Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ε, τον αgλήτη...
"Επίσης δηλώνεις πως "Αντικειμενικά καλύτερα παίζει του CostasEAR." επειδή έχει κάνει μετρήσεις και εσύ καμία. Πως γνωρίζεις "αντικειμενικά" πως το δικό σου παίζει χειρότερα, από την στιγμή που δεν το μέτρησες;"
Έχω και καλή προίκα.
Νομίζεις ότι την πάτησα γιατί ξεκινάς με λάθος υπόθεση για τα πιστεύω μου. :126:
Περιμένεις από έναν agλήτη να εκτιμήσει τέτοιου είδους αμοιβή;Φυσικά.. η ηθική αμοιβή σου θα είναι τεράστια..
Εξαρτάται ποιός ρωτάει.. Ενδέχεται η απάντησή μου να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου in a court of Law ? :116:Να υποθέσω πως αυτό είναι "γενικά" το target group που έχεις;
Γιατί όχι; :126:Διαφωνώ για τις ηλικίες που τα μάτια και το μυαλό είναι ανοιχτό.. αν έχεις όρεξη θα το εξηγήσω.
Είναι το (σαθρό) λογικό έρεισμα της παρακάτω πρότασης:Το πρώτο δεν το έπιασα..
"Επίσης δηλώνεις πως "Αντικειμενικά καλύτερα παίζει του CostasEAR." επειδή έχει κάνει μετρήσεις και εσύ καμία. Πως γνωρίζεις "αντικειμενικά" πως το δικό σου παίζει χειρότερα, από την στιγμή που δεν το μέτρησες;"
Είμαι αgλήτης εκεί που χρειάζεται - if you know what I mean!Ακόμα και αν είχα θα την έδινα σε σένα τον αgλήτη;
Έχω και καλή προίκα.
Εννοείται πώς στέκει με μετρήσεις αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι "μαγεία" και άρα δεν υπάρχει κάτι να μας φοβίζει.Καλά κάνεις και ψωνίζεις έτσι. Όμως το "ματσάρισμα" στέκει και με μετρήσεις..
Χαχα! Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Καλώς δεν τους φοβάμαι τελικά...!και επίσης οι γύφτοι κλέβουν τα παιδιά που είναι αδύνατα και τα βγάζουν να ζητιανεύουν στα φανάρια, μιας και τα χοντρά δεν τα λυπάται κανείς.. οπότε κοίτα να τρως όλο το φαΐ σου.
Όοοολο το διάβασα και, trust me, δεν την πάτησα καθόλου.Επίσης προσπάθησε να διαβάζεις όλο το κείμενο και όχι τις πρώτες γραμμές.. γιατί με αυτά που γράφεις μπορείς να την πατήσεις.. όπως την πάτησες στην αρχή του θέματος..
Νομίζεις ότι την πάτησα γιατί ξεκινάς με λάθος υπόθεση για τα πιστεύω μου. :126: