία συχαινόμουν.Εχει μια φοβερή συνέργεια αυτή η κεφαλή με τον βραχίονα του sl , και γενικά εναν αξεπέραστο ηχο όπως εχω ηδη πολάκις αναφέρει.
Απο την δική μου πείρα το phono stage λίγο συνεισφέρει, η καθόλου , στον ηχο της κεφαλής.Θα δείς θα ακούσεις και θα με θυμηθείς , νομίζω.
Σχεδόν οτι και αν της βάλεις επάνω θα παίξει , τόσο μαγικά που δεν θα το πιστεύεις.
Και αν θες για σύγκριση βάλε όποια άλλη mc θέλεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Καλο το πλατω και καλη η Denon...αλλα μην την θεοποιεις κιολας.
Και ειναι και κομματι δυσκολη με τοσο χαμηλη εξοδο που εχει.Θες 1000 € κεφαλη-phono stage για να αποδωσει τα maxima.Ισως λεω και λιγα
Σε αυτα τα λεφτα νομιζεις δεν υπαρχουν και αλλες καλες η και καλυτερες?

Reaction score
1.817

Καλο το πλατω και καλη η Denon...αλλα μην την θεοποιεις κιολας.
Και ειναι και κομματι δυσκολη με τοσο χαμηλη εξοδο που εχει.Θες 1000 € κεφαλη-phono stage για να αποδωσει τα maxima.Ισως λεω και λιγα
Σε αυτα τα λεφτα νομιζεις δεν υπαρχουν και αλλες καλες η και καλυτερες?
Καλημερα!
Πάντα όπως υπάρχει και το καλύτερο, υπάρχει και το χειρότερο! Το θέμα είναι στο setup που έχει ο καθένας φτιάξει, να υπάρχει ομοιογένεια και συνεργασία. Έχω λοιπόν την εντύπωση όπως και αναφέρθηκε και στο ποστ, οτι ο προενισχυτής μου θα συνεργαστεί άψογα με την DL-304. Για τη συνεργασία πικαπ - κεφαλής νομίζω δεν τίθεται θέμα!

Reaction score
1.817

Δεν είναι και η πιο εύκολη κεφαλή του κόσμου στο στήσιμο , η ρημάδα.
Ομως σε αποζημιώνει στο 1000% με τον ηχο της.
Σκέψου οτι εγω μπήκα στο τρυπακι να πάρω στεπ απ , μόνο και μόνο για αυτήν την κεφαλή.Τα οποία συχαινόμουν.Εχει μια φοβερή συνέργεια αυτή η κεφαλή με τον βραχίονα του sl , και γενικά εναν αξεπέραστο ηχο όπως εχω ηδη πολάκις αναφέρει.
Απο την δική μου πείρα το phono stage λίγο συνεισφέρει, η καθόλου , στον ηχο της κεφαλής.Θα δείς θα ακούσεις και θα με θυμηθείς , νομίζω.
Σχεδόν οτι και αν της βάλεις επάνω θα παίξει , τόσο μαγικά που δεν θα το πιστεύεις.
Φίλε ακόμα δεν την έχω παραλάβει την κεφαλή. Σήμερα μάλλον θα είναι στο κατάστημα! Εαν την έχω στα χέρια μου, θα προσπαθήσω να τη ρυθμίσω και θα σου πω εντυπωσεις. Εαν μπορούσες θα ήταν ευχής έργο να με βοήθαγες στο setup της....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

1)Να την διαβασει παπας νεος,οχι πανω απο σαραντα να μην του τρεχουν τα σαλια και την ματιασει

2)Αναψε θυμιατο διπλα οταν την σεταρεις(βαλε ψιλοκομμενο πακιστανικο)

3)Καλου -κακου εχε μαζυ σου και κανα καρδιοτονωτικο μην και δεν.....

Αντε καλα ακουσματα..........

Reaction score
1.817

1)Να την διαβασει παπας νεος,οχι πανω απο σαραντα να μην του τρεχουν τα σαλια και την ματιασει

2)Αναψε θυμιατο διπλα οταν την σεταρεις(βαλε ψιλοκομμενο πακιστανικο)

3)Καλου -κακου εχε μαζυ σου και κανα καρδιοτονωτικο μην και δεν.....

Αντε καλα ακουσματα..........
Χαχαχαχαχα!!!
1) Προτιμώ να τη διαβάσω μόνος μου, καθότι όταν παίρνουμε ένα νέο προιόν, πάντα ακολουθούμε τον αλάνθαστο κανόνα RTFM (Read The Fucking Manual)!!

2) Μόλις τελειώσω το σετάρισμα θα ανάψω αντί για θυμιατό, ένα σιγαρέτο, αλλά στο μπαλκόνι μη φάμε και κανένα πρόστιμο...

3) Απο καρδιοτονωτικό θα βάλω κι ένα Chivas να γουστάρω που θα ...μαμάει!!:142:

Δε βλέπω την ώρα να απολαύσω!!!

Reaction score
30.280

Στο 2 δεν θα φτάσεις ούτε εύκολα ούτε γρήγορα νεε μου.
Θα τις φας και συ τις μέρες σου.
Ερε γλέντια και να μην σου κάνει το Phono και να ψάχνεσαι μετά για step up....xixixixi..
Eκεί να σε δω μάστορα ....:105:

Reaction score
1.817

Βρε Γιάννη γιατί μας αγχώνεις??? Αφού κοίτα τι λες σε άλλο σου ποστ...
Εγω πιστεύω οτι θα είναι ΟΚ θετική σκέψη!!! (παρεπιπτόντως αύριο θα είναι η κεφαλή στο μαγαζί! Γκρρρρ:141:)

Reaction score
1.817
Παίδες σήμερα πριν από δυο περίπου ώρες, ολοκληρώθηκε το "εργαλείο" και πλέον φοράει την DL-304, πάνω στο βραχίονά του!
Ομολογώ οτι είχα μια ευχάριστη έκπληξη! Ο ήχος ήταν απίστευτος! Πραγματικά το μηχάνημα "κατάπιε" τις μουσικές μελωδίες με μεγάλη άνεση! Ο ήχος του συγκρινόταν με το CD της JADIS JD-3, το οποίο έφυγε σήμερα το πρωί για το νέο του ιδιοκτήτη που μένει στην υπέροχη Χαλκιδική!
Θα πρέπει να σας πω οτι το πρωί, συσκευάζοντας το αγαπημένο μου CD, είχα ενδιασμούς για το αν είναι σωστή ή όχι η κίνηση αυτή. Όχι γιατί αγόρασα μια συσκευή η οποία ουσιαστικά αντικατέστησε τη νεα τεχνολογία, αλλά για το αν το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο ή οχι από αυτό που άκουγα.
Ένα θα σας πω! Το Jadis ήταν πραγματικά ένα μηχάνημα που το έλεγε η ψυχή του! Με απίστευτο ήχο που έφερνε πολύ κοντά σε αναλογική χροιά. Το Technics όμως όχι μόνο το λέει κι αυτουνού η ψυχάρα του, αλλά μπορώ να πω οτι η αναλογική του υπόσταση σε ωθεί να ακούσεις κι άλλους δίσκους, καθηλώνοντας τον ακροατή του! Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που παίζει από τα ηχεία μου!
Ο προενισχυτής πραγματικά έδεσε μαζί του λες και ήταν φτιαγμένος για τη συγκεκριμένη κεφαλή! Οι επανεκδόσεις δίσκων στα 180gr είχαν ομοιογένεια, ελεγχόμενες χαμηλές όπως ακριβώς του Jadis, ενώ οι μεσουψηλές συχνότητες σου έφτιαχναν μια απαλή διάθεση που σε καθήλωνε στο κάθισμα! Δεν ήθελα να σηκωθώ ούτε καν να αλλάξω κομμάτι!
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή που με βοηθήσατε να καταλήξω! Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με βοήθησαν με τις συμβουλές τους, για μια άψογη επιλογή!
Θα ήθελα αν μπορείς Γιάννη να συναντηθούμε για να ελέξεις τη ρύθμιση του βραχίονα, δεδομένου οτι δε μου έχω πολύ εμπιστοσύνη, καθώς είναι το τρίτο πικάπ που ρυθμίζω όλα αυτά τα χρόνια που ακούω μουσική:622:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Για να ακους τοσο καλα ολα καλα καμωμενα ειναι.
Καλα μουσικα ταξιδια.

Reaction score
1.817

Για να ακους τοσο καλα ολα καλα καμωμενα ειναι.
Καλα μουσικα ταξιδια.
Μάνο σ' ευχαριστώ πολύ!
Πραγματικά δεν περίμενα οτι θα έπαιζε έτσι, ειδικά σε κομμάτια με φωνητικά και jazz. Σκέτη απόλαυση το άτιμο!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Ημουνα ο πρωτος που στο προτεινε μετ'επιφασεως.Το ειχα ακουσει στου Γιαννη Μαρκου το σπιτι.Μου ειχε κανει εντυπωση η αναισθησια του σε αναδραση.Για την κατηγορια του πραγματικα δεν εχει αντιπαλο.Μεταξυ μας ,και το ειπα δημοσια,το αλλο ειναι πανεμορφο αλλα σιγουρα στο σημειο που εχεις βαλλει το Technics θα χοροπηδαγε σαν κατσικι.Οποτε αντιο απολαυση.Και η Denon κανει πολυ δουλεια και εισαι τυχερος που ο προ που εχεις ειναι ταιριασμενος στην phono.Αλλοιως θα ειχες τρεχαματα:444::446:

Reaction score
1.817

Ημουνα ο πρωτος που στο προτεινε μετ'επιφασεως.Το ειχα ακουσει στου Γιαννη Μαρκου το σπιτι.Μου ειχε κανει εντυπωση η αναισθησια του σε αναδραση.Για την κατηγορια του πραγματικα δεν εχει αντιπαλο.Μεταξυ μας ,και το ειπα δημοσια,το αλλο ειναι πανεμορφο αλλα σιγουρα στο σημειο που εχεις βαλλει το Technics θα χοροπηδαγε σαν κατσικι.Οποτε αντιο απολαυση.Και η Denon κανει πολυ δουλεια και εισαι τυχερος που ο προ που εχεις ειναι ταιριασμενος στην phono.Αλλοιως θα ειχες τρεχαματα:444::446:
Πραγματικά ο λόγος που αποφάσισα να πάρω το Technics ήταν η ανάδραση. Ήμουν σίγουρος οτι στη θέση αυτή θα είχα σοβαρά προβλήματα με το κατά τ' άλλα πανέμορφο και αξιόλογο Project! Άσε που δίπλα από τα μηχανήματα έχω και το bass station της Scandyna και θα χόρευε mambo το Projectάκι!
Δεν περίμενα πάντως οτι το Technics θα μπορούσε να βγάλει τέτοιο ήχο, που θα κοντράριζε μ' ένα CD των 3500 ευρώ! Παιδιά μην τρελλαθούμε τώρα! Το πικάπ κόστισε λιγότερο από 900 ευρώ μαζί με την κεφαλή και ακούγεται θαυμάσια!!
Βρε μπας και έγινα κι εγώ Technicsάκιας??? Πωπω θα φάω ξύλο από τους χαιεντάδες κολλητούς μου! Ήδη με κοιτάνε περίεργα, αλλά θέλουν και να έρθουν να το ακούσουν:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.069
Members
38.643
Νεότερο μέλος
venar