καλα ντε μη βαρατε !!!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Tζάμπα ψάχνεσαι με τροφοδοσίες...και τα δύο έχουν επαρκέστατη.
Καλύτερα τότε να δοκιμάσεις με καλώδια,παίρνει διπλοκαλωδίωση το ηχείο σου?Καλό κάνει,κακό δεν κάνει...ακόμα και με τα ίδια καλώδια αν διπλοκαλωδιώσεις, θα δεις κάποια διαφορά στα σώματα που αναφέρεις και με ελάχιστο κόστος...
ναι τα soavo παιρνουν διπλοκαλωδιωση !!!!
ναι αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τα σωματα στην κανονικη αναπαραγωγη απο πλευερ οπου τα σωματα και του as2000 αλλα και των soavo ειδικα του ενισχυτου ειναι τεραστια για την κατηγορια του αλλα το προβλημα εστιαζεται κυριως στην αναπαραγωγη απο λαπ τοπ hiface -v-dac !!

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Tζάμπα ψάχνεσαι με τροφοδοσίες...και τα δύο έχουν επαρκέστατη.
Καλύτερα τότε να δοκιμάσεις με καλώδια,παίρνει διπλοκαλωδίωση το ηχείο σου?Καλό κάνει,κακό δεν κάνει...ακόμα και με τα ίδια καλώδια αν διπλοκαλωδιώσεις, θα δεις κάποια διαφορά στα σώματα που αναφέρεις και με ελάχιστο κόστος...
Δηλαδή προτείνεις στον άνθρωπο, αντί να βελτιώσει αν θέλει τις τροφοδοσίες των ψηφιακών πηγών του (κάτι που έχει αναμφισβήτητα θετικά αποτελέσματα και το έχουν κάνει πάρα πολλά άτομα και κοστίζει και λίγο), να βάλει διπλοκαλωδίωση.....??? ....μάιστα....

harala αν δεν μπορείς μόνος σου, μπορείς να το στείλεις το μ2 στον jkeny να στο κάνει αγνώριστο! Θα σου πάει κάτι παραπάνω αλλά μάλλον είναι η μεγαλύτερη βελτίωση που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα που θες να δαπανήσεις:
https://sites.google.com/site/hifacemods/home/mk2-boxed-hiface-1

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Μη τρελλαθούμε τελείως που ένα στίκ πάσχει από τροφοδοσία...

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

ναι τα soavo παιρνουν διπλοκαλωδιωση !!!!
ναι αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τα σωματα στην κανονικη αναπαραγωγη απο πλευερ οπου τα σωματα και του as2000 αλλα και των soavo ειδικα του ενισχυτου ειναι τεραστια για την κατηγορια του αλλα το προβλημα εστιαζεται κυριως στην αναπαραγωγη απο λαπ τοπ hiface -v-dac !!
Τότε φταίει το v dac, απλούστατα παίζει χειρότερα από το player σου...ή έστω διαφορετικά,αποφάσισε τι σου πάει περισσότερο.

Reaction score
2.566
Φυσικά και πάσχει από τη στιγμή που τροφοδοτείται από την usb του pc, ασχολείσου λίγο καλύτερα με το συγκεκριμένο προιόν και θα καταλάβεις. Όχι μαμακες είναι οι Ιταλοί που βγάλαν το evo, οπού ουσιαστικά η διαφορά του είναι η τροφοδοσία και οι είσοδοι-έξοδοι...

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Τότε φταίει το v dac, απλούστατα παίζει χειρότερα από το player σου...ή έστω διαφορετικά,αποφάσισε τι σου πάει περισσότερο.
το v-dac με το marantz παιζει τελεια !!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.136
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

(...)

εχω την εντυπωση λοιπον οτι τα αυτια μου ζητουν λιγο περισσοτερη αναλυση απο το συστημα μου ( για οσους δεν θυμουνται yamaha as2000-yamaha soavo-1-marantz cd52mkii +v-dac και ενιοτε m2hiface+lap top+foobar 2000

(...)
το v-dac με το marantz παιζει τελεια !!
???

D

Deleted member 23222

Guest

Ένα dac πάσχει στο αναλογικό του στάδιο...με τα λεφτά που θα ξόδευες για την όποια αναβάθμιση,πούλα το και πάρε αυτό...άριστο για τα λεφτά του ασύγχρονο usb...(και περισσεύει και το hi face)

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

Φυσικά και πάσχει από τη στιγμή που τροφοδοτείται από την usb του pc, ασχολείσου λίγο καλύτερα με το συγκεκριμένο προιόν και θα καταλάβεις. Όχι μαμακες είναι οι Ιταλοί που βγάλαν το evo, οπού ουσιαστικά η διαφορά του είναι η τροφοδοσία και οι είσοδοι-έξοδοι...
Είμαστε μαμάκες εμείς που τους τα δίνουμε...το ίδιο μηχάνημα με μικρότερο sampling(96 khz) κάνει 80 ευρώ στη πιάτσα...ψάξτο λίγο παραπάνω...:140:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Marydaughter ψάξτο κι εσύ λίγο.
Δεν προτείνω να ασχοληθεί ο άνθρωπος με τις τροφοδοσίες (η δική μου πρόταση είναι στο ποστ #4), αλλά μία βελτίωση στην τροφοδοσία του VDAC ή/και του M2Tech θα δώσει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση στον ήχο από τη διπλοκαλωδίωση που προτείνεις εσύ.

Και δεν χρειάζεται να "πάσχει" μία συσκευή, για να βελτιωθεί. Ούτε ο S2000 πάσχει αλλά ένας Soulution παίζει καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Reaction score
2.566
Το έχεις ακούσει το arcam?

Έχω ψάξει ήδη πολύ καλύτερα από εσένα σε αυτό το θέμα μάλλον...
Δε πραζ...

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.466

Ένα dac πάσχει στο αναλογικό του στάδιο...με τα λεφτά που θα ξόδευες για την όποια αναβάθμιση,πούλα το και πάρε αυτό...άριστο για τα λεφτά του ασύγχρονο usb...(και περισσεύει και το hi face)

ποσο κοστιζει το arcam που προτεινεις στην ελλαδα?

D

Deleted member 23222

Guest

Marydaughter ψάξτο κι εσύ λίγο.
Δεν προτείνω να ασχοληθεί ο άνθρωπος με τις τροφοδοσίες (η δική μου πρόταση είναι στο ποστ #4), αλλά μία βελτίωση στην τροφοδοσία του VDAC ή/και του M2Tech θα δώσει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση στον ήχο από τη διπλοκαλωδίωση που προτείνεις εσύ.

Και δεν χρειάζεται να "πάσχει" μία συσκευή, για να βελτιωθεί. Ούτε ο S2000 πάσχει αλλά ένας Soulution παίζει καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
H διπλοκαλωδίωση θα ωφελούσε γενικότερα τον ήχο του...
Η τροφοδοσία στα ψηφιακά του δεν θα κάνει τίποτα απολύτως στο σύστημα του...γνώμη μου...
Δεν μου αρέσει η διαφήμιση,oύτε τον έξυπνο κάνω,αλλά αν ψάξεις στην Τeradak,θα δεις πόσο έπρεπε να πωλείται το evo....
Eπιμένω ότι η αλλαγή του dac του θα έχει θεαματικά αποτελέσματα σε οικονομικό budget.

D

Deleted member 23222

Guest

Το έχεις ακούσει το arcam?

Έχω ψάξει ήδη πολύ καλύτερα από εσένα σε αυτό το θέμα μάλλον...
Δε πραζ...
To κατάλαβα από τα συμπεράσματα σου...πραζ?

D

Deleted member 23222

Guest

Και δεν προτείνω τίποτα τελικά...μια διέξοδο δείχνω...σίγουρα υπάρχουν κι άλλες...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

H διπλοκαλωδίωση θα ωφελούσε γενικότερα τον ήχο του...
Η τροφοδοσία στα ψηφιακά του δεν θα κάνει τίποτα απολύτως στο σύστημα του...γνώμη μου...
Δεν μου αρέσει η διαφήμιση,oύτε τον έξυπνο κάνω,αλλά αν ψάξεις στην Τeradak,θα δεις πόσο έπρεπε να πωλείται το evo....
Eπιμένω ότι η αλλαγή του dac του θα έχει θεαματικά αποτελέσματα σε οικονομικό budget.
Και το Musiland και το M2Tech και το Teradak και άλλα πολλά τα έχω δει προ-πολλού. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα ίδια.

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

Και το Musiland και το M2Tech και το Teradak και άλλα πολλά τα έχω δει προ-πολλού. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα ίδια.
Είμαι σίγουρος ότι τα έχεις δει...δικαιολογείται αυτή η διαφορά στη τιμή? Εγώ δεν θα τα έδινα...αλλά για αυτό είναι η αγορά,για όλα τα βαλάντια και γούστα...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

Είμαι σίγουρος ότι τα έχεις δει...δικαιολογείται αυτή η διαφορά στη τιμή? Εγώ δεν θα τα έδινα...αλλά για αυτό είναι η αγορά,για όλα τα βαλάντια και γούστα...
Το έχω γράψει και αλλού ότι δε θα έδινα τα 300 για το EVO, γιατί αυτά τα μαραφέτια έχουν μικρό κύκλο ζωής.
Το βασικότερο είναι να αλλάξει DAC ο φίλος μας.
Τώρα αν πιάνει το χέρι του και μπορεί να κάνει με μικρό κόστος κάποιες βελτιώσεις στην τροφοδοσία, γιατί όχι.

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

Το έχω γράψει και αλλού ότι δε θα έδινα τα 300 για το EVO, γιατί αυτά τα μαραφέτια έχουν μικρό κύκλο ζωής.
Το βασικότερο είναι να αλλάξει DAC ο φίλος μας.
Τώρα αν πιάνει το χέρι του και μπορεί να κάνει με μικρό κόστος κάποιες βελτιώσεις στην τροφοδοσία, γιατί όχι.
+1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.071
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494