ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18-12

Reaction score
1.788
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββ

Βλασση αστους να λενε!!!! πρωτα τα ζουζουνια σου και μετα ολα τα αλλα! Τωρα για τον προενισχυτη σου .............. αστους να ξαναλενε!!!! ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!! σκετη γλυκα!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββ

Υποθετω αναλογα με τα συστηματα που θα ακουσουμε θα ποσταρουμε και στις αναλογες κατηγοριες.Αναλογικα,Ψηφιακα,Καλωδια,Ηχεια κλπ.:137::137::137:

Αφου θα λειπει και ο Συντονιστης να βγαλει φωτο οπου θελει ο καθενας.....................

Reaction score
29.755

Βλασση αστους να λενε!!!! πρωτα τα ζουζουνια σου και μετα ολα τα αλλα! Τωρα για τον προενισχυτη σου .............. αστους να ξαναλενε!!!! ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!! σκετη γλυκα!!!!!!

ΒΛΑΣΣΗ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙΙΙΙ , ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΕΙΙΙΙΙΙ, ΑΥΤΌς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑΓΑΠΑΑΑΑΑ.......
Μήπως να φέρω καμιά σφουγγαρίστρα , να μαζέψω τα σιρόπια απο την γλύκα του προ σου?
Του τάκη του έκανα ηδη μια δώρο για τα χριστούγενα, για να μαζεύει τα μέλια απο το λαμπάτο φονο που μελετάει, και μέχρι να υλοποιήσει παίζει να έχει κολήσει ολόκληρος στο υπόγειο σαν την μύγα στην κόλλα.:142:

Αλήθεια ΒΛΑΣΣΗ αληθεύει οτι ο krell ζήτησε διαζύγιο απο τον mod , γιατί παραμένει ανικανοποίητος μετά την πάροδο 4 μηνών?
Ο γαμπρός κρελλ ντούρος, η νύφη μοντ ψυχρή και λίγο ανοργασμική?:142:

D

Deleted member 23222

Guest

Kανονικά όμως πρέπει να ξέρουμε έστω και χονδρικά,τη playlist...
Μη γίνει καμμιά αβάντα δηλαδή....:142:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ

Ακου ο 3 χρονος γιοκας μου να εχει γιορτη χριστ/κη στο σχολειο!!!!!!!

ψιτ...
δέν γίνεται ο γιός σου να είναι 3ών και να πηγαίνει σχολείο.:126:

έλα βρε!!!πές το!!θα πάς για κρυφο-ακρόαση καλωδίων και ντρέπεσαι να μας το πείς???:142::135:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ Η

ψιτ...

έλα βρε!!!πές το!!θα πάς για κρυφο-ακρόαση καλωδίων και ντρέπεσαι να μας το πείς???:142::135:
σαββατιατικα κ 14:00:114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ Η

ψιτ...

Καθε μερα Αλεξ το σχολικο περναει 7.30 και τον παιρνει..........αμα δεν μπορει καποιος να τον κρατησει μας τα τρωει το ιδιωτικο σχολειο!!!!!!
:136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

σαββατιατικα κ 14:00:114:

Στης 6 καλο μου παιντι εχει Χριστου/κη γιορτη....ξερεις τωρα φωτογραφικη στο χερι και τσαφα τσουφα να τραβαω το καμαρι μου!!!!!!

Σκεψου λοιπον ......2 στην ηχοεκφραση-μενω 90 χιλιομετρα μακρια-βλεπε Κορινθο και στης 6 την γιορτη......πρεπει να γινω το παιδι λαστιχο..........αντε λοιπον εσεις ολα τα τσογλανια να εχετε μαζευτει ,να τρωτε τα μπινελικια σας,να λετε τα καλαμπουρια σας,να ακουτε τις διαφορες μηχαναρες ......και γω ......να πρεπει να φυγω απο της 3.30 για να προλαβω τον μικρο και θα εχω και την κυρΒλασαινα να μου τα κανει σις κεμπαπ αμα αργησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αστα χεστα νεε μου......ζηλευω προκαταβολικα ...το κερατο μου μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:141:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

:619::619:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ........ΓΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:135::135::135:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ Τ

Στης 6 καλο μου παιντι εχει Χριστου/κη γιορτη....ξερεις τωρα φωτογραφικη στο χερι και τσαφα τσουφα να τραβαω το καμαρι μου!!!!!!

Σκεψου λοιπον ......2 στην ηχοεκφραση-μενω 90 χιλιομετρα μακρια-βλεπε Κορινθο και στης 6 την γιορτη......πρεπει να γινω το παιδι λαστιχο..........αντε λοιπον εσεις ολα τα τσογλανια να εχετε μαζευτει ,να τρωτε τα μπινελικια σας,να λετε τα καλαμπουρια σας,να ακουτε τις διαφορες μηχαναρες ......και γω ......να πρεπει να φυγω απο της 3.30 για να προλαβω τον μικρο και θα εχω και την κυρΒλασαινα να μου τα κανει σις κεμπαπ αμα αργησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αστα χεστα νεε μου......ζηλευω προκαταβολικα ...το κερατο μου μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:141:
Βλαση για να μη σταναχωριεσαι, θα το ξανακανουμε αυτο το παρτυ στα τελη Ιανουαριου ωστε ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ τα προιοντα της KRELL (σε 2 εβδομαδες απο σημερα τα παραλαμβανουμε το πολυ..) .

Ξερεις Βλαση μας,...αναλαβαμε την αντιπροσωπευση της ΚRELL ΠΡΟΣΦΑΤΑ..:126: οπότε και θα κανουμε παλι συγκεντρωση και θα ακουσουμε ΤΟΤΕ πολλα KRELL. :201:

Οπότε θα σε.... krellano τοτε με πολλα γερα gain:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τα καινούργια της Krell είναι διακοπτικά η κλασσικής σχεδίασης?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ρε παιδι μου ....διαβαζω την λεξη ......KRELL....και........KRELLβλωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:116::116::116:

Reaction score
4

μεχρι τι ωρα θα το κρατησει η συναντηση;

ρωταω γιατι μου ετυχε μια κοινωνικη "αγγαρεια" στις 12:00 και δεν εχω ιδεα ποτε θα ξεμπερδεψω...

ηθελα πολυ να ερθω αλλα εκτος αν κρατησει μεχρι αργα το απογευμα, δε με βλεπω τελικα να παρισταμαι....

Reaction score
6
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18

H συναντηση θα κρατησει μεχρι τις 9μμ!!!

Οπότε υπαρχει χρονος να τα πουμε!

Θα το χαρουμε ολοι να εισαι μαζι μας.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Ρε παιδι μου ....διαβαζω την λεξη ......KRELL....και........KRELLβλωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ξερω χε χε γιαυτο και εγω το ανεφερα

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Τα καινούργια της Krell είναι διακοπτικά η κλασσικής σχεδίασης?
ειναι κλασσικης σχεδιασης και θερμαινονται :126:για να μας ....ικανοποιησουν..:126::127:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ

ειναι κλασσικης σχεδιασης και θερμαινονται :126:για να μας ....ικανοποιησουν..:126::127:
μην τα διαφημιζεις ετσι ........γιατι θα σου μαζευτουν απ'εξω καμμια 100 οικολογοι και θα κανουν πικετοφορια για τα ξεδιαντροπα ενεργοβορα μηχανηματα που εχεις

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Λίστα επικαιροποιημένη: 22-24 ατομα...

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Λίστα επικαιροποιημένη - 22-24 άτομα:

NIKNM
Τσαντουλής Βασίλης
skaloumbakas
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
marydaughter
Car_Audio_Test
vet
takis6c33
VLASSIS-S
Manos58
JOHN MARKOU
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
gstriftos
kostas Papas
SUDOKU
ep4nder
GeoVaz
abcd
stathis
an.vamv
Petros_Dalipis
Παναγιωτης Κροκος
DoomSword ??
Giota ??

Θα τα πούμε από κοντά... :114:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.666

Παιδιά, αν και νέος στην παρέα του avsite.gr, σας εύχομαι να περάσετε τέλεια! Να, αυτά είναι που μου λείπουν από τότε που μετακόμισα (μετανάστευσα) εκτός Ελλάδος.

Θα έρθω το Πάσχα όμως, γίνεται να κανονίσετε κάτι εκείνη την περίοδο για μπορέσω να παρεβρευθώ; Ε, ε, φανταστικά μέλη του avsite.gr;;;;; :116::116::116::116:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος