Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Άτακτες-γνωστές σκέψεις...
H επίδειξη συμπόνιας δεν υπονομεύει την επιστημονική θεώρηση των θεμάτων υψηλής πιστότητας,ούτε και θα έπρεπε να συγχέεται με την πρακτική της...΄΄κρούσης προσοχής΄΄.

Η αξιόπιστη επαγγελματική τριβή με το χώρο έχει προωθήσει το ΔΣ σε ζώνη αποστασιοποίησης από κήνσορες και θεράποντες.Η γνώμη του μετράει περισσότερο από τους προηγούμενους,το ίδιο όμως και οι αντιλαμβανόμενες ΄΄ευθύνες΄΄ του.

Εάν η σιωπή είναι ΄΄χρυσός΄΄, η ομιλία όταν έχει νόημα να γίνει είναι ΄΄πλατίνα΄΄...:126:

Reaction score
3.972

H επίδειξη συμπόνιας δεν υπονομεύει την επιστημονική θεώρηση των θεμάτων υψηλής πιστότητας,ούτε και θα έπρεπε να συγχέεται με την πρακτική της...΄΄κρούσης προσοχής΄΄.

Η αξιόπιστη επαγγελματική τριβή με το χώρο έχει προωθήσει το ΔΣ σε ζώνη αποστασιοποίησης από κήνσορες και θεράποντες.Η γνώμη του μετράει περισσότερο από τους προηγούμενους,το ίδιο όμως και οι αντιλαμβανόμενες ΄΄ευθύνες΄΄ του.

Εάν η σιωπή είναι ΄΄χρυσός΄΄, η ομιλία όταν έχει νόημα να γίνει είναι ΄΄πλατίνα΄΄...:126:
H αμφίθυμη αλλά και μονοσήμαντη ετεροαιώρηση του συμμετοχικού ΕΓΩ δεν ήταν στις κεκαλυμένες προθέσεις της διπολικής γραπτής έκφρασής μου:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μην μου πεις οτι δεν κατανοεις την εσωτερικοτητα του αμφισημου μηνυματος:111::111::111:

Reaction score
11.800
Του Bhutia το διάβασα 2-3 φορές, το κατάλαβα. Του geomiat έχω φτάσει στις 7 και ακόμα δυσκολεύομαι. Περιέχει και άγνωστες λέξεις...

Reaction score
11

H αμφίθυμη αλλά και μονοσήμαντη ετεροαιώρηση του συμμετοχικού ΕΓΩ δεν ήταν στις κεκαλυμένες προθέσεις της διπολικής γραπτής έκφρασής μου:116:
H υπερχορδική και παραλληλοσυμπαντική οπτική των τεκταινομένων, προάγει μια βάσιμη προσμονή διαυγέστερων οπτικών, εδώ η αλλαχού, όπερ συνάδει με την ολογραφική έκφραση διπολικών η πολυπολικών απόψεων υπό εναργέστερες προϋποθέσεις, έστω σε τόπους πολυδιάστατους και μη χρονικά δυναστευόμενους, επαρκώς διανοητικά υλοποιούμενους σαν ισχυρή ελπίδα.

(Διαφωνώ λίγο με την μονοσήμαντη ετεροαιώρηση, αλλά έασον αυτό...).

:107:

Reaction score
3.972
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Άλλο πράγμα η ευγένεια ή και η απόλαυση, αν θέλεις, του οφθαλμόλουτρου που προσφέρει ένας άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να κάνει την τρέλα του (χωρίς να μπαίνει φυλακή) κι άλλο πράγμα οι τεχνικές συζητήσεις.

υπογραμμίζω τις δικές σου λέξεις και θάθελα να μου πείς γιατί δεν πρέπει να υφίστανται στις τεχνικές συζητήσεις.

Όχι. Δε νομίζω να σε φίμωσε κανείς. Απλά θα υποστείς τις συνέπειες της δημόσιας έκθεσης της άποψής σου.
Μπορεί να χρειαστεί να τα βάλεις με τους "τεχνοκράτες" γιατί προτίμησες το "λάθος" ή/και με αντιπροσώπους των συσκευών ή/και με ιδιοκτήτες της συσκευής που δε σου άρεσε ή/και με τους μουτζαχεντίν του ΗιΕνδ που απλά τους έθιξες τη θρησκεία..
Θέλει χρόνο και, κάποιες φορές, γερό στομάχι.

όχι, κανείς δε με φίμωσε, όμως πιστεύω ότι δεν σου έδωσα γραπτά την όλη σκέψη μου. Αυτή αφορά γραπτές εντυπώσεις εντυπώσεων με υπεκφυγές, υπονοούμενα κ τελικά μηδέν. Εμένα δε με αρέσει τούτο. Με αρέσει η ξεκάθαρη γνώμη ΟΣΟ υποκειμενική κ αν είναι.

Φυσικά και όχι. Πιστεύεις ότι θα έπρεπε;
Όχι βέβαια, αυτό ακριβώς τονίζω!!! Όποιος θέλει Σταματάκο, δίπλα είναι ο αβιμέντορας. Αυτό σημαίνει για μένα ότι μπορώ να γράφω απενοχοποιημένα για κάτι που γνωρίζω, ή πιστεύω ότι ότι γνωρίζω, ή νομίζω ότι γνωρίζω.

Γνωρίζουμε όντως;
Επίσης μην ξεχνάς ότι κατά βάση είμαστε όλοι καταναλωτές.
Έ, οφείλουμε να γνωρίζουμε, ως ενεργοί καταναλωτές!:126:

Την καλημέρα μου αγαπητέ Κώστα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η αντιδραση του themiloc (μην. 54) στην αποψη του Κ. Κογια , δειχνει το απολυτως μη πραγματοποιησιμο της ιδεας περι "φορουμ-τεστ". Κι αυτο απο εναν "δικο μας" ανθρωπο, αντε να πεσεις σε κανεναν...πολυεθνικο με τα πλοκαμια του και τις πολυσχεσεις του - καλα ξεμπερδεματα ερασιτεχνη μου "κριτη"!

αγαπητε themiloc κοντοπατριωτη, ε οχι και "υπερηλιξ", δεν ΜΑΣ πηραν και τοσο πολυ τα χρονια:107:

Reaction score
3.972

H υπερχορδική και παραλληλοσυμπαντική οπτική των τεκταινομένων, προάγει μια βάσιμη προσμονή διαυγέστερων οπτικών, εδώ η αλλαχού, όπερ συνάδει με την ολογραφική έκφραση διπολικών η πολυπολικών απόψεων υπό εναργέστερες προϋποθέσεις, έστω σε τόπους πολυδιάστατους και μη χρονικά δυναστευόμενους, επαρκώς διανοητικά υλοποιούμενους σαν ισχυρή ελπίδα.

(Διαφωνώ λίγο με την μονοσήμαντη ετεροαιώρηση, αλλά έασον αυτό...).

αγαπητέ κάραβελ εκτιμώ κ το χιούμορ κ τις εμμονές κ το ήθος που συχνά εκπέμπεις.

ΔΕΝ εκτιμώ τις τρίπλες σου κ τις παρατεταμένες αναφορές όταν ο στόχος σου είναι για μένα ασαφής. Ως λοβοτομημένος καθημερινός άνθρωπος τις σέβομαι.:126:

Reaction score
11

αγαπητέ κάραβελ εκτιμώ κ το χιούμορ κ τις εμμονές κ το ήθος που συχνά εκπέμπεις.

ΔΕΝ εκτιμώ τις τρίπλες σου κ τις παρατεταμένες αναφορές όταν ο στόχος σου είναι για μένα ασαφής. Ως λοβοτομημένος καθημερινός άνθρωπος τις σέβομαι.:126:
1)Ευχαριστώ πολύ.

2)Ποδόσφαιρο κανονικό η κοινωνικό δεν παίζω ούτε παρακολουθώ.

3)Ο στόχος μου είναι σαφέστατος: η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο!

4)Ταπεινά δεν παραδέχομαι την λοβοτομή σου!

(Μα καλά απαιτείς από εμένα να σε καταλαβαίνω και εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις;:142:
Το ξέρω πως δεν απευθύνθηκες σε μένα! Ντάξ' είπα να γίνει λίγο...τζέρτζελο...:142:)

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Η αντιδραση του themiloc (μην. 54) στην αποψη του Κ. Κογια , δειχνει το απολυτως μη πραγματοποιησιμο της ιδεας περι "φορουμ-τεστ". Κι αυτο απο εναν "δικο μας" ανθρωπο, αντε να πεσεις σε κανεναν...πολυεθνικο με τα πλοκαμια του και τις πολυσχεσεις του - καλα ξεμπερδεματα ερασιτεχνη μου "κριτη"!

Τα τεστ αγαπητέ Λάκη είναι πραγματοποιήσημα με την προυπόθεση ότι θα βρεθούν και πιστοποιηθούν "ερασιτέχνες κριτές" που εκτός από το τεχνικό μπαγκράουντ, πρέπει να ξέρουν και τι ακούν, όχι μόνο τι τους αρέσει να ακούν.
Μόλις βρεθούν οι τελευταίοι θα είμαι ο πρώτος που θα διαθέσει συσκευές.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τα τεστ αγαπητέ Λάκη είναι πραγματοποιήσημα με την προυπόθεση ότι θα βρεθούν και πιστοποιηθούν "ερασιτέχνες κριτές" που εκτός από το τεχνικό μπαγκράουντ, πρέπει να ξέρουν και τι ακούν, όχι μόνο τι τους αρέσει να ακούν.
Μόλις βρεθούν οι τελευταίοι θα είμαι ο πρώτος που θα διαθέσει
συσκευές.
Απο τη στιγμη που ενα απο τα "αστερια" εδω μεσα βγαινει ...οff (ετσι συμπεραινω), ποιον να βαλεις απο τον ημιανυπαρκτο "παγκο";
Και, προς Θεου, δεν αμφισβητησα καμια καλη σου προθεση - αντιθετα απο το λιγο που σε γνωρισα (ειχα ερθει για ακροαση ηχειου) σε...συμπαθησα (λιγο παραπανω απο την αμοιβαια "συμπαθεια" Βολιωτων-Λαρισαιων:135:)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

υπογραμμίζω τις δικές σου λέξεις και θάθελα να μου πείς γιατί δεν πρέπει να υφίστανται στις τεχνικές συζητήσεις.
Μπορεί. Αλλά μπορεί ευκολότερα να εκτροχιαστεί η συζήτηση αν δε γίνεται σε κοινή βάση.
Γενικώς είναι δύσκολα θέματα στα οποία δεν χωράει πολύ ευελιξία και "άποψη" (δηλ. χωράει αλλά όχι στο επίπεδο που συζητάμε εμείς), ενώ, χωρίς να το καταλάβουν, εμπλέκονται σε τέτοιες συζητήσεις και αρκετοί που δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη εφόδια να κάνουν κάτι τέτοιο.

όχι, κανείς δε με φίμωσε, όμως πιστεύω ότι δεν σου έδωσα γραπτά την όλη σκέψη μου. Αυτή αφορά γραπτές εντυπώσεις εντυπώσεων με υπεκφυγές, υπονοούμενα κ τελικά μηδέν. Εμένα δε με αρέσει τούτο. Με αρέσει η ξεκάθαρη γνώμη ΟΣΟ υποκειμενική κ αν είναι.
Νομίζω όλοι θα το θέλαμε αυτό.
Δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να πεις αυτό που θέλεις για διάφορους λόγους (οι περισσότεροι έχουν ήδη αναφερθεί παραπάνω).
Δηλώνω κι εγώ ένοχος σε αρκετές περιπτώσεις. :120:

Καλησπέρα, πλέον!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Βαγγέλη, αν γινόταν τεστ ακροάσεων με κουρτίνα, πόσοι νομίζεις θα δήλωναν παρόντες?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923

Βαγγέλη, αν γινόταν τεστ ακροάσεων με κουρτίνα, πόσοι νομίζεις θα δήλωναν παρόντες?

παρών! :144::145::144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Απάντηση: Re: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Μόλις βρεθούν οι τελευταίοι θα είμαι ο πρώτος που θα διαθέσει συσκευές.
ωραία, εγώ στους βρίσκω, άρα το πρώτο θέμα κλείνει. πάμε στο δεύτερο:

για πες ένα τρόπο να "πιστοποιηθούν" οι επίδοξοι "κριτές"...:126:

είμαι όλος ....αυτιά! :145:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Kι εγω,κι εγω:201::201::201:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

παρών! :144::145::144:
Εσυ αποκλειεσαι - γιατι δεν ακους αλλα...ακτινογραφεις:135: Εγω παντως θα προτιμουσα "μουσικα" κριτικα αυτια!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt